فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ای دوست
💕بودنت سبز و دلت سبز و
🌸حضورت سبـز
💕خانه ات گـرم
🌸دلت نرم ...
💕چراغت روشن
🌸روزگارت آرام ...
💕توسن بخت برایت رام
🌸دست خوشبوی خدا همراهت
💕تقدیم بااحترام به شما
🌸آخر هفته خوبی داشته باشید
@sobhbekheyrshabbekheyr
#حافظ
خوش کرد یاوری فلکت روز داوری
تا شکر چون کنی و چه شکرانه آوری
آن کس که اوفتاد خدایش گرفت دست
گو بر تو باد تا غم افتادگان خوری
-------------
برای حل مشکلات و رفع موانعی که بر سر راهتان وجود دارد از عقل و درایت خود کمک بگیرید تا به راحتی از پس آن ها برآیید. از کینه و دشمنی کردن برحذر باشید و قناعت پیشه کنید. در آن لحظه که از پای افتاده بودی و از همه جا ناامید بودی، خداوند دست تو را گرفت و یاریت فرمود. اکنون وقت آن رسیده که به شکرانه این لطف الهی تو نیز دست افتادگان را بگیری و به آنها کمک کنی.
#فال_حافظ
#تفأل_حافظ
@sobhbekheyrshabbekheyr
تغییر قبله، یکی از مهمترین وقایع صدر اسلام که در ماه رجب سال دوم هجری قمری روی داد و قبله مسلمانان که نماد توحید و مایه وحدت و دوری از تفرق امت اسلامی است از بیتالمقدس به خانه کعبه تغییر یافت.
پس از هجرت پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) به مدینه منوره، از سال اول تا نیمه رجب سال دوم هجری، به مدت هفده ماه، پیامبر اسلام و سایر مسلمانان به سوی بیتالمقدس نماز میگزاردند. اما پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) که در برابر سرزنش و تفاخر یهود، منتظر رسیدن حکم تغییر قبله بود، در حالی انتظارش به سر رسید که قرآن کریم آن لحظات را چنین توصیف میکند: «قَدْ نَرَی تَقَلُّبَ وَجْهِکَ فِی السَّمَاءِ فَلَنُوَلِّیَنَّکَ قِبْلَةً تَرْضَاهَا...؛
نگاههای معنادار تو را به آسمان میبینم و تو را به سوی قبلهای که رضایتت را جلب کند برمیگردانیم».
دستور تغییر قبله در حالی به پیامبر ابلاغ گردید که ایشان، دو رکعت از نماز ظهر را در مسجد بنیسالم به سوی بیتالمقدس خوانده بودند، در اینحال جبرئیل امین نازل شد و بازوان پیامبر را گرفته و حضرت را به سوی خانه کعبه برگرداند. زنان و مردانی هم که در مسجد به پیامبر اقتدا کرده بودند، از حضرت پیروی کردند و به طرف کعبه برگشتند و دو رکعت آخر را به سوی کعبه خواندند. از آن روز، کعبه به عنوان قبله مستقل مسلمانان اعلام گردید. این مسجد هماکنون نیز در شهر مدینه باقی است و به مسجد ذوقبلتین (دو قبلهای) معروف است.
فلسفه نماز به دو قبله
شاید بتوان گفت که اگر رسول الله (ص) پیش از هجرت، به جانب کعبه نماز میگزارد، مشرکان تبلیغ میکردند که محمد به بتهای ما سجده میکند، از این رو مصلحت در این بود که همچنان به سوی بیتالمقدس نماز بگزارد. این عمل تا چند ماه بعد از هجرت نیز ادامه یافت؛ اما یهودیان مدینه، رفته رفته تبلیغ کردند که محمد به قبله یهود نماز میخواند و در این زمان بود که از هر جهت شرایط مناسب برای تغییر قبله به وجود آمد و آیات تغییر قبله در این موقعیت نازل شد و به رسول الله (ص) فرمان داد که تو و مسلمانان هر جا بودید، باید به سوی کعبه نماز بگزارید.