ادب اینه ادم هرچیزی از هرجایی بهش برسه از اهلبیت بدانش.
چاکرِ آقای پدر✋
خاکتممرد. شما ته تهشی.عشق حضرت زهرایی❤️
دیه ایشالا اربعین نجفیم ها؟
ایولا😊 جان حضرت زهرا دیگه...
دم شما گرم.مرسی که اربعین نجفیم.
هستیمدیگه ها؟
آفرین. منم همینه میگم.هستیم.
هستیمباشه؟🤓
ایول.هستیم
اربعیننجفیم همه.
باشه دیگه اقا.بحثی نداریمکه. ما همه اربعین امسال نجفیم، خانهی پدری و ایی صوبتا🤓
بقبه حاجاتم بهمرور به محضر شریف عرض خواهد شد البته. فقط این نیس😁 ولی فلناربعین نجف خدافز✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقااااااا
غذام درست کردین تو خانه، بگین که برای غدیره.
مهمانی بدین اطعام بدین.
غدیره غدیییییر
عیداللهالاکبر!
✅کانال سهیل سلیمی✅
https://eitaa.com/joinchat/1345388748C7b0dc74120
پول بیاین بالا دارم میرمخرید.
یهتکان دیگه.
پوله خرج غدیر بشه بهتره هاااا
از ما گفتن🤓
بیانیه پریگوژین درباره اتفاقات اخیر
🔹رئیس واگنرها در بیانیهای کوتاه ادعا کرد هدف «راهپیمایی عدالت» نیروهای او در روسیه، «مبارزه با خائنین» بود.
خوشم میا عه پوتین😁
✅کانال سهیل سلیمی✅
https://eitaa.com/joinchat/1345388748C7b0dc74120
تمسک به ولایت امیرالمؤمنین (ع) یعنی در جهت صفات بشری و حکومتی ایشان حرکت بکنیم
رهبر عزیز انقلاب:
[وقتی میگوییم] «اَلحَمدُ للهِِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتَمَسِّکینَ بِوِلایَةِ اَمیرِالمُؤمِنینَ وَ اَولادِهِ المَعصومین»، این تمسک به ولایت چهجوری است؟ بله، یک بخشی از این تمسّک به ولایت، قلبی است یعنی شما قبول دارید ولایت را؛ خیلی هم خوب است، خیلی هم لازم است، بلاشک موثر هم هست...
امّا همهی تمسّک، این نیست؛ تمسّک این است که ما نگاه کنیم و این صفاتی که برای ما قابل دنبالگیری است، در زمینهی صفات بشری، در زمینهی صفات مربوط به ادارهی جامعه و حکومت و غیره، و اینها از ما برمیآید، [البتّه] در حد آن بزرگوار و کمتر از او نمیرسیم امّا میتوانیم در این جهت حرکت بکنیم، این کارها را باید بکنیم. آنوقت این شد تمسّک به ولایت امیرالمؤمنین.
پن: زلفاتم بیرونه ولی🤓
✅کانال سهیل سلیمی✅
https://eitaa.com/joinchat/1345388748C7b0dc74120
معنای تمسک به ولایت امیرالمؤمنین
«...و ما در این روز، این روز مبارک که از اعیاد بزرگ اسلام است و به حسب نفوس ما بالاترین عید است و نکتهاش هم این است که این ادامۀ نبوت است، ادامۀ آن معنویت رسولاللّه است، ادامۀ آن حکومت الهی است، از این جهت از همۀ اعیاد بالاتر است. و ما در این روز سعید یکی از چیزهایی که وارد شده است این است که بگوییم، بخوانیم:اَلْحَمْدُللّه الّذی جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّکینَ بِوَلایَة اَمیرالْمُؤمِنینَ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ[۱]. تمسک به ولایت امیرالمؤمنین چی هست؟ یعنی ما همین این را بخوانیم و رد بشویم؟ آن هم تمسک به ولایت امیرالمؤمنین در روزی که ولایت به همان معنای واقعی خودش بوده است، نه تمسک به محبت امیرالمؤمنین، تمسک به محبت اصلاً معنا هم ندارد، تمسک به مقام ولایت آن بزرگوار به اینکه گرچه ما و بشر نمیتواند به تمام معنا آن عدالت اجتماعی و عدالت حقیقی را که حضرت امیر قدرت بر پیاده کردنش داشت، نمیتوانیم ماها و هیچ کس، قدرت نداریم که پیاده کنیم، لکن اگر آن الگو پیدا شده بود و حالا هم ما باید به یک مقدار کمی که قدرت داریم تمسک کنیم. تمسک به مقام ولایت معنایش این است که، ـ یکی از معانیاش این است که ـ ماظِلّ آن مقام ولایت باشیم. مقام ولایت که مقام تولیت امور بر مسلمین و مقام حکومت بر مسلمین است، این است که چنانچه حکومت تشکیل شد، حکومت تمسکش به ولایت امیرالمؤمنین و این است که آن عدالتی که امیرالمؤمنین اجرا میکرد، این هم به اندازه قدرت خودش اجرا کند. به مجرد اینکه ما بگوییم ما متمسک هستیم به امیرالمؤمنین، این کافی نیست، این تمسک نیست اصلش. وقتی که حکومت الگو قرار داد امیرالمؤمنین ـ سلاماللّه علیه ـ را در اجراء حکومتش، در اجراء چیزهایی که باید اجرا بکند، اگر او را الگو قرار داد، این تمسک کرده است به ولایت امیرالمؤمنین. چنانچه او الگو نباشد، یا اینکه تخلفات حاصل بشود از آن الگوی بزرگ، هزار مرتبه هم روزی بگوید «خدا ما را از متمسکین قرار داده است»، جز یک کذبی چیزی نیست. و مجلس که از مقامات بلند یا بلندترین مقام کشوری است، چنانچه الگو قرار داد آن چیزی که امیرالمؤمنین میخواست، و آن عدالتی را که آن در همان برهۀ کمی که به او مجال دادند ـ خیلی کم مجال پیدا کرد ـ اگر الگو قرار بدهند آن را برای اینکه احکام را و اموری که باید محوّل به آنهاست به آن نحو اجرا بکنند، به آن نحو تصویب بکنند و دقت بکنند، آن وقت میشود گفت که مجلس ما هم از متمسکین به امیرالمؤمنین هستند. و ما چنانچه مجلس نتواند این کار را بکند، یا خدای نخواسته نخواهد این کار را بکند، یا بعض افراد نگذارند که این کارها بشود، آن وقت ما نمیتوانیم بگوییم که یک مجلس متمسک به ولایت امیرالمؤمنین داریم. و هکذا قوّۀ قضائیه، اگر قوّۀ قضائیه هم تبعیت نکند از آن قضاء امیرالمؤمنین که «اَقْضاکُمْ عَلِیٌ»[۲]و اگر تبعیت نکند از قضاوت اسلام، متشبث به همان قضاوت اسلامینباشد، آن هم هر چه بگوید ما متمسک هستیم، بر خلاف واقع است. تمسک وقتی است که قوّۀ قضائیه هم کارهایی که میکنند از روی الگوی علوی باشد که همان الگوی اسلامیاست. و مردم ما هم که این دعا را یا این فقره را میخوانند آنها هم باید توجه کنند به اینکه تمسک به ولایت حضرت امیر برای آنها تبعیت از مقاصد اوست.
ادامه👇👇
https://farsi.khamenei.ir/sahifeh-content?id=16032
✅کانال سهیل سلیمی✅
https://eitaa.com/joinchat/1345388748C7b0dc74120