فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تازه سر از تخم در آورده میگه اگر یه بمب اتم بندازن توی ایران یه دنیا راحت میشه
البته خودش هم میگه مغزم کار نمیکنه :)
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه
#جنبش_بچه_پولدارها
#ایران_قوی
🔴 عاشق که باشی از ابراز عشقت نمیترسی، اصلا دوست داری همه بفهمن عاشقی، تو برف و بارون به هواش میری بیرون...
🔹 عاشق که باشی طعنه ها برات اهمیتی نداره، انقدر روحت زلال میشه که بد طعنهزن ها رو هم نمیخوای...
🔹 اصلا فکر کنید عکس هم تزئینیه!!!
#امنیت_اتفاقی_نیست
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه
#ایران_قوی
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم؛
در ره عشق جگر دار تر از صد مَردیم!
هر زمان بوی خمینی به سر افتد ما را...
دور سید علی خامنه ای می گردیم♥️″
#حضرتآقا
#لبیک_یا_خامنه_ای
🔴 خبر سقوط ماهواره وگا سی اروپا رو شما در رسانه های اروپایی نمیشنوید و تصویری از آن مخابره نخواهد شد
🔹 چرا که اروپا باید همیشه گل و بلبل به نظر برسد
🔹 اما بدانید، در کمتر از ٣ دقیقه ٢ ماهواره سقوط کردند و یک پروژه چند میلیون یورویی در باغ اروپا شکست خورد.
آنتی بیوتروریسم
#غرب_بدون_روتوش
#سواد_رسانه
#جهاد_تبیین
کشف ۱۲ اسلحه جنگی و شکاری از یک منزل مسکونی در اصفهان
🔹فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان: مأموران کلانتری ۳۶ فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان با اشرافیت و هوشمندی بالای خود از فعالیت فردی در زمینه نگهداری و فروش سلاح و مهمات جنگی و شکاری مطلع و بلافاصله با توجه به اهمیت موضوع، وارد عمل شدند.
🔹مأموران در این عملیات ۲ قبضه اسلحه کلت جنگی، ۶ قبضه کلت بادی و ۴ قبضه اسلحه شکاری غیر مجاز به همراه فشنگهای مربوطه که به طور ماهرانهای در مخفیگاه فرد متهم جاساز شده بود را کشف کردند.
#امنیت_اتفاقی_نیست
#پایان_مماشات
#برخورد_قاطع
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاش یک #یهودی برای #پوشاندن #تصویر_تبلیغاتی #پشت_کامیون که #عکس #مانکن آن برهنه بود.
جالب است بدانید این ویدئو در سرزمین های #فلسطین_اشغالی گرفته شده
✅هیچ #دینی #برهنگی را قبول نمیکند!❌
📜فرازی از خطبه ۱۸۲
🌼سپس آن حضرت فرمود:
🍃اى مردم من مواعظ و اندرزهايى را که پيامبران به امتهايشان دادند، براى شما بازگو کردم و در ميان شما منتشر ساختم. و نيز آنچه را اوصياى پيامبران به امتهاى بعد رساندند، (و در آنجا که ضرورت داشت) شما را با تازيانه ام ادب کردم; ولى شما به هيچ صراطى مستقيم نشديد. بانگ نواهى پروردگار را در ميان شما سر دادم (که از اختلاف و تفرقه بپرهيزيد); اما هرگز اجتماع نکرديد و متحد نشديد.
🌼شما را به خدا آيا انتظار داريد پيشوايى جز من شما را به راه بياورد و طريق حق را به شما نشان دهد؟
آگاه باشيد آنچه از دنيا روى آورده بود، پشت کرده و آنچه پشت کرده بود، روى آورده است (سنّتهاى پيامبر(صلى الله عليه وآله)فراموش شده و سنن جاهلى در حکومت امويان بازگشته است)
🌸بندگان نيک خدا به سرعت تصميم به کوچ گرفتند و متاع اندک دنياى فانى را با سرمايه هاى فراوان آخرتِ ماندگار، مبادله نمودند.
🌺راستى، برادران ما که خونشان در صفين ريخته شد (و شربت شهادت نوشيدند) اگر امروز زنده نيستند که از اين لقمه هاى گلوگير بخورند و از اين آبهاى ناگوار بنوشند، (و اين حوادث دردناک را ببينند) چه ضررى کردند؟
🌼به خدا سوگند! آنها به لقاى پروردگار نايل شدند و خدا پاداششان را به طور کامل عطا فرمود و آنها را در سراى امن و امان بعد از اين زندگى پر از خوف جاى داد....
