🗓 #حدیث
حدیث امام صادق عليه السلام
بادِروا أَحداثَكُم بِالحَديثِ قَبلَ أَن تَسبِقَكُم إِلَيهِمُ المُرجِئَةِ؛
به آموختن حديث به نوجوانانتان پيش از آن كه منحرفين آنان را گمراه سازند، اقدام نمائيد.
تهذيب الأحكام(تحقیق خرسان) ج8، ص111، ح30
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🆔 @sokhanangoharbar
#هفتجورخوابداریم👌
♥️پیامبر اکرم (ص) فرمودند :
خواب بر هفت قسم است
⬛️1- خواب #غفلت
⬛️2- خواب #بدبختی
⬛️3- خواب #لعنت
⬛️4- خواب #عقوبت و عذاب
⬛️5- خواب #راحت
⬛️6- خواب #رخصت
⬛️7- خواب #حسرت .
1⃣🔸اما خواب غفلت ،
خوابیدن در مجلس #پند ویادآوری .
2⃣🔸خواب بدبختی
خوابیدن در #وقت_نماز است
3⃣🔸خواب#لعنت
خوابیدن #صبح گاه است
4⃣🔸خواب عذاب
خوابیدن بعد از نماز #فجر (صبح )
5⃣🔸خواب راحت
خوابیدن هنگام #ظهر (خواب قیلوله)
6⃣🔸خواب رخصت
خوابیدن بعد از نماز #عشاء ،
7⃣🔸خواب حسرت
خوابیدن در #شب_جمعه است
📚دارالسلام نوری ، چاپ قدیم ،ج 2 ، ص19 / پندهای جاویدان ، ص 449
🆔 @sokhanangoharbar
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ :
🔻آتشی که سوءظن به پا میکند!
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عاملی
🆔 @sokhanangoharbar
هدایت شده از - معارف ناب دانشی و ارزشی !
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
سلام من به بقيع و به تربت صادق
سلام من به مدينه، به آستان بقيع
سلام من به بقيع و کبوتران بقيع
سلام من به مزار مطهر صادق(ع)
که مثل ماه درخشد به آسمان بقيع
سلام من به تو اي ماه فاطمي بقيع
سلام من به تو اي ياس هاشمي بقيع
😭😭😭😭🏴🏴🏴🏴🏴
شهادت رئيس مذهب شيعه حضرت أبى عبدالله جعفر بن محمد امام صادق(عليه السلام) ششمین پیشوای برحق را محضر نورانی و بابرکت یگانه ذخیره عالم حضرت صاحب العصر و الزمان(ع) و همه مسلمانان جهان خصوصا شيعيان و دوست داران آن امام همام تسليت و تعزیت مى گوييم!
از خداوند متعال می خواهیم که توفيق رهسپارى راه آن امام همام و بزرگ
را به همه ما و شما عنايت فرموده، لياقت پيروى از آن حضرت را به همه مرحمت فرماید!.🤲🤲🤲
💎چند سخن گهربار و نورانی از آن امام و پیشوای شایسته عالم بشریت را به محضر ارادت مندانش تقدیم می نمایم:
🌷1. من أحب لله و أبغض لله و أعطي لله فهو ممن كمل إيمانه: پیشوای معصوم ششم امام جعفر صادق(ع) می فرماید: هر كه براي خدا دوست دارد و براي خدا دشمن دارد و براي خدا عطاء كند، از كساني است كه ايمانش كامل است.
اصول كافي، ج 3، ص 189.
🌷2. إنما خلد أهل النار في النار لأن نياتهم كانت في الدنيا أن خلدوا فيها أن يعصوا الله أبدا. و إنما خلد أهل الجنة في الجنة لأن نياتهم كانت في الدنيا أن لو بقوا فيها أن يطيعوا الله أبدا، فبالنيات خلد هؤلاء و هؤلاء. ثم تلا قوله تعالي: " قل كل يعمل علي شاكلته " قال: علي نيته: امام جعفر صادق(ع) بازهم می فرماید: اهل دوزخ از اين رو در دوزخ جاودان باشند كه نيت داشتند اگر در دنيا جاودان باشند هميشه نافرماني خدا كنند و اهل بهشت از اين رو در بهشت جاودان باشند كه نيت داشتند اگر در دنيا باقي بمانند هميشه اطاعت خدا كنند پس اين دسته و آن دسته به سبب نيت خويش جاوداني شدند، سپس قول خداي تعالي را تلاوت نمود: بگو هركس طبق طريقه خويش عمل مي كند. فرمود: يعني طبق نيت خويش!.
اصول كافي، ج 3، ص 135 - 136.
🌷3. مثل الدنيا كمثل ماء البحر كلما شرب منه العطشان ازداد عطشا حتي يقتله: امام جعفر صادق(ع) در کلام نورانی دیگری می فرماید: دنيا مانند آب درياست كه هرچه شخص تشنه از آن بيشتر آشامد، تشنگي آن بيشتر شود تا او را بكشد. اصول كافي، ج 3، ص 205.
