25.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺اشکهای امام خمینی
▫️شیخ ماشاالله فاضلی میگفت:
🔹تشییع جنازهی آیتالله العظمی #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی ابتدا در كربلا و سپس در نجف انجام شد. در كربلا از محل خیمهگاه تا حرم امامحسین(ع) تشییع صورت گرفت و مشاهده كردم كه مرحوم امامخمینی تمام این مسافت را پیاده به دنبال جنازه و در جمع تشییع کنندگان طی کردند، درحالیكه حاج آقا مصطفی پشت سر ایشان میآمد.
🌀مسئلهی شگفت اینكه دیدم امام با قامت رسا و مستقیم خود مرتب اشك ریخته و اشكها بر گونههای او جاری بود. با شگفتی چند مرتبه در چهرهی امام دقت كردم، سپس از جمعیت سبقت گرفته خود را به آیتالله سید علی شاهرودی رساندم و گفتم آقای خمینی در جمعیت پیاده میآید و دایماً اشك میریزد. او در جواب گفت: «ایشان بهتر میداند كه چه كسی را از دست داده است.»
📚کتاب "تداوم اندیشه"، خاطرات آیتالله سید عبدالهادی حسینی شاهرودی.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عنایت #امام_زمان (عج) به آیت الله #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی در پیاده روی #اربعین
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺سه دسته!
▫️علامه طهرانی:
🔹«خدايش رحمت كند مرحوم آية الله حاج #سیدمحمود_حسینی_شاهرودی تغمّده الله برضوانه كه يكى از اساتيد فقه حقير در نجف اشرف بودند.
🔸 يك روز بر فراز منبر در بين درس مي فرمود: سه دسته، مقدّس مآب و اهل عبادتهاى صورى و بىمعنى مي شوند:
۱- طلبه درس نخوان
۲- تاجر ورشكسته
۳- حاكم معزول.»
📚امامشناسى، جلد۱۰، ص: ۱۸۶.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز جمعه
☀️ 16 #شهریور ماه 1403 شمسی
🌙 2 #ربیع_الاول 1446 قمری
☀️ #شمسی
➕ درگذشت محمدباقر آشتیانی فقیه و استاد مدرسه علمیه مروی تهران (۱۳۶۳ش)
➕ درگذشت محمدتقی قمی، روحانی شیعی تقریبگرا و بنیانگذار مؤسسه دار التقریب در مصر(۱۳۶۹ش)
➕ درگذشت سید حسین بُدَلا از فقها و اساتید حوزه علمیه قم (۱۳۸۲ش)
➕ درگذشت سید حسن طاهری خرمآبادی از فقهای شیعه و امام جمعه موقت تهران (۱۳۹۲ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت سید محمدباقر شفتی فقیه شیعه در دوره قاجار (۱۲۶۰ق)
➕ درگذشت سید محمدحسین مرتضوی لنگرودی از شاگردان امام خمینی (۱۴۴۵ق)
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔰درگذشت آیت الله #سیدمحمدباقر_شفتی فقیه شیعه در دوره قاجار (۱۲۶۰ق)
🔹سید محمدباقر شَفتی بیدآبادی (۱۱۷۵-۱۲۶۰ق)، فقیه شیعی در دوره قاجاریه، بنیان گذار مسجد سید اصفهان و از نخستین فقهای ملقب به «حجت الاسلام» است.
👈زندگی نامه👉
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
19.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #سیدمحمدباقر_شفتی
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺بعد از سه روز!
▫️آیت الله بهجت:
🔹حجتالاسلام #سیدمحمدباقر_شفتی رحمهاللّه وقتی میخواست از جایی به جایی برود با صدای بلند قرآن میخواند، و به دست خود حدود را اجرا مینمود. وقتی ایشان تازه وارد اصفهان شده بود، شخصی را تعزیر کرد، حکومت وقت حبسش کرد.
🔸امام جمعه وقت برای آزادی ایشان وساطت نمود و سرانجام آزاد شد، ولی تا آخر عمر به کار خود ادامه میداد تا اینکه شاه با سازوآواز به خانه ایشان آمد.
⚡️نوشتهاند: ایشان برای ملاقات شاه از اندرون به بیرونی نیامد و فرمود: «خدایا، بیش از این خواری فرزند زهرا علیهاالسلام را نپسند!» و بعد از سه روز وفات نمود. چه دعایی!
🍁شاه هم برای انتقام از اینکه ایشان به ملاقات وی نیامده، سیهزار تومان به ورثه او ضرر وارد کرد.
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۲۲۰
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺خانه اجنه!
🔹خانه ای که محل آمد و شد جن ها بود.
🎙خانه #سیدمحمدباقر_شفتی به روایت حجت الایلام صراف
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔺خمس اجباری!
▫️آیت الله شبیری زنجانی:
◽️آقای آشیخ محمد حسین کلباسی نقل می کرد:
🔹شخصی بازاری نزد مرحوم حجة الاسلام شفتی آمد و گفت:«من هر سال خمس اموالم را اخراج می کنم، ولی دلم نمی آید به مصرف برسانم، لذا در زیر درخت در منزل دفن کرده ام. شما کسی را بفرستید تا کَت من را ببندد و پولها را از آنجا در بیاورد».
🔸#سیدمحمدباقر_شفتی قدری ناراحت شد و گفت: «این چه پیشنهادی است؟ این کار حاکم است که پول به زور می گیرد. این وظیفه دینی خودت است که این پول را با طیب نفس بدهی»، و آن شخص را رد کرد.
🌀آسید محمد باقر، بین الطلوعین با اصحابش در منزل آن شخص بازاری را زدند. وقتی در را باز کرد، به اصحابش گفت که کَت او را ببندید. کَت او را بستند. سپس دستور داد پولها را از آنجا بیرون آورند. آن شخص گفت: «اگر دیروز مرا رد نمی کردید من جای پولها را عوض می کردم».
⚡️معلوم شد برخورد روز قبل آسید محمد باقر حساب شده بود. آسید محمد باقر دیده بود آن شخص موقتاً شیطان را رد کرده است ولی معلوم نیست بر آن حال باقی بماند، لذا او را رد کرد تا وسوسه نشود و جای پولها را عوض نکند.
📚کتاب جرعه ای از دریا، جلدسوم، صفحه ۲۸۳-۲۸۲.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز شنبه
☀️ 17 #شهریور ماه 1403 شمسی
🌙 3 #ربیع_الاول 1446 قمری
🌙 #قمری
➕ درگذشت محمد بن احمد بن موسی مبرقع معروف به اعرج از نوادگان امام جواد(ع) و نقیب سادات در قم (۳۱۵ق)
➕ ولادت شهید مهدی شاهآبادی از روحانیون انقلابی و نماینده تهران در اولین دوره مجلس شورای اسلامی (۱۳۴۹ق)
➕ درگذشت آقا محمد کبیر فقیه و استاد حوزه علمیه تهران و قم (۱۳۶۹ق)
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama
🔰ولادت حجت الاسلام و المسلمین #شهید_مهدی_شاه_آبادی (۱۳۴۹ق)
🔻 شهید حجت الاسلام مهدی شاه آبادی فرزند آیت اللَّه العظمی محمدعلی شاه آبادی از فقهای شیعه و استاد عرفان حضرت امام خمینی(ره) و برادر آیت الله نصرالله شاه آبادی بود.
👈زندگی نامه👉
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama