فروشگاه کتاب جان
کتاب علی از زبان علی علیه السلام 🌷 مناسب برای هدیه #روز_پدر 🌷 @sn_shop
کتاب علی از زبان علی
"زندگی و زمانه حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) از زبان خود حضرت"
🌷 مناسب برای هدیه #روز_پدر 🌷
امیرالمومنین(ع) از هر نظر بی نظیر است. در اولیا، اوصیا و بزرگان کسی را جز ایشان سراغ نداریم که خودش زندگی را از ابتدا تا انتها بیان کرده باشد.
این کتاب از اول تا آخر از زبان حضرت علی(ع) است و پاورقی جزئی دارد."علی از زبان علی علیه السلام" از 10 فصل دوران مکه, دوران مدینه, دوران خلفا, دوران خلافت, دوران جنگ جمل, دوران جنگ صفین, دوران حکمیت, دوران جنگ نهروان, دوران غارت ها و دوران شهادت تشکیل شده است.
زبان کتاب بسیار جذاب و دلنشین است. در زمان خواندن کتاب احساس میکنید امام علی علیه السلام برایتان سخن میگوید و با ادب در محضر ایشان گوش می دهید
👈 کتاب در دو نوع جلد سخت و جلد معمولی موجود است
624صفحه
نویسنده: حجت الاسلام محمد محمدیان
................. ......................
جلد سخت | ۷۰،۰۰۰ تومان
قیمت باتخفیف ۱۵ درصدی : ۵۹۵۰۰ تومان
خرید جلد سخت از طریق سایت باسلام👇👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/51880?ref=830y
......................... ...................
جلد معمولی | ۵۵۰۰۰ تومان
قیمت با تخفیف ۱۵ درصدی: ۴۶۷۵۰ تومان
خرید جلد معمولی از طریق سایت باسلام👇👇👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/564111?ref=830y
...................................... .....
خرید از طریق ایتا👇
@milad_m25
......... ........... ............
👥 مرجع تهیه کتاب فعالان فرهنگی👇
eitaa.com/sn_shop
📙 کتاب حیدر
💯 کتاب «حیدر» روایتی خطی، یکدست و درهمتنیده از ۹ سال زندگی مولیالموحدین علی (ع) با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها💯
🔹 آنچه تاکنون از زندگی و زمانه مولای متقیان علی (علیهالسلام) شنیده یا خواندهایم پارههایی پراکنده از مشهورات است و دانش ما محدود به روایتهایی است که نمیدانیم دقیقاً کجای زندگی امیرالمؤمنین جلوه کردهاند.
🔺 اما این بار در کتاب «حیدر» با روایتی خطی، یکدست و درهمتنیده از ۹ سال زندگی مولیالموحدین علی (ع) با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها مواجهیم.
♦️ روایتی که راویاش حیدر (ع) است. از زبان مولا میخوانیم که از سال دوم تا یازدهم هجری چه گذشت. از روزهای نزدیک به ازدواج حضرت امیر (ع) تا روزهای بعد از شهادت حضرت زهرا سلامالله علیها.
✔️ هر آنچه از زندگی مشترک، نبردها و روزگار پرفرازونشیب بهطرزی پراکنده در منابع شیعه و سنی ثبت شده است، از دید نویسنده دور نمانده و در تلاشی عالمانه با اتکا و ارجاع بر بیش از ۱۲۰ منبع متقن، تصویری روشن و یکپارچه از زندگی مولیالموحدین در «حیدر» بر کاغذ نشانده است.
۳۸۰ صفحه| ۶۰۰۰۰ تومان
قیمت با ۱۰ درصد تخفیف: ۵۴۰۰۰ تومان
🛒 خرید از طریق سایت باسلام👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/1020361?ref=830y
📲 سفارش و خرید از طریق ایتا👇
@milad_m25
مرجع تهیه کتاب های خوب👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2469003274Cd50c7fd530
کتاب حسین از زبان حسین علیه السلام
" روایت دوران ولادت امام حسین (ع) تا شهادت از زبان خود حضرت "
🔺 این کتاب در هشت فصل دوران ولادت امام حسین (ع) تا شهادت آن حضرت و پس از آن را روایت می کند.
🔺 همچنین ماجرای اسارت کاروان تا بازگشت به کربلا و سپس مدینه از زبان حضرت زینب (سلام الله علیها) روایت می شود.
🔺 فصل های این کتاب عبارت اند از: «دوران رسول خدا (ص)، دوران امیرالمومنین (ع)، دوران امام حسن (ع)، امامت، آغاز مبارزه آشکار با حاکمیت اموی، از مکه تا کربلا، و تو چه می دانی کربلا چیست، پس از شهادت امام حسین (ع)».
نویسنده: حجت الاسلام محمد محمدیان
کاری از انتشارات معارف
۲۸۸ صفحه
کتاب در دو نوع جلد نرم و جلد سخت با قیمت های متفاوت موجود می باشد
.....................................
جلد سخت | ۴۵۰۰۰ تومان
قیمت جلد سخت با ۱۵ درصد تخفیف: ۳۸۲۵۰ تومان
خرید آنلاین از طریق سایت باسلام (جلد سخت)👇👇👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/182392?ref=830y
.......................................
جلد نرم | ۳۰۰۰۰ تومان
قیمت جلد نرم با ۱۵ درصد تخفیف: ۲۵۵۰۰ تومان
خرید از آنلاین طریق سایت باسلام (جلد نرم)👇👇👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/152449?ref=830y
.....................................
خرید از طریق ایتا👇
@milad_m25
مرجع تهیه کتاب فعالان فرهنگی👇
http://eitaa.com/joinchat/2469003274Cd50c7fd530
هدایت شده از فروشگاه کتاب جان کودک و نوجوان
📚کتاب من امام جواد علیه السلام را دوست دارم
🔸مجموعه چهارده جلدی (من اهل بیت را دوست دارم )براساس یکی از بهترین روش ها برای معرفی شخصیت های مذهبی نوشته شده است.
🔹در این روش،تنها به جنبه های تاریخی زندگی این شخصیت ها بسنده نمی شود؛ بلکه در کنار توجه به جنبه های تاریخی، مقام معنوی ، سبک زندگی ،افکار و اندیشه ها و سخنان آنان نیز متناسب با مخاطب کودک ونوجوان مورد توجه قرار می گیرد.قرآن کریم نیز همین روش را برای معرفی انبیا و اولیا به کار می برد.
🔸کتاب من امام جواد علیه السلام را دوست دارم یازدهمین جلد از مجموعه ۱۴جلدی من اهل بیت را دوست دارم هست.طرح این اثر حاصل مطالعات قرآنی نویسنده و گشت و گذار ایشان در آثار مذهبی دیگر ادیان است.
✍نوسینده: غلامرضا حیدری ابهری
📖تعداد صفحات: ۲۴صفحه
▪️ناشر: انتشارات جمال
▪️مناسب گروه سنی ۸تا۱۲سال
💰قیمت: ۱۰،۰۰۰تومان
..................................................
🛍خرید آنلاین از سایت باسلام👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/1289020?ref=830y
📲سفارش از طریق پیام رسان ایتا 👇
@Milad_m25
📌بهترین کتابهای کودک و نوجوانان 👇
Eitaa.com/koodak_shop
📚مجموعه تربیت با کتاب۵: کتاب رمان تیک
(معرفی جذاب ترین رمان های دارای پیام تربیتی برای نوجوانان)
🔸کتاب «#رمان_تیک» که پنجمین جلد از مجموعه تربیت #با_کتاب است و والدین و مربیان می توانند با توجه به اطلاعات موجود در این اثر، کتاب هایی را به فرزندان و متربیان خود برای مطالعه توصیه کنند.
🔸رمان تیک دستاورد کوششی است برای شناسایی داستانهای مناسب #نوجوانان با رویکرد #تربیتی؛ که 130 عنوان کتاب داستان را به خوانندگان خود معرفی می کند.
☑️هدف از این پژوهش و تولید این اثر، معرفی کتابهای دارای بهره های تربیتی برای نوجوانان با روحیه های مختلف و با مسئله های تربیتی ویژه بوده است.
🔻برای گزینش کتابهای معرفی شده در این مجموعه کوشیده شده است تا کتابهای انتخاب شده از نظر جذابیت سطح قابل قبولی داشته باشند. آنگاه به این نکته توجه شد که کتاب دستکم یک بهره تربیتی برای خواننده نوجوان داشته باشد.
ادامه مطلب👇👇👇
فروشگاه کتاب جان
📚مجموعه تربیت با کتاب۵: کتاب رمان تیک (معرفی جذاب ترین رمان های دارای پیام تربیتی برای نوجوانان) 🔸
💢گروه تدوین کننده این مجموعه درباره چگونگی تدوین این کتاب بیان داشته است:
✅برای تدوین این اثر 250عنوان کتاب با معیارِ «داشتن بهره تربیتی» از میان حدود 600 عنوان کتاب داستان برای ارزیابی انتخاب شده و در ادامه تعدادی از کارشناسان داستان نوجوان، کتابهای انتخاب شده را ارزیابی کردند.
✅پس از پایان ارزیابی ها، بسیاری از کتابهای بررسی شده به دلیل پائین بودن جذابیت، نداشتن بهره تربیتی، و یا آسیبهای موجود در آنها حذف شدند. در این میان، رمانهای خارجی زیادی به خاطر فرهنگ غربی حاکم بر آنها کنار گذاشته شدند.
❇️«رمانتیک» در شش بخش داستان های اجتماعی، داستان های مربوط به انقلاب اسلامی، داستان های تاریخی، داستان های تخیلی، زندگینامه و داستان های مربوط به دفاع مقدس در 345صفحه چاپ شده است.
💠 لازم به یادآوری است مجموعه «تربیت با کتاب» در قالب 5جلد با عناوین کتابخانه تربیتی مربیان(جلد اول)، کتابخانه معرفتی مربیان(جلد دوم)، کتابخانه والدین(جلد سوم)، کتابخانه نوجوان(جلد چهارم) و رمانتیک(جلد پنجم) آماده چاپ شده است.
✍ تهیه: معاونت پژوهش موسسه مصباح الهدی/بازنویسی: مرتضی رجائی
📖تعداد صفحات:۳۲۸ صفحه
▪️ناشر: شفق
💰قیمت: ۴۰،۰۰۰باتخفیف ۳۶،۰۰۰تومان
.....................................
🛍خرید آنلاین از سایت باسلام👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/1211636?ref=830y
📲سفارش از طریق پیام رسان ایتا 👇
@Milad_m25
📌کتاب و کتابخوانی👇
Eitaa.com/sn_shop