*‼️شیوه کاهش بهرهوری و اضمحلال قدرت سازمانی دولتهای ضدآمریکایی*
این مطلب بر اساس دستورالعمل: Simple Sabotage Field Manual که از سال ۲۰۰۸ از محرمانگی خارج شده، شیوه کاهش بهرهوری و اضمحلال قدرت سازمانی دولتهای ضد آمریکایی با استفاده از نیروهای نفوذی رو از سال ۱۹۹۴ به بعد نشان میدهد.
۱. ساخت کمیته برای هر کاری. از کمیتههای تحقیقاتی گرفته تا کمیتههای اجرایی. سعی کنین کمیتهها هر چقدر که ممکنه بزرگ باشه. هرچی تعداد بیشتر، مخالفتها هم بیشتر
۲. اصرار به ساخت پروسه برای هر کاری، جلوگیری از ساخت هرگونه میانبر و تسهیل روندها، به بهانه اینکه داشتن پروسه باعث اصولی جلو رفتن کارها میشه
۳. با هدف پایین آوردن امید و انگیزه افراد کارآمد و حرفهای، به افراد ضعیف و غیرمتخصص بها دهید. افراد غیرمتخصص را مرتب ارتقا دهید و از آنها تعریف کنید.
۴. در هنگام تقسیم کار، اول کارهای غیر مهم را به آدمهای متخصص و سپس با اولویت کمتر (و منابع کمتر) کارهای مهم را به آدمهای ناکارآمد تخصیص دهید!
۵. مشغول کردن سیستم با موارد غیرمرتبط، غیر ضروری و غیرمهم (مثال امروز: Woke, CRT)
۶. اصرار به استفاده از ادبیات و لغات درست، که در پی آن بحثهای طولانی و بی فایده شکل خواهد گرفت.
۷. انجام مستمر سخنرانیهای طولانی و تکراری؛
سعی کنین نکاتی که بارها عنوان شده را دوباره تکرار کنید.
از انجام دوباره یک سخنرانی نترسید و سعی کنید در هیچ سخنرانی حرف تازه نزنید.
همه را مجبور کنید تا در سخنرانیهای طولانی شرکت کنند و گوش دادن را وارد پروسههای کاری کنید.
۸. به بهانه ایده آل بودن، به قسمتهای غیر مهم گیر بدهید، دوباره کاری بسازید و منابع زیاد را صرف بهبود قسمتهای غیر ضروری کنید.
۹. تا آنجا که میتوانید مجوز بسازید و پروسه مجوز گرفتن را طولانی و سخت کنید. به بهانه ساخت امنیت، حداقل هر پروسه را سه شخص/سازمان مختلف باید تایید کنند.
۱۰. با ساخت فرآیند کاری سخت (اجبار از استفاده از سیستمهای خاص، حضور در شرکت و...) کار کردن کارمندان را کند کنید.
۱۱. فرآیند کاری را طوری بچینید که یک نفر مسئول هیچ قسمتی نباشد و همیشه هر شخص بتواند یک نفر/تیم دیگر را برای هر اشتباه و قصوری blame کند.
۱۲. جلوی آموزش درون سازمانی و یا بین هم تیمیها را بگیرید. همیشه اصرار کنید به خاطر داشتن بهترین بازده، همه باید آموزش یکسان داشته باشند که توسط سازمان تصویب شده.
📍منبع:
https://www.hsdl.org/c/abstract/?docid=750070
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات وتبریک مجدد سال نو به محضر اعضای محترم کانال ؛ به علت تعطیلات توقف در ارسال پستهای کانال ایجاد شده بود ضمن پوزش انشاالله با ارائه مطالب در ادامه مباحث قبلی در خدمت خواهم بود،ارادتمند حمید رضا نصیری
بخش بیستم
در ادامه ابزارهای جنگ نرم:
فن آوریهای نوین ارتباطی:
۱- اینترنت
بی گمان مهم ترین و مؤثرترین اتفاقی که در عرصه ی رسانه ها افتاده است را می توان ظهور اینترنت دانست.پدیده ئی که بسیاری از مناسبات پیشین را درهم ریخت واز اطلاع رسانی و ارتباط مفاهیم نوین عرضه نمود.پدیده ای که به سرعت مرزها را در نوردید وتا همه ی کشورها و فرهنگها نفوذ کرده است.قابلیتهای بی نظیری که اینترنت با خود به ارمغان آورد سبب شده این پدیده به مهمترین و مؤثرترین ابزار جنگ نرم بدل شود.از طرفی ظهور اینترنت زمینه ساز ظهور و رواج طیف وسیعی از خبر گزاریهای مجازی و اینترنتی شده است.
۲- رسانه های اجتماعی
وب سایتها و ابزارهای دنیای مجازی که روزگاری موضوعی جدید و حاشیه یی محسوب می شدند حال به پدیده یی فراگیر تبدیل شدهاند.این ابزارها که تحولات شبکه های ارتباطی در گسترش آنها نقش داشته اند این روزها از طریق <<اینترنت همراه>> یا وب هم به سادگی قابل دسترسی هستند.تفاوت اصلی این پدیده با مدل پیشین وب این است که در آن کاربر خود در شکل دهی محتوای سایت ها و پایگاههای اینترنتی عاملیت و مشارکت مستقیم دارد؛ به گونه یی که می توانددر مطالب موجود تغییر ایجاد ویا بر آن بیافزاید یا از آنها بکاهد. از ویژگیهای رسانه های اجتماعی میتوان موارد ذیل را نام برد:
☆ امکان مشارکت مخاطب با رسانه
☆ باز بودن محیط رسانه برای مخاطب در ارتباط تعاملی و دوسویه
☆ شکل گیری جماعت های آن لاین
۳- وبلاگ
وبلاگ(Weblog) ، وب نوشت ،یا بلاگ یا وبگاه صفحاتی از یک وبگاه اینترنتی متشکل از مطالب کوتاه به نام (Post) با محتوای اندیشه ،اطلاعات و خاطرات روزانه شخصی و پیوندهایی است که به ترتیب زمانی از جدید به قدیم قرار گرفته اند.نویسنده آن ممکن است یک یا چند نفر باشند.
۴-تلفن همراه
ارتقای فن آوریهای ارتباطی در دهه های اخیر ،نحوه ارتباطات فردی و اجتماعی افراد را نیز تحت تاثیر قرار داده است . در این میان ورود تلفن همراه جایگاه ویژه یی دارد. از جمله این ویژگیها و رایج ترین آن می توان از اس ام اس(SMS مخفف Short Massage service) سرویس پیام کوتاه و بلوتوث نام برد.
ادامه دارد......
بخش بیستم و یکم
منابع قدرت نرم
منابع قدرت نرم در یک کشور می تواند از سه منبع (اصلی) پدید آید: فرهنگ آن کشور(آن بخشهایی که برای دیگران دارای جذابیت است) ؛ ارزشهای سیاسی (در مواردیکه در داخل و خارج کشور مورد توجه باشند ) ؛ و بلاخره سیاست خارجی (در صورتی که قانونی و مسئولانه به نظر برسند ). در این مقوله به بررسی اجمالی فرهنگ به عنوان یکی از منابع اصلی می پردازیم .
- فرهنگ :
یکی از منابع قدرت نرم فرهنگ است ،فرهنگ به لحاظ تاثیر گذاری در حوزه های مختلف اجتماعی می تواند رفتار بخش های مختلف اجتماع را تحت تاثیر قرار دهد و جامعه را به گروه های متعدد در اجتماع تقسیم کند و هر کدام را دارای فرهنگ خاص خود قرار دهد. در جنگ نرم یا جنگ فرهنگی دشمن سعی دارد با تحمیل فرهنگ خود مردم را به عنوان بردگان فرهنگی به استخدام خود در آورد وبا پیروی کردن از شاخصهای خود رفتارهای خود ساخته خود را به جامعه وارد نماید تا از این طریق به استثمار آن ها بپردازد.
پیتر برگر به چهار حرکت فرهنگی مهم در جهان اشاره می کند که بخشی از آن به صورت مستقیم در تهاجم علیه کشور ما به کار گرفته شده است:
۱- فرهنگ داوس(Davos- Culture)
داوس نام محلی لوکس در سوئیس است که همه ساله در آنجا تجمع اقتصاد جهانی صورت میگیرد. برگر اصطلاح فرهنگ داوس را از هانتینگتون بر گرفته و منظور فرهنگی است که اقتصادیون جهانی را دارا می باشند و آنرا با روشها و ابزار مختلف پر جاذبه به بخش های مختلف جهان صادر مي کنند. متعلقین به این فرهنگ با کامپیوتر ،تلفن همراه ،بلیط هواپیما و ارزهای مختلف خوب سرو کار دارند و رفتارشان غیر رسمی است.
۲-فرهنگ دانشگاهی (Faculty-Culture)
فرهنگی است که بیشتر توسط افراد درس خوانده و هوشمند(Inttellegensia) غربی بصورت بین المللی به بقیه کشورها سرایت می کند. از نمونه های آن جنبش زنان (Feminism) ، حرکتهای حفظ محیط زیست و یا جنبش مقابله با دخانیات است.
۳-فرهنگ جهانی مک(Mc World-Culture)
از عناصر این فرهنگ،موسیقی آمریکایی ، زیر پیراهنی های منقش(T-Shirt) ،سریالهای تلویزیونی (Soap-Opera) و فیلمهای سینمایی آمریکائی است. پیر و جوان در همه جهان به مک دونالد آمریکایی روی می آورند.
۴- فرهنگ پروتستانیسم اوانگلیک(Evangelical-Protesntisma)
قدرت نفوذ این فرهنگ در مقایسه با حرکتهای پویای مذهبی دیگر مشخص می شود.مثلا درحالی که تولد مجدد اسلام و گسترش آن فقط به کشور های مسلمان محدود می گردد،پروتستانتیسم اوانگلیک در بخشهایی از جهان در حال گسترش انفجار آمیز است که در آنجا این مذهب(اسلام) وجود نداشته است. از طریق این فرقه همان اخلاق پروتستانتیسم مورد نظر ماکس وبر تبلیغ می شود.
مبادلات و ارتباطات علمی(تربیت دانشجو)
یکی از راههای نفوذ آمریکا به کشور هدف از طریق مبادلات و ارتباطات علمی است.امریکا برای اینکه بتواند در کشور هدف نفوذ کند با ایجاد ارتباط با دانشمندان و نخبگان سعی دارد اطلاعاتی را کسب و به صورت متقابل به آنان نظرات سیاسی خود را منتقل نماید.بالتبع این افرادبدون اینکه خود انتخاب کرده باشند سرباز پیاده آمریکا می شوند ودر جهت مطامع آمریکا حرکت می کنند. کالین پاول وزیر خارجه وقت آمریکا گفته بود " من فکر می کنم برای کشور ما هیچ دارایی با ارزش تر از دوستی رهبران آینده جهان که در اینجا تحصيل کرده اند نیست".
ادامه دارد....