💢 علمای آخرالزمان از نگاه امام عسکری (علیه السلام) 💢
ای ابوهاشم!در آینده نزدیک،زمانی بر مردم بگذرد که...علمای ایشان بدترین خلق خدا بر روی زمین باشند،زیرا آن ها به فلسفه و تصوف،میل و گرایش پیدا می کنند.به خدا قسم که آن ها اهل انحراف و کناره گیری از دین و اهل کژی و گمراهی می باشند.آن ها در دوستی مخالفان ما مبالغه و زیاده روی و اغراق می کنند و شیعیان ما را گمراه می کنند.پس اگر پست و مقام و منصبی به دست آوردند از رشوه خواری سیر نمی شوند و اگر از منصب و ریاست وابمانند و کوشش آن ها به جایی نرسد و از ریاست یافتن نومید شوند از روی ریا خداوند را عبادت می کنند.البته و به یقین که آنان راه بر یا راهزن (به ضم ب خوانده شود)و منحرف کننده و گمراه کننده مومنان و دعوت کننده ی به آیین بی دینان و طریقه ی ملحدان اند.پس هرکس آن زمان و آن علما را درک کند،باید از آن ها برحذر باشد و بپرهیزد و دین و ایمان خود را حفظ و از دین و ایمان خود در برابر آن ها محافظت و پاسداری کند.
پس از آن حضرتش فرمود:ای ابو هاشم!این آن چیزی است که پدرم به واسطه ی پدران خود از جعفر بن محمد علیه السلام برایم نقل کرد و این از اسرار ما است.پس آن را جز از اهلش پنهان بدار و بپوش
آنان برای شیعیان ناتوان ما از سپاه یزید بر امام حسین علیه السلام و یارانش زیانبارترند،چون آنان تنها جان و مال ایشان را ربودند،اما دانشمندان بدکرداری که با ما دشمن اند،ولی خود را دوستان ما و دشمن دشمنان ما نشان می دهند،شک و شبهه را بر شیعیان ناتوان ما وارد می آورند و ایشان را گمراه کرده،از پی جویی حق و حقیقت،بازشان می دارند
📚 منابع :
۱- احتجاج شیخ طبرسی ج ۲.
۲- مستدرک الوسایل ج۲ ص۳۲۲ ط رحلی
۳- وسایل الشیعه ج۱۱ ص ۲۷۸ ح ۱۱
۴- محدث قمی در سفینه البحار
۵- مقدس اردبیلی در حدیقه الشیعه
۶- شیخ حر عاملی در أثنى عشریه
۷- یوسف بحرانی در کشکول
۸- بحار الانوار علامه مجلسی ج ۱۱
💠💠💠💠💠💠
🔴 رفیق جاسوس
🔺 توییت پنج سال پیش جیسون رضائیان (جاسوسی که سپاه دستگیر کرد و آمریکا در ازای آزادی اش یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار نقد پرداخت کرد) خطاب به #ظریف :
"شما به شهر میآیی و مقاله در واشینگتن پست چاپ میکنی و به من زنگ نمی زنی؟ فکر می کردم ما «دوست» هستیم..."
🔹آقای ظریف نمی خواهید بگویید که رفاقت با جاسوس آمریکایی هم سیاستی بوده که از بالا به شما ابلاغ شده و شما هیچ اختیاری نداشته اید؟؟؟
#رهبر_انقلاب
#انتخابات
✍"قاسم اکبری
‼️‼️بعد از اراجیف گویی ظریف خیلی از بزرگان حوزه، مثل همیشه سیاست سکوت اختیار کردند و باز مثل همیشه رهبر انقلاب تنها وارد میدان شدند!
⭕️ حاج_قاسم سلیمانی خطاب به علما و مراجع: حضرت آیت الله خامنه ای را مظلوم و تنها می بینم، او نیازمند همراهی شماست.
#حوزه_سکولار
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#عالم_بی_عمل
🔷🔹🔷🔹🔷
‼️‼️‼️‼️سخنگوی ستاد کرونا ایران در کلاب هاوس
🔺 خرید واکسن آمریکایی تولید خارج آمریکا ممنوع نیست*
🔹 به زعم سخنگوی ستاد مقابله با کرونا بخش خصوصی میتواند به ۳ صورت واکسن کرونا وارد کند؛ نخست اینکه واکسن را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد، دوم اینکه واکسنها را در اختیار بخش خصوصی و تولیدی قرار دهد و واکسنها رایگان در بخش تولید تزریق شود و سوم اینکه شرکت خصوصی واکسن بیاورد و بفروشد که ما با روش سوم مخالفیم.
🔹 رئیسی همچنین درباره خرید واکسنهای آمریکایی و انگلیسی کرونا گفت ما روی برند واکسن بحثی نداریم و واکسن آکسفورد آسترازنکا هم به نوعی انگلیسی است، اما این واکسن را از کره جنوبی خریداری کردیم و اگر برند واکسنی آمریکایی باشد و در کشور دیگری خارج از آمریکا تولید شود، ما اجازه خرید این واکسن را میدهیم./باشگاه خبرنگاران جوان
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
مجلس مثلا انقلابی خوابه؟!!!!
دارن خلاف امر ولی واکسن انگلیسی میزنند به مردم!!!!
اونم کی همین دولتی که تا الآن فقط خیانت کردن به ملت!!!!
یهو چقدر با همت شدن!!!!!
آخرین مأموریتهای نفوذی ها رو جدی بگیرید!!!!!
شاید سالها بعد عوارضش نابودمون کنه!!!!
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#پیک_عمدی_کرونا_اهداف_مهمی_دارد
#تزریق_واکسن_انگلیسی_مأموریت_آخوند_انگلیسی
@siyasatemahdavi
⛔️ استیضاح_ظریف ⛔️
🔻روز گذشته پس از اظهار تاسف #رهبر_انقلاب نسبت به سخنان ظریف، وزیر امور خارجه دولت روحانی با انتشار پستی بازهم بر مواضع قبلی خود اصرار ورزید.
♨️او با انتشار پستی در اینستاگرام نوشت:
بسیار متأسفم که برخی نقطه نظرات شخصی که صرفا برای انتقال صادقانه تجربیات و بدون قصدی برای انتشار بیان شده بود، دزدانه منتشر و به صورت گزینشی مورد بهرهبرداری و دستمایه خصومت ورزی بدخواهان کشور و مردم و انقلاب گردید
چند نکته پیرامون سخنان ظریف:
1️⃣ مقام معظم رهبری اصل طرح چنین سخنانی را خطای بزرگ خواندند نه انتشار آن را.اما باز هم ظریف و عده ای از هم فکرانش تلاش دارند سخنان رهبری را تحریف کنند.
2️⃣ وزیر خارجهای که بلندگوی دشمن است و حرف آمریکا را تکرار کند، وزیر خارجه ایران نیست، بلکه وزیر خارجه همان دولت ظالم و جبار است.
3️⃣ امید بود ظریف با تذکر رهبری از خواب غفلت چند ساله بیدار شود اما ساعتی بعد از سخنرانی رهبری، او با بیان سخنانی نسنجیده نشان داد که عزمی برای اصلاح وجود ندارد. فراموش نمی کنیم این پدر شفیق و مهربانی که زبان به انتقاد گشود، همان شخصی است که سال 94، در اوج تخریب ها تمام قد از ظریف حمایت کرده و او را امین ملت خطاب کردند.
🔸✍🏻سخن پایانی
ارتکاب خطای بزرگ آن هم در سطح وزیر خارجه جمهوری اسلامی، نشان از ناکارآمدی وزیر دارد و قطعا تبعات سنگینی برای ملت ایران خواهد داشت. مجلس برای جلوگیری از خطاهای بعدی به خصوص در مذاکرات وین طرح استیضاح ظریف را کلید بزند.
🌤اللـهُمــّ عَجّـلــْ لـِوَلیـّڪـَ الفـَرجــْ 🌤
🌴"اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ"
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#ظریف_خائن
@siyasatemahdavi
تصویری از امام خامنهای بعد از سخنرانی دیروز، در زیر باران
تصاویر روحانی در زیر باران!
پیامبر اکرم(ص): "کسی که سربار دیگری باشد و دیگران را (به عمد) به زحمت بیندازد، از رحمت خدا به دور است."
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#تبعه_انگلیسی_ویروس_کرونا
#رهبر_انقلاب
@siyasatemahdavi
⭕️ جرج جرداق مسیحی 200 بار نهج البلاغه رو خونده و هر بار بیشتر شیفته شخصیت حضرت علی(ع) شده؛
به عنوان مدعی پیرو راه حضرت بودن چه قدر نهج البلاغه رو خوندیم و بلدیم؟
#شب_قدر
#ليلة_القدر
#ImamAli
👤 سرمست بهار 5 🇮🇷
@TWTenghelabi
⭕️ اللَّهُمَّ اجْعَلْ نَفْسِي أَوَّلَ كَرِيمَةٍ تَنْتَزِعُهَا مِنْ كَرَائِمِي...
خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیام، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری...
کلام امیر
نهجالبلاغه
خطبه 215
👤 🇮🇷Yasin Gholami🇮🇷
@TWTenghelabi
⭕️ عزیزان دولت دوازدهم که سودای تحویل دلار 12 هزار تومانی را به دولت بعد با #ارزپاشی دارند، توجه کنند خسارت چنین کاهش تصنعی کمتر از ماجرای #دلار_جهانگیری نیست!
کاهش منطقی نرخ ارز ممکن و بلکه لازم است، اما با ایجاد ثبات اقتصادی، تقویت اعتماد عمومی و افزایش تولید و صادرات.
👤 حجت الله عبدالملکی
@TWTenghelabi
⭕️ امشب برای #سیدعلی آقا بسیار دعا کنیم...
شهدایِ عظیمالقدر در شبهایِ عملیات و در اوجِ هنگامهی قتال و در آستانهی #شهادت برایِ #امام_خمینی دعایِ خالصانه میکردند.
#شب_قدر
👤 امين بابازاده
@TWTenghelabi
⭕️ برید ببینید شعله های آتش سرگردون،کدوم نقطه رو انتخاب کردن...
👤 لیلای طلائیه
@TWTenghelabi
⭕️ شبهای قدر، قله ماه رمضان است؛ از فرصت بینظیر این شبها باید استفاده کنیم.
این دعا و توسل شما، این اشکی که میریزید، اینها همه ضیافتهای پروردگار است؛ قدر اینها را بدانید و برای خودتان و کشور و جامعهتان دعا کنید و مطمئن به اجابت باشید.
از همه عزیزان، #التماس_دعا دارم.
👤 KHAMENEI.IR | فارسی
@TWTenghelabi