eitaa logo
مرزبان آغربی(سیاسی)
84 دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
6هزار ویدیو
402 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
36.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما ببینید خیلی عالیه قراره مثل سلام فرمانده بترکونیم👌 به کانال رسمی براآن شمالی بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/622788619C7acbd9a354
⭕️آیا با پیروزی صهیونیست‌ها در غزه، باز هم به یمن حمله می‌شد؟ 🔹حمله آمریکا و انگلیس به یمن و مواضع انصارالله نقطه آشکارساز شکست صهیونیست‌ها درجنگ غزه می‌باشد. پرواضح است که در صورت موفقیت رژیم صهیونیستی در نوار غزه و مدیریت شرایط این منطقه هیچ‌گاه ایالات متحده به همراه انگلیس چنین هزینه‌ای را پرداخت نمی‌کردند و خود را در مقابل افکار عمومی خود و دنیا قرار نمی‌دادند. ▫️از این‌رو توجه به چند نکته ضرورت دارد: 1️⃣ تاکنون رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف مطرح شده در غزه دست پیدا نکرده است. نه تنها هیچ اسیر صهیونیستی در اختیار حماس با حمله شبانه‌روزی ارتش اسرائیل آزاد نشده است بلکه رژیم حتی قادر به محدودسازی حماس در محدوده نوار غزه نشده است. بنابراین تحلیل واقعیت میدان از دریچه جنگ نامتقارن، حاکی از شکست صهیونیست‌ها می‌باشد. 2️⃣ حمله به یمن توسط دو قدرت اتمی(آمریکا و انگلیس) نه تنها کمکی به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ نخواهد کرد بلکه شرایط به سمت محدود شدن کامل تجارت دریایی رژیم نامشروع پیش می‌رود و حتی این روند ممکن است بر تجارت دریایی دو کشور متجاوز نیز آثار منفی داشته باشد. از طرفی ناکامی آمریکا و انگلیس در رسیدن به اهداف خود درحمله به یمن پیروزی بزرگی برای انصارالله یمن به عنوان عضو مستقل محور مقاومت می‌باشد. حال شکست صهیونیست‌ها در غزه و محور آمریکایی‌ـ انگلیسی در دریای سرخ موقعیت بهتری در منطقه برای محور مقاومت ایجاد خواهد کرد. 3️⃣ انصارالله یمن در طول هشت سال گذشته از طریق ائتلاف عربستان سعودی نه تنها شکست نخورد بلکه مقایسه قدرت و جایگاه انصارالله نسبت به هشت سال نشان می‌دهد که از موقعیت و قدرت بالایی برخوردار است بنابراین حمله کور آمریکا و انگلیس نمی‌تواند در محدودسازی انصارالله نقش داشته باشد. 4️⃣ حمله دو کشور مذکور به یمن را می‌توان در امتداد جنگ غزه ارزیابی و تحلیل کرد. بنابراین با این حمله افکار عمومی دنیا به وضوح از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی مردم غزه مطلع شدند و این موضوع به معنای قرار گرفتن آمریکا در مقابل افکار عمومی دنیاست که در بلندمدت به معنای از دست رفتن قدرت نرم آمریکا خواهد بود. 5️⃣ در روزهای اخیر آمریکا اعلام کرده بود که بالای سی کشور در ائتلاف علیه انصارالله یمن شرکت کرده‌اند؛ حمله آمریکا به یمن نشان داد که این کشور در ائتلاف‌سازی نیز شکست خورده است و جامعه بین‌الملل دیگر با آمریکا همراهی ندارد.
⭕️زینت انتخابات! 🔹خانم آذر منصوری، دبیر کل حزب اتحاد ملت به تازگی در اظهاراتی در مجمع عمومی این حزب پیرامون انتخابات گفته است: «مردم حق خود می‌دانند که زینت‌بخش انتخاباتی صوری، بی‌اثر و فاقد معنی و مفهوم انتخابات نباشند!» 🔸انتخابات فرآیند تشخیص اصلی‌ترین و پرطرفدارترین اراده یا مطالبه نزد افراد صاحب حق رأی در جوامع است که طبق قوانین موجود برای یک تصمیم خاص و منفرد یا تعیین نمایندگان مردم جهت احراز مناصب و مصادر تصمیم‌گیری طی یک دوره مشخص صورت می‌گیرد. مشارکت شهروندان در انتخابات موجب تقویت همبستگی، وحدت ملی، تضمین‌کننده امنیت ملی و امنیت داخلی جمهوری اسلامی می‌شود. تردید نباید داشت که مشارکت حداکثری مشروعیت نظام سیاسی را تثبیت نموده، سپر دفاعی مهمی در مقابله با تهدیدات خارجی که امنیت داخلی را نشانه می‌گیرند، می‌باشد. پس انتخابات همواره و در هر حالتی منشأ اثر است و در واقع اساسا انتخابات زینت نظام‌های دموکراتیک و مردم‌سالار تلقی می‌گردد. 🔹مردم ضروری است خودشان انتخاب کنند که قصد دارند در انتخاباتی که ولو با مشکلاتی مواجه باشند شرکت کنند یا اینکه با شرکت نکردن؛ برای بانیان آشوب و کسانی که نقشه براندازی نظام اسلامی را کشیده‌اند نقش نردبان را ایفا کنند!؟ کارکرد انتخابات در مهار مثلث «دیکتاتوری، هرج و مرج، و ناامنی» است. 🔸شکی نیست که هر نظام سیاسی در معرض آفت استبداد یا هرج و مرج یا مخدوش شدن امنیت اجتماعی و ملی است. در مواجهه با مخاطراتی از این قسم، توسل به مشارکت مردم در قالب رژیم‌های انتخاباتی،‌ از سالم‌ترین و پایدارترین راه‌های پیشگیری است. مگر می‌شود تشکیلاتی فلسفه وجودی خود را کمک و همراهی به مردم و برآورده شدن مطالبات مردمی ببیند اما در جایی که باید کمک کند تا همین مردم به انتخاب مطلوب برسند ساکت باشد و یا فعالیتی انجام ندهد؟ هیچ تشکیلاتی نمی‌تواند بگوید من در یک کشور فعالیت می‌کنم اما نسبت به آنچه که به مردم مربوط می‌شود بی‌تفاوت هستم. به خصوص در کشور ما به دلیل دشمنی‌هایی که بعد از انقلاب صورت گرفته انتخابات رنگ و بوی دیگری دارد. 🔹در هیچ‌کجای دنیا، کشوری را پیدا نمی‌کنیم که اگر تعداد شرکت‌کنندگان در انتخابات آن 3 درصد بالا رفت یا 4 درصد پایین آمد تحلیل‌های خارجی و تحلیل‌های تهدیدگونه و اینکه به‌دنبال آن دشمنان تهدیدات خود را عملی کنند وجود خارجی داشته باشد. کف عقلانیت و کف فهم سیاسی برای تشکل‌های سیاسی اقتضا می‌کند که در صحنه سیاسی و انتخابات فعالیت کنند. 🔸نکته پایانی اینکه تا ۱۱ اسفند زمان زیادی نمانده است اگر اراده‌ای قوی برای اقدام و گوشی برای استماع باشد دور از دسترس نیست که اقناع ملی رقم بخورد و اشتیاق عمومی برای یک حضور آزاد و مشارکتی و رقابتی شعله بگیرد.
⭕️اینفوگرافی زندگی امام هادی علیه السلام (شبکه سازی در خفقان ، اسکان امام در پادگان نظامی،شورش اسپارتاکوس هادر بغداد،فتح کی یف توسط وایکینگ ها و ...) ▫️"هور" پایگاه انتشارتولیدات دیجیتالی هنرمندان انقلاب اسلامی
⭕️دو اختلاف عمیق در کابینه تل آویو 🔹در شرایط اضطراری جنگ غزه دو اختلاف مهم در دولت نتانیاهو وجود دارد که باعث اصطکاک شدیدی شده است: ۱- نخست اختلاف لیکودی‌ها و توراتی‌هاست. صحبت‎های چند روز قبل «میکی‌ زوهر» وزیر فرهنگ لیکودی درباره مهاجرت ساکنان نوار غزه مورد انتقاد بن‌گویر و اصموطریچ وزرای امنیت و دارایی قرار گرفت. البته اختلاف لیکودی‌ها و توراتی‌ها اختلاف عمیقی نیست. ۲- اختلاف مهم، اختلاف نظامیان و سیاسیون است که عمده اختلاف آنان درباره آینده نوار غزه و جنوب لبنان است. گالانت به همراه گانتس و هالوی خواهان اعطای کنترل نوار غزه به ائتلاف غربی یا تشکیلات خودگردان است ولی تیم نتانیاهو و توراتی‌ها خواهان سرکوب نوار غزه و کوچاندن مهاجران به کشور ثالث(روآندا، مصر و...) هستند و یا در یک سناریوی حداقلی خواهان اعطای حاکمیت نوار غزه به «محمد دحلان» شخصیت امنیتی نزدیک به امارات هستند. این در حالی ‌است که گالانت خواهان عقب‌نشینی از نوار غزه و گشودن جبهه لبنان علیه حزب‌‌ا... است. مسئله بعدی ورود «شائول موفاز» وزیر جنگ چپگرای سابق به‎عنوان معاون هالوی در جلسات دولت است که این با مخالفت توراتی‌ها همراه بوده است. 🔸 این اختلافات به تدریج وارد موضوعات داخلی نیز شده است تا جایی‎که گالانت از موضع لاپید و گانتس در موضوع اصلاحات قضایی حمایت می کند. اوج این اختلافات جایی‎ است که شایعاتی مبنی بر عدم حضور هالوی در جلسات کابینه به گوش می‏رسد؛ چنان‎چه حتی هالوی در جلسه مطبوعاتی نتانیاهو شرکت نکرد. 🖊سید نیما موسوی
⭕️صهیون در باتلاق غزه 🔹تحلیلگر معروف آمریکایی با اشاره به گرفتارشدن اسرائیل در جنگ غزه تاکید کرد: اسرائیل باید قبل از ورود به جنگ برای خروج از آن فکر می‌کرد. 🔸دیوید ایگناتیوس در تحلیلی که روزنامه واشنگتن‌پست منتشر کرده، نوشت: ضرب‌المثل عربی هشدار می‌دهد که شما باید «قبل از وارد شدن، به خارج شدن فکر کنید». 🔹این تمثیل، به طرز دردناکی درباره ورود اسرائیل به جنگ غزه صدق می‌کند؛ جایی که استراتژی منسجمی برای خروج ندارد. اسرائیل خواهان شکست قاطع حماس است، اما با وجود گذشت سه ماه، دستیابی به هدف مذکور بسیار دور از ذهن به نظر می‌رسد. حماس تونل‌های زیرزمینی را مانند یک شهر زیرزمینی در زیر غزه ایجاد کرده و گروگان‌های اسرائیلی را در آنجا نگهداری می‌کند. 🔸جامعه بین‌المللی خواستار آتش‌بس برای نجات غیرنظامیان فلسطینی است. آنتونی بلینکن در سفر منطقه‌ای، از عربستان، امارات، اردن و مصر، وعده حمایت برای بازسازی غزه پس از جنگ دریافت می‌کند مشروط بر این که اسرائیل با تشکیل یک دولت فلسطینی موافقت کند. 🔹راه خروج از بحران به وضوح مشخص شده است. با این وجود، بنیامین نتانیاهو تاکنون از ارائه تعهد لازم برای تشکیل کشور فلسطینی خودداری کرده است. بنابراین، بازی پایانی مهندسی‌شده توسط آمریکا متوقف شده است. 🔸دولت بایدن در تلاش است تا از گسترده‌تر شدن دامنه جنگ غزه جلوگیری کند و این هم کار دشواری است. بایدن و شرکای اسرائیلی او بلافاصله پس از ۷ اکتبر از حمله به حزب‌الله لبنان صحبت کردند، اما موشک‌های حزب‌الله، شمال اسرائیل را به شهر‌های ارواح تخلیه‌شده تبدیل کرده است. 🔹حزب‌الله به شلیک موشک به شمال اسرائیل ادامه می‌دهد. همچنین، انصارالله موشک‌هایی را به سوی کشتی‌ها در دریای سرخ شلیک کرده‌اند که یک مسیر دریایی کلیدی جهانی را مختل کرده است. 