#نهج_البلاغه
◼️خداحافظ آقای همیشه دانشجو
دکتر #عباس_شیبانی از شاخصترین چهرههای #جنبش_دانشجویی دهههای ۳۰ و ۴۰ که به دلیل مبارزه با رژیم پهلوی، به مدت ۱۳ سال در زندان بود، دارفانی را وداع گفت.
این مرد علم و عمل، در تمام طول عمرش روحیه عدالتخواهی و ضد استکباری را در خود زنده نگه داشت و به حق ملقب به #همیشه_دانشجو بود .رحمت الله ورضوانه علیه
🔴عکس روی جلد مجله هفتگی Economist نکات جالب توجه فراوانی دارد:
🔹با توجه به رسیدن ایام سال نو مسیحی و یهودی، درخت کریسمس را با خنوکای یهودی (شمعدان) ترکیب کرده است.
🔹بالای درخت، بجای ستاره و نور، سمبل هستهای را آورده؛ که خبر از درگیری هستهای میدهد.
🔹بعد از آن، برای اشاره به داستان خواب فرعون و تعبیر آن توسط یوسف (ع)، یک گاو چاق و یک گاو لاغر را آورده. این هم اشاره به این دارد که ۷ سال فراوانی به پایان رسیده، و وارد ۷ سال سختی شدهایم.
🔹عکس جمجمه هم به تلفات بالا اشاره دارد.
🔹در زیر آن عکس سر فردی را آورده که تنها به شکم خود فکر میکند. این هم اشاره به قحطی مصنوعی پیش رو دارد؛ که باعث میشود عوام نتوانند به چیزی غیر از شکم خود فکر کنند.
🔗https://www.economist.com/weeklyedition/2022-12-24
#اخرالزمان
یكی از مهمترین پروندههای دوران دادستانی شهید لاجوردی، پرونده فردی موسوم به «نوشین نفیسی» از اعضای عالیرتبه گروه مارکسیستی پیکار است. اهمیت پرونده نفیسی تا حدی بود كه لاجوردی در سخنرانی تودیع خود با اشاره به آخرین حضورش قبل از عزل در شورای عالی قضایی میگوید: «گفتم نوشین نفیسی را آزاد میكنید تا پدرش خوشش بیاید؟ اینكه مركزیت و محور آزاد شود و زیرمجموعه آن اعدام، ظلم است. چرا پنج ردیف زیرِ او اعدام بشود، اما مركزیت آزاد بشود؟ این ظلم است و اگر قرار است یك وقت خداینكرده نظام جمهوری اسلامی لطمه بخورد، از ناحیه این ظلمهاست. اینها ظلم است و ظلم قابل تحمل برای امثال من نیست».
در کتاب پرونده مسکوت که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده درباره جزئیات این پرونده آمده است: «نوشین نفیسی فرزند دكتر ابوتراب نفیسی، پزشك مخصوص آیتالله منتظری است كه در سال 1338 در اصفهان متولد شد و در سال 1358 به عضویت گروه ماركسیستی پیكار درآمد. برادران نوشین نفیسی، سعید و مجید نیز از كادرهای ارشد گروهك پیكار بودند.
در تاریخ 63/9/25 یوسف صانعی، دادستان وقت كشور در نامهای به موسوی اردبیلی، رئیس دیوان عالی كشور و رئیس شورای عالی قضایی نوشت: «با توجه به سیاست كلی فقیه عالیقدر حضرت آیتالله العظمی منتظری در رابطه با برخورد با افراد وابسته به گروهكها و زندانیان و با توجه به عنایت خاص ایشان نسبت به جناب آقای دكتر نفیسی، حسب نقل آیتالله محمدی گیلانی و با عنایت به اینكه افراد نزدیكی از این خانواده محكوم به اعدام و حكم درباره آنها اجرا گشته و با عنایت به تعهد اسلامی و تخصص خود جناب آقای دكتر نفیسی و با توجه به تعهد پیوست تقاضا میشود ... درجه تخفیف برای محكومه نوشین نفیسی صبیه آقای دكتر نفیسی درخواست شود. ا- مجازات اعدام او به پانزده سال زندان 2- مدت حبس وی به پنج سال معلق شود. بدیهی است پدرش حاضر به ضمانت هم میباشد».
