eitaa logo
《♡سبحان♡》
40 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
2هزار ویدیو
104 فایل
پـــــیشنھادے ، انتقادی ، و هر حرف دیگرے که دارید میتوانید به صورت ناشـــــناس با ما در میان بگذارید ‌⇩ツ 💟https://harfeto.timefriend.net/779697297💟 👇آیدی جهت دریافت انتقادات و پیشنهادات👇 @Sobhan13840
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷عربستان به دنبال اتمی شدن ⚫ «عادل الجبیر»، وزیر خارجه سابق در مصاحبه با خبرگزاری آلمان گفت:«در صورتی که نتوان ایران را از ساخت تسلیحات اتمی منع کرد، ریاض حق مسلح‌شدن به تسلیحات اتمی را برای خود محفوظ می‌دارد». 🔴روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال، پیشتر، به نقل از مقامی غربی فاش کرده بود که ریاض اقدام به ساخت تأسیساتی برای تولید کیک زرد اورانیوم کرده است. ⚪این روزنامه نوشته بود این تأسیسات در منطقه دورافتاده «العلا» در شمال غرب عربستان سعودی واقع شده است.
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور آمران سلامت قرارگاه جهادی شهید سلیمانی پایگاه امیرالمومنین(ع) در میادین و معابر پر تردد شهر ۲۸ آبان ۹۹ (ع) @golpabasir
🔴 نشنال اینترست: ایران دارای ۵۵ هزار موشک زمین به زمین میباشد. ✍ آمریکا، اسرائیل، امارات و عربستان از ترس موشکهای ایران خواب ندارند. این برگ برنده ماست ، ضامن امنیت ایران است. مردم ایران مراقب باشید . نباید عده ای غربگرای وطنفروش اینها رو برای رسیدن به قدرت ، معامله کنند !!!!! برجام ۲ ، معامله موشکهاست.
🔴 توصیه اخلاقی از شهید حاج قاسم سلیمانی به علی نجیب‌زاده علی عزیز چهار چیز را فراموش نکن ۱- اخلاص، اخلاص، اخلاص. یعنی گفتن، انجام دادن و یا ندادن برای خدا ۲- قلبت را از هر چیز غیر از او خالی کن و پر از محبت او و اهل‌بیت(ع) کن ۳- نماز شب توشه عجیبی است ۴- یاد دوستان شهید ولو به یک صلوات برادرت، دوستدارت سلیمانی ۹۱/۷/۲۱
🔴 ۷۲۵ میلیون بشکه نفت، هدیه قوه‌قضاییه به دولت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨پیام سردار سلامی به تحرکات دشمنان ایران اسلامی: 💯‏اگر کسانی بخواهند منافع این ملت و کشور بزرگ را تهدید کنند مطمئناً نقطه امنی در سیاره زمین نخواهند داشت.
💠در یکسال گذشته 40 هزار زندانی در ایران عفو و آزاد گردیدند(غیراز آزادشدگان برای کرونا)که در جهان نمونه ندارد. 💯اما در رسانه های غرب و نوچه های داخلی سانسور شد.حال اگر یکی از همسویان فکریشان دمپایی اش در زندان گم شود یا کرونا بگیرد یا از یک زندانی دیگر یک سیلی بخورد خبر اول جهان است. ✍
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبین شرایط فعلی کشور تا انتخابات
✅ جورجیا و کالیفرنیا یا پاستور و بهارستان 👈 یکی‌ می گوید: کلید حل مشکلات در جورجیا و پنسیلوانیا و یا کالیفرنیا نیست، بلکه در پاستور و بهارستان و باب‌همایون است. بلافاصله چند نفر از خیابان پاستور و بهارستان فریاد بر می‌آورند: کی گفته ما چشم به انتخابات آمریکا دوخته ایم و اصلاً این ما بودیم که مانع فروپاشی ایران شدیم !! و ... 🔸 آی جماعت مسئولین ! در حالی که دو اهریمن و دو جلاد بزرگ، یعنی کرونا☠ و آمریکا 👿 همه جانبه به مردم ایران حمله کرده اند، لااقل به این فرمان رهبری عمل کنید که فرموند " هماهنگ شوید". 💯 کلید حل مشکلات مردم هماهنگی شماهاست، نه کنایه پراکنی به یکدیگر، که از این راه مشکلی حل نخواهد شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🔻 بسم الله القاصم الجبارین 🔻 🔷رزمایش هفته بسیج : روز چهارشنبه ۵ آذرماه سال ۹۹🔷 ❣موضوع :
💠صرفا جهت اطلاع ❌مؤسسه انگلیسی: آمریکا ۱۳۰۰۰ غیرنظامی را در عراق و سوریه کشته است 🔹مؤسسه ایروارز: بیش‌ از ۱۳ هزار غیرنظامی در ۶ سال گذشته و در حملات ائتلاف آمریکایی در عراق و سوریه کشته شده‌اند.