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
هدایت شده از - معارف ناب دانشی و ارزشی !
#پیشوای ششم
🌴شهادت جانسوز رئیس مذهب شیعه حضرت امام جعفر صادق(ع) را به همه پیروان اهل بیت(ع) تسلیت عرض می کنیم!.😭😭😭😭🏴🏴🏴🏴🏴
🌴امام صادق(ع) در روز 17 ربیع الاول سال 83 هجری قمری در مدینه متولد گردید. پدرگرامی آن حضرت، امام محمد باقر(ع) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر می باشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله می باشد.
🌴شهادت آن حضرت در 25 شوال سال 148 هجری قمری، در 65 سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد، و محل دفنش در قبرستان بقیع است.
🌴عصر امام صادق(ع) از لحاظ شرایط اجتماعی و سیاسی منحصر به فرد بوده است به گونه ای که چنین شرایطی در زمان هیچیک از امامان دیگر وجود نداشته است، زیرا آن دوره از نظر سیاسی دوره ضعف و تزلزل حکومت بی امیه و فزونی قدرت بنی عباس بود.
🌴از آنجا که بنی امیه در این مدت گرفتار مشکلات سیاسی فراوان بود لذا فرصت ایجاد فشار و اختناق نسبت به امام صادق(ع) را نداشتند و عباسیان نیز چون پیش از دستیابی به قدرت در پوشش شعار طرفداری از خاندان پیامبر و گرفتن انتقام خون آنان عمل می کردند فشاری از طرف آنان مطرح نبود.
🌴بدین جهت فرصت بسیار خوبی برای امام صادق(ع) پیش آمد تا فعالیت های بزرگ علمی و فرهنگی را آغاز کند. امام جعفر صادق(ع) تلاش و کوشش خود را با مساعی علمی آغاز و حوزه فکری و ثمربخش خویش را که بزرگان فقها و متفکران از آن بیرون آمدند، در صفوف امت، افتتاح کرد و با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت اسلامی و دنیایی بشریت برجای گذاشت.
🌴آنحضرت توانست بیش از چهار هزار نفر شاگرد را در رشته های مختلف علوم عقلی و نقلی و حتی تجربی تربیت نماید. بعضی از شاگردان نامی و مشهور آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین جابر ابن حیان و ... که هر یک چهره های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند. حرکت علمی او آن سان گسترش یافت که سراسر مناطق اسلامی را دربر گرفت و مردم از علم او سخن ها می گفتند و شهرتش در همه شهرها و دیارها پیچیده بود.
🌴جاحظ دانشمند مشهور اهل سنت در مورد عظمت علمی امام صادق(ع) می گوید:« جعفربن محمد کسی است که علم و دانش او جهان را پی کرده است.»
(الصواعق المحرقه، ص201).
🌴هدف امام صادق(ع) از گسترش برنامه فرهنگی، چاره کردن جهل امت و تقویت عقیده به مکتب اسلام و نیز ایستادگی در برابر امواج کفرآمیز و شبهه های گمراه کننده و حل مشکلات ناشی از انحراف حکومت بود.
🌴تلاش آن حضرت از طرفی مقابله با امواج ناشناخته و فاسد اوضاع سیاسی عهد امویان و عباسیان بود که انحرافات عقیدتی آن، بیشتر معلول ترجمه کتاب های یونانی و فارسی و هندی و پدید آمدن گروه های خطرناک از جمله غلات و زندیقان و جاعلان حدیث و اهل رأی و متصوفه بود که زمینه های مساعد رشد انحراف را به وجود آورده بودند. امام(ع) در برابر تمامی آنها ایستادگی کرد و با همه مناظره و مباحثه کرد و خطر افکارشان را برای ملت اسلام افشا نمود و از طرف دیگر، با تلاش های خستگی ناپذیر، مفاهیم عقیدتی و احکام شریعت را منتشر ساخت و آگاهی علمی را گسترش داد و توده های عظیم دانشمندان را به منظور آموزش مسلمانان مجهز ساخت.
🌴امام صادق(ع) مسجد پیامبر(ع) را در مدینه شهر پیامبر (ص) محل تدریس خویش قرار داد و مردم، دسته دسته از دور و نزدیک به آنجا می شتافتند و سؤالات گوناگون خود را مطرح و جواب لازم را دریافت می نمودند.
🌴از جمله استفاده کنندگان از محضر آن بزرگوار، مالک بن انس(امام و پیشوای مذهب مالکی) و ابوحنیفه(امام و پیشوای حنفی ها) و محمد بن حسن شیبانی و سفیان ثوری و ابن عینیه و یحیی بن سعید و ایوب سجستانی و شعبة بن حجاج و عبدالملک جریح و دیگران بودند.
🌴امام صادق(ع) به پیروان خود فرمان داد که به حاکم منحرف پناه نبرند و از داد و ستد و همکاری با او خود داری کنند و به اصحاب و دوستان خود سفارش می کرد که در هر کار، مخفیانه عمل کنند و تقیه را رعایت نمایند و در هر عملی که انجام می دهند توجه کامل داشته باشند که دشمنان و مخالفان شان متوجه آن نشوند.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
هدایت شده از - معارف ناب دانشی و ارزشی !
#اسوه و الگوی صداقت
بغض غریب آسمان، از غربت شهادت امامی است که صدق و راستیاش، او را «صادق آل محمد» لقب دادهاست.
ششمین نگین درخشان تسبیح آل طه(ع)، که شیعه وامدار نام و کرامت وجود اوست.
شیخ مفید در کتاب ارشاد مینویسد: «علومى كه از امام صادق(ع) نقل كردهاند به اندازهاى است كه ره توشه كاروانیان شد و نامش در همه جا انتشار یافت.»
ایشان به تنهایی مکتبی بود که شیعه را تا ابد سیراب روایات و احادیث ناب اسلام کرد، و چشمه جوشان معرفت شیعه را در بین محبین و شاگردان این مکتب به خروش درآورد؛ چرا که بسیارى از پرورشیافتگان مکتب این امام همام نیز، از دانشمندان و فقهای بزرگ زمان خود بودهاند.
امام صادق(ع)، بیش از چهارهزار شاگرد زبده چون «جابربن حیان» و «جابر جعفی» پروراند که نه فقط شیعه، بلکه همه مسلمانان را از تاریکی برهاند.
سالروز شهادت صادقِ اهل بیت(ع)، میتواند فرصتی برای شناخت سیره و زندگینامه آن اسوه صداقت و بلاغت باشد؛ چرا که رهروان و شیعیان باید بدانند که ایشان، نهضت علمی و مذهبی خود را گسترش داد و هزاران پژوهنده مشتاق، در رشتههای گوناگون از محضر مبارک شان، بهره میگرفتند.
آوازه علمی و دانش ایشان در سرزمینهای اسلامی به حدی چشمگیر و زبانزد خاص و عام بود که افراد از نقاط بسیار دور، برای کسب فیض به حوزه درس ایشان آمده و از دریای بیکران علوم الهی بهره میبردند.
نه تنها شیعیان و دوستان اهل بیت(ع)، بلکه شمار کثیری از متفکران غیرمسلمان نیز برای مذاکره علمی با امام صادق(ع) به دیدارشان رفته و حضرت، به میزان سطح درک و علم آنان پاسخگوی سوالات شان بودند.
امروز، بقیع، صدف مروارید وجود این امام همام است؛ آسمان بغض دارد و زمین ملتهب از پر کشیدن گوهری است که مردم عظمت حضورش را درک نکردند.
شهادت مظلومانه، الگو و نماد صداقت و راستی، صادق آل محمد (ع) تسلیت باد!.
بادصبا
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸آینۀ نفس🔸
آینهها سه نوعاند؛ «ساده» که تصویر هر چیز را همان گونه که هست نشان میدهد؛ «محدب» یا «کوژ» که تصویر راکوچک نشان میدهد. «مقعر» یا «کاو» که تصویر را بزرگ نشان میدهد.
عقل، آینۀ ساده است و هر چیز را همان گونه که هست نشان میدهد. اما نفس انسان، آینهای است که در آنِ واحد هم مقعر و هم محدب است؛ آنچه را خود میپسندد، بزرگ جلوه میدهد و آنچه را نمیپسندد، کوچک نمایش میدهد.
🆔 @sokhanangoharbar
✨﷽✨
✍ #پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود:
♻️«هرگاه در امّت من 10خصلت ظاهر شود خداوند ایشان را به ده چیز عقوبت کند». گفته شد: یا رسول الله! آن ده خصلت چیست؟ فرمود:
👈«هرگاه دعا کم کنند بلا نازل شود، هرگاه صدقات (قرض، هدیه، وقف، مطلق قدم های خیر و انفاقات خیریه) را ترک کنند مرض ها زیاد شود، هرگاه زکات را منع کنند چارپایان بمیرند، هرگاه سلطان جور کند منع باران شود، هرگاه زنا در ایشان بسیار شود، مرگ ناگهانی در ایشان زیاد شود، هرگاه ربا زیاد شود، زلزله ها زیاد شود، هرگاه به خلاف آنچه خدا نازل فرموده حکم کنند دشمن ایشان بر ایشان مسلط شود، و هرگاه نقض عهد و پیمان کنند خداوند ایشان را مبتلا به قتل سازد و هرگاه کم فروشی کنند خداوند ایشان را به سال های خشک و قحط بگیرد.»
سپس این آیه را تلاوت فرمود:
«ظهر الفساد فی البرّ و البحر بما کسبت أیدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلّهم یرجعون؛(۱)
فساد در دریا و خشکی ظاهر شد به سبب آنچه دست مردم کسب کرده تا اینکه بچشاند ایشان را اثر بعضی از آنچه عمل کرده اند، تا شاید برگشت کنند.»(۲)
۱-سوره روم (30)، آیه 41.
۲-جامع الاخبار، ص 509.
🆔 @sokhanangoharbar