🔸مقام‌های آمریکایی هشدار دادند که اگر این حملات متوقف نشوند، اقدام نظامی علیه انصارالله انجام خواهند داد و اسرائیل در نهایت مجبور خواهد شد حزب‌الله را هدف قرار دهد. در انتهای آن راه تاریک، تقابلی است که ۴۵ سال است بین ایران انقلابی و دشمنان‌اش یعنی اسرائیل و آمریکا در حال شکل‌گیری است. 🔹چگونه می‌توان بحران را پیش از بدتر شدن خنثی کرد؟ چگونه ایالات‌متحده و متحدان‌اش می‌توانند اسرائیلی‌ها را تشویق کنند تا راه را به سوی یک کشور فلسطینی باز کند؟ 🔸در حالی که دولت بایدن برای مهار پیامد‌های جنگ غزه تلاش می‌کند با همان تناقضی رو‌به‌رو می‌شود که برای نیم‌قرن، سیاست خاورمیانه را تحت‌الشعاع قرار داده است: 🔹ایالات‌متحده تنها قدرت خارجی است که می‌تواند منطقه را شکل دهد، اما نمی‌تواند راه‌حل‌هایی را به ویژه به متحد نزدیکی مانند اسرائیل تحمیل کند. آمریکا علی‌رغم همه ناکامی‌هایش، همچنان «کشور ضروری» در خاورمیانه است. اما اسیر حوادثی شده که نمی‌تواند آن را کنترل کند.
🌐 احترام به تمامیت ارضی در توافقنامه جامع ایران و روسیه قید می‌شود 🔹وزارت امور خارجه روسیه در گزارشی از تماس تلفنی روز دوشنبه وزیران امورخارجه روسیه و ایران نوشت: تعهد متقابل طرفین به اصول اساسی روابط دو کشور از جمله احترام بی‌قید و شرط به حاکمیت، تمامیت ارضی و سایر اصول منشور سازمان ملل متحد در توافقنامه جامع دو کشور قید می‌شود. 🔹در این تماس تلفنی، بر این اساس،‌ لاوروف و امیرعبداللهیان، حملات گسترده گروهی از کشورها به رهبری آمریکا و انگلیس به خاک یمن را به شدت محکوم کردند. 🔹وزیران امور خارجه ایران و روسیه همچنین خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه و تضمین دسترسی بشردوستانه بدون مانع به این منطقه برای ارائه کمک‌های فوری به غیرنظامیان آسیب‌دیده شدند.
🔻«بسم الله الرحمن الرحیم» . 🔹بدانند که سربازان راه روشنِ سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخوهند کرد. چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغز های مفسد و شرارت‌زا که آنان را به این گمراهی کشانده‌اند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت به اذن الله ... «رهبر معظم انقلاب آیة الله عظمی خامنه‌ای مدظله العالی» ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ 🆘 پایگاه های جاسوسی موساد در عراق شخم زده شد 🆘 سپاه انتقام عملیات تروریستی کرمان را گرفت 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیۀ شماره ۲ خود از انهدام محل های تجمع فرماندهان و عناصر اصلی مرتبط با جنایات اخیر تروریستی کرمان و راسک در سوریه با موشک های بالستیک در بخشی از عملیات موشکی ساعتی پیش خبر داد. 🔻موشک های بالستیک سپاه تا کنون نقاط زیر را هدف قرار دادند: 🔹تجمعات و مراکز فرماندهی داعش در سوریه. 🔹کنسولگری ایالات متحده در اربیل، کردستان عراق. 🔹 یک مقر جاسوسی موساد / انبار مستحکم در نزدیکی اربیل در کردستان عراق. 🔻منابع کردی اعلام کردند: در نتیجه حملات موشکی به پایگاه‌های تروریستی در اربیل کشته‌ها و زخمی های زیادی وجود دارد و اجساد مخفیانه منتقل می‌شوند. 🔻سنتکام حمله به پایگاه خود را تایید کرد. 🔻حمله سپاه همچنین مقرهای «پیشوا دیزایی» و «صفین دیزایی» از نزدیکان مسعود بارزانی که روابط نزدیک با رژیم اسرائیل دارند را هدف قرار داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هدف قرار گرفتن کنسولگری آمریکا در شمال عراق 🔹شبکه العهد عراق از هدف قرار گرفتن کنسولگری آمریکا در شمال عراق با پهپاد خبر داد. .