در پی فرصت هایی باشید تا به کودک تصویر جدیدی از خودش ارائه دهید.
دو مثال👇
مادر: فکر کردم یخچال خراب شده و میخواستم به تعمیرکارِ یخچال تلفن کنم اما تو فهمیدی دوشاخه از پریز در آمده. آفرین چطور این فکر به سرت خطور کرد!!
پدر: میبینم که در کتاب خوانی خیلی روان شدی معلومه که تمرین کردی که اینقدر پیشرفت کردی.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
مواظبت بیش از حد باعث ایجاد فرزندانی فاقد اعتماد به نفس میشود. اگر خواهان اطاعت مداوم بیچونوچرا از جانب فرزندمان باشیم، باعث پرورش کودکی خشمناک و یاغی خواهیم شد. و اگر زیاده از حد به فرزندمان اجازه بدهیم، به او میآموزیم که حق دارد بدون توجه به حقوق دیگران، هر چه میخواهد به دست آورد.
پدر میتواند فرزندش را که چهار دستوپا روی چمن در حال جست وجوست، زیر نظر بگیرد بیآنکه تمام مدت بغل دست او باشد.
مادر میتواند به فرزند 5/2 سالهاش اجازه دهد که هنگام راه رفتن در پارک، به یک گربه یا یک حیوان بی آزار، نزدیک شود.
بچهای 5ساله احتیاج دارد دوچرخه سواری را یاد بگیرد. حتی اگر در حین یادگیری چندین بار هم زمین بخورد.
هنگامی میتوانیم خودباوری را در فرزندمان شکل دهیم که ایمان و اعتمادمان را به او نشان داده و مطمئن باشیم که فرزندمان میتواند متناسب با سن و رشدش از عهده چالشها برآید
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
⬅️پیغمبر رحمه للعالمین است ...
#فضائل_اهل_البیت
*هرعملی انجام دهیدپیغمبر(ص)میبیند هرنیتی که ناصری بکند ، پیغمبر میبیند .
◇از اسرار ما مطلع میشوند ، واخجلتا (چقدر خجالت دارد ) از پیغمبر ،چطور پیغمبربا این روسیاهی شفیع من بشوند ؟
*چه بکنیم؟
لکن رحمه للعالمین است ...
◇یک نمونه از نگرانی های حضرت جریان وفات این بزرگوار است ، ایشان نگران امت بودند .
تا جائی که جبرئیل پیغام آورد،که حضرت حق میفرماید :
《و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد،واز امتت خواهد آمرزید
که خشنود شوی 》سوره ضحی آیه ۵
*حضرت فرمودند: <الان راحت شدم>
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
🕊صلَّیَ اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ
#شب_جمعه
💬 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
📜 لَيْسَ نَبِيٌ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ إِلَّا يَسْأَلُونَ اللهَ تَعَالَى أَنْ يَأْذَنَ لَهُمْ فِي زِيَارَةِ الْحُسَيْنِ فَفَوْجٌ يَنْزِلُ وَفَوْجٌ يَصْعَدُ.
🌌 هیچ پیغمبری در آسمانها و زمین نیست مگر اینکه از خداوند متعال درخواست میکنند که برای زیارت امام حسین علیهالسلام به ایشان اذن دادهشود، پس دائماً گروهی نازل میشوند و گروهی بالا میروند.
📚 كامل الزيارات،
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
* #نبی_اکرم
🔻همه کمالات به صورت یک جا برای حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) است. بروید و زندگی پیغمبر خدا (صلی الله علیه و آله) را نگاه کنید.
🔸همه جای زندگی پیامبر معجزه است. ما که با خودمان تعارف نداریم. زن و زندگی هم داریم و در امور مختلف همیشه عقب هستیم. یا افراط می کنیم و یا تفریط. یا زیاد می رویم و یا کم میگذاریم. اما برای رسول خدا (صلی الله علیه و آله) حدود نه نفر زن بودند سه چهار تا زن ديگر هم که به علت هایی به صورت کوتاه مدت در خانه رسول خدا (صلی الله علیه و آله) زندگی می کردند؛ بودند. همه هم در یک خانه بودند.
🔹امیر المومنین (علیه السلام) میفرماید که شبی صبح نمی شد که یک وعده غذا در خانه ایشان اسراف شده باشد. خوب این مگر کم است؟ بعضیها در اداره و تعامل با یک زن هم می مانند دو تا که هیچ. ولی يک نفر با هشت، نُه نفر دارند زندگی می کنند در حالی که در اوج حالات معنوی هستند.
🔸بعضی وقت ها می فرماید: کَلِّمینی یا حُمَیراء... یعنی ای حمیرا با من حرف بزن. اوج جذبه او را دارد به سمت عوالم غیب می برد. ممکن است كه مَرکب این راکب را تحمل نکند و جذب بشود. لذا خودش را مشغول میکند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
💠 گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بزرگداشت آیتالله ناصری
بسم الله الرّحمن الرّحیم
▫️خدا انشاءالله درجات آقای ناصری را عالی کند. خدا انشاءالله ایشان را مشمول لطف خاصّ خودش قرار بدهد
▫️واقعاً وجود امثال ایشان خیلی مغتنم است. ماها خیلی احتیاج داریم به آن چیزی که امثال آقای ناصری میتوانند برای جامعه تأمین کنند؛ اخلاق، معنویّت، توجّه.
▫️این برنامهای که آقا برای همایش بزرگداشت مرحوم آقای ناصری (رضوان الله علیه) بیان کردند، برنامهی خوبی است؛ یعنی جوانب موضوع، مورد ملاحظه قرار گرفته، منتها مهم این است که بتوانید این عناوین را در ضمنِ تبیینِ علمی و متقن، به ذهن مخاطبین منتقل کنید؛ ما اینها را امروز احتیاج داریم. وقتی که کسی مثل خود آقای ناصری با مردم مواجه میشود، کار آسان است؛ برای اینکه این کلامی که از شخصی مثل آقای ناصری صادر میشود، یک کلام دلی و معنوی و ناشی از اخلاص و ناشی از توجّه است؛ نه در آن اِغلاقی وجود دارد، نه در آن اصطلاحی وجود دارد، نه یک چهارچوب علمی خاصّی به آن داده میشود؛ مثل آب روانی از دل میجوشد و جاری میشود؛ آن کسانی که مستمع هستند، مثل اینکه پای چشمه نشستهاند و دارند آب را مینوشند؛ مشکلی نیست. چه چیزی مسئله را حل کرده؟ همان اخلاص، همان نفَس گرم و روح متّصل به الطاف الهی و توجّهات الهی؛ این، مشکل را حل میکند. وقتی خود ایشان ــ ایشان یا امثال ایشان ــ زنده است و دارد حرف میزند، اینجوری است؛ ولی وقتی که ما میخواهیم این مفاهیم را منتقل کنیم، ما واسطه میشویم، این واسطه حجاب ایجاد میکند. چارهای هم نیست؛ یعنی [اگر] ما بالاخره بخواهیم این حرفها را منتقل کنیم، همین کارها لازم است؛ همین نوشتن، پیاده کردن، تنظیم کردن، تبویب کردن و مانند اینها لازم است، چارهای نیست؛ لکن آن صفا و معنویّت و آن رونق و جلوهای که در زمانِ حیاتِ ایشان [وجود] داشت، دیگر نخواهد بود. ما این را باید یک جوری جبران کنیم؛ جبرانش به چیست؟ به این است که بتوانیم مطلب را متقن کنیم، پخته کنیم، عبارات و ادبیّات بیان را ادبیّات فاخری انتخاب بکنیم ــ اینها مهم است ــ و متناسب با فکر و ذهن مخاطبان، اینها را آماده کنیم. بالاخره یک دانشجو با یک فرد غیر علمی، با یک طلبه، با یک کسی که در سنین بالا است، با هم تفاوت دارند، هر کدام یک مزاجی دارند، یک پذیرشی دارند؛ اینها را باید رعایت کنیم. به نظر من اگر میخواهید این همایش مطابق آن چیزی که نیّت شما است و هدف شما است تحقّق پیدا کند، این جهات را باید رعایت کنید.
▫️مرحوم آقای ناصری جزو بقیّةالسّلف بودند؛ یعنی ایشان یک نمونهای از آنهایی بودند که ما اسمهایشان را شنیدهایم. و انسان از مجلس ایشان استفاده میکرد، نشستِ با ایشان التذاذ معنوی به آدم میداد. حرف معمولی هم که زده میشد همینجور بود؛
▫️امیدواریم انشاءالله امثال ایشان تربیت بشوند، رشد کنند، برای مردم مفید قرار بگیرند. البتّه زمانه قطعاً از انسانهای برجسته خالی نیست؛ باید بگردیم پیدایشان کنیم و از آنها استفاده کنیم و بهرهمند بشویم.
▫️خداوند انشاءالله درجات ایشان را عالی کند.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
#آیت_الله_ناصری
🔻 مرحوم ابوی میفرمودند: پدرم در تحصیل، خیلی جدّی بود و خیلی سخت میگرفت! من چهارده سالم بود که پدرم میگفت باید معمّم شوی و من از همان ابتدا، معمّم شدم.
🔸 بچهها در نجف در این سنین، مشغول بازی بودند؛ ولی پدرم حتی به من میگفت که نعلین زرد بپوش و من هم میگفتم چشم.
🔹 ایشان، خیلی با پدر همراهی میکردهاند! پدرشان هم خیلی بزرگوار بوده و معتمَد آیتاللهالعظمی سید جمالالدین گلپایگانی، آیتاللهالعظمی سید عبدالهادی شیرازی و آیتاللهالعظمی سید محمود شاهرودی بزرگ بوده است.
🔸 ایشان میفرمودند که این شکستگی، مرا به این سمت سوق داد که به عزّت امیرالمؤمنین علیهالسلام پناه ببرم
🔹 و نکتهی دیگر هم اینکه میفرمودند که بیهوا و بیقرارِ آقا بقیّةالله علیهالسلام شدم. گاهی میآمدم و به شدّت و تندی و سریع، تا مسجد سهله میآمدم و از آن فضا، بهره میبردم.
کد ۲۴۹۵۴
[انتشار به مناسبت برگزاری همایش ملی سالک الی الله در شهر قم]
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
@skeled_b
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا