🍃🌸ظهر سه شنبه تون
🌸 بخیر و شادی
🍃🌸 امروزتون پراز انرژی مثبت و پراز اتفاقات زیبا
🌸 براتون دلی آرام
🍃🌸لبی خندون
🌸 زندگی آروم
🍃🌸و یک دنیا سلامتی
🌸و خوش خبری آرزومندم
🌸در کنار خانواده و عزیزان
🍃🌸سه شنبه تون بخیر و زیبـا
#ظهر_بخیر
🌸💗سه شنبه تون شاد و زیبا
💫🌼امـروز برای
🌸💗تک تکون از خدا میخوام
💫🌼در کنار خانواده و
🌸💗عزیزانتان یکی ازبهتـرین
💫🌼روزها را سپری کنید
🌸💗لحظه هایی شیرین
💫🌼دنیایی آرام و
🌸💗یه زندگی صمیمی
💫🌼آرزوی من برای شماست
🌸💗سه شنبه تون زیبا و در پناه خدا
#ظهرتون_بخیر
@sobhbekheyrshabbekheyr
امـيدوارم آرامـش درونـت🌸
قـوی تر از هرج و مرج🌸
اطرافت بـاشـه 🌸
#عصرتون_بخیر
@sobhbekheyrshabbekheyr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از چیزایی که داری لذت میبری؟…
پس بگو خدایا شکرت🥹🍃🖇️
.
#عصر_بخیر
@sobhbekheyrshabbekheyr
دوازدهم تیرماه سالروز حمله ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافری ایرباس ایران
از مهمترین وقایع هفته دوم تیرماه که استکبار جهانی به طور مستقیم دست به جنایت علیه مردم ایران زد، حمله موشکی ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرباس ایرانی در آبهای نیلگون خلیج فارس در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷ برابر با سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادی است. این حادثه لکه ننگی است که در کنار دیگر جنایات آمریکا به خوبی بیصداقتی مقامات این کشور را در زمینه حقوق بشر نشان میدهد.
در اقدام تروریستی ۱۲ تیر ۶۷، پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ شرکت هواپیمایی ایران ایر شناسه پروازی R۶۵۵ از مبدأ بندرعباس به مقصد دبی، با شلیک دو موشک کروز از ناو هواپیمابر یو.اس.اس.جک وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا بر فراز آبهای نیلگون خلیج فارس و در نزدیکی جزیره "هنگام" در فضای هوایی جمهوری اسلامی ایران مورد هدف قرار گرفت و سقوط کرد. در پی این حمله تروریستی، همه ۲۹۰ سرنشین ایرباس ایرانی شامل ۱۵۶ مرد، ۵۳ زن، ۵۷ کودک ۲ تا ۱۲ ساله و ۸ کودک زیر دو سال و ۱۶ خدمه پروازی در دم جان باختند. البته از این تعداد سر نشین ۴۲ نفر با ملیتهای یوگسلاو، پاکستانی، هندی، عربی بودند.
بر اساس گزارشها، اولین موشک، بال سمت چپ هواپیما را جدا میکند و موشک دیگر نیز مستقیم به قسمت دم هواپیما شلیک میشود که پس از برخورد، آن را از جا میکند. هواپیما مستقیم به سمت دریا شیرجه میرود و تنها ۸۴ ثانیه پس از شلیک موشکها، هواپیما به سطح دریا برخورد میکند و منفجر میشود...
بلافاصله پس از این حادثه، مقامات آمریکایی تلاش کردند با بازی رسانهای، خود را در این اقدام تروریستی بیگناه نشان دهند و ابتدا مدعی شدند به اشتباه تصور کردهاند یک فروند هواپیمای اف۱۴ جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار دادهاند؛ ادعایی که البته طبق شواهد و اسناد به دست آمده رد شد.
آمریکا ادعا میکرد هواپیمای ایرباس۳۰۰ A خارج از دالان هوایی پرواز میکرده و رزمناو آمریکایی نیز هفت بار اخطار رادیویی برای هواپیما مخابره کرده، ولی در پی آن جوابی دریافت نکرده است؛ در حالی که مطابق اسناد و مدارک موجود ایرباس شماره ۶۵۵ در مسیر پروازی خود در دالان تجاری آمبر ۵۹ و در ارتفاع ۱۴ هزار پایی در حال پرواز بوده است.