هدایت شده از یادداشت
سیروس سجادیان در گفتگو با پایگاه خبری شیرازه (1)
شیرازه: با توجه به ابعاد توطئه های فتنه گران، فتنه ۸۸ چگونه و با چه هدفی شکل گرفت؟
هر فتنه و یا کودتایی نیاز به تبیین استراتژی و برنامه های اجرایی برای اقدام در فرصت مناسب دارد، لذا در کشورما فتنه ها پس از فوت حضرت امام خمینی (ره) با موضع گیری گروه های چپ و روی کار آمدن دولت اصلاحات و فتنه ای که در سال 78 با هدف القای حاکمیت دوگانه و محدود کردن رهبری توسط اصلاح طلبان رقم خورد آغاز و دکترین عملیاتی آنان در سال 88 اجرا گردید.
آنچه براساس فعالیت های آشکار و پنهان جبهه اصلاحات و منتقدین اصولگرا در فتنه 88 رخ داد نشان داد که استراتژی اصلاح طلبان تغییر حاکمیت انقلابی و دینی به حاکمیت عرفی و سکولار میباشد و هدف آنها حذف عنوان ولایت فقیه، رهبر دینی، حذف ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی از جمله غرب ستیزی، دفاع از مستضعفان، صدور انقلاب، تقابل اسلام ناب محمدی با اسلام امریکایی است که در اداره کشور تاثیر دارد.
پس از ناکامی اصلاح طلبان در براندازی سال 88 با تکیه بر استراتژی قبل و با روی کار آمدن دولت دوم اصلاحات در سال 92 با این هدف که جامعه ایرانی را به صورت آرام به دوران قبل از انقلاب اسلامی برگردانند تا مانند آن زمان ایران جزئی از منظومه جهانی باشد که در این منظومه، قدرتهای بزرگ حاکم بر سرنوشت کشور شود و ایران نیز تابعی از اراده ی قدرت های استعماری و استکباری باشد و در بُعد داخلی نیز با رشد آزادی های موجود در غرب، مثل سایر کشورها، ایران مهد فساد و بی بند و باری شده و بدلیل امکانات گردشگری و وسعت کشور در صدد مرکز فساد و بی بند و باری های منطقه ای مانند بعضی از کشورهای همسایه گردد که در عمل چنانچه با مواضع پیامبر گونه مقام معظم رهبری و حضور مردم انقلابی و وطن پرست کشور برخورد نمی کردند با سرعت به سمت آن پیش می رفتند که بحمدالله ناامید شدند.9 دی .1401
کانال رسمی سجادیان: @siroussajadian
هدایت شده از یادداشت
سیروس سجادیان در گفتگو با پایگاه خبری شیرازه(2)
شیرازه: در مسیر فتنه 88 چه ظلم هایی به کشور شد؟
در فتنه 88 برخی سیاستمداران، بعد از انتخابات در شرایطی که شورای نگهبان و سپس رهبر معظم انقلاب، سلامت انتخابات را اعلام کردند با بیانیه های تندی موضع گیری های ناصوابی گرفتند و بعضی از اعضای آن مانند آقایان خاتمی ، مجید انصاری ، موسوی لاری، مرحوم محتشمی و .... نیز در راهپیمایی غیرقانونی شرکت کردند که این اقدامات نشان از مقابله با قانون و شخص رهبری بود؛ همچنین پس از پایان انتخابات اولین جلسه را برای مسائلی که به آشوب منجر شود در دفتر خود برگزار کردند و با سایر نامزدها تماس و از آنان خواستند که در پیگیری تقلب و آشوب ها هماهنگ عمل کنند.
بنا به تجربه ای که در فتنه 78 داشتند وانمود کردند جناح رقیب، خود را آماده فضای امنیتی برای انتخابات کرده و به عوامل خود پیشنهاد دادند که باید اعضای ستادها خود را آماده مقابله با فضای امنیتی کنند.
از طرفی برای حمایت از آشوب ها طرح ریزی کردند به گونه ای که فضای عمومی شهر و خیابانها در حال آماده باش، باشد با این هدف که افراد در کف خیابانها بمانند تا بتوانند با کمک جبهه ی اصلاحات از این فضا استفاده شود.
اصلاح طلبان خود را برای جشن آماده کرده بودند ولی همزمان وظیفه داشتند که به طور مداوم حرف از تقلب بزنند. موج سوم ، یاری نیوز ، کمپین 88 ، را راه اندازی کردند و ماموریتشان این بود که نیروی انسانی بیشتری را در اختیار داشته باشند تا آمادگی برای جشن و یا آشوب و خرابکاری در کشور را داشته باشند.
آنان عقیده داشتند به هر قیمتی که شده است اصلاحات باید دوباره به حیات سیاسی و حوزه اجرایی کشور باز گردد و اگر این کار شود رهبری اقتداری در جامعه نخواهند داشت، به همین خاطربا استفاده از جبهه مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، گروه 88 ، موج سوم، یاری نیوز و ستاد قیطریه مدیریت کردند که در صورت پیروزی با جشن و در صورت شکست با بزرگ کردن تقلب و آشوب کار را دنبال کنند.
اصلاح طلبان با بهره گیری از رسانه های بیگانه برای براندازی از هیچ کوششی دریغ نکردند.
9. دی .1401
کانال رسمی سجادیان: @siroussajadian
هدایت شده از یادداشت
سیروس سجادیان در گفتگو با پایگاه خبری شیرازه(3)
شیرازه: چگونه می توان از آشوب هایی از جنس فتنه ۸۸ جلوگیری کرد؟
برای پیشگیری از بروز چنین فتنه هایی می توان از راهکارهای زیر استفاده کرد:
1.رفع موانعی که سبب رویگردانی و نارضایتی مردم از حاکمیت می گردد.
2.نظارت بر عملکرد کارگزاران و اجزای حاکمیت توسط سازمانی فراتر از سازمانهای تحت امر قوای سه گانه و نیروهای مسلح.
3.کور کردن چشم فتنه در زمان وقوع آن که متاسفانه در کشور به تحقق این راهبرد اصولی و منطقی بیش از حد مماشات می گردد.
4.شناسایی و مبارزه ی بدون اغماض با عوامل نفوذی، جاسوسها و کارگزاران حاکمیت که ایجاد نارضایتی می کنند.
5.اشراف اطلاعاتی سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی بر رخدادها، رویدادها و روندهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی در کشور و همچنین تاثیر رویدادها و روندهای خارجی بر امنیت ملی.
6.مبارزه جدی با فساد و برخورد سازمان یافته با جرایم سازمان یافته.
7.جهاد تبیین و مبارزه با دروغ های دشمنان خارجی، معاندین و اپوزسیون برانداز که با سوء استفاده از نام اسلام و ... بدنبال مبارزه با اسلام ناب محمدی هستند.
8.اجرای عدالت و برخورد قاطع با روسای جمهوری که برخلاف قانون اساسی و قوانین موضوعی کشور و وعده های انتخاباتی عمل می کنند.
9.اجرای عدالت و برخورد با نمایندگان مجلس که برخلاف قانون و وظایف نمایندگی اقدام و بدنبال فریب افکار عمومی برای اهداف شخصی و جناحی هستند.
10.شایسته سالاری، انتصاب و بکارگیری افراد صالح و مدیر و مدبری که دارای تعهد، تخصص، ایمان و کارآیی هستند.
11.اجرای عدالت و برخورد قاطع با کارگزاران لشکری، کشوری و قضایی که بر خلاف مقررات و قوانین موضوعی کشور مرتکب تخلف و یا جرم می شوند. 9. دی .1401
کانال رسمی سجادیان: @siroussajadian
سیروس سجادیان:
بنظر میرسد وقت مطالبه گری از مجلس، انقلابی نماهای تکنوکرات، انجمن حجتیه ایها، بچه انقلابی نماها، غاصبان و کسانی که از رای مردم برای دیده شدن استفاده کردند میباشد.
باید روشنگری و مطالبه گری کرد تا چهره های التقاطیون منافق صفت آشکار گردد.
✍سیروس سجادیان/کارشناس ارشد دفاعی-امنیتی
معاون وزیر دولت خاتمی به اتهام جاسوسی محکوم به اعدام شد
علیرضا اکبری معاون وزیر دولت اصلاحات دستگیر و به اعدام محکوم شد، او در سال 1387 نیز به اتهام جاسوسی دستگیر و آزاد شده بود.
رزمنده ای که با بیش از 70 ماه سابقه ی حضور در جبهه، مجبور به جاسوسی می شود را سازمانهای امنیتی باید مورد مداقه قرار دهند، چرا؟!!.
گفته شده اکبری به اتهام همکاری با سرویس اطلاعاتی انگلیس دستگیر و به اعدام محکوم شده، او پس از جدایی از دولت اصلاحات، ضمن ترک ایران و فعالیت در چند کشور اروپایی، از انگلیس تابعیت مضاعف گرفته و به فعالیت اقتصادی که پوششی برای جاسوسی است مشغول می گردد.
علیرضا اکبری در پرونده هسته ای ایران در زمان دبیری حسن روحانی در شورای عالی امنیت ملی نیز فعالیت غیر مستقیم داشته که قرائن و شواهد نیز نشان می دهد در دولت اصلاحات زمینه ی فعالیت برای جاسوسی به طرق مختلف فراهم بوده است.
سوابق سیاسی اکبری حاکی از آن است که جهت گيري وی در حوزه سياست خارجي تبعيت از رويكردهاي رفورميستي که همان رویکرد اصلاحات آمریکایی است که دولت اصلاحات بدنبال تحقق آن بود میباشد.
حال که جاسوس پروری یکی از کارکردهای دولتهای غربگرا بوده و متاسفانه توجه چندانی نسبت به شناسایی بموقع انان نمی شود، بر سازمانهای امنیتی است که با استفاده از راهبرد ضدجاسوسی تهاجمی مانع به دام افتادن افراد در تورهای جاسوسی شده و تاثیرات منفی عملکرد دولتها بر کارگزاران را بیشتر مورد مداقه قرار دهند.
1401.10.22
✍سیروس سجادیان : آقای خاتمی، شما نمی توانید دغدغه فرزندان این کشور را داشته باشید
اخیرا" آقای سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات، بنام برون رفت حاکمیت از مشکلات موجود راهکارهایی را پیشنهاد داده که وقتی مطالعه و به سابقه ی فعالیت اصلاح طلبان گذری و نظری میشود، تمام شاخصه های اجرا در بروز فتنه ها و ایجاد مشکلات و مانع از برون رفت مشکلات در گفتمان آنها مشخص و راهکارها بکام اصلاح طلبان برای تجدید حیات سیاسی است تا برون رفت از مشکلات کشور.
آقای خاتمی گفته اند؛ نظام فرو نمیپاشد، چون بین مردم پایگاه دارد، تلاش رییس جمهوری امریکا برای مذاکره مستقیم تحمیل خواسته و تخریب جایگاه ایران در خاورمیانه میباشد، عدهای با استفاده از شبکههای اجتماعی سعی دارند به ایرانیان و نسل جوان القا کنند که کار تمام است، اعتماد امروز لطمه دیده و باید چارهای اندیشید که نقش اصلاح طلبان در آن کلیدی است و با دامن زدن به اعتراضات و تضعیف حکومت، هرج و مرج ایجاد میشود و در ادامه راهکارهایی داده اند مبنی بر اینکه؛
حصر برداشته شود، فضای سیاسی باز و آزاد باشد، رسانه ملی نگاهش را تغییر دهد، محدودیتهای بی جا رفع شود، زندانیان سیاسی آزاد و عفو عمومی اعلام شود، فضای همبستگی و وحدت ملی تقویت شود، همه را خودی بدانیم، اعتراض مردم شنیده شود، دولت پاسخگو باشد، اعتماد مردم به مجلس زنده نگه داشته شود و دادگاهها با هیات منصفه مردمی تشکیل شود.
جناب آقای خاتمی! وقتی که میدانید و می بینید که نظام پابرجا خواهد بود، آمریکا بدنبال تحمیل اراده خود بر ایران است، عده ای مزدور نیز با جنگ روانی بدنبال القای اینکه کار نظام تمام است میباشند، اعتماد مردم لطمه دیده و چاره آن را ایفای نقش کلیدی اصلاح طلبان دانستید و میدانید که با دامن زدن به اعتراضات و تضعیف حاکمیت، هرج و مرج ایجاد میشود، حال اگر حصر برداشته و زندانیان سیاسی معاند آزاد شوند گرانی را آقای کروبی و یا موسوی و تاج زاده رفع میکنند، اگر رفع میکنند چگونه؟
آقای خاتمی !! بد نیست بر مشکلات ایجاد شده در کشور از سال 1376 که تخم نفاق، التقاط، حاکمیت دوگانه، سکولاریسم، بی دینی، بی بند و باری، جاسوس پروری، تحریم های ظالمانه، فراهم نمودن راههای اعمال تحریم و فتنه های 78 و 88 و 96 و 98 و 1401 مروری داشته و بازنگری کنید که آیا بجز شخص شما و اصلاح طلبان آمریکایی و عوامل داخلی و خارجی اتان مگر افراد و یا احزاب دیگری در آن نقش داشته اند؟!
جناب آقای خاتمی! به عنوان یک شهروند کوچک و نسبتا به ابعاد و مؤلفه های امنیت ملی، هرچه را تاکنون مورد واکاوی قرار داده ام رد پای پررنگ شما و حزبتان در آن بخوبی آشکار است، لذا اگر میخواهید مردم و فرزندان ایران زمین در کشور آرامش و آسایش داشته باشند، لطفا سکوت اختیار کنید، زیرا وقتی فرزندان گرام شما و هم کیشانتان در امریکا و اروپا مشغول به زندگی هستند شما نمیتوانید دغدغه کشور و فرزندان این مردم را داشته باشید. 1401.10.30
✍سیروس سجادیان: در حمله مسلحانه به سفارت آذربایجان در تهران افسر امنیتی سفارت کشته شد.
ساعت ۸ صبح امروز جمعه، مهاجم یا مهاجمانی به سمت سفارت باکو در تهران حمله که در نتیجه آن افسر امنیتی سفارت کشته و دو نفر دیگر زخمی می شود. مهاجم مسلح به سلاح خودکار بوده و توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. تحقیقات نهادهای امنیتی انجام و موضوع تحت بررسی است.1401.11.07
ماجرای ناآرامی شب گذشته آبدانان چه بود؟
شب گذشته تعدادی قریب به ۱۰۰ نفر با تجمع درمیدان بسیج و سردادن شعارهای ناهنجار، اقدام به اغتشاش و برخی ناآرامیها کردند.
شب گذشته تعدادی قریب به 100 نفر با تجمع در میدان بسیج و سردادن شعارهای ناهنجار، اقدام به اغتشاش و برخی ناآرامیها کردند.
این اقدامات در اعتراض به دستگیری یکی از سر دستههای اصلی اغتشاشات آبدانان بنام سجاد مرادیوندی و صدور حکم قضایی برای آیت عارفینیا از فعالان فضای مجازی مرتبط با نا آرامیهای ماههای گذشته آبدانان شکل گرفته است.
✍سیروس سجادیان: ای کاش افرادی مانند شما بر مسند قدرت اجرایی کشور گمارده نمی شدند
در 22 بهمن 57 نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) به نقطه عطف خود رسید و در آستانه چهل و پنجمین دهه فجر انقلاب اسلامی که کشور نیاز به آرامش و مردم نیاز به رفاه، آسایش و وحدت دارند، بازهم صدای پای فتنه میآید.
اخیرا" آفای حسن روحانی که ماهیتش برای عالم و آدم آشکار است در دیدار با جمعی از روزنامهنگاران گفته:
🗝کلید حل مشکلاتِ امروز بازگشت به انتخابات رقابتی با حضور گسترده مردم است.
اگر پیشرفتهترین سلاحها و سپاه و بسیج داشته باشیم ولی حمایت مردم را نداشته باشیم، شکست میخوریم.
وقتی مجبور به پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شدیم خطر کمرنگ شدن حمایت مردم وجود داشت.
یکی از مشکلات حوادث چند ماه اخیر، ایجاد شکاف عمیق اجتماعی بود.
با دولت و مجلس اقلیت نمیشود انسجام داخلی و توان حل مشکلات ایجاد کرد.
مجلسِ اول بهترین دوره بود؛همه گروهها و جریانات در آن شرکت کردند.
سال ۱۳۵۸ الگوی خوبی است که میتوان به آن رجوع کرد تا......، بتوان کشور را از این شرایط سخت عبور داد.
آقای روحانی!! هرچند که خیری از شما برای مردم نمی بینم، ای کاش در شرایطی که مردم دهکهای پایین جامعه که طلایه داران انقلاب 57 بودند و اکنون با عملکرد شماها بیشترین رنج را از گرانیهای کمر شکن میبرند و محتاج یک وعده غذای مکفی و سالم هستند، از مردم عذر خواهی میکردید و میگفتید چه کسانی اعتماد مردم را نسبت به انقلاب و حاکمیت خدشه دار کردند، چه کسانی از خانه های اجاره ای به خانه ها و ویلاهای چند صد و چند هزار میلیاردی رسیدند، چه کسانی رانت و حقوق های نجومی را برای نورچشمی های خود فراهم و روند و آثار سوء آن نیز همچنان ادامه دارد، چه کسانی ارز سه هزار تومانی را به سی و چهار هزار تومان رساندند و تمام مشکلات مردم را به برجام ربط میدادند؟!!.
