هدایت شده از مفید برای غلامرضا
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ عبرت انگیز🤔👇👇 حتما گوش کنید نقطه نظرات رهبری از اول تا آخر در مورد برجام و عدم رعایت خطوط قرمز و موضع گیری های رئیس جمهور قبل از تصویب برجام وبعد از برجام و عاقبت برجام در یک فیلم کوتاه
✅کلیپ سیاسی
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طه 124
وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ
و هر کس از یاد من روی گردان شود، زندگی (سخت و) تنگی خواهد داشت؛ و روز قیامت، او را نابینا محشور میکنیم!»
آیه 125
قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَىٰ وَقَدْ كُنتُ بَصِيرًا
میگوید: «پروردگارا! چرا نابینا محشورم کردی؟! من که بینا بودم!»
آیه 126
قَالَ كَذَٰلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَٰلِكَ الْيَوْمَ تُنسَىٰ
میفرماید: «آن گونه که آیات من برای تو آمد، و تو آنها را فراموش کردی؛ امروز نیز تو فراموش خواهی شد!»
آیه 127
وَكَذَٰلِكَ نَجْزِي مَنْ أَسْرَفَ وَلَمْ يُؤْمِن بِآيَاتِ رَبِّهِ وَلَعَذَابُ الْآخِرَةِ أَشَدُّ وَأَبْقَىٰ
و این گونه جزا میدهیم کسی را که اسراف کند، و به آیات پروردگارش ایمان نیاورد! و عذاب آخرت، شدیدتر و پایدارتر است!
💐🌹💐🌹💐🌹
✅قرآن ودعا
✅کلیپ سیاسی
هدایت شده از قرآن ودعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کنیم تا برکت ورزق زندگیمون زیادبشه،
وخسته نشیم
استادبزرگواردانشمند
✅قرآن ودعا
مگر سؤالکیهان چه بود که ظریف را عصبانیکرد؟!
سؤال خبرنگار کیهان از وزیر امور خارجه درباره اظهارات متناقض ایشان درباره توافق با آمریکا و امضای برجام، عصبانیت آقای ظریف را درپی داشت.
کد خبر: ۱۶۶۹۱۵
تاریخ: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۲
سرویس سیاسی-
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در آستانه روز خبرنگار در نشستی خبری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی به سؤالات آنها درباره آخرین تحولات عرصه سیاست خارجی پاسخ داد.
اولین نشست خبری، بعد از 6 سال!
نکته قابل تأمل اینجاست که نشست خبری ظریف در روز گذشته، اولین نشست خبری او با خبرنگاران رسانههای داخلی و خارجی در داخل ایران در 6 سال اخیر بود.
خبرنگار کیهان در این نشست از ظریف پرسید: «جناب آقای ظریف، شما 12 بهمن 97 در توئیتی نوشتید که توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد. همچنین در هفتههای گذشته گفتید که اگر به 4 سال قبل برگردم، باز هم برجام را امضا میکنم. سؤال اینجاست که چرا باید توافقی که ارزش جوهر روی کاغذ را هم ندارد، دوباره امضا کرد؟».
لازم به ذکر است که وزیر امور خارجه -12بهمن 97- با اشاره به تصمیم آمریکا برای خروج از پیمان منع موشکهای میانبرد (INF)در توئیتی نوشته بود:«یک خروج دیگر از توافقی دیگر توسط دولت [دونالد] ترامپ؛ این بار پیمان منع موشکهای میانبرد. فقط برجام یا ایران نبود: بهنظر میرسد که این جماعت به هر چیزی که امضای ایالات متحده روی آن باشد، آلرژی دارند. پیام این کار: هر توافقی با دولت ایالات متحده، حتی به اندازه جوهر [مورد استفاده برای نوشتن آن توافق] هم ارزش ندارد؛ حتی پیمانهایی که به تصویب کنگره رسیدهاند».
برجام، توافق با آمریکا نبود!
