🔆 *اسم رمز دولتهای ما باید این باشد: کسب رضای الهی و کار برای مردم؛*
▫️بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت ۱۴۰۲/۰۶/۰۸
#کلید_اصلی
#مردم
#عکس _نوشت
❇️مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@sokancenter
⭕️ اقداماتی که سازمان های موفق برای حفظ نیروهای مستعد خود انجام میدهند.
🔸پس از آنکه شما هزینه و زمان زیادی را صرف استخدام نیروهای مستعد و متخصص نمودید، لازم است سیاست هایی درپیش بگیرید که این نیروها را حفظ نماید.
🔹حقوق، برنامه های بازنشستگی و تعطیلات مناسب، در صدر لیست گزینه های شما برای جذب نیروهای متخصص است، اما این گزینه ها برای نگهداشت طولانی مدت این نیروها کافی نیست. رضایت شغلی، نرخ ماندگاری نیروهای شما را افزایش خواهد داد، در ادامه برخی استراتژیها که میتواند به حفظ نیروهای مستعد شما کمک کند ارایه شده است.
1️⃣ ایجاد حس مهم بودن
در محیط کاری فضایی ایجاد کنید که نیروی انسانی احساس کند یکی از مهمترین سرمایه های سازمان شماست. به گونه ای رفتار نکنید که حس هزینه بودن به آنها دست دهد. اجازه دهید احساس امنیت شغلی داشته باشند.آنها را با نام کوچک تشویق کنید، بگذارید آنها بدانند که شما از نقش و مشارکت آنها در اهداف سازمان مطلع هستید. نظرات آنها در مورد قوانین و تغییرات را در نظر بگیرید.
2️⃣ انتظارات و اهداف سازمان را روشن و شفاف سازید
مطمئن شوید که شرح شغل های شما به کارمندان میگوید از آنها چه انتظار میرود. اگر قرار است که تغییراتی رخ دهد انتظار نداشته باشید که کارمندان خودبخود متوجه آن تغییرات شوند. شما باید بصورت مستقیم و شفاف در مورد این تغییرات با کارمندان صحبت کنید. کارمندان خوب تمایل دارند که خواسته های شما را انجام دهند به شرط آنکه کاملا دقیق بدانند که چه باید بکنند.
3️⃣ محیط کاری باز و صادق ایجاد کنید
در مورد کارایی امور انجام شده به کارمندانتان بازخورد بدهید و برای شنیدن دلایل پرسنل خود مشتاق و حاضر باشید.نسبت به ایده های جدید مشتاق و شنوا باشید. پیشنهادات ارایه شده برای حل مسائل را بپذیرید.هر زمانی که همکاران شما تقاضای راهنمایی کردند،حاضر و همراه باشید.
4️⃣ فرصت رشد و یادگیری ایجاد کنید
اجازه دهید کارمندانتان بدانند که در سازمان شما برای پیشرفت راهی وجود دارد، در ادامه دوره های آکادمیک دوره های یادگیری ایجاد کنید. کارهای چالشی و پیچیده ایجاد کنید.محیطی آرام بسازید که در آن بتوانند زمان و انرژی خود را بر روی کارهایی بگذارند که از آن لذت ببرند.
5️⃣ کار خوب را ببینید و تشویق کنید
پاداش های ماهیانه خوب است اما تشخیص یک کار خوب،احساس مثبت و وفاداری ایجاد میکند که برای مدتها باقی میماند.دیده شدن رفتار مثبت باید خاص باشد. به منظور حفظ نیروهای مستعد، آنها باید احساس قدردانی، احترام و ارزشمندی داشته باشند.
🖋مدیریت منابع انسانی
❇️ مرکز سکان| توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@sokancenter
⭕️ شغلتان را به خاطر پول ترک نکنید، اگر هنوز به این سؤالات پاسخ ندادهاید!
🔸بسیاری از افراد معتقدند حقوق دریافتیشان به اندازه ارزش کاری که انجام میدهند، نیست. چنین حسی میتواند گمراهکننده باشد، بهویژه وقتی با پیشنهاد شغلی با دستمزد بالاتر روبهرو میشوند. اما قبل از آنکه صرفا بهخاطر دستمزد بیشتر، شغل فعلی خودتان را رها کنید، بهتر است این مقاله را بخوانید.
🔹بر اساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، اختلاف حقوق واقعی کارکنان با حقوقی که فکر میکنند باید دریافت کنند، به ۱۵ هزار دلار میرسید. همچنین در این پژوهش، اغلب کارکنان، وجود معنا و مفید بودن شغل خود را مهمترین عامل در رضایت شغلی دانستند.
این پژوهش نشان میدهد که نباید با دیدن پیشنهاد حقوقی بیشتر، سریع تصمیمگیری کرد. بهتر است پیش از ترک شغل خود، سؤالات زیر را از خودتان بپرسید:
1⃣ حقوق فعلی شما چه نسبتی با وظایف و دستمزد سایر همکاران همرده دارد؟
شاید یک شرکت جدید بتواند حقوق بیشتری بپردازد، اما باید دید این حقوق بیشتر را در ازای چه کاری به شما پرداخت میکند. لیستی از وظایف فعلی خود تهیه کنید و آن را با شرح شغل پیشنهادی مقایسه کنید. اگر قرار است حقوق بیشتر فقط بهعلت کار بیشتر پرداخت شود، شاید باید در تصمیم خود مبنی بر ترک شغل فعلی بازنگری کنید.
یکی دیگر از راههای مناسب برای درک منصفانه بودن حقوق، مقایسه آن با حقوق دریافتی سایر همردههاست. پرسوجو از همکارانی که شغل مشابه شما را دارند، نشان میدهد که سطح دستمزد دریافتی در شغل فعلی شما، منصفانه و منطقی هست یا نه.
2⃣ آیا واقعا شایسته حقوق بیشتر هستم؟
قبل از آنکه بهسراغ مدیرتان بروید و تقاضای حقوق بیشتری کنید، دلایلی محکم و مصداقی برای شایستگی خود پیدا کنید. شاید به این نتیجه برسید که فداکاریهای شما به اندازۀ دیگران است و نه بیشتر! درصورتیکه خود را شایسته حقوق بیشتر میدانید، میتوانید با مشورت مدیرتان، اهدافی را تعیین و برای آنها پاداش و مزایای بیشتر در نظر بگیرید.
3⃣ تأثیر شغل فعلی در رضایتمندی من از زندگیام چیست؟
قبل از اینکه شغل فعلی خود را بهخاطر حقوق بیشتر رها کنید، از خود بپرسید که آیا شغل جدید، رضایت بیشتری در من ایجاد میکند یا خیر؟! شرایط کاری هر دو شرکت را بررسی کنید تا دریابید کدام شغل بیشترین هماهنگی را با شخصیت و روحیات شما دارد.
4⃣ آیا میتوانید با کارفرما یا مدیرتان بهصراحت درباره حقوق و مزایا گفتوگو کنید؟
صحبت با مدیر یا کارفرمای خود را در نظر بگیرید. اگر این گفتوگو شما را نگران و عصبی میکند، شاید باید در تصمیم خود مبنی بر رد پیشنهاد جدید بازنگری کنید.
🔹به روابطی فکر کنید که در شغل فعلی، با سایر کارکنان شرکت ایجاد کردهاید. آیا این روابط را در شغل جدید نیز تجربه خواهید کرد؟ آیا شخصیت و نحوه برخورد مدیری که به شما پیشنهاد شغل جدید داد، شما را تحتتأثیر قرار داد؟ پیدا کردن گروهی از همکاران که از شما حمایت عاطفی و معنوی میکنند، کار راحتی نیست. پس باید این مورد را هم پیش از ترک شغل فعلی لحاظ کنید.
🖋آموزه های سازمانی
❇️ مرکز سکان| توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@sokancenter
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدر تو جای من ایستاد
من هم جای او می ایستم!
الگوی مدیریت اسلامی
#حاج_قاسم_سلیمانی
*➖#خط_محوری بیانات رهبر عزیز انقلاب در جمع مسئولان از منظر "شعار سال"*
🔻 آنچه [در مسائل کشور] یادداشت کردهام که عرض بکنم به برادران و خواهران و حضّار عزیز، اوّل، مسئلهی اقتصاد و شعار سال است.
1️⃣ *بخش های تلخ اقتصاد:* ●گرانیها●بیثباتی بازار● تنزّل ارزش پول ملّی●فاصلهی طبقاتی
2️⃣ *بخشهای شیرین اقتصاد:* فعّالیّتهای وسیعِ زیرساختی که نتایج اینها در میانمدّت ظاهر خواهد شد مانند:
🌱 راهاندازی بیش از هشتهزار از بنگاههای نیمهتعطیل یا تعطیل
🌱 وجود هزاران مجموعهی جوان در قالب شرکتهای دانشبنیان
🌱 شکلگیری بنگاههای توانا در بخش مردمی و بخش خصوصی
3️⃣ *توجه به ظرفیتها*
🔔 *نکته:* انتظار مردم آن است که تصمیمها و اقدامهایی که مسئولین کشور در مسائل اقتصادی انجام میدهند، در زندگی آنها اثر محسوس و ملموس داشته باشد.
💡انتظار بهجایی هم هست به خاطر ظرفیّتهای فوقالعادهی طبیعی و انسانی کشور مانند:
🌱 ۷برابر بودن منابع طبیعی نسبت به جمعیّت در مجموع دنیا
🌱 حدود ۳۷میلیون هکتار اراضی قابل کشاورزی در کشور
🌱 بالاتر بودن متوسّط هوش ایرانی، از متوسّط هوش جهان،
🌱 وجود ۳۶میلیون جوان در میانهی سنین ۱۵سال تا ۴۰سال،
🌱 ۱۴میلیون افرادِ دارای تحصیلات عالی
🌱 بیش از ۱۰۰هزار عضو هیئت علمی؛
🌱 بیش از ۱۵۰هزار پزشک متخصّص،
🌱بیش از ۳میلیون دانشجوی در حال تحصیل(غیر از طلّاب و فضلای حوزههای علمیّه)،
🌱 ظرفیتتهای جغرافیایی
🌱وضعیت اقلیمی
4️⃣ *موانع:*
👉 *بیرونی* مثل همین تحریمها، تهدیدها (بعضی از همین موانع، در کنار تأثیرات منفی، تأثیرات مثبت هم داشته.)
🫵 *درونی خود ما* مثل ●کمکاری●بیدقّتی●کمانگیزگی●آفتهای شخصی●آفتهای روحی● فکر محبوبیّتطلبی و جلوه کردن در چشم افراد● در نظر نگرفتن اهمّیّت کار●به فکر مناصب آینده بودن (اینها ضربه میزند و برکت کار را از بین میبرد)
👈 *یکی دیگر از موانع:* مداخلههای دولتی و حکومتی در مسائل اقتصاد
5️⃣ *علت قرار دادن «مشارکت مردم» در شعار سال:* برای اینکه به امکانات مشارکت مردم بیشتر توجّه بشود و مردم در مسائل اقتصاد به معنای واقعی کلمه به عرصه بیایند.
💡 *منظور از مردم:* ☆توان مردم☆ توان مالی☆ توان فکری و ذهنی☆ توان ابتکاری☆
🔔 *نکته:* ابتکارات مردم وارد میدان بشود. ما سود میبریم.
6️⃣ *تقسیم وظایف میان مسئولین دولتی، نیمه دولتی و حکومتی با "مردم"*
🔔 *نکته:* یک تعبیری را در یک گزارشی به بنده نوشته بودند، تعبیر بدی نیست: «جنبهی ستادی و جنبهی عملی». دولت در مسائل اقتصادی، ستادی عمل کند؛ هدایت کند؛ در مسئلهی آمایش سرزمینی، مسئلهی نوع فعّالیّت اقتصادی که باید هر جا انجام بگیرد، نظارت کند، مراقبت کند که تخلّفی به وجود نیاید. عامل هم مردم [باشند]. مردم هم عمل اقتصادی را انجام بدهند؛
🔔 *نکته:* راه ورود مردم در عرصههای اقتصادی بایستی باز بشود؛ این، کشور را نیرومند میکند، اقتصاد را باثبات میکند.
🔔 *نکته:* سیاستهای اصل ۴۴ بخشی از این قضیّه است...این سیاستها مستفاد از خود قانون اساسی است.
🔔 *نکته:* صاحبنظران اقتصادی میگویند رشد [اقتصادی] هشت درصد امکانپذیر است...اگر این رشد استمرار پیدا کند...قطعاً در وضع زندگی مردم یک گشایش مطلوب و خوبی حاصل خواهد شد.
🔔 *نکته:* البتّه رشد اقتصادی بهتنهایی هم کافی نیست...چیزهای دیگری هم لازم است....برای مشارکت، امکانات در سطوح مختلف به نحو صحیح و عادلانهای تقسیم بشود. اینها البتّه کارهای آسانی هم نیست، کارهای دشواری است؛ [باید] آموزش داده بشود، مهارت داده بشود. بسیاری از جوانهای ما مایلند کار کنند، و به مهارت نیاز دارند. یک بخشی باید برای مهارتافزایی جوانان وجود داشته باشد که البتّه مدیران ارشد میتوانند برنامهریزی کنند، در این زمینهها کار کنند، کار انجام بگیرد.
🔔 *نکته:* راههای مشارکت باید به مردم نشان داده بشود...کسانی بنشینند شیوههای ممکن برای مشارکت قشرهای مختلف مردم را نشان بدهند که حالا یک نمونهاش همین شرکتهای دانشبنیان است که برای بخشی از جوانها این یک راهی برای مشارکت اقتصادی است. کسانی میتوانند بنشینند فکر کنند. بهنظر من، دولت و مجلس نیاز دارند به یک گروه زبدهی صاحب فکر و صاحب اندیشه که بنشینند اندیشهورزی کنند، راههای مختلف مشارکت مردم را به مردم نشان بدهند. کارهای مشکلی است، امّا کاملاً عملی است که بتوانند حتّی با سرمایههای اندک وارد میدان مشارکت بشوند.
7️⃣ *اهمیت و تاثیر عنصر دیپلماسی و عملکرد سیاست خارجی در مسئلهی اقتصاد:*
🔹توجه به کشورهای همسایه
🔹توجه به استفاده از پیمانهای جهانی
🔸لزوم تحرّک فوقالعادهی دیپلماتیک در زمینهی مسائل اقتصادی.
🔺عرایض ما راجع به مسائل اقتصاد همین بود که تمام شد.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#حکمرانی_مردم
#توانمندسازی_حاکمیت_و_جامعه
@sokancenter
ضرورت ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ در بخش اجتماعی
🔸 امسال و با نامگذاری سال ۱۴۰۳ به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» مجدداً مسئله نقشسپاری به مردم و توسعه زمینه مشارکتهای مردمی در اداره کشور مورد تاکید و توجه قرار گرفته است. بنابراین پیش از پرداختن به راهکارهای صرفا اقتصادی و توجه دهی دولت به سویههای اقتصادی و کسب و کار محور که صد البته حایز اهمیت زیادی است، باید به این سوال مهم پاسخ داد که چرا به رغم همه الزامات فرادستی قانونی و تاکیدات گذشته مقام معظم رهبری، میدان حکمرانی برای افزایش مشارکت مردم در اداره کشور از جمله عرصه تولید و اقتصاد آن گونه که بایسته و شایسته است فراهم نشده است؟ واقعیت این است که تلقی غالب از مفهوم مشارکت، مشارکت سیاسی مردم و شرکت در انتخابات و یا حداکثر حضور ظرفیتهای مردم نهاد در بحرانهایی نظیر سیل و زلزله و یا کمک به حل مسائل اجتماعی نظیر محرومیتزدایی است.
✍️ دکتر مصطفی زمانیان، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری
📎 متن کامل این یادداشت را در اینجا بخوانید
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی
#حکمرانی_مردم
❇️ سکان| مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@Sokancenter
www.sokancenter.ir
💠 *توفیقات هوافضا، ماحصل بیش از ۳۰ سال تلاش است*
مصاحبه سردار حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه - سال ۱۳۹۷
🔻ممکن است بگویید موفقیتهای شما در موشکی و هوافضا به سبب فراهم بودن زمینهها بوده است اما اینطور نبوده است.
🔻 *این کارها ۳۴ سال طول کشیده است.* از سال ۱۳۶۳ تا الان ۳۴ سال است که این کارها شروع شده و امروز اینگونه ما داریم نتایج آن را میبینیم. در چندسال گذشته *ما برای نتیجهدهی در این بخشها به جز شهدای جنگ و شهدای هوایی تقریبا ۸۰ نفر شهید دادیم* که همه آنها برای رسیدن به همین توانمندیها است.
🔻 *صدها بار برای هرکدام از پروژهها ما با شکست مواجه شدیم.* برخی مواقع برای آزمودن موشک، دیدبانها را به شعاع ۲۰ کیلومتر دورتادور آن منطقه در کویر میچیدیم تا خطا را محاسبه کنیم ولی بعضی از اوقات، موشکها باز هم خارج از این منطقه اصابت میکرد.
🔻خیلی از اوقات اصلا روی سکو منفجر میشد؛ بارها زحمت یک ساله را به میدان پرتاب میبردیم، همانجا منفجر میشد، دوباره نقطه سر خط و از اول؛ خیلی سخت بود.
❇️ سکان| مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@sokancenter
www.sokancenter.ir
تفاوت خصوصیسازی با مردمیسازی.pdf
196.6K
📄 #یادداشت| تفاوت خصوصیسازی و مردمیسازی اقتصاد در تفسیر بند ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی
✍ محمد اسماعیل شکوری
#اقتصاد
#قانون_اساسی
#خصوصی_سازی
#مردمی_سازی
❇️ سکان| مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@sokancenter
www.sokancenter.ir
گزارش تفصیلی خبرگزاری مهر از برگزاری دوره تخصصی مدیریت فرهنگی CMBA
✅با همکاری #اندیشکده_مرآت و #گروه_مشاوران_مدیریت_رواق
مشاهده متن گزارش👇
mehrnews.com/x35bJJ
استاد: جناب آقای دکتر محمد ایوبی پور
📚اندیشکده راهبردی مرآت
https://eitaa.com/joinchat/1778712755C8841c08265
💠 #دوره| دوره تربیت ارزیاب حرفه ای کانون های ارزیابی
دوره تربیت ارزیاب حرفه ای کانون های ارزیابی با حضور اساتید محترم دکتر کوروش اسماعیلی و دکتر محسن کشاورز به همت مرکز سکان برگزار شد.
#دوره_تربیت_ارزیاب
#کانون_ارزیابی
#دکتر_کوروش_اسماعیلی
#دکتر_محسن_کشاورز
❇️ سکان| مرکز توانمندسازی حاکمیت و جامعه
@sokancenter
www.sokancenter.ir