آقای روحانی؛ ای کاش آخوندهایی مانند شما و امثالهم که سالها بر این مردم و کشور حکومت کردید بر مسند قدرت اجرایی کشور گمارده نمی شدید و تا ابد نیز گمارده نشوید، زیرا مردم هرچه میکشند از دست شماهاست.از خداوند بزرگ میخواهیم که تا ابد فرصتی را برای حکومت کردن شماها فراهم نکند تا شاید مردم بتوانند روی آرامش و آسایش را ببیند، ان شا الله. آمین. 1401.11.13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا حسن روحانی صلاحیت لازم را برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و ریاست جمهوری را داشته است؟!
امام موسی کاظم علیه السلام فرمودند:
"هر که برادرش را در کارى ناپسند ببیند و بتواند او را از آن باز دارد و چنین نکند، به او خیانت کرده است!..."
"مَن رَأى أخاهُ عَلَى أمرٍ یُکرِهُهُ فَلَم یَرِدهُ عنهُ وَ هُو یقدِر عَلَیهِ، فَقَد خَانَه..."
الامالى صدوق، ص۳۴۳
هدایت شده از یادداشت
✍️گنجی: تفاوت نگاه ها به جمهوری اسلامی
ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی انسان
بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری
موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هسته ای اونا ضامنی برای صلح جهانی
همخوانی سرود «سلام فرمانده» ما، تربیت ایدئولوژیک/ سند ٢۰٣۰ اونا تربیت مدرن.
فروش پهپاد به روسیه سرافکندگی/خرید جنگنده آمریکایی در زمان پهلوی افتخار
حضور ما در خلیج فارس میشه تحریک همسایگان/حضور اونا در خلیج فارس میشه ائتلاف صلح برای امنیت خلیج فارس
محور مقاومت ما میشه گروههای تروریستی/گروهک های تکفیری-وهابی دست پرورده اونا میشه شبه نظامیان مخالف اسد.
آموزش نظامی بسیج ما میشه ترویج خشونت/آموزش نظامی اونا میشه دفاع شخصی
برخورد ما با اغتشاشگران مسلح میشه سرکوب معترضان/برخورد اونا با معترضین غیر مسلح میشه اقتدار پلیس
انرژی صلح آمیز هسته ای ما میشه تلاش برای ساخت بمب اتمی/ داشتن کلاهک هسته ای توسط اسرائیل میشه توازن قدرت.
حضور نظامی ما به دعوت دیگر کشورها میشه دخالت/ کودتای اونا در دیگر کشورها میشه ترویج دموکراسی
قانون اونها قانون باغ است/قانون ما قانون جنگل!!
✍️گنجی: تفاوت نگاه ها به جمهوری اسلامی
ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی انسان
بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری
موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هسته ای اونا ضامنی برای صلح جهانی
همخوانی سرود «سلام فرمانده» ما، تربیت ایدئولوژیک/ سند ٢۰٣۰ اونا تربیت مدرن.
فروش پهپاد به روسیه سرافکندگی/خرید جنگنده آمریکایی در زمان پهلوی افتخار
حضور ما در خلیج فارس میشه تحریک همسایگان/حضور اونا در خلیج فارس میشه ائتلاف صلح برای امنیت خلیج فارس
محور مقاومت ما میشه گروههای تروریستی/گروهک های تکفیری-وهابی دست پرورده اونا میشه شبه نظامیان مخالف اسد.
آموزش نظامی بسیج ما میشه ترویج خشونت/آموزش نظامی اونا میشه دفاع شخصی
برخورد ما با اغتشاشگران مسلح میشه سرکوب معترضان/برخورد اونا با معترضین غیر مسلح میشه اقتدار پلیس
انرژی صلح آمیز هسته ای ما میشه تلاش برای ساخت بمب اتمی/ داشتن کلاهک هسته ای توسط اسرائیل میشه توازن قدرت.
حضور نظامی ما به دعوت دیگر کشورها میشه دخالت/ کودتای اونا در دیگر کشورها میشه ترویج دموکراسی
قانون اونها قانون باغ است/قانون ما قانون جنگل!!
بنام خدا و باعرض سلام
عید سعید مبعث و آغاز رسالت پیامبر اکرم (ص) و رسول مهربانی ها را تبریک عرض می کنم. سجادیان
✍️: محاکمه آقای حسن روحانی قطعی است
برابر اطلاع واصله محاکمه یک مقام ارشد دولت سابق با توجه به شکایتهای مردمی که بیش از 400هزار نفر میباشد قطعی است. 1401.12.30
✍ شانتاژ برای رای کثیف
نماینده ای که در عزل و نصب مدیران دولتی دخالت کند صلاحیت حضور در مجلس را ندارد.
آنان برای کسب رای کثیف، مبادرت به شانتاژ و اعمال اراده خود بر مدیران ضعیف النفس می کنند.
کار ناشایست و غلط افراد قانون گریز موجب نارضایتی، مقابله ی مستقیم با شایسته سالاری، تبعیض، بی عدالتی و فساد در بدنه اجرایی حاکمیت میباشد.
تخلف افراد را میتوان اعلام کرد تا مورد اقدام قرار گیرد. 1401.12.02
بنام خدا
ولادت با سعادت امام حسین(ع) و روزِ آنان که پروانه وار به دور شمع، از وطن و دینشان پاسداری میکنند تبریک عرض میکنم. سیروس سجادیان
بنام خدا و با عرض سلام
ولادت با سعادت قمربنی هاشم(ع) و روز جانباز را به شما و سالکان جامانده از کاروان شهدای روزهای عشق و حماسه که سلامت خود را دادند تا ما در آرامش باشیم، تبریک عرض میکنم. سجادیان
✍رمز پیشرفت کشور شفافیت و صراحت مواضع است.
جناب آقای رئیسی!!
قیمت های نامعقول و غیر واقعیِ مواد خوراکی که بدیهی ترین نیاز توده مردم است نشان از ضعف در مدیریت بر فرآیند تولید، توزیع و مصرف میباشد.
بخوبی میدانیم که شما در ارتباط با سیاست خارجی، قصد تأمین خواسته های ناحق بیگانگان و خیانت به مردم و کشور را ندارید، لکن بپذیرید که وضعیت اقتصادی امروز کشور مطلوب نیست و ضروری است که علل و عوامل آن به مردم اعلام تا همراهی بهتری داشته باشند.
برای مدیریت بر بازار ارز و کالا، باید از مدیران با تجربه و غیر وابسته به جناح های سیاسی استفاده کرد.
پرواضح اینکه؛ برای برون رفت از مشکلات و تحقق آرمانهای انقلاب و استحکام درونی نظام در برابر دوستان، مخالفان و دشمنان، بکارگیری کارگزاران مومن، متعهد، متخصص و کارآمد با مدیریت جهادی همراه با مواضع صریح و شفاف، امری ضروری است که باید در آن تجدید نظر کرد. 1401.12.07
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجهیز سعودیها برای یک جنگ بزرگ و بی سابقه علیه ایران.
چرا این هشدار جدی گرفته نمیشود؟!
بنام خدا
میلاد باسعادت منجی عالم بشریت امام زمان (عج) را تبریک عرض می کنم. سجادیان
✍سیروس سجادیان: رابطه مسمومیت دانش آموزان و همزیستی تروریست ها با رسانه ها
در بعضی مدارس کشور رخدادی بنام مسمومیت دانش آموزان روی داده که مورد توجه محافل سیاسی، اجتماعی و خانواده ها قرار گرفته است. با توجه به علائمی که از سوی آسیب دیدگان مبنی بر تنگی نفس، بی حسی و.... اعلام گردیده، این رخداد میتواند "ترور شیمیایی" باشد. در همین رابطه اظهار نظرهای متفاوتی در رسانه ها اعلام و افکار عمومی را درگیر نموده است. این رخداد در حالی روی داده که عامل آن بطور قاطع شناسایی نشده و توسط بعضی سازمان ها و سیاسیون مخالف نظام، مسمومیت ها را به گروه های مذهبی و درون حاکمیتی نسبت داده اند. پس از اغتشاشات اخیر مخالفین انقلاب اسلامی تلاش خود را برای تحقق بدفرمانی مدنی در قالب ترور شیمیایی برای دانش آموزان بکار گرفته اند و انگیزه اصلی آنان "وحشت افکنی" در جامعه و "ایجاد بدبینی" نسبت به حاکمیت میباشد. از آنجایی که در "ترور شیمیایی دانش آموزان"، اصلی ترین هدف معاندین به "وحشت انداختن جامعه به کمک رسانه ها" میباشد، آنها بدنبال وارد کردن خسارتهای سنگین نیستند، بلکه خسارتها را ابزاری برای تحقق اهداف سیاسی می دانند و در واقع می کوشند "تا دولت را وادار به تن دادن به خواسته هایشان" کنند و نوعی احساس "آسیب پذیری و بی دفاعی در جامعه هدف" به وجود میآورند تا از "اعتبار حکومت" بکاهند.
معاندین برای تحقق اهداف خود نیازمند جلب توجه رسانه ها هستند که با توجه به مشکل فقدان تعریف مشترک از تروریسم در سطح جامعه، رسانه ها ناخواسته به وحشت پراکنی کمک می کنند. "تحلیل رابطه تروریست ها و رسانه ها" یکی از مهمترین گام های مقابله با تروریسم است. "رابطه همزیستی میان تروریسم و رسانه" از ماهیت آنها ریشه میگیرد زیرا تروریستها و رسانه ها از قواعد بازی مردم سالاری برای پیشبرد اهداف خود استفاده میکنند و این در شرایطی است که آنها در پی "امتیازهای سیاسی هستند و رسانهها در پی خوانندگان و در نتیجه پول بیشتر". پرواضح اینکه؛ تروریستها برای تبلیغات به رسانه ها نیاز دارند و رسانه ها هم درباره رویدادهای "وحشت انگیز" جنجال به پا میکنند تا توجه مردم را جلب کنند، لذا این جاست که رابطه "همزیستی میان تروریسم و رسانهها" وضع را پیچیدهتر میکند که حل این مشکل علاوه بر قانون گذاری، به پایبندی به مسئولیت اجتماعی هم نیاز دارد که برای بهبود آگاهی از مسئولیت های اجتماعی و "افزایش حساسیت رسانه ها" به فرایند خبرسازی و گذار از رویکرد "خبر محور، به رویکرد اثر محور" باید راهبردها و راهکارهای لازم از قبل به رسانه اعلام و تاکید بر اجرا گردد.
از طرفی نیز نظر به اینکه وظیفه دولتها دفاع از مرز، شهروندان، رویه ها و آزادیها میباشد، ضمن "تسریع در شناسایی و خنثی سازی فعالیت های ضد امنیتی بر علیه شهروندان"، از آنجایی که نحوه پوشش رسانهای رویدادهای مهم می تواند به پیشبرد اهداف تروریست ها کمک کند یا مانع آن شود، لذا باید توجه داشت که ممیزی رسانهها باعث بیاعتمادی مردم به رسانههای جریان اصلی میشود و آنها را به منابع دیگر برای دریافت اطلاعات نادرست سوق می دهد که لازم است رسانهها را از آثار مخرب رویههایی مانند "هراس افکنی" آگاه کرده و رسانهها نیز باید از "تبدیل شدن به ابزار انتقال پیام معاندین و تروریستها" و انتشار اخبار، مبتنی بر "گمانهزنیهای بی اساس" خودداری کنند. 1401.12.19
✍سیروس سجادیان:
اطلاع رسانی حداکثری و تأخیر حداقلی انتشار اخبار مربوط به رخدادها یکی از ماموریت های گریز ناپذیر رسانهها و بخشی از حق مردم برای دانستن است، لذا نحوه پوشش رسانهای رویدادها می تواند به پیشبرد اهداف کمک کند یا مانع آن شود.
سیاسیون اقتدارگرا با یهره گیری از تروریست ها علاوه بر "وحشت پراکنی" در جوامع به منظور ارعاب دولتها از رسانه ها به عنوان ابزاری برای ترویج ایدئولوژی و تقویت روحیه همدستان و حامیان خود بهره میگیرند که برای بازداشتن آنها از جلب توجه عمومی که نقش اکسیژن را برای آنها بازی می کنند باید رابطهای مبتنی بر "اعتماد متقابل میان رسانه ها و نیروهای امنیتی" شکل بگیرد که ضمن امکان پذیر کردن اطلاع رسانی حداکثری و تأخیر حداقلی برای رسانهها، مانع تحقق اهداف آنها شود.
با توجه به اهمیت همکاری فی مابین رسانه ها و نیروهای امنیتی برای مقابله ی اثربخش با رخدادها، لازم است فهم و ادراک مشترکی از تروریست شکل بگیرد تا مبنایی برای همکاری باشد و رسانه ها نیز از مسئولیت اجتماعی حین انجام ماموریت غافل نگردند، لذا مراجع دولتی باید رسانهها را از آثار مخرب رویههایی مانند "هراس افکنی" آگاه کرده و رسانهها نیز از تبدیل شدن به ابزار انتقال پیام تروریستها و انتشار اخبار مبتنی بر گمانهزنیهای بی اساس خودداری کنند.
لذا همانگونه که در رسانه ها رویکردهای مختلفی از جمله؛ رویکرد اطلاع رسانی، تعلیمی ، روایی و احساسی درباره پوشش رخدادها و رویدادها وجود دارد، پرواضح است که رویکرد اطلاع رسانی و انتشار خبر در قالب پاسخ به پرسشهای "چه چیزی، کی، کجا، چه کسی، چرا و چگونه"، میتواند افکار عمومی را اقناع و تروریستها را ناکام کند. 1401.12.24
✍سیروس سجادیان: سیل پنجم فروردین 98 داغی است بر پیشیانی شیراز
پنجم فروردین نود و هشت بود که مدیران مسئول در استان یا در خواب غفلت بودند و یا در مسافرت نوروزی.
در پی بی مدیریتی مدیران مسئول در استان بیش از 20 نفر از هموطنان بی گناه غرق و به دیار باقی شتافتند و ده ها خانواده عزادار شدند.
در این روز به بیش از 200 نفر از هموطنان آسیبهای جدی و به چند صد دستگاه خودرو نیز خسارت وارد گردید و این در حالی است که سرنوشت اموال داخل خودرو آنان نیز تاکنون نامشخص می باشد.
خانواده هایی که با امید و آرزوهایی به سومین حرم اهلبیت (ع) مسافرت کردند، غافل از اینکه این شهر بحران مدیریت دارد.
علیرغم هشدارهای داده شده، مدیران مسئول هیچگونه تمهیداتی برای پیشگیری بکار نبرده بودند و بی مدیریتی خود در پیشگیری را به گردن این و آن می انداختند.
در آن روز مردمِ خوب و اصناف شیراز بودند که به کمک خانواده های آسیب دیده و داغدار شتافتند و با آنان ابراز همدردی کردند.
در این حادثه غم انگیز نه مدیری استعفا داد، نه مدیری عزل و نه مدیری مجازات شد.
شورای شهر شیراز هم با پشتیبانی دولت وقت مجوز صادر کرد که میلیاردها تومان خسارات وارده از جیب مردم شیراز پرداخت شود. 1402.01.05
✍ سیروس سجادیان: چرا باید حکومتی را بپذیریم که پدران ما انتخاب کرده اند؟!
سالهاست که سیاسیون با اهداف خاص برای کسب قدرت و تحمیل اراده خود بر حاکمیت و یا دولتمردان برای توجیه و یا فرار از مسئولیت و فرافکنی، بحث رفراندوم را مطرح میکنند و اخیر نیز تعدادی از اعضای جامعه بدون توجه به مفهوم نظام سیاسی، ضمن تحت تاثیر قرارگرفتنِ تبلیغاتِ دشمنان انقلاب اسلامی، این موضوع را مطرح میکنند که چرا باید حکومتی را بپذیریم که پدران ما انتخاب کرده اند زیرا ما میخواهیم حکومت دیگری را با برگزاری رفراندوم انتخاب کنیم.
در پاسخ به شبهات رفراندوم جمهوری اسلامی باید گفت:
چنانچه رای گیری از اعضای یک جامعه با هدف پرهیز از قانونگذاری به ضرر و زیان اکثریت آن جامعه را رفراندوم، و مردم سالاری را، در نظر گرفتن رای و خواسته های اعضای آن جامعه بر اساس مبانی ارزشی بدانیم:
1.آگاه باشیم که مبنای اصلی برای تغییر رژیم پهلوی در سال 57 انقلاب اسلامی بود نه رفراندوم برای جمهوری اسلامی!!
2.در سال 57 که شعار مردم استقلال – آزادی و جمهوری اسلامی بود، برای تعیین نوع نظام سیاسی در سال 58 رفراندوم انجام و موضوع به آراء مردم گذاشته شد و 98% مردم به جمهوری اسلامی رای دادند.
3.پرواضح است که پس از تعیین نظام سیاسی حق اعتراض و یا درخواست رفراندوم در ذیل نظام سیاسی امکان پذیر است.
4.بر اساس اعتراض افراد خاص و یا صنف خاصی نسبت به یک مسئله، رفراندوم صورت نمی پذیرد زیرا برابر اصل 59 قانون اساسی و ماده 26 قانون همه پرسی، رفراندوم در مسایل بسیار مهم اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی به پیشنهاد رئیس جمهور و تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مردم در مجلس امکان پذیر است، لذا چنانچه به اعلامیه های سیاسیون، مخالفین انقلاب و اپوزسیونی که درخواست رفراندوم می نمایند توجه شود، متوجه می شویم که رفراندوم مدنظر آنان غیرممکن خواهد بود.
5.کلام آخر اینکه، هیچ نظامی، اصل موجودیت خویش را در معرض سئوال و یا رفراندوم قرار نمی دهد و چنانچه بررسی گردد، نظام سیاسی یک کشور در هیچ جای جهان به رفراندوم گذاشته نمی شود. 1402.01.11