سایهها... حتّی سایهها
... و هر که در آسمانها و زمین است خواه و ناخواه، با سایههایشان بامدادان و شامگاهان براى خدا سجده میکنند.
آدم وقتی توی کتابش میخوانَد بعضی از سنگها از خشیت اوست که فرو میافتند (بقره/74)، وقتی میخوانَد همهی آنچه توی آسمانها و زمین است ثناگویِ اوست (اسراء/44)، وقتی میخوانَد پرندهها توی اوج گرفتنِ رویاییشان دارند او را تسبیح میکنند (نور/41) ، بخشی از وجودش درد میشود. فکرش را بکن! سایهها، حتّی سایهها، بهرهای از این حقیقتِ مکنون توی عالم هستی را با خودشان دارند. سایهها هم از تعظیم آن عظمت غافل نیستند...آه، امان از اختیارِ من.
وَلِلّهِ یَسْجُدُ مَن فِی السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ طَوْعًا وَکَرْهًا وَظِلالُهُم بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
پ.ن: مرغ، تسبیحگوی و ما خاموش. (+)
45.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تقبل الله سکولار!
💬 توی مسجدی رفتم گفتم چند نفر اینجا پول گذاشتند توی بانک؟ همه تقریباً دستهایشان را بالا کردند. بعد گفتم که چرا پولتان را میگذارید توی بانک؟ تکاثر ثروت دزد درست میکند. گفتند #به_هم اطمینان نمیکنیم. پس شما چرا #پیش_هم نماز میخوانید؟
@skuhozeh
به خدا قرض بدهید
کیست آن کس که به خدا قرض نیکویى دهد تا آن را براى او چند برابر بیفزاید؟ و خداست که [در معیشت بندگان] تنگى و گشایش پدید میآورد و به سوى او بازگردانده میشوید.
• فکرش را بکنید! همان خدایی که گفته همهی شماها فقیرید و این منم که بینیازم (فاطر/15)، همان خدایی که گفته این منم که به همهی شماها روزی میدهم، که گفته کلیدِ گنجینههای آسمان و زمین دستِ من است (شوری/12)، هم او گفته؛ بیایید و به من قرض بدهید. شوخی نمیکند. راست گفته. تازه، قرار است چند برابرِ آن قرض را هم به ما برگرداند.
• دقت کردهاید به اول قرآن، آنجا که میخوانیم، یکی از نشانههای آدمهای با تقوا، این است که به غیب ایمان دارند؟ (بقره/3) همیشه فکر کردهام، انفاق کردن، انفاقهای درست و حسابی کردن، فارغ از حس نوعدوستی و محبت، از آنهایی برمیآید که باور داشته باشند دارند به خدا قرض میدهند؛ به یک وجودِ بینیاز که همهی داشتهها دستِ اوست. و یقین داشته باشند آن وجودِ بینیاز، چند برابر بهتر و بیشترش را به آنها بازمیگرداند. این ایمان به غیب است که میتواند آدم را به بخششهای عجیب و غریب وا دارد و گرنه انفاق، با هیچ منطقِ ریاضی و اقتصادی، با عقلِ معاش جور در نمیآید.
• خواستم بگویم خدایی که بینیاز و بیهمتاست، چندین بار توی قرآنش خطاب به من و شما گفته آیا کسی هست به من قرض بدهد تا چندین برابر به او برگردانم؟ جوابش را چه بدهیم؟
مَنْ ذَا الَّذی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیُضاعِفَهُ لَهُ أَضْعافاً کَثیرَةً وَ اللَّهُ یَقْبِضُ وَ یَبْصُطُ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ
🔷امام باقرعلیه السلام فرمود:
✳️ اگر مردم می دانستند که چه فضیلتى در زیارت مرقد امام حسین علیه السلام است از شوق زیارت می مردند.
▪️ثواب الاعمال، ص. ۳۱۹
و اوست که دل را محکم نگاه میدارد
و دلهایشان را محکم ساختیم در آن موقع که قیام کردند و گفتند: «پروردگار ما، پروردگار آسمانها و زمین است»...
«ربط» بر هر چیزی یعنی بستن آن، محکم بستنِ آن. و «ربط» بر قلب، کنایه از اطمینان دادن به قلب است، محکمکردنِ قلب. این را علامه1 گفته، توی المیزانش.
قلبِ مادرِ موسی را او نگه داشته بود، وقتی پارهی تنش را توی صندوق گذاشت و به نیل سپرد. محکم نگه داشته بود که از اضطراب پاره نشود، که رازش را افشا نکند. خودش گفته؛ لولا اَن رَبطنا عَلی قلبِها لنَکون مِن المؤمِنین. (قصص/10)
در وصف آن جوانهای رویایی، آن یارانِ غار2، گفته؛ وَ رَبطناعَلی قُلوبهم اذ قاموا فَقالوا رَبّنا رَبّ السّموات وَ الارض، گفته؛ آن وقتی که بلند شدند و گفتند ربّ ما ربّ آسمانها و زمین است من بودم که قلب آنها را محکم کردم، قلبشان را نگه داشتم. (کهف/14)
به اصحاب بدر گفته آن آبی که پیش از نبرد از آسمان برایتان فرو فرستادیم، نعمتی بود برای آنکه دلهایتان را محکم نگه دارم تا قدمهایتان استوار بشود. وَ یُنزِّل عَلَیکُم مِنَ السَّماءِ ماء ... و لِیَرِبطَعَلى قُلُوبِکُم وَ یثَبِّت بِه الْأَقدامَ. (انفال/60)
راه، که درست باشد، قدمها که راست باشد، کسی همیشه هست که به قلب آدم «ربط» بزند. دلِ آدم را محکم نگه دارد. خودش گفته که هست.
1. علامه طباطبایی رحمت و رضوانِ خدا بر او
2. اصحاب کهف
👈خبر
👈 نحوه دریافت مجوز خروج از کشور اربعین سال ۱۳۹۸ اعلام شد
۱۳۹۸/۰۶/۲۵ ۰۹:۳۰:۰۶ - بازدید: ۱۶۸
✴️ دانشجویان مشمول که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند باید مراحل زیر را جهت دریافت مجوز خروج از کشور انجام دهند...
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک، با توجه به ضرورت و اهمیت شرکت حداکثری دانشجویان در پیاده روی اربعین حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) در سال 1398 صدور مجوز خروج از کشور به صورت اینترنتی در سامانه سازمان وظیفه عمومی برای کلیه مشمولان غیر غایب در مدت زمان تعیین شده ویژه اربعین از تاریخ 1398/07/07 لغایت1398/08/10بدون سپردن وثیقه و تاییدیه دانشگاه انجام می گردد .
✴️ دانشجویان مشمول که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند باید مراحل زیر را جهت دریافت مجوز خروج از کشور انجام دهند:
1 -اخذ کد سخا: از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+10
2 -ورود به درگاه خدمات الکترونیک انتظامی به نشانی www.evazifeh.epolice.ir یا (www.services.epolice.ir)با کد ملی و کد سخا .
3 -ثبت اطلاعات مربوط به خرو ج از کشور از قبیل : کشور مقصد (عراق ) تاریخ خروج از کشور ، تاریخ ورود به کشور، نوع سفر(زیارتی )
تذکر: تاریخ درخواست خروج از کشور شما ملاک ورود و خروج شما به کشور می باشد لذا در ثبت تاریخ ورود و خروج خود دقت نمایید. تاریخ خروج و ورود شما بین 7 مهر تا 10 آبان ویژه اربعین بدون وثیقه باشد