آیت الله بهجت: حرز ائمه اطهار مخصوصا حرز امام جواد علیه السلام بصورت بازوبند باید استفاده شود تا #دفع_بلا کند.
مژده مژده #تخفیف_ویژه 🌹🌹
بمناسبت ایام غدیریه بازوبندهای حرز امام جواد و انگشتر نقره با ۱۰% تخفیف لحاظ میگردد.
سفارش 👇👇
@boshrasale3
یا
عدد 3 را به شماره 09130728736 پیامک نمایید.
#تمدیدتخفیف
⁉️اپیلاسیون موهای زاید(تمام قسمت های بدن) در آرایشگاه ها چه حکمی دارد؟آیا اگر کسی غیر از همسر تمامی بدنمان را ببیند گناه است؟
📚مکارم شیرازی
✏️در صورتی که برای بدن ضرر نداشته باشد و گناه و معصیتی بر آن مترتب نباشد اشکال ندارد و هیچ کس غیر از همسر (مگر در مواقع ضرورت) حق دیدن عورتین انسان را ندارد. دیدن سایر قسمت های بدن توسط هم جنس اگر موجب تحریک نشده و مفسده ای به همراه نداشته باشد اشکالی ندارد
@soalatebanovan
سوالات بانوان📖
⁉️آيا سرمه چشم از زينت هايى است كه بايد پوشيده شود؟
✏️ آيات عظام امام، خامنه اى، فاضل و وحيد: اگر عرفا زينت محسوب شود، پوشاندن آن واجب است.
آيات عظام بهجت و صافى: زينت محسوب مى شود و بايد پوشانده شود.[۲]
آيه اللّه تبريزى: اگر نزد زنان كهنسال و يا نزديك به آنان متعارف است، پوشاندن آن واجب نيست و در غير اين صورت بايد پوشانده شود.[۳]
آيات عظام سيستانى، مكارم و نورى: پوشاندن آن واجب نيست.[۴]
@soalatbanovan
سوالات بانوان📖
⁉️زنی عادت 7 روزه دارد ولی استثنائا بیش از ده روز خون می بیند و لذا باید نمازهای روز هشتم به بعد را قضا کند سوال این است؟
الف:برفرض که استحاضه اش متوسطه باشد برای قضای نماز هایی که از روز هشتم به بعد نخوانده غسل لازم دارد؟
ب:اگر بعد از پاک شدن بخواهد نماز قضای زمان استحاضه را بخواند آیا باید غسل را هم قضا کند؟
ج:با توجه به اینکه باید قبل از نماری که استحاضه متوسطه شده غسل بگیرد زمان شروع استحاضه را قبل از نماز مغرب و عشای روز هفتم حساب کند یا قبل از نماز صبح روز هشتم (با توجه به اینکه عادت هفت روزه او در هر دو موقع امکان داشته تمام شود یعنی مدت تمام شدن آن دقیقا معلوم نبوده قبل از نماز مغرب بوده یا نماز صبح)
د)اگر خیال کرده استحاضه کثیره است و به نیت کثیره غسل کرده و بعد فهمیده قلیله بوده آیا آن غسل کفایت از غسل واجب در زمان قلیله می کند
📚دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):
جواب الف: برای اولین نمازی که می خواند (غسل) لازم است.
جواب ب: از جواب قبلی مشخص شد.
جواب ج: از نماز مغرب و عشا حساب کند.
@soalatbanovan
سوالات بانوان📖
⁉️نحوه پوشش با چادر و یا مانتو چگونه باید باشد؟
📚 آیت الله سیستانی
✏️ زن باید لباسی بپوشد که زینت نباشد و گرنه مانند هر زینتی دیگر باید پوشانده شود و همچنین لباس نباید موجب فریفته شدن مردان و جلب توجه آنان شود .
@soalatebanovan
سوالات بانوان📖
پیام یکی از مشتریان حرز امام جواد علیه السلام:
"سلام من پنج ماه پیش سفارش دادم ازش #راضیم. به آدم #آرامش میده، تو سختیها و مصیبتها. #برکت میده به زندگی"
🌿🌸☘️
سفارش بازوبند حرز مبارک امام جواد علیه السلام با #تخفیف_ویژه اعیاد غدیریه (تمدید تا فردا) :
@boshrasale3
⁉️زنى كه داراى عادت استحاضه است و پس از پاك شدن بر اثر ندانستن مسأله در هنگام غسل به جاى گفتن «غسل استحاضه» از جمله «غسل حیض» استفاده كند و پس از چند هفته متوجه قضیه گردد باید چه كند؟
✏️ اگر نیت او غسل استحاضه بوده ولى در لفظ غسل حیض گفته است، غسل او اشكال ندارد.
@soalatebanovan
سوالات بانوان📖
⁉️اخیراً در استفتاء جدید راجع به آرایش ملایم بانوان، حضرتعالی فرموده اید که آرایش ملایم صورت بانوان اشکال ندارد. مستدعی است با توجه به اینکه در جامعه درک و تفاسیر مختلفی از آرایش ملایم می شود لذا مصادیق و حریم شرعی آن معلوم شود. متاسفانه برخی برداشت های هدفمند در حال اشاعه است. ضمناً وقتی یک بانو با یک کرم سفید کننده یا رژ لب خیلی آرام آرایش می کند اگر این آرایش ملایم در معرض دید نامحرم قرار گیرد گناه دارد یا خیر؟ اصلاً موضوعیت آرایش ملایم چیست و حریم آن تا کجاست؟
📚 آیت الله مکارم
✏️ منظور چیزی است که جلب توجه افراد را نکند.
@soalatebanovan
سوالات بانوان📖
⁉️وظیفه مستحاضه قلیله چیست؟
📚همه مراجع:
✏️ مستحاضه قلیله سه وظیفه دارد:
1. برای هر نماز (در صورت خون دیدن) یک وضو بگیرد؛ به عنوان مثال برای نماز ظهر یک وضو و برای نماز عصر وضوی دیگر.
2. برای هر نماز بنابر احتیاط واجب، پنبه (نوار بهداشتی) را عوض کند.
3. ظاهر فرج را اگر خون به آن رسیده، تطهیر کند.
تبصره 1 . نسبت به بند 2، آیةاللَّهصافی و آیةاللَّهنوری فتوا دارند ؛ یعنی، عوض کردن نوار بهداشتی را واجب میدانند و آیةاللَّهسیستانی و آیةاللَّهمکارم احتیاط مستحب دارند ؛ یعنی، عوض کردن نوار بهداشتی را واجب نمیدانند.
تبصره 2 . نسبت به بند 1 آیةاللَّه مکارم فتوا ندارند ؛ بلکه احتیاط واجب کردهاند.
تبصره 3 . بر مستحاضه واجب است از بیرون آمدن خون جلوگیری کند، (اگر برای او ضرر نداشته باشد).
@soalatbanovan
سوالات بانوان📖
⁉️آیا آرایش خیلی کم، در حدی که صورت انسان از بیحالی در بیاید، اشکال دارد؟
📚همه مراجع (به جز آیت اللّه مکارم و آیت اللّه نوری):
✏️اگر به حدی باشد که زینت شمرده شود، باید آن را از نامحرم بپوشاند.
📚آیت اللّه مکارم و آیت اللّه نوری:
✏️اشکال ندارد.
@soalatebanovan
سوالات بانوان📖
⁉️احکام نفاس در بانوان چیست؟
✏️نفاس خونى است که زن در وقت زایمان یا بعد از آن قبل از گذشت ده روز از هنگام زایمان مىبیند، هر چند جنین سقط شده باشد [و به زنی که چنین خونی را ببیند نفساء میگویند]. در کتابهای فقهی برای آن احکامی ذکر نمودهاند، از جمله:
1. کارهایی که بر حائض حرام است، بر نفساء هم حرام است و آن چه بر حائض واجب و مستحبّ و مکروه است، بر نفسا هم واجب و مستحبّ و مکروه مىباشد.
2. نمازهایى که زن در زمان نفاس نخوانده قضا ندارد، ولى قضاى روزههاى نگرفته را باید بگیرد.
3. طلاق دادن زنى که در حال نفاس مىباشد باطل است و نزدیکى کردن با او حرام مىباشد و اگر شوهرش با او نزدیکى کند احتیاط واجب آن است به دستورى که در احکام حیض گفته شده کفّاره بدهد.
4. وقتى زن از خون نفاس پاک شد، باید غسل کند و عبادتهاى خود را بهجا آورد. و اگر دوباره خون ببیند چنانچه روزهایى که خون دیده با روزهایى که در وسط پاک بوده، روى هم ده روز یا کمتر از ده روز باشد، تمام آن نفاس است و اگر روزهایى که پاک بوده روزه گرفته باشد، باید قضا نماید.
5. چنانچه زن پس از گذشت ده روز از زایمان باز هم خونى ببیند، محکوم به استحاضه است، و باید به احکام استحاضه عمل نموده و عبادتهاى خود را انجام دهد.
@soalatebanovan
سوالات بانوان📖
هدایت شده از 💐🐞gerl land🏡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاردستی پیشانی بند محرم
لطفا به کانال ما "کانال ترفند و کاردستی" بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/1014038585C374d2008ef