⚜شباهت دروغگو و مُرده⚜
┄┅┅❁🌱〰🌸〰🌱❁┅┅┄
مولا علی (ع) فرمودند :
#دروغگو و #مرده هر دو یکسانند 😱، زیرا برتری زنده بر مرده این است که به او اعتماد میشود،
پس وقتی در اثر دروغگویی به سخن او اعتماد نشود ، زنده بودن او بی فایده گشته ، همانند مرده میشود. 😔
غررالحکم جلد 2 صفحه 139
#حدیث_خانواده
@skeled_b
برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید
که آن فرج و گشایش شماست
👇👇👇
#دعای_فرج
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🍃 اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
💖وبرای سلامتی محبوب💖
💝هدیه به شهید احمد ثابتی😢⚘⚘⚘
@skeled_b
📌 #نکات_زیارت_آل_یس 6
🖇 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا تَالِيَ كِتَابِ اللَّهِ وَ تَرْجُمَانَهُ....سلام بر تو اى تلاوت كننده كتاب خدا و تفسیر كننده آیات او...✋
🔹 بنا بر حدیثی از امام صادق (علیه السلام) امامان معصوم علیهم السلام تلاوت گر کامل و به جای آورنده حق تلاوت هستند.
✍ ابى ولاد گوید: از امام صادق (ع) از قول خداى عزوجل پرسیدم (۱۱۵ سوره بقره):
➖ الَّذِینَ آتَیْناهُمُ الْکِتابَ یَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ أُولئِکَ یُؤْمِنُونَ بِهِ قَالَ هُمُ الْأَئِمَّهُ.
🌹 «آن کسانى که به آنها کتاب را دادیم آن را چنانچه شایسته است مىخوانند، آنان بدان ایمان دارند» فرمود: ایشان ائمه (ع) هستند
🖊 همچنین ترجمان کسی است که لغتی را از زبانی به زبان دیگر تقریر کند ،قرآن کریم را ترجمانی لازم است که از معانی بلند و عمیق آن آگاه و به حقایق آن آشنا و دانا ، و بر شرح و بیان آن توانا باشد
🔰 مولای متقیان علی (علیه السّلام): درخطبه ۱۲۳ نهج البلاغه می فرمایند: و این قرآن جز این نیست که خطّی منقوش و نوشتاری مضبوط ، بین دو جلد است ، به زبانی گویا نمی باشد و از ترجمان وبیانگر ناگزیر است، و فقط رجال و رادمردان از آن سخن گویند و بیانگر آن باشند».
📖 در قرآن کریم بیان همه چیز آمده است و هیچ موضوعی از آن فروگذار نشده است ، و هیچ تر و خشکی نیست مگر اینکه در کتاب مبین گنجانیده شده است،
🔍 شرح و تفسیر و توضیح و برآوردن حقایق و اسرار نهفته در آن فقط از ائمّه اطهار (علیهم السّلام) ساخته است که قرآن در بیت ایشان نازل گردیده و علوم آن به سینۀ آنان سپرده شده است.
💖 امامان معصوم (عليهم السلام)، مترجمان و مفسران حقيقى وحى الهى هستند. قرآن در خانه آنان فرود آمده و صاحبان خانه از آنچه در خانه است از همگان آگاهتر وداناترند.
🍃امام باقر عليه السلام فرمود: جز دروغگو هيچ كس از مردم ادعا نكند كه تمام قرآن را چنان كه نازل شده، جمع كرده است، و كسى جز على بن ابى طالب و امامان پس از وى عليهم السلام آن را چنان كه خداى تعالى فرستاده، جمع و نگهدارى نكردهاند.
🔸و فرمود: جز اوصياء پيغمبر كسى را نرسد كه ادعا كند ظاهر و باطن تمام قرآن نزد اوست. راسخون در علم همان ائمه عليهم السلام ميباشند
@skeled_b
جلوگیری از تعطیلی مسجد
✍ مسئله : تعطیل کردن مسجد مکروه است، و مستحب است انسان نماز را در مسجدی بخواند که نمازگزار ندارد ، تا تعطیل نشود.
📚 استفتاءات امام، رهبر، مکارم، سبحانی، بهجت، محفوظی
بیاموزیم :
🍃 از امام صادق علیه السلام روایت شده است که سه چیز در قیامت از مردم شکایت می کنند :
1⃣ مسجد متروکی که اهالی آنجا در آن نماز نمی خوانند.
2⃣ عالمی که بین عده ای جاهل قرار دارد، و از او استفاده نمی کنند.
3⃣ قرآن متروکی که غبار گرفته و آن را تلاوت نمی کنند.
📚 رساله مصوّر مراجع،جلد دوم،صفحهٔ ۲۰۸
@skeled_b
💎 مطابق محاسبات_نجومی
💎 تقویم_اسلامی_نجومی_سه_شنبه
هفتم بهمن ۱۳۹۹ هجری شمسی
۱۲ جمادی الثانی۱۴۴۲ هجری قمری
۲۶ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
🕋 اذکار سه شنبه :
- یا اَرحَمَ الرّاحِمین ( 100مرتبه )
- یا اللهُ یا رَحمانُ
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
♻️ روز سه شنبه برای امور زیر خوب است:
🔹شروع کارهای مهم به جز ازدواج
🔹 دیدار با امرا، مشایخ و بزرگان
🔹باز کردن دکان و شرکت زدن
🔹خرید و فروش
🔹شروع شرکت
🔹امورکشاورزی
🔹مسافرت در دریا نیکوست
🔹آغاز درمان و معالجات
🔹مسافرت خوب است با صدقه همراه باشد.
🌹 نوازدی که امروز به دنیا بیاید حالش خوب است هرگز فقیر نگردد انسان عابد و پاکدامن باشد و خوب و صالح تربیت گردد ان شاالله .
💢 سه شنبه شب (سه شنبه که شب شد و فردا) مباشرت برای فرزند دار شدن ، مکروه است و باید از آن پرهیز شود.
💎 طبق روایات، اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، خوب است و موجب شکوه و عظمت در میان مردم می گردد.
💢خون_دادن یا حجامت در این روز از ماه قمری خوب نیست و باعث ضعف بدن می گردد..
💢سه شنبه برای بریدن، دوختن ، خریدن و پوشیدن لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید. (به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد).
💢این سه شنبه برای نوره_کشیدن (رفع موهای بدن با نوره) مناسب نیست.
🕋 وقت استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
🕋 اوقات_شرعی_به_افق_تهران
🔹 اذان صبح: ۴۲ : ۵ 🔹طلوع آفتاب: ۰۹ : ۷
🔹اذان ظهر:: ۱۷: ۱۲ 🔹غروب آفتاب: ۲۶ : ۱۷
🔹اذان مغرب: ۴۵: ۱۷ 🔹نیمه شب شرعی: ۳۴ : ۲۳
🕋ذات الکرسی عمود ۱۳:۴۰
دعا در زمان ذات الکرسی مستجاب است.
ذات الکرسی مخصوص روز سه_شنبه است
منابع مطالب ما:
الدروع الواقیة سید بن طاووس ،سایت کانون قرآنی، وسائل الشيعه ؛ ج7 ، باب 190.، حلیة المتقین، ختوم و اذکار، ج 1، ص 423، مفاتیح الجنان و بحارالانوار و تقویم المحسنین شیخ محدث کاشانی
@skeled_b
شرح حکمت ۱۸۶
🏳️سرنوشت ظالم آغازگر:
🍁امام(علیه السلام) در این گفتار حکیمانه خود هشدار شدیدى به ظالمان و ستمگران مى دهد و مى فرماید: «آن ستمگر که ابتداى به ظلم مى کند فرداى قیامت دست خود را از پشیمانى (به دندان) مى گزد»; (لِلظَّالِمِ الْبَادِی غَداً بِکَفِّهِ عَضَّةٌ).
🍁امام(علیه السلام) این سخن را از آیه 27 سوره فرقان برگرفته است آنجا که مى فرماید: «(وَیَوْمَ یَعَضُّ الظَّالِمُ عَلَى یَدَیْهِ یَقُولُ یَا لَیْتَنِى اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِیلا); و (همان) روزى که ستمکار دست خود را (از شدت حسرت) به دندان مى گزد و مى گوید: اى کاش با رسول (خدا) راهى بر گزیده بودم».
🍁نکته شایان توجه این است که امام(علیه السلام) در اینجا ظالم را مقدم به «بادى» کرده یعنى آن کسى که ابتداى به ظلم مى کند، از این نظر که شخص دوم اگر مقابله به مثل کند ظلم نیست بلکه احقاق حقى است و اگر بیش از مقابله به مثل کند باز قبح و زشتى ظلم او به اندازه کسى که ابتدا به ظلم کرده نیست و تعبیر به «عَضَّة» (به دندان گزیدن) کنایه از شدت ناراحتى است، زیرا انسان هنگامى که به ناراحتى هاى شدید گرفتار مى شود; ناراحتى هایى که از خود او سر زده و خودش باعث و بانى آن بوده مى خواهد از خود انتقام بگیرد و براى این کار به آزار خویشتن مى پردازد; گاه بر سر و صورت خود مى کوبد و گاه دست خود را که با آن کار خلافى انجام داده مى گزد و همه اینها نشانه ناراحتى شدید از کار خویشتن و نوعى مجازات و انتقام از خود است.
🍁در حدیثى از امام موسى بن جعفر(علیه السلام) مى خوانیم: «فى رَجُلَیْنِ یَتَسابّانِ فَقالَ: الْبادی مِنْهُما أَظْلَمُ وَ وِزْرُهُ وَ وِزْرُ صاحِبِهِ عَلَیْهِ ما لَمْ یَتَعَدَّ الْمَظْلُومُ; امام(علیه السلام) در مورد دو نفر که به هم دشنام مى دادند فرمود: آن کس که ابتدا کرده ظالم تر است و گناه او و گناه نفر دیگر بر اوست مادامى که مظلوم از حد تعدى نکند».
🍁جمله اخیر (ما لَمْ یَتَعَدَّ الْمَظْلُومُ) ممکن است اشاره به آن قسم از سب باشد که مظلوم در انجام آن مجاز است مثل این که کسى به دیگرى بگوید: «لعنة الله علیک» و او در جوابش بگوید: «علیک لعنة الله» ولى در همان کتاب اصول کافى و بعضى کتب دیگر به جاى «ما لَمْ یَتَعَدَّ»، «ما لَمْ یَعْتَذِرَ» آمده است اشاره به این که اگر شخص دشنام دهنده عذرخواهى کند و از کار خود توبه کرده و جبران نماید گناه او برداشته مى شود. این نسخه صحیح تر به نظر مى رسد، زیرا درباره نفر دوم تعبیر به «وِزْر» شده که نشان مى دهد او هم گناه کار است خواه تعدى کند یا تعدى نکند; ولى هرگاه مسئله عذرخواهى پیش آید مشکل حل مى شود.
🍁درباره ندامت ظالم و عاقبت کار او احادیث دیگرى نیز از معصومان(علیهم السلام) نقل شده از جمله در حدیثى از رسول اکرم(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم: «الظُّلْمُ نَدامَةٌ; ستمگرى پشیمانى است».
با این که مى دانیم ظلم سبب پشیمانى است ولى به قدرى این رابطه شدید است که حضرت فرموده ستمگرى عین پشیمانى است.
🍁در حکمت 341 خواهد آمد که امام على بن ابى طالب(علیه السلام) فرموده است: «یَوْمُ الْعَدْلِ عَلَى الظّالِمِ أشَدُّ مِنْ یَوْمِ الْجَوْرِ عَلَى الْمَظْلُوم» و شبیه همین تعبیر در حکمت 241 آمده است: «یَوْمُ الْمَظْلُومِ عَلَى الظّالِمِ أشَدُّ مِنْ یَوْمِ الظّالِمِ عَلَى الْمَظْلُومِ» و مفهوم هر دو این است که روزى که خداوند از ظالم انتقام مى گیرد بسیار شدیدتر است از روزى که ظالم به مظلوم ستم مى کند.
🍁در مورد تجسم اعمال در روز قیامت از بعضى روایات استفاده مى شود که ظلم به صورت ظلمت و تاریکى مجسم مى شود همان گونه که در حدیثى از رسول اکرم(صلى الله علیه وآله) نقل شده است که فرمود: «اتَّقُوا الظُّلْمَ فَاِنَّهُ ظُلُماتٌ یَوْمَ الْقِیامَةِ; از ظلم بپرهیزید که در روز قیامت ظلمت و تاریکى است».
🍁نیز از روایات استفاده مى شود از جمله گناهانى که کیفر و عقوبت آن در این دنیا دامان انسان را مى گیرد ظلم است، همان گونه که از امام باقر(علیه السلام) نقل شده که فرمود: «ما مِنْ أَحَد یَظْلِمُ بِمَظْلَمَة إلاّ أَخَذَهُ اللهُ بِها فی نَفْسِهِ وَمالِهِ; هیچ کس به دیگرى ستم نمى کند مگر این که خداوند انتقام او را در جان یا مال او خواهد گرفت».
🍁این سخن را با حدیثى از رسول اکرم(صلى الله علیه وآله) پایان مى دهیم که فرمود: «إنَّ أسْرَعَ الْخَیْرِ ثَواباً الْبِرُّ وَإنَّ أسْرَعَ الشَّرِ عِقاباً الْبَغْىُ; چیزى که ثواب آن بسیار زود به انسان مى رسد نیکوکارى است و چیزى که مجازات آن زود دامن انسان را مى گیرد ظلم و ستم است»
@skeled_b
🌸🍃
🍃
🔖کبد چرب از دیدگاه طب سنتی
یکی از بیماری هایی که امروزه بسیار فراگیر و پرشمار شده است، کبد چرب است. کبد بزرگترین پالایشگاه بدن است و به طور طبیعی دارای مزاج گرم و تر است، سرد شدن کبد در اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد برای تحلیل و متابولیزه کردن چربیها را کم کند و موجب انباشتگی چربی در بافت کبد و پیدایش کبد چرب شود.
مصرف ترشی ها (سرکه، آبغوره، ترشی های خانگی) و خوراکی های سرد (ماست، دوغ ترش، خیار، کدو…) از سبب های سرد شدن کبد است. نوشیدن مایعات سرد نیز به تدریج موجب سرد شدن کبد میشود. کسانی که به طور مادرزادی دارای مراج سرد باشند باید در مصرف این خوراکیها احتیاط بیشتری داشته باشند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃@skeled_b
💠 حدیث روز 💠
💎 محبوبترین عمل نزد خدای متعال
🔻امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
لَيْسَ عَمَلٌ اَحَبَّ اِلَى اللّهِ عَزَّوَجَلَّ مِنَ الصَّلاةِ، فَلا يَشْغَلَـنَّـكُمْ عَنْ اَوقاتِها شَىْءٌ مِنْ اُمورِ الدُّنيا
◻️ هيچ عملى نزد خداوند محبوبتر از #نماز نيست؛
پس هيچ كار دنيايى شما را در وقت نماز به خود مشغول ندارد.
📚 خصال، ص ۶۲۱، ح ۱۰
💎•┈••✾••┈•💎
@skeled_b