❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ يا فِلْذَةَ كَبِدِ رَسُولِ الله صَلَّى الله عَلَيْهِ وَآلِهِ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که قلب مهربان آخرین فرستاده خدا، مملو از محبت و انتظار توست.
🌱سلام بر تو و بر روزی که جهان را با آفتاب محمدی روشن خواهی کرد.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
ما عادت کردیم به غیبت #امام_زمان...
بسیار شنیدنی
🔻واشنگتن: احتمال خارج شدن تحریرالشام از لیست تروریستی وجود دارد
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
🔴مذاکرات آتشبس در غزه به مرحله تبادل اسامی اسرا رسید
▪روزنامه عربی العربی الجدید مدعی پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تبادل اسرا میان اسرائیل و مقاومت فلسطین و آغاز قریبالوقوع مرحله مقدماتی برای برقراری آتشبس در غزه شد.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
🔴فرزند شهید زاهدی: ذرهای از مسیری که طی کردهایم پشیمان نیستیم
▪محمدمهدی زاهدی: هرگز و لحظهای از مسیری که آمدیم حتی ذرهای پشیمان نیستیم چراکه ملاک حرکتمان امر ولی بوده است.
▪هر که در راه خدا باشد، پیروز است و انقلاب اسلامی ما انقلاب مظلومان و مستضعفین و قیام در راه خدا بوده و هست.
▪این جملۀ پدرم از ذهنم کنار نمیرود که «تجربه به من ثابت کرده هر اتفاقی برای جمهوری اسلامی میافتد، خیر است».
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
🔴رویترز: ترکیه از 6 ماه پیش از نقشه معارضان سوری آگاه بود
▪خبرگزاری رویترز امروز به نقل از دو منبع آگاه نوشت که معارضان مسلح دولت سوریه حدود 6 ماه پیش نقشه حمله وسیع به نیروهای دولتی را به اطلاع دولت ترکیه رسانده و به زعم خود تأیید ضمنی آنکارا را دریافت کرده بودند.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
🔻بخشی از استقرار بدون مزاحمت ارتش رژیمصهیونیستی در خاک سوریه
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
🔴حماس نام 4 اسیر با تابعیت آمریکایی-اسرائیلی را برای تبادل اسرا بر روی میز گذاشته
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
⭕️دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به معارضین مدعی شد نیروهای تحت حمایت ترکیه کنترل منبج در شمال سوریه را به دست گرفتند و نیروهای سوریه دموکراتیک به رهبری کردهای (SDF) را بیرون رانده اند، طی این درگیری ها دست کم 35 جنگجوی کرد کشته و دست کم 15 تروریست هلاک شدند.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
🔻اروغان: من و «پوتین» رهبران واقعی جهان هستیم!
▪«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه امروز دوشنبه مدعی شد که هماکنون تنها دو رهبر واقعی در جهان وجود دارد، یکی خودش و دیگری ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه.
▪وی با این حال گفت که برای «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان هم احترام قائل است!
✍پ.ن: البته اردوغان یادش رفته در جریان کودتای ترکیه از ترس جانش به ایران و درایت رهبرش پناه برده بود.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
حاشیه های سرپرست صندوق بازنشستگی در ایهاگ آلمان/ دلگرمی میدری به همراهی زاگرس نشینان؟!
🔹بررسی ها نشان می دهد وحید محمودی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و از فعالان ستاد انتخاباتی مهدی کروبی در سال 88 که اخیرا به عنوان سرپرست صندوق بازنشستگی منصوب شد، در سال 95 و به دلیل دریافت حقوق نجومی و برخی حاشیه هایش در آلمان توسط طیب نیا برکنار شده بود. شنیده حاکی است که خانواده وی دارای تابعیت مضاعف کشور دیگری هستند.
🔹در سال 95 فرهاد زرگری رئیس ایفیک از عملکرد بحث برانگیز و پر انتقاد وحید محمودی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مدیرعامل شرکت ایهاگ در دریافت دستمزدهای نجومی و ضرر و زیان فراوان به بیت المال به ستوه آمده و در نامه ای به رئیس دانشگاه تهران خواستار پایان یافتن ماموریت وی در شرکت ایهاگ و بازگشت وی از آلمان شده بود. حمید پور محمدی در آن زمان از حامیان وی بود.
🔹احمد میدری اعتقاد دارد به دلیل لر زبان بودن محمودی (لُر ممسنی) وی می تواند طیف زاگرس نشینان مجلس را با خود همراه کند و جلوی ضرب قالیباف را بگیرد و از سوی دیگر سهمیه این طیف (تاجگردون، صفدر حسینی و پور محمدی) را از سفره وزارت رفاه بدهد، این در حالی است که برکناری مسکنی، رابطه قالیباف با دولت را خراب کرد. میدری اعتقاد دارد گرچه حمایت قالیباف را از دست داده ولی حمایت تاجگردون را بدست آورده و اینگونه از استیضاح فرار می کند.
🔹آغاز تحقیق و تفحص از پتروشیمی زیر مجموعه های وزارت رفاه و سوالات زیاد از وزیر رفاه نوید استیضاح احمد میدری در آینده ای نه چندان دور را می دهد، از سوی دیگر شنیدهها حاکی است نتیجه استمزاج وحید محمودی نیز منفی شده است. چاله ای که سیاسی راد برای میدری در جریان برکناری مسکنی کرد، تبدیل به چاه سقوط وی خواهد شد.
🔹محمودی با آوردن افراد بازنشستهای چون مرادی و خسروی از یکی از دستگاهها، به دنبال ایجاد یک حلقهی نظارتی و امن در دور خود است.
🔹علی خضریان نماینده مجلس پیش از این در گفتگو با روزنامه چارسوق از انتصاب وحید محمودی انتقاد کرده بود.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY