.
سوژه و دازاین شرح و بسطی جدی و دقیق از مفاهیم اساسی «هستی و زمان» هایدگر است که نویسنده در آن در ضمن تفکر هایدگر به بسط و تکوین «پرسش بنیادین هستی» کوشش میکند.
این اثر تفاوت «سوژه و دازاین» را بر اساس کتاب هستی و زمان و اشاراتی به سایر آثار هایدگر فهم میکند و سنت فلسفهای را که به خصوص در عصر جدید بر بنیادِ «من»، «سوژه» و «آگاهی» بنیان نهاده شده است به پرسش میگیرد.
🔹بخشی مقدمه کتاب
📚سوژه و دازاین/ مفاهیم اساسی هستی و زمان
🖊 فردریش ویلهلم فونهرمان
#نشر_روزگارنو چاپ اول۱۴۰۰
@skybook
.
📚 علوم اجتماعی را بگشایید/ گزارشی در باب ساختار بندی مجدد علوم اجتماعی
🖊 ایمانوئل والرشتاین
#نشر_روزگارنو
@skybook
"پاتوق کتاب آسمان"
. 🔺#بریده_کتاب 📚 آزادی، قانون و سازمان #رضا_داوری_اردکانی @skybook
.
بریدهای که از کتاب آزادی قانون و سازمان دکتر داوری انتخاب کردهایم را بخوانید و بعد از آن اگر مایل بودید متن زیر را هم نگاهی بیاندازید🔻
تصور ما از مدیر و کارمند خوب آن است که کسی با تیزبینی و هوش شکاک بتواند دست مجرم و ... را رو کند و پایبندی تام و تمام خود را به مقررات اثبات کند. حال آنکه پایبندی به مقررات مطلوب است ولی سخن این است که این مقررات برای چه به وجود آمدهاند؟ و چه هدفی از اجرای آن دنبال میشود؟ و چرا با همه این نگاه نظارتی که حل مشکل فساد را در نظارت و پیچیدگی بیشتر قانون میبیند فساد گسترش مییابد و عرصه برای فعالیت آزادانه مردم تنگتر میشود؟
این نگاه ریشه در عمق اعتقادات دینی ما نیز دارد آنجایی که فکر میکنیم احکام دین را با نظارت و قهر و غلبه میتوان پیاده کرد و بعد جامعه دینی داشت! حتی دعا میکنیم خداوند به ما بصیرتی بدهد که بتوانیم عیوب و خطاهایی که سر میزند را ببینیم و از آن جلوگیری کنیم و سالهای سال نگاهمان به علمایمان این بود که فلانی چشم برزخی دارد و درون تو را میبیند و حسرت آن را میخوردیم که حتما ریاضتهای سختی کشیده که به این مقام رسیده که میتواند خواری بندگان خدا را ببینید و در درون به این میاندیشیدیم که ما نیز درون خود را اصلاح کنیم تا مثل سایرین نباشیم نه اینکه خود را اصلاح کنیم که جامعه را پاک و معصوم بیابیم و پای در حرکت به سوی این جامعه بگذاریم.
پیرِ ما گفت خطا بر قلم صُنع نرفت
آفرین بر نظرِ پاکِ خطاپوشش باد
#حاشیه_بر_کتاب
📚آزادی، قانون و سازمان
#رضا_داوری_اردکانی
@skybook
.
حدیثی از پیغمبر اکرم نقل شده است که میفرمایند: بیش از همه مردم پیغمبران گرفتار و ناراحتاند و صدمه میخورند. پس از آنان اوصیای پیغمبران و سپس هرکس از دیگری بهتر باشد، زحمت و رنج بیشتری خواهد داشت.
این حدیث شریف زحمت کسانی را نشان میدهد که تصمیم میگیرند جامعه خود را تغییر دهند. جامعه آنها ایشان را راضی نمیکند و میخواهند آن را تغییر دهند. از آنان که از وضع فعلی جامعه بهره برداری میکنند، عذاب میکشند و رنج میبرند. هرچه بلندپروازی و افکار آنها بلندتر باشد، صدمه بیشتری تحمل میکنند.
📚 ادیان در خدمت انسان/ جستارهایی درباره دین و مسائل جهان امروز
#امام_موسی_صدر
@skybook
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
📅 ۴ خرداد ماه ۱۴۰۱
مشکل بزرگی که در راه قانونگذاری و وضع مقررات مناسب وجود دارد ناتوانی از درک شرایط و امکانها و نیازها و پیروی از صرف امیال و علائق به جای سعی در یافتن دستورالعمل راهگشا برای رسیدن به مقصود است. حکومت و قانونگذار در همه جا از جایگاه رسمی مهمی برخوردارند اما آنها صاحب اختیار قانون نیستند و اگر نماینده زمان خود نباشند، خواست آنان هم قانون نیست. البته آنها خواست خود را دارند اما به عنوان حاکم و قانونگذار باید از خرد عملی برخوردار باشند و در این صورت است که خواستشان در هماهنگی با امکان های تاریخ میتواند به قانون مبدل شود.
🔹 #رضا_داوری_اردکانی
@skybook
"پاتوق کتاب آسمان"
. 🎥 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی 📅 ۴ خرداد ماه ۱۴۰۱ مشک
.
در جهان توسعه نیافته حجم قوانین و مقررات گاهی دهها برابر قوانین جهان توسعه یافته است اما این قوانین کارگشا نیستند و منشأ ثبات و تعادل نمیشوند زیرا در آنها مقتضای عمل درست و صلاح جامعه کمتر لحاظ شده است. در این مناطق قانون و مقررات به جای اینکه برآمده از درک شرایط و راهنمای عمل و مددکار سازمانها و برای خدمت به مردم و کشور باشد بیشتر وسیله تحکم و اعمال قدرت و نظارت شدیدتر و ایجاد پیچ و خم بیشتر در دالان های پر از ملال بوروکراسی است و حداکثر برای رفع مشکل جزوی و موقت به کار می آید. نکته ای که اهل نظر و حقوق دانهای ما باید به آن بیشتر توجه کنند این است که بسیاری از قوانین مدنی، برای جلوگیری از تخلف نوشته شده است ولی اگر در جایی تخلف از قانون امر عادی شدهای است با وضع قانون نمیتوان با آن مقابله کرد. گاهی نیز لاابالی بودن نسبت به قانون و علاقه به نظارت دو امر بهم بستهاند و به یک روحیه تعلق دارند. شخص بی اعتنا به قانون فکر نمیکند و نمیتواند فکر کند که برای اجرای درست قانون چه باید کرد و اگر در جایی قانون اجرا نمیشود وجه بیاعتنایی به قانون و رعایت نکردنش چیست، او قانون را وسیله تحکم و اجبار و منع میشناسد بی اینکه بداند صرف تحکم کسی را از خطا و تخلف باز نمی دارد. وجود سازمان های متعدد و بزرگ نظارتی اولا نشانه تصديق و قبول این معنی است که قانون اجرا نمیشود و ثانیا با ایجاد آنها سرپیچی از قانون به رسمیت شناخته شده است. آنکه با قانون انس دارد وقتی می بیند قانون رعایت نمی شود از خود می پرسد مشکل و مانع چیست. اگر قانون مناسب نیست و با شرایط و امکان های جامعه سازگاری ندارد باید قانون را با نظر به شرایط اجرای آن اصلاح کرد.
📚 آزادی، قانون و سازمان
#رضا_داوری_اردکانی
@skybook
.
رود روزی از خودش پرسید هجرت تا کجا؟
بعد شد مرداب و از بیهودهپیمایی گریخت
📚 وجود
#رسید
#فاضل_نظری
#تازه_ها
@skybook
.
صنع الهی و خواستهی الهی و کار الهی چیزی نیست که قابل این باشد که این و آن بتوانند در آن خدشه بکنند. چیزی را که خدا میسازد، خوب میسازد و درست میسازد؛ حرکت تاریخ، جریان تاریخ به آن سمتی که خدا میخواهد -اگر شرایطش جمع بشود- یک حرکت قابل خدشهای نیست، یک حرکت متقنی است. ببینید، همین طور که گفتم، این سوره از همین اولین قدمهای سوره، ما داریم امیدوار میشویم.
#تازه_ها
📚 تفسیر سوره حشر
#سید_علی_خامنه_ای
📇 #انقلاب_اسلامی چاپ اول ۱۴۰۱
@skybook
.
با اینکه سازمان های حکومتی در آن موقع با سازمانهای حکومتی امروز بسیار تفاوت دارند، لیکن حضرت چون به کارهای تشکیلاتی نپرداخته، یعنی نوع توصیهها و دستورهای ایشان سازمانی نیست، محتوایی و جهتی است، اینها در همه زمانها یکسان است.
#تازه_ها
📚 شرح فرمان/ فرمان امیرالمومنین به مالک اشتر
شرح قسمتهایی از آن در بیانات رهبر انقلاب
📇 نشر #صهبا چاپ اول ۱۴۰۱
▪️ ۱۴۰ صفحه قیمت: ۳۰.۰۰۰ تومان
@skybook
.
هر فلسفهی جدیدی آن وقتی میتواند خودش را درست معرفی کند که آن چنان که هست، با واژههای خود و با اصطلاحات مخصوص خود در ذهنها جا بیفتد. اگر ما یک فرهنگ را، یک فکر جدید را، یک فلسفهی جدید را بخواهیم با اصطلاحات بیگانهی از آن فلسفه و فرهنگ معرفی کنیم، درست جا نمیافتد؛ مثلا اسلام را بخواهیم با اصطلاحات فلسفی یک مکتب دیگر یا با اصطلاحات اقتصادی یک مکتب دیگر معرفی کنیم، این درست نیست؛ یا بخواهیم با اصطلاحات رایج همان جامعهای که این فکر، این فلسفه، این فرهنگ در آن جامعه متولد شده آن را معرفی کنیم، باز هم درست نیست. «درست نیست» یعنی درست جا نمیافتد در ذهن، درست شناخته نمیشود.
#تازه_ها
📚 تفسیر سوره جمعه
📚 تفسسر سوره حمد
#سید_علی_خامنه_ای
📇 #انقلاب_اسلامی چاپ اول ۱۴۰۱
قیمت: ۴۵ و ۵۰ تومان
@skybook