و بدینشكل توسط آیتالله منتظری زمینه آزادی عضو مركزیت یك سازمان كه به جنگ مسلحانه با نظام پرداخته بود، فراهم شد. آیتالله موسوی اردبیلی نیز در نامهای به شهید لاجوردی دادستان انقلاب اسلامی تهران نوشت: «چون با پیشنهاد دادستان محترم كل كشور در جلسه ... شورای عالی قضایی تصویب شده است تخفیف مجازات اعدام محكوم نوشین نفیسی فرزند ابوتراب به پانزده سال حبس و تعلیق حبس به مدت پنج سال ... مراتب جهت اقدام قانونی اعلام میگردد».
شهید لاجوردی نیز در پشت برگه حكم آزادی نوشین نفیسی كه به وی ابلاغ شده بود، نوشت: «زندانی نوشین نفیسی یكی از خبیثترین و متعصبترین افراد نادری است كه در زندان تحمل كیفر مینماید، ولی با شیوههای منافقانه، بهدروغ خود را بریده نشان میدهد. بدیهی است كسی كه از مركزیت جناحِ انقلابی منشعب از پیكار مرتد محارب باشد، آزادیاش چه مقدار برای جامعه خطرناك است، ولی چه میشود كرد؟ چون دستور آزادیاش صادر شده، چارهای جز آزاد كردن نیست. (گرچه با تمام وجود مخالف آزادیاش هستم و معتقدم اگر قرار باشد مركزیت سازمان الحادی با آن همه جنایت و آمریت در كشتار مردم مسلمان و بیگناه و ... داشتن همه وزر و وبال اعضا و هواداران اعدام شده سازمانش، آزاد شود، پس ...؟!! خدایا تو شاهدی با دیدن این نامه و تبعیض غیرقابل تصور، مرگ خود را از تو خواستم!) لذا با سپردن كفیل و وثیقهای معادل یك میلیون تومان آزاد شد.
https://irdc.ir/fa/news/6079/تلاش-آیتالله-منتظری-برای-جلوگیری-از-اعدام-سرکرده-سازمان-پیکار-روزی-که-شهید-لاجوردی-آرزوی-مرگ-کرد
یک باور غلط ذهنی
ارزانی های #دوران_پهلوی گران تر از امروز بود👇
🔰 علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده اینست که عده ای نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند.
🔷 اما با یک مقایسه ی ساده و درست، متوجه خواهیم شد که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده 🔰
چند نمونه جهت اطلاع:
🔰 خرید خودرو:
🔷 سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
🔷 حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
⬅️ اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰ تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود باید حقوق ۳۶ ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.
🔷 اهالی یک روستا با ۳۰ خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵ هزار تومان آن هم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند و شیر و لبنیات بفروشند و مایحتاج خود را خرید کنند.!!!
🔷 ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!
🔷 در آن زمان سالانه، کلاً ۳ هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند...
🔷 اما الان سالانه حدود ۱ میلیون (حدود ۳۵۰ برابر زمان شاه) انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و درخواست بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!
🔰 قیمت دلار:
🔷 سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ ریال فروخته میشد.
🔷 کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰ تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً ۲۰ دلار بخرد.
🔷 الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش حداقل۱۲۰ دلار بخرد.
🔷 ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🔰 اقلام مصرفی:
🔷 زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹۰ ریال قیمت داشت
🔷 و کارگری که مزد روزانه اش ۵۰ ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت ۱ حلب روغن ۴/۵ کیلویی پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶ روز کارش می تواند بیش از ۳ حلب روغن ۴/۵ کیلویی ۳۵۰ هزار تومانی بخرد.
🔷 سال ۵۴ مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰ تا ۷۰ ریال بود.
🔷 یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری
می کرد.
🔷 در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰ هزارتومانیاش بیش از ۴ کیلو مرغ منجمد می تواند بخرد. (۶برابر)
🔷 سال ۵۴ قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰ خارجی ۵۶۰۰ تومان بود.
🔷 کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.
🔷 و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶ تومانیاش میخواست موتور بخرد میبایست مزد ۹۳۴ روز کار یعنی ۲/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی مزد ۱۵۰ روز کار یک موتورسیکلت ۱۲۵ بخرد.
🔷 در زمان شاه نان سنگک ۵ ریال بود.
🔷 کارگری که در روز ۶۰ ریال مزد میگرفت
میتوانست ۱۲ عدد نان سنگک بخرد. همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!!
🔷 ولی امروز کارگر با مزد یک روزش می تواند بیش از ۶۰ عدد نان سنگک ۵ هزارتومانی بخرد.
✅اینچنین بود و عده ای تصور می کنند آن دوران ارزانی بوده... البته قطعا وقتی فقط به قیمت ها نگاه کنیم آن دوران اجناس ارزانتر بوده اما وقتی مقایسه درآمدها را هم ملاحظه کنیم متوجه میشویم علیرغم چهل و چهار سال تحریم و بیش از دو برابر شدن جمعیت و هشت سال جنگ پر هزینه، توان خرید مردم امروز چندین برابر شده.
🔴 تلاش دشمنان برای تبرئه خود از اغتشاشات
🔹 وزیر اطلاعات:
دشمنان در حال حاضر سعی میکنند با عنوان کردن مطالبی در خصوص احیای برجام و تبرئه خود از اغتشاشات ارتباط دوبارهای با ایران ایجاد کنند.
🔹 این تلاش نشان از اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و وحدت مردم برای پشتیبانی از این نظام الهی دارد.
🔹 جریانهای ضد انقلاب از مرزهای ایران اسلامی عقب نشینی کردهاند و این مهم نشات گرفته از اقتدار نیروهای مسلح است؛ تا خلع سلاح کامل ضد انقلاب و بیرون راندن آنها از منطقه اقدامات بازدارنده علیه دشمنان ادامه خواهد داشت.
#ایران_قوی
۶۰٪ مردم ایران، در پیامرسانهای ایرانی حضور فعال روزانه دارند
چند روز پیش وزیر ارتباطات، این تصویر را در کانال شخصی خود در پیامرسانهای داخلی بارگذاری کرد که آمار کاربران فعال پیامرسانهای ایرانی را نشان میداد.
بر این مبنا مجموع کاربران فعال روزانه تمام پیامرسانهای مورد بررسی، ۴۳+ میلیون نفر است.
اتفاقاتی که در دو سه ماه گذشته رخ داد، نشان داد که مردم اگر خدمتی باکیفیت دریافت کنند، از آن سرویس استفاده خواهند نمود.
🔴 ️پرتاب دو ماهواره ناهید (۱ و ۲) تا پایان سال
🔹 سری ماهوارههای ناهید (۱ و ۲) که به سفارش سازمان فضایی ایران برای ماموریتهای مخابراتی در پژوهشگاه فضایی ایران ساخته شده، قرار است تا پایان سال پرتاب شوند.
🔹 محققان فضایی کشور با طراحی و ساخت این دو ماهواره به اهداف «اجرای برنامه راهبردی در دستیابی به ماهواره مخابراتی زمین- آهنگ»، «دستیابی به بخشی از فناوریهای موردنیاز در ماهوارههای مخابراتی زمین- آهنگ» و «انجام مخابرات ماهوارهای در باند Ku» دست یافتند.
⭕ مشکل دقیقا همین است!
🔸 دیروز که خبر انتصاب استاندار جدید کرمانشاه را شنیدم، بدون انگیزه خاصی گفتم برم ببینم طرف کجاها بوده و چه کارهایی کرده که به جملات پایین برخوردم و انگشت به دهان ماندم که چه بگویم. بخوانید.
🔸محمدطیب صحرایی استاد دانشگاه دانشگاه امام صادق و از فعالان عرصه تعلیم و تربیت و مدیر مدرسه امام صادق شهر تهران است(از مجموعه های وابسته به دانشگاه).
صحرایی فعالیتهای دیگری نیز در فضای غیردانشگاهی در قالب فعالیتهای پژوهشی و اجرایی در حوزه تعلیم و تربیت در دو موسسه فرهنگی اندیشه روحالله و مطالعات راهبردی حکمت صادق دارد، وی طراح طرح کشوری ایماوا(الگوی یک مدرسه ایرانی و اسلامی)، از مدرسان طرح بینش مطهر و طراح و مجری طرح شهید بهنام محمدی از طرحهای موفق حوزه تربیتی در مدارس کشور است.
🔸 احتمالا شما هم تعجب کرده اید که دقیقا ارتباط بین این سوابق با استانداری استانی مهم و استراتژیک مثل کرمانشاه چیست؟ محل بحث نگارنده در این وجیزه این مصداق جزئی نیست چرا که از این دست انتصابات در فضای سیاسی کشور به وفور یافت می شود و این مشتی نمونه خروار است. رویه ای غلط و انحرافی که متاسفانه امروز به امری عادی تبدیل شده است. این مشکل علاوه بر آنکه در سطوح میانی مدیریتی کشور دیده می شود متاسفانه در سطوح ارشد مدیریتی کشور هم یافت می شود.
