eitaa logo
🌹 رویدادهای فرهنگی اجتماعی بانوان 🌹
153 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
924 ویدیو
93 فایل
ارتباط با ما @Er1401 @Fad_1375
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 مادر شهید محمدآقالر پس از ۳۳ سال فرزندش را در آغوش کشید ▪️پیکر مطهر شهید دفاع مقدس محمد آقالر از شهدای دوران دفاع مقدس، با تلاش گروه‌های تفحص شهدا کشف و شناسایی شد. 🌷شادی روح شهدا صلواتی ختم کنید... .
📸 پوستر رزمایش "فاتحان خیبر" ارتش جمهور اسلامی ایران 👈نکته جالب توجه این پوستر انجام عملیات آبی خاکی از رود ارس به آن سوی مرز ها است. .
📸 سقوط ارزش سهام فیسبوک، پس از افشاگری و قطعی شبکه های اجتماعی 🔻روند کاهش ارزش سهام فیسبوک که از دوشنبه با افشاگری یکی از کارکنان سابقش درباره فریبکاری های این مجموعه آغاز شده بود، دیشب با اختلال در عملکرد این شبکه شدت گرفت و باوجود اتصال مجدد، همچنان ادامه دارد. 📊بر اساس برآوردهای بلومبرگ، اختلال در اپلیکیشن‌های متعلق به فیسبوک، منجر به کاهش ۵ درصدی ارزش سهام و ضرر ۷ میلیارد دلاری این شرکت شد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ساعت‌ها اختلال در دسترسی کاربران به شبکه‌های اجتماعی (اینستاگرام، واتس‌آپ و فیس‌بوک) 🔻دسترسی به برخی شبکه‌های اجتماعی دیگر نیز چندین ساعت در سراسر جهان مختل شد. 🔻الجزیره: در پی اختلال در واتس‌آپ ارزش سهام شرکت فیس‌بوک ۵ درصد کاهش یافت. 🔻مدیران فیس‌بوک می‌گویند علت این اختلال مشکلات فنی بوده نه حمله سایبری! .
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقش رسانه های غرب گرا در بحران افغانستان 🍃🌹🍃 🎙 کارشناس:حامد شیرخدا .
⭕️رئیسی: دولت از نیروهای جهادی حمایت ویژه می‌کند رئیس جمهور در جلسه با گروه‌های جهادی: 🔻امروز آباد کردن روستاها به معنای فعال کردن اقتصاد روستا و نیز توجه جدی به اقتصاد مناطق محروم از جمله حاشیه شهرها است و این کار به یک اقدام جهادی نیاز دارد. 🔻وظیفه دولت در این عرصه صرفاً باید تسهیل‌گری، نظارت و پیگیری برای تحقق امور باشد و از فعالیت جهادگران حمایت کند و موانع موجود را از پیش پای آنها بردارد. 🔻رئیس‌جمهور به معاون اول خود برای تدوین سازوکار و ساختارهای احیای ماموریت‌های جهاد سازندگی ظرف بیست روز ماموریت داد. ‌
✅ بسته خبری 1⃣ سخنگوی وزارت امور خارجه: جمهوری‌اسلامی ایران در خصوص امنیت خود با کسی شوخی ندارد و می داند امنیت خود را چگونه تامین کنند. / گزارش های از تحریکات رژیم صهیونیستی علیه کشورمان در خاک جمهوری آذربایجان دریافت کرده ایم و تذکرات لازم را به صورت شفاف به باکو گفته ایم. 2⃣ اسنودن افشاگر بزرگ اسناد جاسوسی آمریکا: " در یک روز درخشان، فیسبوک و اینستاگرام به صورت اسرارآمیزی به حالت آفلاین در آمدند و جهان به مکان سالم‌تری تبدیل شد." 3⃣ فیس بوک، اینستاگرام و واتساپ بعد از ۶ساعت قطعی وصل شدند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ماجراجویی جدید علی اف و آلت دست رژیم صهیونیستی 🔻پس از سخنان علی اف مبنی بر عدم حضور رژیم صهیونسیتی در جمهوری باکو، وی در نزدیکی مرز ایران با پهپاد اسرائیلی عکس یادگاری گرفت !! 🚨آقای علی اف، کسی که باد می کارد، طوفان درو می کند... .
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سالروز شهادت پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سبط اکبرش امام حسن مجتبی علیه السلام را به محضر شریف امام زمان (عج) و همه امت اسلام تسلیت عرض میکنیم. .
⭕️ توطئه «آذری-ترکی-عبری» علیه ایران؛ آیا تهران با همکاری ایروان منطقه حائل در شمال ایجاد می‌کند؟ 🔻در حالی که سه رژیم ترکیه، اسرائیل و آذربایجان در حال توطئه مرزی علیه ایران هستند، احتمالاً تهران با همکاری ایروان یک منطقه امن یا حائل برای عبور و مرور با امنیت تجاری در ارمنستان ایجاد می‌کند. 🔻جنگی که از ۲۷ سپتامبر سال ۲۰۲۰ آغاز شد، انگار هنوز پایان نیافته است. دقیقاً سال گذشته بود که جمهوری آذربایجان و ارمنستان وارد جنگ بر سر قره‌باغ شدند. منطقه‌ای کوهستانی که سال‌هاست در اختیار ارمنستان قرار دارد و باکو مدعی است که این مناطق اشغال شده است. .