🔺مرحوم مظفر پرکارتر از همه
▫️آیت الله بهجت:
🔹زمانی که ما در نجف اشرف در مدرسه سید [محمدکاظم یزدی] رحمهالله بودیم، حجره آقای شیخ م#محمدرضا_مظفر رحمهالله روبروی حجره ما قرار داشت و شبها چراغ نفتی ما و ایشان روشن بود، ولی وقتی ما بعد از مطالعه و انجام کارهای خود میخواستیم بخوابیم، میدیدیم که چراغ ایشان همچنان روشن است.
🔸از طرف صبح هم که پیش از اذان و یا وقت اذان بیدار میشدیم، میدیدیم هنوز چراغ ایشان روشن است! وقت اذان ایشان از اطاق خود بیرون میآمد و به بالای بام میرفت و به افق نگاه میکرد، اگر فجر شده بود همانجا نماز صبح را میخواند و همانجا میخوابید. درهرحال، بنده مثل ایشان پرکار ندیدهام.
⚡️البته ایشان زمانی که مُنْتَدَیالنشْر (مدرسه علمی دینی از دبستان تا دانشکده فقه) را افتتاح کرده بود چنین بود، و قبل از آن اینطور نبود؛ لذا بنده گمان میکردم که ایشان برای کلاسهای درسی، کراسه (جزوه) مینویسد، ولی بعد دیدیم کتابها و مطالب علمی مفصل از ایشان در عالم اسلام به ظهور رسید.
📚در محضر بهجت، ج۲، ص۸۰
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺بزرگان شعر حوزه علمیه
▫️رهبر معظم انقلاب:
🔹در نجف شعرایی که از علما بودند و شاعر بودند که کم هم نیستند، گاهی شعرهایشان در سطح جهانی مطرح می شد.
🔸آن شاعر معروف لبنانی ساکن آمریکا، یک شاعر معروفی است.... شعر معروفی دارد که اسم شعرش «الطلاسم» است و آن کلمهی ترجیعش «لست ادری» است.
⚡️این را مرحوم سیّد رضای هندی جواب داده: انا ادری؛ آن شعر پخش شد در دنیای عرب و همه شناختند و دانستند. یعنی شعرای برجستهای بودند علمای نجف.
🍁 خود مرحوم شیخ #محمدرضا_مظفر که کتاب علمی ایشان در حوزه کتاب درسی است و می خوانند، شاعر است، یک شاعر حسابی است، شاعر خوبی است که با جمع شعرا در نجف مأنوس بودند، مشغول بودند.
☄علیایّحال شعر چیز خوبی است و حوزه بحمدالله این استعداد را دارد و هرچه هم بیشتر بتوانید تربیت کنید؛ البتّه به شرطی که وقت درس و بحث را نگیرد؛ یعنی جوری نباشد که آقایان وقتشان بیشتر صرف شعر بشود.
📆۱۳۹۴/۰۷/۱۳
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺اطلاع نگاشت علامه اصلاحگر
🌀نگاهی به فعالیت هاز فرهنگی و سیاسی آیت الله #محمدرضا_مظفر
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
29.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺#ماه_رجب در #کلام_علما
🔹توصیه شهید مطهری به خواندن دعای خاب الوافدون
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
﷽
🌦#نسیم_روایت||| روایات ماه رجب
🔹رسول خدا (ص): هر كس ده روز از رجب را روزه بگيرد، خداوند دو بال سبز آراسته به مرواريد و ياقوت به او عطا مىكند كه با آن دو بال مانند برق جهنده بر صراط مىگذرد و وراد بهشت مىشود.
🔸و خداوند گناهان او را به حسنات تبديل مىكند، و نامش در زمره مقرّبانى كه براى خدا به عدالت بر مىخيزند ثبت مىگردد، و چنان است كه گويى صد سال با شكيبايى و استقامت و براى خشنودى خدا، خدا را عبادت كرده است.
