۷ مرداد ۱۴۰۲
۷ مرداد ۱۴۰۲
۷ مرداد ۱۴۰۲
۷ مرداد ۱۴۰۲
۷ مرداد ۱۴۰۲
🔴داعش مسئولیت انفجار تروریستی منطقه زینبیه دمشق را برعهده گرفت
🔸گروه تروریستی داعش در تارنمای خود انفجار تروریستی روز پنجشنبه در منطقه السیده زینب (س) در جنوب دمشق را برعهده گرفت.
🔸دولت سوریه پنجشنبه شب اعلام کرد که در انفجار تروریستی منطقه زینبیه دمشق تاکنون ۶ تن شهید و ۲۳ تن دیگر زخمی شدند.
🆔 @snn_ir
۷ مرداد ۱۴۰۲
🔴 پوتین: روسیه آماده بررسی راه حلی درباره اوکراین است
🔸رئیسجمهوری روسیه روز جمعه تاکید کرد، کشورش اینکه کشورهای غربی اوکراین را به عضویت ناتو بکشانند را نمیپذیرد، زیرا این یک تهدید امنیتی است.
🆔 @snn_ir
۷ مرداد ۱۴۰۲
🔴 اعضای منافقین برای محاکمه در ایران وکیل بگیرند
مرکز رسانۀ قوهقضائیه:
🔸دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامههای کثیر الانتشار منتشر شده، از ۱۰۴ اعضای متواری سازمان مجاهدین خلق معروف به منافقین خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پروندهای که برای آن ها تشکیل گردیده از این افراد دفاع نمایند.
🔸این آگهی به اشخاص مذکور ابلاغ میگردد تا ظرف مهلت یک ماه از تاریخ نشر این آگهی نسبت به معرفی وکیل قانونی اقدام نمایند. در غیر این صورت مطابق قانون، تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد گردید.
🆔 @snn_ir
۷ مرداد ۱۴۰۲
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مراسم شام غریبان در برلین آلمان
#حسینیه_دانشجو
🆔 @snn_ir
۷ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرکت جنجالی رونالدو در شب توقف النصر
🔸فوق ستاره تیم فوتبال النصر نتوانست ناراحتی خود را نسبت به تساوی تیمش و همچنین گل زیبایی که وارد دروازه الشباب کرد، پنهان کند.
🆔 @snn_ir
۷ مرداد ۱۴۰۲
۷ مرداد ۱۴۰۲
🔴 نظامیان صهیونیست: کابینه نتانیاهو باید سرنگون شود
🔸 ۱۳۰۰ نظامی جدا شده از نیروهای عملیات ویژه شعبه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نخست وزیر این رژیم را متهم به آمادگی برای فروپاشی رژیم اشغالگر برای نجات خودش متهم کردند و سرنگون کردن کابینه وی را خواستار شدند.
🆔 @snn_ir
۷ مرداد ۱۴۰۲