ظریف در پاسخ به سؤال خبرنگار کیهان در اقدامی تأملبرانگیز با عصبانیت گفت: «به این دلیل که برجام توافق با آمریکا نبود. آمریکا فقط یک عضو ضروری بود. به دلیل اینکه عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل است و بدون حضور آمریکا، قطعنامههایی که در دولت قبلی - نمیخواهم بگویم دولت مورد حمایت روزنامه شما- علیه ایران صادر شده بود، لغو نمیشد. بنابراین آمریکا یک شرّ ضروری بود و ما با او مذاکره کردیم و امروز هم معتقد است که شکست خورده است. زیرا اجازه داده که آن قطعنامهها نابود شود و به همین دلیل از برجام خارج شده است و امروز هم تمام تلاش خود را میکند که مجددا قطعنامههای قبلی را برگرداند».
آقای ظریف در اظهارنظری تأملبرانگیز گفته است که «برجام توافق با آمریکا نبود»!؛ این در حالی است که در سال 92، آقای روحانی در اظهارنظری قابل تأمل گفته بود: «بنده معتقدم مذاکره با آمریکا راحتتر از مذاکره با اروپاست چرا که اروپاییها به دنبال آقا اجازه از آمریکا هستند... آمریکاییها کدخدای ده هستند، با کدخدا بستن راحتتر است»! بر همین اساس مذاکرات هستهای ایران و 1+5 عملاً به مذاکرات ایران و آمریکا بدل شد که اعتراض طرف اروپایی - از جمله فرانسه- را در برداشت. «علی اکبر صالحی» -فروردین 97- گفته بود: «ما در مذاکرات هستهای، با آمریکا مذاکره میکردیم نه مجموعه 1+5».
لغو قطعنامههای ضدایرانی!
آقای ظریف مدعی شده است که «با برجام، قطعنامههای ضدایرانی لغو شد»! این ادعا در حالی است که تمامی مفاد قطعنامههای قبلی شورای امنیت در قطعنامه2231 «تجمیع» شده است و صرفا با ادعاي يک کشور از 1+5 به عدم اجراي تعهدات ايران در برجام، در فاصله حداکثر 60 روز، با طي کردن رجوع به کميسيونهاي کارشناسان، وزراي خارجه، مشورتي و سرانجام رجوع به شوراي امنيت، تمام مفاد قطعنامههای گذشته علیه ایران باز میگردد.
برجام بر اساس بیاعتمادی بود!
وزیر امور خارجه در ادامه پاسخ به کیهان گفت: «دوستان ما اشتباهی که میکنند این است که اگر کسی واقعاً به آمریکا اعتماد کرده بود، برجام دو صفحه میشد؛ خب برجام که چیزی ندارد، تحریمها را بردارید، ما هم سلاح تولید نمیکنیم. حتی دو صفحه هم نمیشد بلکه دو جمله میشد. اما برجام ۱۵۰ صفحه شد زیرا ما به آمریکا اعتماد نداشتیم. چرا ماده ۳۶ را در برجام گذاشتیم؟ چون اعتماد نداشتیم. ماده ۳۶ هم طوری اعمال کردیم که طرف مقابل هیچگاه نتواند قطعنامهها را برگرداند».
ظریف در حالی برجام را حاصل عدم اعتماد به آمریکا دانسته که مروری گذرا به مواضع وی و تیم مذاکرهکننده هستهای در جریان مذاکرات و پس از آن در جریان توافق هستهای نشان میدهد که اتفاقا برجام حاصل خوشبینی مفرط به آمریکا و اعتماد بیجا به شیطان بزرگ است.
یکی از مصادیق اعتماد دولت روحانی به آمریکا در موضوع برجام این بود که دولت تمامیتعهدات خود را پیش دستانه و در مدت 2 ماه انجام داد و سپس به انتظار نشست تا طرف مقابل تعهداتش را انجام دهد!
برجام 150 صفحه بود، چون...
آقای ظریف در اظهارنظری تأملبرانگیز، تعداد بالای صفحات برجام را نشانه عدم اعتماد به آمریکا برشمرده است.
برخلاف این اظهارنظر، دلیل اصلی 👇
دلیل اصلی تعداد زیاد صفحات برجام، درج شدن تمامی تعهدات ایران بهصورت مو به مو در توافق هستهای است.
لازم به ذکر است که صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی و عضو تیم مذاکرهکننده هستهای ایران و 1+5 چندی پیش گفته بود:«در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند، اگر ما وقتی برجام را تنظیم میکردیم دقت بیشتری میکردیم این فرصت برای آمریکا پیش نمیآمد که از این قابلیت تفسیر بودن سوءاستفاده کند».
گفتنی است حامیان تمام قد برجام تاکنون چندین بار در اظهارات جداگانه تأکید کردهاند که اصلا متن برجام را مطالعه نکردهاند.
برجام، سرِ مردمِ آمریکا کلاه گذاشت!
وزیر امور خارجه در ادامه پاسخ خود به سؤال کیهان گفت: «امروز بهعنوان یک حقوقدان و معلم حقوق میگویم که هیچ راه قانونی برای «مکانیسم ماشه» (بازگشتپذیری تحریمها) وجود ندارد. به این خاطر که اقدامات فعلی ایران در کاهش تعهدات برجام، در راستای اقدامات جبرانی است که خودش در برجام گنجانده است. برخلاف دوستانی که میگفتند برجام بر اساس سادهلوحی است، برخلاف دوستانی که هزار بار گفتند برجام کلاه بزرگی بر سر مردم ایران است. مردمِ کجا (آمریکا) کلاه بر سرش رفته بود که از برجام خارج شد. البته دوستان چون هیچگاه به حرف صفحه قبلشان نگاه نمیکنند، هر روز یک حرف جدید میزنند. برجام هیچگاه به نفع یکطرف نبود. این توافقی بود که همه در آن نفع داشتند».
آقای ظریف در اظهارنظری عجیب گفته است که ایران در برجام، سرِ مردمِ آمریکا کلاه گذاشته است!
چه کسی گفت هدف برجام اقتصادی نبود؟!
وی همچنین در اظهارنظری تأملبرانگیز گفته است که «منتقدان دولت هیچگاه به حرف صفحه قبلشان نگاه نمیکنند و هر روز یک حرف جدید میزنند»!
روزنامه کیهان در 15 فروردین 94 و در مقطعی که دولتمردان و رسانههای زنجیرهای و مدعیان اصلاحات با جنجال و هیاهو مدعی شدند که تحریمها به تاریخ پیوست، با دلایل فنی و کارشناسی تأکید کرد که «هستهای رفت، ولی تحریمها باقی ماند». پیشبینی دقیق و کارشناسی که اکنون درستی آن بیش از پیش آشکار شده است.
اتفاقا این آقای ظریف بود که هر روز یک حرف جدید میزد؛ برای نمونه، یک روز تأکید کرد که «در روز اجرای برجام(دی 94) تمامیتحریمها لغو میشود» و روز دیگر مدعی شد که «هدف از برجام اصلا اقتصادی نبود»!
شانه خالی کردن از مسئولیت برجام
ظریف در قسمت پایانی پاسخ خود به سؤال خبرنگار کیهان گفت: «جمهوری اسلامی در برجام نفع استراتژیک داشت و توانست قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل را لغو کند و امروز اجماع امنیتی در دنیا نه تنها علیه ایران نیست بلکه این اجماع علیه آمریکاست. بنده نه امروز بلکه ۱۰ سال دیگر هم اگر به عقب برگردم، باز هم برجام را امضا میکنم چراکه فکر میکنم برجام سند افتخار مردم ایران بود، نه سند افتخارِ من؛ زیرا من با پشتوانه مردم، رهبری و مقاومت برجام را امضا کردم. برجام با پشتوانه مقاومت امضا شد و از روز امضا پشتوانه مقاومت شد. برخی دوستان ما نخواستند این را ببینند اما امیدواریم این واقعیت را یک روز ببینند».
لازم به ذکر است که آقای ظریف -آذر ۹۲- گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود».
بی دستاوردی برجام موجب شده است که دولتمردان از یکسو موفقیتهای تحسینبرانگیز ایران در منطقه را به نامِ برجام زده و از سوی دیگر مسئولیت خسارت محض برجام را نیز به گردن دیگران میاندازند.
✅کلیپ سیاسی
هدایت شده از آیات منتخب قرآن
💐🌹💐🌹💐🌹🌹💐
سوره بقره آیه 125
وَإِذْ جَعَلْنَا الْبَيْتَ مَثَابَةً لِّلنَّاسِ وَأَمْنًا وَاتَّخِذُوا مِن مَّقَامِ إِبْرَاهِيمَ مُصَلًّى وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَن طَهِّرَا بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْعَاكِفِينَ وَالرُّكَّعِ السُّجُودِ
و (به خاطر بیاورید) هنگامی که خانه کعبه را محل بازگشت و مرکز امن و امان برای مردم قرار دادیم! و (برای تجدید خاطره،) از مقام ابراهیم، عبادتگاهی برای خود انتخاب کنید! و ما به ابراهیم و اسماعیل امر کردیم که: «خانه مرا برای طوافکنندگان و مجاوران و رکوعکنندگان و سجدهکنندگان، پاک و پاکیزه کنید!»
💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹
✅قرآن ودعا
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
#روز_شمار_غدیر
✨ فقط ۱۴ روز تا عید بزرگ غدیر
🔸 جشن بزرگ #عید_غدیر همراه با طبخ و توزیع ۱۴۰۰۰ غذای متبرک
💳 شماره کارت جهت پرداخت نذورات نقدی:
۶۱۰۴-۳۳۷۹-۳۵۲۸-۹۰۹۸
محل تحویل نذورات غیرنقدی:
#مسجد_شهدای_کربلا
خیابان جهاد بین حضرت رسول و هجرت
📱 شماره تماس جهت هماهنگی:
۰۹۱۶۶۴۳۳۴۲۰
۰۹۱۶۳۴۳۷۳۹۷
#مسجد_شهدای_کربلا
#هیأت_روضةالزهرا علیهاالسلام شهرستان دزفول
@rozatoalzahra_ir
@m_shohadayekarbala
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پادکست_تصویری
💠 ثواب #اطعام_غدیر
📹 حجتالاسلام #فرحزاد
💳 شماره کارت جهت پرداخت نذورات نقدی:
۶۱۰۴-۳۳۷۹-۳۵۲۸-۹۰۹۸
#مسجد_شهدای_کربلا
#هیأت_روضةالزهرا علیهاالسلام شهرستان دزفول
https://eitaa.com/rozatoalzahra_ir
هدایت شده از مفید برای غلامرضا
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پادکست_تصویری
💠 ثواب #اطعام_غدیر
📹 حجتالاسلام #صدیقی
💳 شماره کارت جهت پرداخت نذورات نقدی:
۶۱۰۴-۳۳۷۹-۳۵۲۸-۹۰۹۸
#مسجد_شهدای_کربلا
#هیأت_روضةالزهرا علیهاالسلام شهرستان دزفول
https://eitaa.com/rozatoalzahra_ir
گوشت 100 هزار تومان، پراید 50 میلیون /دولت هنوز از برکات برجام میگوید!
حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور کشورمان صبح دیروز به منظور دیدار با محمد جواد ظریف راهی وزارت امور خارجه شد . روحانی در این دیدار که برای اعلام حمایت از وزیر امور خارجه و محکومیت تحریم او از سوی آمریکا صورت گرفته بود، بار دیگر به دستاوردتراشی برای توافق شکست خورده و خسارت محض برجام رو آورد و در سخنرانی طولانی خود بازهم منتقدانی که دلسوزانه این روزها را پیشبینی میکردند در کنار صهیونیستها و رژیم آمریکا قرار داد!
کد خبر: ۱۶۷۰۱۶
تاریخ: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۹
سرویس سیاسی-
اصرار به دستاوردتراشی برای برجام در حالی است که مرداد ماه 96 و در زمان آغاز به کار دولت دوازدهم دانشگاه میرلند با انتشار نتایج یک نظرسنجی اعلام کرد 63 درصد از ایرانیها معتقدند که توافق هستهای وضعیت اقتصادی کشورشان را بهبود نبخشیده است و از هر 10 نفر 7 نفر معتقدند که برجام باعث تغییر اوضاع زندگی مردم عادی نشده است.
روحانی برای اثبات کارآمدی خود به سند پاره شدهای استناد کرده که امروز خود به محل مناقشه ایران و غرب تبدیل شده است. او که ناتوان از ارائه آمار و برنامه اقتصادی برای نجات مردم از وضعیت رکود تورمی فعلی است، با انتقادات فراوانی در خصوص بیبرنامگی در حوزه معیشت مردم دست و پنجه نرم میکند. با این حال دوباره صحبتهای تکراری و خلاف واقع خود را تَکرار کرده است؛ صحبتهایی که بارها برای جلوگیری از انحراف افکارعمومی به آنها پاسخ داده شده است.
حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور در دیدار با وزیر و اعضای ارشد وزارت خارجه گفت: خوشحالم که امروز فرصت دیدار با وزیر و معاونین، مدیران و مقامات ارشد وزارت خارجه را داشتم.
وی ادامه داد: سیاست خارجی ویژگی خاصی دارد، یک روابط تنگاتنگی با ملت دارد. ملت مشخص شده در یکجا محدودهای است که داخل را از خارج جدا میکند و در واقع مرزهای جغرافیایی و مرزهای سیاسی داخل و خارج خودی و بیگانه ملیت ما را و همبستگی ما را کاملتر میکند.
روحانی تاکید کرد: وقتی ما میگوییم این سیاست خارجی یعنی نحوه تعامل کل یک ملت یک کشور با دیگران؛ پس بنابراین سیاست خارجی نمیتواند سیاستی باشد که در یک جناح و حزب جمع باشد سیاست خارجی مربوط به کل ملت ایران است.
رئیس جمهور اظهار داشت: وزارت خارجه و شخص وزیر امور خارجه وقتی در سیاست بیرونی و خارجی ما حرف میزند و حضور پیدا میکند به عنوان نماینده کل ملت ایران است و نه نماینده یک گروه و جناح. به همین دلیل دیپلماسی و سیاست خارجی ما باید یک پارچه باشد.
چنین ادعایی از سوی رئیسجمهور در حالی مطرح میشود که محمد جواد ظریف به عنوان مسئول سیاست خارجی کشور بارها از مواضع حزبی خود سخن گفته است . ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا در پاسخ به سؤال هاله اسفندیاری مبنی بر اینکه آیا شکست در مذاکرات هستهای بر سیاست خارجی ایران تاثیرگذار خواهد بود؟ اگر بله، چگونه؟ میگوید شکست توافق باعث روی کار آمدن آمریکاستیزان در ایران خواهد شد! رفتاری که عینا در جریان مذاکرات سعد آباد نیز تکرار شد و ظریف صراحتا به البرداعی گفت اگر مذاکرات به نتیجه نرسد رقبای سیاسی ما در کشور پیروز خواهند شد.
مجتهد سیاسی که معنای تعلیق را نمیداند!
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: وزارت خارجه دو جا امانتدار هستند. سفیر، وزیر و معاون وزیر باید در جمع نظر کارشناسیاش را بدهد؛ مخصوصا ظریف که یک نخبه و مجتهد سیاسی است. برخیها در سیاست درس خوانده و تجربه هم دارند ولی به مقام اجتهاد نرسیدند، ولی وزیر امروز خارجه ما یک مجتهد سیاسی است.حالا یک عده درس سیاست خواندهاند و تجربه هم دارند اما به مقام اجتهاد نرسیدند.
پیشتر و در جریان نشست خبری ظریف نیز یکی از روحانیون اصلاحطلب از وی به عنوان اولیاء الهی ! یاد کرده بود . این عبارت غلوآمیز، تصنعی و عجیب و غریب در وصف وزیر امور خارجه در حالی است که سال 96 و 21 ماه پس از انعقاد خسارت محض برجام وندی شرمن مذاکرهکننده سابق آمریکا ضمن تحقیر ظریف به خاطر عدم فهم زبان انگلیسی از دلیل باقی ماندن تحریمها در متن برجام رمزگشایی کرده بود . وی طی سخنانی با تمسخر و پوزخند گفته بود :« 5+1 و اتحادیه اروپا توافق کردند که تحریمهای هستهای را (موقتا متوقف کنند)، lift لغتی است که در زبان انگلیسی به معنی (معلق نگاه داشتن ,و یا موقتا متوقف کردن) است اما طرف ایرانی lift را به معنی (پایان دادن و خاتمه دادن ترجمه میکرد و به همین دلیل هم ما از این لغت استفاده کردیم - یکی از کارهایی که شخص در دیپلماسی انجام میدهد این است که توجه کند زبان اهمیت دارد -»
این در حالی است که محمد جواد ظریف 30 تیر 1394 و بعد از انعقاد توافق هستهای در مجلس حضور پیدا کرده و گفته بود : «اصلا تعلیق در هیچجا نیامده است در هیچ جای برجام واژه تعلیق نیامده و هرکس تعلیق ترجمه کرده ا
شتباه ترجمه کرده است. در برجام اصلا تعلیق وجود ندارد و تاریخ اجرای لغو هم زمانی است که آژانس گزارش دهد که ایران این اقدامات کمی را انجام داده است.» نه چرخ سانتریفیوژها چرخید و نه چرخ اقتصاد!
روحانی در ادامه به موضوع شعارهای تبلیغاتی در انتخابات بویژه در موضوع سیاست خارجی پرداخت و گفت : وی خاطرنشان کرد: برای دولتی که از آغاز تبلیغاتش با مردم سیاست خارجی را به رای مردم گذاشته مسئله مهمی است. در دولتهای قبلی هم سیاستهای خارجی قاعدتا در چارچوب منافع ملی اتخاذ میشده که من به آنها کاری ندارم اما در دولت ما هم اول و هم دوم نظرم را در سیاست خارجی به رای مردم گذاشتهام.
گفتنی است یکی از وعدههای مهم روحانی در انتخابات سال 1392 این بود که هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد و هم چرخ زندگی مردم. این وعده رئیسجمهور که در اعتراض به سیاست خارجی دولت قبلی عنوان شده بود، باعث شد مردم به راه جدیدی که وی معرفی کرده بود اعتماد کنند تا شاید با استراتژی جدید، مشکلات کشور کاهش پیدا کند.
با این حال، طی شش سال گذشته، دولتمردان تلاشی برای تحقق یافتن این گفته نکردند؛ البته طبیعی بود که با مدیریت نامناسبی (که دولت در حوزههایی مثل اقتصاد) داشت، جایی برای محقق شدن وعده مذکور باقی نمیماند. به عبارتی آنچه تاکنون اتفاق افتاده این بوده که در این دولت به بهانه چرخیدن چرخ زندگی مردم چرخ سانتریفیوژها کند شده و از طرف دیگر، همان چرخ زندگی مردم هم نه تنها بهتر نچرخیده بلکه چرخش آن کندتر هم شده است.
بنویسید تعامل گسترده با جهان
بخوانید با آمریکا و اروپا!
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود همچنین گفت: یکی از شعارهای اصلی در انتخابات تعامل سازنده با جهان بود. شاید یکی از دلایل کسانی که به من رای دادند همین اصل تعامل سازنده با دنیا باشد.
روحانی افزود: تعامل سازنده با جهان کار دشواری است؛ تقابل با جهان آسانترین کار است، فحاشی و سخنرانی علیه دنیا هنر نیست و تقابل با دنیا هنرمندی نمیخواهد. ممکن است در برههای کشوری در برابر جمع یا کشور دیگری مسیر تقابل را انتخاب کند اما اساس در روابط و سیاست خارجی تعامل سازنده است. مقام معظم رهبری در دور دوم دولت هم تعبیر تعامل گسترده با جهان فرمودند و بنابراین این سیاست نظام و خواست مردم است.
رئیسجمهور در حالی سخن از تعامل سازنده با دنیا به میان میآورد که طی شش سال گذشته هرگاه چنین واژهای استفاده شده منظور و هدف اصلی آمریکا و کشورهای اروپایی بودهاند و به عبارتی یکی از دلایل عدم موفقیت سیاستهای وزارت امور خارجه وی خلاصه کردن دنیا در آمریکا و اروپا بوده است که نتیجه آن پس از 6 سال چیزی جز اتلاف و هدررفت عمر و منابع انرژی ملت ایران نبوده
است.
✅کلیپ سیاسی