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال / ترجمه انصارى، ص: 111
#تقویم_علما
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 12 #بهمن ماه 1402 شمسی
🌙 20 #رجب 1445 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت محمد بن حسن حلی مشهور به فخرالمحققین فقیه و متکلم شیعه (۷۴۸ش)
➕ ولادت محمدصادق حائری شیرازی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شیراز (۱۳۱۵ش)
➕ بازگشت امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی ایران به ایران، پس از ۱۴ سال تبعید (۱۳۵۷ش)
➕ شهادت عبدالله میثمی در جبهه، از روحانیون مبارز قبل از انقلاب و مسوول دفتر نمایندگی امام در قرارگاه خاتم الانبیاء (1365ش)
➕ درگذشت سید اسماعیل صدر از مراجع تقلید شیعه و صاحب فتوای جهاد علیه روسیه و انگلستان (1298ش)
➕ درگذشت عبدالله نظری خادم الشریعه، فقیه و از شاگردان امام خمینی، (۱۳۹۹ش)
➕ درگذشت لطفالله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید شیعه (۱۴۰۰ش)
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔰 شهادت #شهید_عبدالله_میثمی در جبهه، مسئول دفتر نمایندگی امام در قرارگاه خاتم الانبیاء (۱۳۶۵ش)
🔷شیخ عبداللّه میثمی، (۱۳۳۴-۱۳۶۵ش) از روحانیان مبارز و انقلابی معاصر است.
🔹وی در شام ولادت حضرت علی (ع) در ۱۳ رجب مصادف با ۵ اسفند ۱۳۳۴ش در محلّه مسجد حکیم اصفهان متولّد شد و پس از طی دوره دبیرستان، در سال ۱۳۵۳ش برای تحصیل در حوزه علمیه به قم رفت و در مدرسه حقّانی نزد اساتید حوزه حاضر شد.
🔸ایشان در پی مبارزات سیاسی علیه رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۴ش دستگیر و به مدت یک سال و نیم زندانی شد و سپس به اصفهان منتقل شد. وی بعد از آزادی در سال ۱۳۵۷ش به قم بازگشت و نزد حضرات آیات: قدوسی، خزعلی و حائری شیرازی ادامه تحصیل داد.
☄️او در تابستان ۱۳۵۸ش در سمت مسئول تبلیغات سپاه، به مبارزه فرهنگی و محرومیتزدایی در یاسوج پرداخت و در پاییز همان سال بهعنوان فرمانده سپاه یاسوج انتخاب شد.
🍁 ایشان پس از آن از سوی امام خمینی به نمایندگی ایشان در سپاه منطقه ۹ کشور منصوب شد و مدّتی بعد بهعنوان نماینده امام در قرارگاه عملیاتی خاتم الانبیاء (ص) منصوب شد و در فرماندهی عملیاتهای رزمندگان در جنگ با عراق نقش فعّالی را ایفا کرد.
◾️ایشان سرانجام در نهم بهمن ۱۳۶۵ش در عملیات کربلای ۵، از ناحیه سر مورد اصابت ترکش قرار گرفت و در ۱۲ بهمن ۱۳۶۵ش (شب ۳ جمادی الثانی ۱۴۰۷ ق) در شب شهادت حضرت زهرا (س) به شهادت رسید و در گلستان شهدای اصفهان، قطعه حمزه سیدالشهدا به خاک سپرده شد.
#زندگی_نامه
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
22.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹سیری در خاطرات روحانی مجاهد و انقلابی #شهید_عبدالله_میثمی
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺برنامه ریزی
🔹#شهید_عبدالله_میثمی روی برنامه ریزی خیلی تأکید داشت و می گفت برنامه ریزی را از دشمنان تان هم که شده، یاد بگیرید.
🔸می گفت: یکی از مقر های نیروهای چپ گرا را گرفتیم. در آنجا چیز های جالبی را مشاهده کردم. کتاب ها را بر اساس گروه های سنی منتشر می کردند.
▪️عده ای از کتاب ها برای زیر #هفت ساله ها بود که عموما نقاشی بود.
▪️کتاب های گروه بعد، هفت تا چهارده سال بود و رده بعدی چهارده تا بیست و یک سال. آنها حتی کلاس ها را هم درجه بندی کرده بودند.
▪️هر نواری هم که از این ها به دست می آمد، در روز ده پانزده دست می چرخید. روی کارشان حساب می شد.
🌀نمی خواهم تعریف این ها را بکنم، ولی ما از اینان که در راه باطلند باید یاد بگیریم. ما باید روی کارمان برنامه ریزی داشته باشیم. برنامه ریزی کم هم، موفقیت بسیار را به دنبال خواهد داشت.
🍁حوزه درس امام خمینی (ره) با دو نفر شروع شد. اگر به من بگویند بیا و برای دو نفر در س بگو، شاید بدم بیاید.
📚کتاب تنها ۳۰ ماه دیگر، نوشته: مصطفی محمدی، ناشر: فاتحان، تاریخ چاپ: ۱۳۹۰- سوم؛ صفحه ۱۶۴-۱۶۳
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺سوز هدایتگری
🔹#شهید_عبدالله_میثمی تازه از زندان آزاد شده بود که راهی روستاهای محروم چهار محال و بختیاری شد. با چند جلد کتاب، رساله و چند نوار ضبط صوت از امام خمینی (ره) و یک دست قبا و عمامه سفید.
🔸می گفت:«من دو سال زودتر از موعد به دست مردم آزاد شدم و به جای آن باید شبانه روز برای مردم خدمت کنم».
🌀به روستا که رفت، مردم استقبالش نکردند و عده ای نادان، سنگ و فحش نثارش کردند و با برخورد ژاندارمری مواجه شد. اما کوتاه نیامد. مقاومتش سبب شد تا مردم کم کم دورش را بگیرند.
☄زمستان 1357بود و شیخ هر شب، خودش را در شب نشینی های مردم حاضر می کرد و پس از بیان چند مسئله شرعی سر صحبت را باز می کرد.
🍁 یک شب مشغول صحبت با جوانان بود که مأموران ژاندارمری سر رسیدند و گفتند:«آشیخ! این مردم نماز و روزه شان را بلدند و نیاز به ملا ندارند». میثمی تا چشم باز کرد، خودش را در بیابان برهوت پر از حیوانات وحشی یافت.
👇ادامه در مطلب بعد
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
سیره علما
🔺سوز هدایتگری 🔹#شهید_عبدالله_میثمی تازه از زندان آزاد شده بود که راهی روستاهای محروم چهار محال و بخ
👆ادامه از مطلب قبل
⚡️از همانجا دوباره عزم روستا کرد. وقتی به آنجا رسید، داشت صبح می شد. شیخ دوباره منسجم تر از قبل، روحیه و عزم مردم را بازیابی کرد.
🔷می گفت:«ما حتی یک روز هم به اندازه پیامبر اسلام (ص) سختی نکشیده ایم. چه بهتر که آبروی ما به خاطر اسلام برود، نه چیز دیگر».
🔶 دیگر کاری از دست ژاندارمری بر نمی آمد. دیگر شیخ تنها نبود. یک روستا پشت شیخ بود. به فرمانده ژاندارمری گفته بود که میدان را خالی نخواهد کرد. آخر سر مأموران ژاندارمری بازداشتش کرده و در یک بیابان رهایش کردند.
◽️می گفت:« آن روز ها خیلی دوست داشتم که دوباره بازداشت شوم تا چند سرباز را وادار به فرار کنم یا یک نفوذی مؤمن در ارتش پیدا کنم».
📚کتاب تنها سی ماه دیگر؛ صفحه 60-61 و 65-67 و کتاب یادگاران ، ج5، خاطره 36.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
✍با سلام خدمت همه اعضای محترم کانال
🍁چند وقتیه که به فکر راه اندازی یه سایت برای کانال هستیم. اما جیب خالی و فکر عالی. دوستان عزیز در این موضوع اگر فکری به ذهن مبارک شون میرسه، خوشحال میشم راهنمایی بفرمایند.🙏
@boreshha_ir