eitaa logo
سید محمد جواد ابطحی
1.6هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
9.8هزار ویدیو
322 فایل
سیاسی خبری تحلیلی
مشاهده در ایتا
دانلود
حتی به مجسمه پروین اعتصامی هم رحم نکردن! دقیقا سبک کاری داعشی‌ها توی سوریه که هر آثار تاریخی و هنری رو میدیدن خراب میکردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خودروهای زرهی اسرائیلی هنوز نیامده طعمه‌ی پهپاد های انتحاری روسی شدند/ نابودی خودرو زرهی رژیم صهیونیستی توسط پهپاد روسی در اوکراین 🔹شبکه «ایزوستیا» روسیه تصاویری را منتشر کرد که در آن پهپادهای انتحاری روسیه از نوع «لانست»، خودرو زرهی اسرائیلی «گایا عمیر» و تانک «بی‌ام‌پی-۱» را که نیروهای اوکراینی از آن در «خرسون» استفاده می‌کنند، هدف قرار می‌دهند.
وقتی میخوای خبر موثق از حسین رونقی بدی ولی بجای آدرس بیمارستان آدرس زایشگاه میدی😂
💠صدور زن زندگی آزادی به گواتمالا 🇺🇸 پنج هزار موش آزمایشگاهی زن گواتمالایی! 🔻نگاهي به تاريخ علمي آمريکا نشان مي‌دهد وجود نگرش‌هاي نژادپرستانه و تبعيض‌آميز نسبت به انسان در جامعه آمريکا باعث شده، دانشمندان و محققان اين کشور از انسان‌ها، به خصوص سياه‌پوستان و اقشار ضعيف به عنوان موش‌های آزمایشگاهی استفاده کنند! 🔻به عنوان نمونه بين سال‌هاي ۱۹۴۶ تا ۱۹۴۸ محققان آمريکا در مطالعه‌اي در بیش از پنج هزار زنداني، زن خياباني، بيماران رواني و روسپي‌هاي بيمار، براي مبتلا کردن افراد زنداني، بيماران آسايشگاه‌هاي رواني و سربازان گواتمالايي به سفليس و ساير بيماري‌هاي آميزشي استفاده کردند تا اثرات پني‌سيلين براي درمان اين بيماري‌ها را مطالعه کنند. در اين مطالعه نزديک به ۱۳۰۰ نفر از اين زنداني‌ها به بيماری سفلیس سوزاک و دیگر بیماری‌های مقاربتی مبتلا شدند. 🔻«جان چارلز کارتر» که سرپرستي اين تيم تحقيق را به عهده داشت به اين علت اين مطالعات را در گواتمالا انجام داد که به وي اجازه انجام اين آزمايشات در آمريکا داده نمي‌شد. ‼️باراک اوباما، رئيس‌جمهور پيشين ايالات متحده آمريکا در سال ۲۰۱۱ طي تماس تلفني با رئیس‌جمهور گواتمالا از این اقدامات جنايتکارانه خود عذرخواهي کرد. 📚 کتاب «کشور هرز: دری به سوی تنها ابرقدرت جهان» 👤 نوشته ویلیام بلوم
🔺کشف جسد چهار دانشجوی دانشگاه «آیداهو» آمریکا 🔹پلیس آیداهو اعلام کرد مشغول تحقیق درباره مرگ چهار دانشجو است که اجساد آن‌ها در خانه‌ای نزدیک محوطه دانشگاه پیدا شده است. 🔹این مرگ‌ها، قتل احتمالی طبقه‌بندی شده است. در پی کشف این اجساد، تمام کلاس‌های این دانشگاه امروز (دوشنبه) لغو شدند.
🔴 ️حزب الله بیانیه زیر را صادر کرد: حزب الله بمب گذاری شنیع تروریستی که شهر استانبول را هدف قرار داد و شمار زیادی از غیرنظامیان را کشته و زخمی کرد، به شدت محکوم می کند. 🔹‌ همانطور که ما به دولت و ملت ترکیه به ویژه به خانواده های قربانیان این حادثه غم انگیز تسلیت می گوییم و رنج و درد آنها را احساس می کنیم که مردم منطقه از جمله مردم ما در لبنان متحمل شده اند و هنوز هم دارند. ما بر این باوریم که تمام جهان به ویژه دولت ها و مردم منطقه ما موظف به اتخاذ موضعی قاطع در برابر گروه های کشتار و تروریسم در همه سطوح، از نظر سیاسی، فکری و عملی هستند و هیچ کشوری در جهان مصون نیست. از خطرات و مخاطرات شدید آن که خواستار اقدام و موضعی واحد در برابر این پدیده و پیوندهای خطرناک امنیتی آن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨اولین فیلم از عملیات مقتدرانه ربیع ۲ نیروی زمینی سپاه علیه مواضع گروهک‌های تروریست تجزیه طلب در اقیلم کردستان عراق که با موشک های هوشمند لیزری و پهپاد های نقطه زن در هم کوبیده شد.
دفتر کار رهبر مملکت VS دفتر کار امام جمعه یک استانِ محروم
⭕️ رئیس دیوان زنان اسپانیا: غربی‌ها از طریق پیام‌رسان‌ها زنان ایران را گول زده و هرج‌و‌مرج ایجاد میکنند. 🔹 زنان ایرانی که برای عفت و کرامت خود ارزش قائلند که غرب برای آن قائل نیست. 🔸️ ما شاهد دخالت آمریکا و اسرائیل در آشوب‌ در ایران هستیم. 🔹من خودم به عنوان قربانی آزار جنسیتی هستم و مجبور به تحمل و سکوت بودم.
توییت مجری سعودی نشنال اولا برای فراخوان دیروز سر جمع 20 نفر نیومده بودن و با آتش زدن سطل زباله ترافیک ایجاد کردن که بگن مثلا خیلی شلوغ شده که پلیس سه سوته جمعشون کرد ثانیا این‌ها همین جماعتی هستن محرم که میشه یاد مریض‌ها میوفتن ، خودشون این طوری جلو بیمارستان ترافیک درست میکنن اگر مریضی هم توی آمبولانسی بوده باشه قطعا سالم به بیمارستان نمیرسه
🔴🔴بخشی از مواد قانون مجازات اسلامی که امروز مورد توصیه رییس قوه قضاییه به همکاران قضایی خود، جهت مجازات اغتشاشگران قرار گرفت 🔴ماده ۲۸۷ قانون مجازات اسلامی گروهی که در برابر اساس نظام جمهوری اسلامی ایران، قیام مسلحانه کند باغی محسوب می‌شود و در صورت استفاده از سلاح، اعضای آن به مجازات اعدام محکوم می گردند. 🔴ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی هرکس به طور گسترده، مرتکب جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد، جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام اقتصادی کشور، احراق و تخریب، پخش مواد سمی و میکروبی و خطرناک یا دایر کردن مراکز فساد و فحشا یا معاونت در آنها گردد به گونه ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور، ناامنی یا ورود خسارت عمده به تمامیت جسمانی افراد یا اموال عمومی و خصوصی، یا سبب اشاعه فساد یا فحشا در حد وسیع گردد مفسد فی الارض محسوب و به اعدام محکوم می‌گردد. 🔴ماده ۲۸۲ قانون مجازات اسلامی حد محاربه یکی از چهار مجازات زیر است: الف- اعدام ب- صلب پ- قطع دست راست و پای چپ ت- نفی بلد 🔴ماده ۲۶۲ قانون مجازات اسلامی هر کس پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله وسلم و یا هریک از انبیاء عظام الهی را دشنام دهد یا قذف کند ساب النبی است و به اعدام محکوم می‌شود. تبصره- قذف هر یک از ائمه معصومین علیهم السلام و یا حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها یا دشنام به ایشان در حکم سب نبی است .
🔶 جملاتی زیبا از امام علی (ع) : 🔸گریه نکردن از سختی دل است. 🔸سختی دل از گناه زیاد است. 🔸گناه زیاد از آرزوهای زیاد است. 🔸آرزوی زیاد از فراموشی مرگ است. 🔸فراموشی مرگ از محبت به مال دنیاست. 🔸محبت به مال دنیا، سرآغاز همه خطاهاست. 🔷 از امام علی (ع) ، پرسیدند: 🔹واجب و واجب تر چیست؟ 🔹نزدیك و نزدیك تر كدامند؟ 🔹عجیب و عجیب تر چیست؟ 🔹سخت و سخت تر چیست؟ 🔷 فرمودند : 🔹واجب، اطاعت از خدا و واجب تر از آن، ترك گناه است. 🔹نزدیك، قیامت و نزدیك تر از آن، مرگ است. 🔹عجیب، دنیا و عجیب تر از آن، محبت دنیاست. 🔹سخت، قبر است و سخت تر از، آن دست خالی رفتن به قبر است