فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم
رشته سبک زندگی و سیره معصومین (ع) با تدریس دکتر رفیعی
به صورت مجازی، با اعطای مدرک معتبر
به همراه جوایز ارزنده
ثبت نام در دوره 6 هزار تومان👇
http://yon.ir/oqHph
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰عَن الامامِ موسي بنِ جعفرٍ - عليه السّلام - قال:
ثَلاثةٌ يُستظلونَ بظلِ عَرشِ اللهِ يومَ القيامةِ يومٌ لا ظِلَّ الا ظلةُ رَجلٌ زوّجَ اَخاهُ المسلمَ او اَخدمهُ او كتَمَ له سرّاً.
💬امام موسي بن جعفر - عليه السّلام - فرمودند:
خداوند در روز قيامت سه دسته را در زير سايه عرش خويش پناه ميدهد در حالتي كه سايه اي جز سايه عرش پروردگار وجود ندارد و آنها عبارتند از:
🍃كسي كه برادر مسلمان خود را زن دهد
🍃و كسي يا به برادر ديني خود خدمت كند
🍃و يا آنكه از فاش شدن اسرار برادر مسلمانش جلوگيري كند.
📗«نور الثقلين، ج ۳، ص ۵۹۹»
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ: عبادت جسمی...
#سکوت
#خوش اخلاقی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
#انواع_شکر
💬از بیانات استاد رفیعی :
🔰شکر دو جور است:
يک شکر زباني داريم ، وقتي مي گوييم الحمد اله رب العالمين ، الحمد اله کما هو اهله ، هر نعمتي خدا داد الحمد اله بگوييم ، اين يک شکر است . يک شکر هم شکر عملي است و او اين است که نعمت را در راه خود صرف کنيم ، يعني چه ؟ يعني بنده که امشب نشستم و قرآن خواندم اين شکر چشم است . تا ديديد يک نفر غيبت مي کند به او بگوييد آقاي فلاني ببخشيد و بلند شويد ، در اين صورت جلوي غيبت را گرفته ايد و اين شکر است . تا زبان ما خواست به فحش بچرخد بگوييم لا اله الا الله اين شکر زبان است . مردم ما آن شکر اول را غالباً انجام مي دهند ولي شکر عملي مهم است شکر زباني که آسان است .
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
وساطت.mp3
993.1K
🎙 زکات آبرو و اعتبار...
#برخورد_با_گناهکار
#خود_ارضایی
#ازدواج
#درمان_مشکل
#واسطه_ازدواج
#استاد_رفیعی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
کرسی بیان نهج البلاغه دکتر رفیعی 16 دی.mp3
11.72M
📗کرسی بیان نهج البلاغه خطبه126
🎙حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی
🕌مسجد مجتمع امام خمینی (ره)
۱۶ دی ۹۷
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال الله عزّوجلّ:
بندهام با چيزي بهتر از واجبات به من نزديك نمي شود. و با نافله (كارهاي مستحبي) به من نزديك ميشود تا اينكه دوستش بدارم. آن گاه كه دوستش بدارم، من گوش او خواهم شد كه با آن ميشنود و ديده ي او كه با آن ميبيند و زبان او كه با آن سخن ميگويد و دست او كه قدرت نمايي ميكند. اگر دعايم كند اجابتش ميكنم و اگر از من بخواهد به او ميدهم.
📗كافي۲/۳۵۳
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
انقلاب.mp3
1.15M
🎙 خودتو طلبکار انقلاب ندون ...
#انقلاب
#شهدا
#اشک_رهبر
#اختلاس
#خرید
#ناامیدی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
برنامه "سخنرانی شبکه سه > اخلاق در نهج البلاغه - حجت الاسلام دکتر رفیعی - ۱۸ دی ۱۳۹۷" رو تو تلوبیون ببین
http://www.telewebion.com/episode/1956547
اگر تمایل داری برنامه تلوبیون رو از کافه بازار یا گوگل پلی نصب کن
✨﷽✨
💬 از بیانات استاد رفیعی
🔰يکي از واژههاي قرآني واژهي بصيرت است. بصر يعني چشم، بصيرت يعني آگاهي و شناخت. بينايي، نه بينايي چشم بلکه بينايي که انسان قضايا را تشخيص ميدهد. همانطور که سمع به معناي گوش و شنوا بودن گوش و حقيقتشنوي غير از قوهي سامعه است. به همين جهت هم در روايت داريم اگر بصر نباشد سخت است ولي بصيرت از آن هم سختتر است. «فقد البصر اهون من فقد البصيره» روايت از اميرالمؤمنين است. انسان چشم نداشته باشد سهلتر از اين است که بصيرت و قدرت تشخيص نداشته باشد. قرآن ميفرمايد: آيا اعمي و بصير با هم مساوي هستند. يعني کسي که تشخيص نميدهد با کسي که تشخيص ميدهد، يکسان هستند؟
در آخر سورهي يوسف وقتي داستان يوسف تمام ميشود، خدا به پيغمبر ميفرمايد: «قُلْ هذِهِ سَبِيلِي» پيغمبر اين راه من است. «أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ عَلى بَصِيرَةٍ» (يوسف/۱۰۸)
من شما را با بصيرت به خدا دعوت ميکنم. نه با زور و خرافه و جهل، شفاف است و نيازي نيست. علت اينکه بعضي از اين آيه سوء استفاده ميکنند، «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» (بقره/۲۵۶)
طرف صبح بلند نميشود نماز بخواند، ميگويد: «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» اين آيه چيز ديگري ميخواهد بگويد. اين آيه ميخواهد بگويد: دين نيازي به اکراه ندارد. شما براي اينکه به کسي بفهمانيد هوا مفيد است، بايد به زور به او بفهمانيد. بايد به آن برسد. ميخواهي به کسي بفهماني آفتاب وجود دارد، زور دارد؟ نه. «لا اکراه» در اينکه آفتاب اثر دارد. «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» معنايش اين است که دين نيازي به اکراه ندارد. اصول دين و اساس دين کاملاً روشن و شفاف است.
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei