#کیک_کدو_حلوایی
آرد 2 لیوان .
شکر 1 و نیم لیوان .
تخم مرغ 3 عدد .
پوره کدو حلوایی1 لیوان .
ماست 5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف لیوان .
روغن مایع 1 لیوان .
بيکینگ پودر 2 قاشق چایخوری .
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم دلخواه:
يك ق چ وانيل
يك ق چ تركيب جوز هندي پودر هل ميخك
انواع ميوه هاي خشك يا مويز
طرز تهيه:
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 5 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ( برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید ، وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید ).
آرد ، دارچین و بکینگ پودر و كليه مواد لازم دلخواه را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید و به مایه کیک اضافه کنید ( مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید ) ، در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید ( به اندازه 2/3 قالب را پر کنید چون کیک پف خواهد کرد ).
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 – 50 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ( در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید ).
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید ، کیک کدو حلوایی را میتوانید ساده برش بزنید و سرو کنید یا با شکلات و … تزئین کنید ؛ سرو این کیک بهمراه شیر داغ یا قهوه بهترین گزینه است.
نکته ها : این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد ، میتوانید بجای گردو از خشکبار دیگری نیز داخل کیک استفاده کنید
@skeled_b
✨﷽✨
✅استاد فاطمی نیا
من اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم می سوزد، یک کلمه میگویم خانوم ها، آقایون بشنوید، به حضرت زهرا سلام الله علیها قسم؛ اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمی آید، خودت را معطل نکنید، هی روزی چند تا اوقات تلخی در خانه راه می اندازد، عصبانی می شود، از اینطرف هم می خواهد بشود زُبدة العارفین، عُمدة المکاشفین، یک بار این قسم را با تمام وجودم خوردم، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمی آید.
آقای علامه طباطبائی سرتاسر لطافت بود، لطافت این مرد به جایی رسیده بود که به عمرش به کسی دعوا نکرده بود، زمانی که ما در قم بودیم این بچه های قم از هشت سالگی دوچرخه بیست وهشت سوار می شدند،از بقل رکاب میزدند، یک بچه ای آمد زد علامه طباطبائی را لت و پار کرد، افتاد رو زمین . حالا ما باشیم چه می گوییم، خیلی دیگر آدم خوبی باشیم یک چیزی می گوییم دیگر، این آقا بلند شد، خیلی راحت، اول رفت سراغ بچه، گفت: طوریت نشد؟! گفت: نه، گفت: الحمدلله، خداحافظ.
لطافت لازم است، تا لطافت حاصل نشده منتظر چیزی نباش ها!، ببینم تونستی در خانه معرکه نگیری، اگر تونستی آن موقع با هم صحبت می کنیم .
@skeled_b
✅نماز شب
✍مرحوم آقا نجفی قوچان ، در شرح حال خود می گوید: «در اصفهان، حجره هایمان به هم وصل بود. از میان طاقچه سوراخی نمودیم و ریسمانی در آن کشیدیم که یک سر ریسمان در حجره رفیق بود و یک سر آن در حجره من وقت خواب، آن سر ریسمان را رفیق به دست یا پای خود می بست و این سر ریسمان را من به دست خود می بستم که سحر هر کدام زودتر (برای نماز شب بیدار شدیم دیگری را بدون اینکه صدایی بزنیم، به وسیله همان ریسمان بیدار کنیم، که مبادا طلبه ای از صدای ما بیدار شود و راضی نباشد.»
📘سیمای فرزانگان ص۲۲۸
@skeled_b
#جلب_محبت
#بسیـــــــارمجــــــــرب
چـنانچه بخـواهید شـخصی را با خـود مهربان کـنید و مسخّر نمایـید ..دو رکعت نماز بعـد از وضو خوانده شـود ودر هـر رکعت بعد از حمد هـفت مـرتـبه بگوید
عَسَی اللّٰهُ اَنْ یَجْعَلْ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَ الَّذینَ عادَیْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّة وَاللّٰهُ قَدیرٌ وَاللّٰهُ غَفُورٌ رَحیمٌ.
و هـنگامی که نـماز را سـلام دادیـد ۷۷مرتبه بگویـید:اَللّٰهُمَّ لَیِّنْ قَلْب
َ (اسـم شخص و پدرش رابگوید)
لی کَما لَیَّنْتَ الْحَدیدَ لِداوُدَ
این عـمل بـار ها آزمـوده و مـجرب است و آن شخص به تسخیر در آمده به گـونه ای که قابـل تصـور نیـست.
📚کنزالحسینی
@skeled_b
#ذڪر_درمانے👆
#ثـروت
#یاقَوِیُّ #یاغَنِیُّ #یاوَلِیُّ #یاوَفِیُّ
🍃🍂 ⇦ از روز سه شنبه شروع کند
تا ده روز ، روزی هزار بار بر مویز
بخوانید و بخورید و در روز دهم نان
و حلوا به مستحقان بدهید🍃🍂
@skeled_b
#صبر #امام_زمان #غیبت_امام_زمان
✅واکنش درست ما در برابر غیبت حضرت ولیعصر علیهالسلام
❓پرسش:
🔻در بحث صبر و شکر، پرسشی مطرح است: آیا غیبت امام زمان«علیهالسلام» بر اساس اراده و مشیت الهی است که ما باید به آن راضی و خشنود باشیم و از خداوند به سبب این بلا تشکر کنیم یا اینکه باید از غیبت حضرت ناراحت باشیم و برای فرجشان دعا کنیم؟
✍پاسخ:
🔻در پاسخ باید بگوییم که بهطور کلی بلاهایی که به انسان می رسد، به دو دسته تقسیم میشوند:
🔹یک دسته بلاهایی است که به دلیل اشتباهات انسانها گریبانگیرشان میشود؛
🔹دسته دوم، بلاهایی است که خدای عزّوجل برای انسان مُقدر فرموده است و اگر شخص وظیفۀ خود را به بهترین وجه نیز انجام دهد، بازهم این بلاها به او خواهند رسید؛ مانند بلاهایی که به حضرات معصومان«علیهمالسلام» میرسید.
🔸آنان بیشترین مصیبتها را در زندگی دنیا متحمل شدند، با اینکه هیچ گناهی از آنان صادر نمیشد، بلکه عصمت آنها بهگونهای بود که فکر گناه هم به ذهنشان نمیرسید و از هرگونه خطا و سهو و نسیانی مُبرا بودند.
▫️تفاوت دستۀ اول بلاها با دستۀ دوم در این است که اگر انسان در بلایی که به آن دچار شده است، مقصر باشد، باید توبه کند و در فکر جبران آن برآید؛ همچنین از اینکه کاری کرده است که مستحق مجازات خدای مهربان شده است، باید ناراحت و نگران باشد.
👈البته همین شخص باید شکرگزار خداوند سبحان باشد؛ بهسبب اینکه او را مبتلا کرده است تا گناهانش در همین دنیا پاک شود و مجازات او به آخرت نیفتد.
▫️اما در قِسم دوم، بدون اینکه گناهی از انسان سر زده باشد، فرد دچار بلا و مصیبت میشود.
👈در این صورت نیازی نیست جبران کند؛ بلکه باید با اطمینان به لطف پروردگار معتقد باشد که این بلا یقیناً بر اساس مصلحت و حکمت الهی است، مصلحتهایی مانند بالارفتن درجۀ او یا امتحان دیگران یا الگوگرفتن دیگران از او.
🔺همچنین باید بداند که خیر او در همین مصیبت و گرفتاری نهفته است و در نهایت، خدای متعال این بلا را برایش جبران خواهد کرد.
@skeled_b