🔸 مشکل اصلی کشور دقیقا همین نقطه است. افراد سر جای خود ننشسته اند. افراد در از عالمی به عالمی دیگر کوچ می کنند. بدون اندکی تخصص و تجربه اون عرصه، جایگاه ها را اشغال می کنند. از وضعیتی سخن می گوییم که در آن استاندار یک استان آخرین تجربه مدیریتی اش مدیریت یک مدرسه بوده است، طرف از اجرایی ترین نهاد یعنی شهرداری به ریاست قوه قانون گذاری و نظارتی کشور کوچ می کند، آن یکی از پژوهشی ترین نهاد یعنی مرکز پژوهشهای مجلس به ریاست شهرداری می رسد، این یکی از ریاست قضایی ترین نهاد کشور به ریاست اجرایی ترین قوه کشور می رود، اون یکی از نهاد نظارتی دیوان محاسبات به اجرایی ترین وزارتخانه یعنی وزارت راه می رود و قس علی هذا. در این موضوع آنقدر مثال در سطوح میانی و ارشد مدیریتی کشور وجود دارد و در ذهنم مرور می شود که بیان آن تکرار مکررات است. برخی از این افراد اتفاقا از دوستان نگارنده هستند و از نزدیک این افراد را می شناسم و همیشه از خود می پرسم که به راستی چگونه و با چه عقبه ی تجربی و تخصصی، فلانی، آن مسئولیت را قبول کرده است!
🔸 این چرخه معیوب مدیریتی نتیجه ای جز ناامیدی نخبگان و نیروهای بومی آن دستگاه ها ندارد. خودتان را فقط یک لحظه جای آن فردی بگذارید که بیش از بیست سال است در فلان دستگاه دولتی مشغول خدمت است و کوله باری از تجربه را حمل کند، خودتان را بگذارید جای آن دانشجوی نخبه ای که سالها زحمت کشیده و بالاترین مدارک تحصیلی و تخصصی را اخذ کرده است، یکدفعه خبری را بشنوند که آقای فلانی بدون تخصص مرتبط، بدون یکساعت تجربه در اون دستگاه و صرفا به علت ارتباطات و لابی های سیاسی، قرار است سکان مدیریت آن را بدست بگیرد. چه حالی به شما دست می دهد؟ حس کار و انرژی گذاشتن و امیدواری یا حس بی خاصیتی و دلسردی و ناامیدی؟
🔸برخی اوقات این احساس به مخاطب دست می دهد که انگار یکسری مناصب خالی مانده اند و چندنفر نشسته اند و با خود می گویند؛ خب فلانی را کجا بگذاریم؟ آها! اونجا خالی است بفرستیدش آنجا! یعنی اساسا مشخص نیست بر اساس چه متر و معیاری فلانی صلاحیت دارد و دیگری ندارد!
🔸نتیجه این رویکرد آن است که دولت بعد از نزدیک به دوسال به این جمع بندی می رسد که باید بخشی از منصوبینش را تغییر دهد. دو تن از این افراد کسانی هستند که بلانسبت به آنان لقب استاندار ویژه اطلاق می شد. استاندار خوزستان و سیستان. دو استانداری که از روز اول بسیاری از نخبگان و دلسوزان مخالفت خود را با انتصاب آنان اعلام کردند اما گوشی برای شنیدن نبود. دو استانداری که یکی از آنان از وزیران دولت حسن روحانی و امتحان پس داده بود و دیگری ام ناکارآمدی اش از روز اول بر همگان واضح و مبرهن.
🔸 امیدواریم دولت سیزدهم تا دیر نشده بسیاری از بانیان وضع موجود که هنوز هم در مصادر امر قرار دارند، کنار گذاشته و از طرف دیگر منصوبینی که ناکارآمدی شان در این مدت بر بسیاری از نیروهای انقلاب اثبات شده است را کنار بگذارد تا بیشترین از این دولت، از طرف دوستان نادان و دشمنان آگاه، ضربه نخورد و خدای ناکرده شامل روایت مهم و استراتژیک امیر المومنین علی(ع) قرار نگیرد. ایشان چهار عامل را سبب شکست دولتها معرفی کردند: یستدل علی ادبار الدول بااربع: تضییع الاصول و التمسک بالفروع و تقدیم الاراذل و تاخیر الافاضل»
ضایع کردن اصول (مسائل مهم)
سرگرم شدن به فروع (امور کم اهمیت)
به کار گماردن آدمهای پست و نالایق
کنار گذاردن انسانهای فاضل.
#علی_ریاحی_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍فرانکورت آلمان. مردی بلیط مترو نداشته، با چاقو کنترلچیها رو تهدید کرده. پلیس میاد همونجا با تیر میزنهش
#همه_جا_ایران_نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 بی بی سی گوش میکنم، چون دروغ نمیگه!❗️❗️
#bbc
📙مردمان بزرگ تاریخی همیشه کسانی بوده اند که می گفتند:
تن مرده وگریه دوستان........به از زنده وطعنه دشمنان.
▪️آنها پیش تخت سلطان های اجنبی زانو نمی زدند و تابعیت دولت خارجی را آرزو نمی کردند.
▪️کمر خدمت و پاسبانی کشور خود را هرگز نمی گشودند و طوق بندگی دیگران را هیچ وقت به گردند نمی بستند .
▪️از دشمن فریب دوستی نمی خوردند و از راهزن نشان راه نمی پرسیدند. دوست دشمن نمی شدند و دشمن دوست نمی گشتند.
▪️مرگ را از تقدیر خدا می دانستند و مردمان را تبدیل مکان .از تباهی دیگران عبرت می گرفتند و بر آبادی همسران غیرت می بردند.
آیا رهبر ایران «اختیار تام» دارد و مسئول تمام امورات کشور است؟
اگر اختیارات «رهبر جمهوری اسلامی» را با اختیارات «پادشاه انگلستان» ، «رئیس جمهور فرانسه» و «رئیس جمهور آمریکا» مقایسه کنیم متوجه میشویم که رهبر ایران حق دخالت در بسیاری از امور را ندارد، و بیشترین توقع هم از ایشان هست
۱- پادشاه انگلیس، رئیس جمهور فرانسه و رئیس جمهور آمریکا «اختیار وِتوی مصوبات پارلمان» را در بحث قانونگذاری دارند
در حالی که «رهبر» ایران «چنین اختیاری ندارد»
هم «پادشاه انگلیس»، و هم «رئیس جمهور فرانسه» می توانند پارلمان را «منحل کنند»
و همچنین «رئیسجمهور آمریکا» میتواند پارلمان را «تعطیل کند»
اما «رهبر ایران چنین اختیاری ندارد» در قبال مجلس
۲- در آمریکا نه تنها رئیس جمهور «سیاستهای کلی کشور» را تعیین میکند، بلکه «سیاستهای کلی دولت» نیز توسط او تعیین میشود
اما در قانون اساسی ایران، فقط اجازه «ابلاغ سیاستهای کشور» به رهبری داده شده است و «نه سیاستهای کلی دولت»
۳- «رئیس جمهور فرانسه» طبق قانون اساسی در قبال اقداماتش هیچگونه «مسئولیتی ندارد»، مگر در صورت ارتکاب «خیانت به کشور»
در حالی که «رهبر ایران» طبق قانون در قبال وظایف و اختیاراتش «مسئول» است
۴- «پادشاه انگلیس» به صورت «موروثی» انتخاب میشود «نه توسط مردم»
در حالی که «رهبر ایران» طبق قانون اساسی بر اساس «صلاحیت» و با «رأی غیر مستقیم مردم» تعیین میشود
۵- «رئیس جمهورفرانسه»؛ ریاست قوه مجریه، اجرای قانون، عزل و نصب وزرا، تعیین سفرا و...
و «رئیس جمهور آمریکا» ریاست قوه مجریه، عزل و نصب وزرا و...
اما رهبر ایران نه رئیس قوه مجریه است، نه اختیار عزل و نصب رئیس جمهور و وزرا را دارد و نه اختیار تعیین سفرا را
و بدون «تصویب مجلس» اختیار «عزل» رئیس جمهور را «ندارد»
#رهبر
fekree_roshan
🔴 ادعای یک رسانه:ترانه عیدوستی با سازمان مجاهدین خلق در ارتباط بوده است.
《عموی ترانه علیدوستی جزو اسیران مرصاد و از اعدامی های منافقین در سال 67 است
سام علیدوستی پسرعموی ترانه در تورنتو کانادا زندگی میکند و جزو فرقه منافقین است و اینطور که مشخص شده نقش میانجی بین سازمان با ترانه علیدوستی را داشته است》
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز