✅️مردم ما همیشه گل کاشته اند و منتظر گل زدن نشده اند😍
http://eitaa.com/sokhanesadeed
اینروزها لیر ترکیه به ۳۰/۶ لیر برای هر دلار رسیده.
پارسال ۲۰ لیر میشد یک دلار.
جدول تاریخی را که نگاه میکردم در ابتدای ۲۰۱۷ یعنی ۷ سال پیش ۳/۷ لیر یک دلار بود و در عرض ۷ سال دلار ۹ برابر شده.
۷ سال پیش در ایران ۵۸۰۰ تومان میشد یک دلار و امروز ۵۵ هزار تومان یک دلار است یعنی تقریبا همان ۹ برابر شدن.
ظاهر امر اینست که در این مدت، هر بیماری اقتصاد ما دارد ترکیه هم دارد چون هر دو پول شبیه به هم ارزش از دست میدهند با این تفاوتها که:
۱-ترکیه هیچ تحریم بانکی و اقتصادی ندارد.
۲-هر گونه صادراتی بخواهد به اروپا و هر نقطه جهان میتواند انجام دهد.
۳-از نظر فروش سلاح خیلی از ایران بهترست چون هر چه بتواند از اروپا و آمریکا پول میگیرد و به اوکراین سلاح میفروشد.
۴-از نظر باران و آب و هوا به مراتب از ایران بهترست و ۴ برابر متوسط ایران بارندگی دارد.
۵-روابطش با اسرائیل همیشه حسنه بوده و نگرانی از ترورهای صهیونیستی ندارد.
۶-حجم اقتصادش دو برابر ایران است در حالیکه جمعیت مشابهی دارند.
۷-تمام شرکتهای تولیدی اروپا در ترکیه کارخانههای تولیدی دارند، چون کارگر ارزانتری نسبت به اروپا دارد.
۸-ترکیه جنگ هشت ساله تحمیلی هم نداشته است.
۹-اینها همه یکطرف و این نکته را هم اضافه کنم که در سال ۲۰۰۵، شش صفر از پول ملی را حذف کرده است و درحقیقت الان هر دلار بجای سی لیر، ۳۰ میلیون لیر باید خوانده شود.
سازمان «استانداردپورز» (standard poor's) پیش بینی کرده تا آخر ۲۰۲۴ هر دلار معادل ۴۰ لیر خواهد شد.
✅ سعیدیسم
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️واکنش الازهر و دارالافتای مصر به زیارت بازیکن الاهلی از مقام رأس الحسین(ع)*
پس از آنکه محمد هانی، بازیکن تیم فوتبال الاهلی، تصاویری از خود در هنگام زیارت از مقام رأس الحسین(ع) قاهره در شبکههای اجتماعی منتشر کرد، جنجال بسیاری در میان کاربران در واکنش به این اقدام برانگیخته شد.
مخالفان این اقدام او را تقبیح و ضد اسلامی توصیف و از سویی موافقان این اقدام را تمجید و آن را یک سنت پسندیده توصیف کردند.
در پی این جنجال، دارالافتای مصر با انتشار مطلبی در صفحه رسمی خود در شبکههای اجتماعی، به این اظهارات واکنش نشان داد. دارالافتای مصر در این مطلب تأکید کرد: زیارت ضریح اهلبیت (ع) یکی از والاترین عبادتها […]
🔗 *ادامه مطلب:*
syaaq.com/32217
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔶 ۶۱ اقتصاددان خرداد ۱۴۰۱ گفتند تورم ایران سه رقمی میشود.
یک سال و نیم گذشت... حالا صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرده تورم ایران از ۴۷ درصد در ۲۰۲۳ به ۳۲ درصد در ۲۰۲۴ میرسد.
تورم کشور هم از ۶۰ درصد در شهریور ۱۴۰۰ به ۴۱ درصد در خرداد ۱۴۰۱ رسید.
اینها نتیجه رای دادن درست من و شماست / دانیال معمار
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🟣 وقتی نظارت کشک است!
🔹مدتی قبل تصویری از فیلم جدید بهتاش صناعیها منتشر شد که در آن بازیگر زن فیلم بدون حجاب در حالیکه سرش روی شانه بازیگر مرد بود، کنار هم بودند! کمی که خبرها را مرور کنیم، میبینیم آبان ماه ۱۴۰۱ سازمان امور سینمایی خبر صدور پروانه ساخت این فیلم را صادر کرده بود؛ «کیک محبوب من» به کارگردانی بهتاش صناعیها و نویسندگی مریم مقدم و تهیهکنندگی غلامرضا موسوی.
🔹پس از گذشت یک سال با انتشار این عکس، خبر از حضور فیلم در جشنواره برلیناله دادند، فیلمی با محصول مشترکی ایران، فرانسه، سوئد و آلمان.
🔹نکته ماجرا اینجاست که بعد از انتشار همان تک تصویر و با پیگیریهای خبرنگار تبیان، گفتند که احتمالا در انتشار تصویر شیطنتهایی شده، اما حالا و بعد از به نمایش درآمدن فیلم در جشنواره برلین و انتشار چند بخش از «کیک محبوب من» میبینیم که نه تنها شیطنتی درکار نبوده، بلکه فیلم دقیقا همه خطوط قرمز را رد کرده و بدون اشاره به آنها میبینیم که رسانهها دم از ممنوعالخروجی کارگردان و نویسنده آن میزنند.
🔹با پیگیریهای دوباره خبرنگار تبیان، باخبر شدیم که زنان در فیلم از کلاهگیس استفاده کردهاند، این درحالیاست که در استفتا صریح از حضرت آیتالله خامنهای داریم که «به هر حال استفاده از کلاهگیس و موی مصنوعی برای حجاب مجزی نیست و موی مصنوعی نیز باید پوشیده شود.»
🔹تا اینجا بخش حجاب به طور کلی حدود شرعی را زیر پا گذاشته، در ویدیوی دومی هم که از فیلم منتشر شده، میبینیم که دو شخصیت اول فیلم در کنار هم شراب میخورند و در آستانه سالمندی به دنبال برقرار کردن ارتباط دوستی هستند.
🔹کارگردان و نویسنده فیلم که این روزها ممنوعالخروج هستند، بیانیه هم دادند که دیگر نمیخواهند با قوانین دست و پا بستهای چون حجاب اجباری قصه زن ایرانی را تعریف کنند.
🔹نکته مهم دیگر این است که با وجود این دیدگاه، نام غلامرضا موسوی را به عنوان تهیهکننده می بینیم! کسی که خودش رئیس اتحادیه تهیهکنندگان است و سخت است قبول کنیم پیش از تولید کار از روند تولید اطلاع نداشته باشد، در واقع با اهمالوپنهانکاری روبرو نیستیم، بلکه «کیک محبوب من» یک اثر سینمایی است که به عمد تمامی قوانین را زیر پا گذاشته است و با نوعی از دهنکجی روبرو هستیم.
💻 گزارش کامل را اینجا بخوانید (https://article.tebyan.net/485057)
http://eitaa.com/sokhanesadeed
*ایران در میان ۱۰ غول علم و فناوری*👍🏻
طبق گزارش مؤسسه سیاست استراتژیک استرالیا (ASPI)، ایران در میان ۱۰ ابرقدرت برتر علم و فناوری قرار دارد و رتبهای بالاتر از ژاپن را تصاحب کردهاست. شاید خیلی از ما تصور کنیم
چشمبادامیهای ژاپنی گوی سبقت را در حوزههای مرتبط با علم و فناوری از آن خود کردهاند و در این عرصهها پیشتازند، اما بر اساس گزارش ردیاب فناوریهای حیاتی مؤسسه سیاست استراتژیک استرالیا، ایران به عنوان یکی از پنج کشور برتر در شش مورد از ۴۴ فناوری ردیابیشده و در رتبهبندی کلی برای پیشبینی ۱۰ قدرت برتر جهانی در آینده قرار دارد. بر اساس این گزارش در یک مورد، تعداد انتشارات و استنادها به همراه شاخص موسوم به «هیرش» یا «h- Index» در موتورهای هواپیماهای پیشرفته از جمله مافوق صوت مورد بررسی قرار گرفت و ایران در ردیف چهارم، در کنار چین و ایالاتمتحده قرار گرفت و به وضوح، رتبهای بالاتر از ژاپن، ایتالیا و انگلستان را از آن خود کرد.
بیتردید آینده در دست کشورهایی است که در حوزههای علم و فناوری دست برتر دارند و توانستهاند در این میان برای خودشان سری در میان سرها سبز کنند و حالا کشور ما هم توانسته در راستای اهداف سند علمی کشور، جایگاه خود را در عرصههای علم و فناوری دنیا پیدا کند و حتی از برخی کشورهای صاحبنام در این زمینه جلو بزند.
ایران در مسیر رشد علمی
هر ساله پایگاههای مختلف رتبهبندی جهان، جایگاه دانشگاهها و حتی کشورها را از نظر علمی و تحقیقاتی مورد ارزیابی قرار میدهند. پیش از این نیز در رتبهبندی پایگاههای علمی معتبری همچون سایمگو، ایران در میان ۱۵ قدرت برتر علمی جهان قرار داشت. بر اساس گزارش این مؤسسه در سال ۲۰۱۹ ایران با بیش از ۶۴ هزار مقاله، جایگاه پانزدهم را به خود اختصاص دادهبود. ایران در سال ۲۰۱۸ با توجه به بیش از ۵۹ هزار مقاله ارائهشده در رده شانزدهم دنیا از نظر سطح علمی قرار داشت.
در مقایسه با ردهبندی سال ۲۰۱۸ میتوان گفت سال ۲۰۱۹، این مقدار حدود ۱۳ درصد رشد داشت و به بیش از ۶۴ هزار مقاله رسیدهاست. یکی دیگر از بخشهای مهم این رتبهبندی تعداد ارجاعات به مقالههای علمی است. در این حوزه ارجاعات مقالات علمی ایرانیها در ردهبندی ۲۰۱۹ به ۵۴ هزار و ۶۷۱ رسیده که نسبت به سال ۲۰۱۸ دو پله رشد داشته و بالاتر از سوئد، برزیل، روسیه، دانمارک، لهستان و ترکیه قرار گرفت. ردهبندی جدید صورت گرفته از سوی مؤسسه سیاستگذاری استراتژیک استرالیا نشان میدهد، دانشمندان کشورمان با قدرت این مسیر را ادامه دادهاند و حالا کشورمان در جمع ۱۰ قدرت برتر آینده جهان قرار گرفتهاست.
ایران در جمع ۴ کشور برتر
مؤسسه سیاستگذاری استراتژیک استرالیا توسط دولت این کشور و با هدف اثرگذاری و ارائه توصیههای سیاستی به رهبران و تصمیمگیران استرالیا، در سال ۲۰۰۱ تأسیس شد. این اندیشکده تمرکز خودش را فقط بر حوزههای سیاست خارجی، امنیت ملی و مسائل فناوری و سایبری گذاشته است. مؤسسه مطالعات استراتژیک استرالیا، اندیشکده مهم و بزرگی در پهنای استرالیاست و تصمیمات سیاست خارجی دولت استرالیا را به نوعی میتوان گفت تا حد زیادی برگرفته از تفکرات و نظرات این اندیشکده است.
این اندیشکده از تحولات مهم و حال سایر کشورها که به نوعی بر نظم بینالملل مؤثر هستند نیز غافل نیست و سعی میکند تحلیلهای خوبی را ارائه دهد. حالا بر اساس گزارش جدید این مؤسسه ایران در میان ۱۰ ابرقدرت آینده جهان در حوزه علم و فناوری قرار دارد.
بر اساس مندرجات گزارش مؤسسه سیاست استراتژیک استرالیا، ایران همچنین در بین چهار کشور برتر در حوزه «علم سوخت زیستی» و مواد هوشمند و فناوریهای جدیدی است که در بازار در حال ظهور هستند و میتوانند آینده صنعت را تغییر دهند.
ورای رقابت معمول چین و امریکا، عملکرد بسیار قدرتمند ایران در فناوریهای هوش مصنوعی بسیار چشمگیر شدهاست. ایران به عنوان یک قدرت غیرمنتظره در پژوهشهای شتابدهندههای سختافزاری ظاهر میشود.
ایران در جمع کشورهای پیشرو
ایران سالهاست در بین کشورهای پیشرو در تولید علم در جهان مطرح بودهاست. با این حال، گزارش ردیاب فناوریهای حیاتی مؤسسه سیاست استراتژیک استرالیا، از تحقیقات ساده پا را فراتر گذاشته و بر معیارهای عملکردی کلیدی توانایی علمی و فناوری تمرکز کردهاست و کشورهایی را که دارای مزیت رقابتی در این مقیاس در بین ۴۴ فناوری هستند، معرفی میکند. در این گزارش به قلم دکتر جیمی گادا، جنیفر وونگ لیونگ، استفان رابین و دنیل کیو (Dr Jamie Gaida , Dr Jennifer Wong Leung , Stephan Robin & Danielle Cave) که به تاریخ ۲ مارس امسال منتشر شده، آمدهاست:👇
دموکراسیهای غربی در رقابت جهانی در حوزه فناوری، از جمله رقابت در زمینه دستاوردهای علمی و پژوهشی و توانایی برای حفظ استعداد جهانی، شکست خوردهاند.
تحقیقات ما نشان میدهد چین، بنیانهای لازم را برای دستیابی به جایگاه ابرقدرت دنیا در حوزه علمی و فناوری فراهم کرده و گاه در تحقیقات بسیار تأثیرگذار در اکثر حوزههای فناوری مهم و نوظهور، به میزان قابلتوجهی پیشتاز است. در خصوص جایگاه دوم به لحاظ قدرت فناوری، رقابت نزدیک و فشردهای بین انگلیس و هند وجود دارد که هر دو آنها در ۲۹ مورد از فناوریهای چهل و چهارگانه مد نظر ما، در زمره پنج کشور برتر قرار دارند. پس از آن نیز کشورهای کره جنوبی و آلمان به ترتیب در ۲۰ و ۱۷ فناوری پیشتاز بوده و در جایگاه پنج کشور نخست قرار میگیرند. استرالیا در ۹ فناوری [از فناوریهای چهل و چهارگانه بررسی شده در این گزارش]جزو پنج کشور برتر دنیاست و بعد از آن نیز ایتالیا در هفت فناوری، ایران در شش فناوری و ژاپن به همراه کانادا در چهار فناوری جزو برترینها هستند. روسیه، سنگاپور، عربستان، فرانسه، مالزی و هلند نیز فقط در یک یا دو فناوری، جزو پنج کشور برتر دنیا هستند. برخی دیگر از کشورها، نظیر اسپانیا و ترکیه نیز معمولاً جزو ۱۰ کشور برتر قرار دارند، اما در زمره پنج کشور برتر دنیا قرار نمیگیرند.
طبق این گزارش، ایران در حوزههای موتورهای پیشرفته هوانوردی، مواد مقیاس نانو و صنایع، پوشش (coatings) و مواد کامپوزیت پیشرفته رتبه پنجم دنیا را به خود اختصاص دادهاست.
گزارش «رهگیری فناوریهای مهم» علاوه بر شناسایی کشورهای پیشرو، مشخص کردهاست که کدام سازمانها- دانشگاهها، شرکتها و آزمایشگاهها- در کدام حوزههای فناوری پیشتاز هستند. مثلاً، دانشگاه فناوری دلفت (Delft University) هلند در برخی فناوریهای کوآنتومی برتر است.
پایان سلطه علمی امریکا
بیش از یکدهه است که امریکا از نظر علمی در دنیا حرف اول را میزند و بر جهان سلطه دارد. به طور ویژه، در ۱۰ سال گذشته یعنی از سال ۲۰۱۰ تاکنون امریکا، چین و انگلیس به ترتیب سه کشور برتر جهان از نظر علمی بودهاند و در تمام این سالها با توجه به اختلافی که از نظر میزان تعداد مقالات چین نسبت به امریکا وجود داشته، امریکا همواره دست برتر دنیا بوده و با اختلاف زیادی در صدر جدول برترین کشور علمی جاخوش کردهبود، اما ردهبندیهای جدید پایگاههای رتبهبندی جهانی از به هم خوردن این روال حکایت دارد و امریکا و دیگر کشورها رفتهرفته جایگاه برتر خود را به کشورهای دیگری همچون ایران میدهند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
.
راز آفتابی شدن "برگمن"
پس از یک خرابکاری ناکام
🔹روزنامه نیویورک تایمز به قلم رونن برگمن تحلیلگر صهیونیست نوشت: "اسرائیل، پشت انفجار دو خط لوله گاز مرکزی در ایران است که باعث اختلال در جریان گرما و گاز پخت و پز به مناطق میلیون نفری شد. مقامات غربی می گویند این حملات، پیچیده و دقیق بوده است".
♦️در این که رژیم صهیونیستی و موساد به دنبال انجام اقدامات تروریستی در ایران باشند، تردیدی نیست. در عین حال باید عنایت داشت که این رژیم به ویژه پس از سرشکستگی بزرگ در عملیات طوفان الاقصی، به دنبال بازسازی تصویر در هم شکسته اطلاعاتی خود است.
🔹غافلگیری و تلفات سنگین، درست پشت مرز های غزه، در حالی اتفاق افتاد که اسرائیل ادعا می کرد از قدرتمند ترین سرویس های اطلاعاتی دنیا و برترین سامانه های راداری و پدافندی برخوردار است.
♦️چهار ماه و نیم جنایت علیه مردم بی دفاع غزه، نتوانسته این تصویر در هم شکسته را ترمیم کند، همچنان که مقاومت فلسطین پس از ۱۳۰ روز جنگ، همچنان سرپاست و از نیروهای ویژه ارتش اسرائیل تلفات می گیرد.
🔹نتانیاهو و دیگر سیاسیون زخم خورده اسرائیل بارها گفته اند تمام مصیبت هایی که تحمل می کنند، از نفوذ ایران سر چشمه می گیرد. با چنین صورت بندی یی، آنها در پی آسیب زدن هستند و در عین حال، می کوشند با عملیات رسانه ای، حیثیت از دست رفته خود را باز یابند.
♦️یکی از شگرد ها، گردن گرفتن غیر مستقیم بسیاری از حوادث در ایران است. آنها در عین حال، اصرار دارند اقدامات خرابکارانه و تروریستی هم که با مشارکت سرویس های غربی انجام می شود، به نام موساد بنویسند. خرابکاری در تاسیسات نطنز در سال ۱۳۸۹، از جمله این اقدامات مشترک بود.
🔹بیش از دو دهه است که بخش عمده ای از اقدامات ضد ایرانی، با همکاری سیا و موساد و ام آی ۶ انجام می شود و در واقع، طرف حساب سرویس های امنیتی ایران، نه فقط موساد که "ناتوی اطلاعاتی" است.
♦️هیچ دشمنی را نباید دست کم گرفت. ضمنا باید توجه داشت که بخش مهمی از عملیات رسانه های غربی- صهیونیستی در ارتباط با ایران، بزرگ نمایی دشمن و ضعیف نمایی طرف ایرانی است. از نگاه دشمن، موفقیت در این عملیات روانی، مهم تر از اصل عملیات تروریستی است.
🔹خلل های اطلاعاتی محتمل را دائما باید پایش و برطرف کرد. در عین حال باید توجه داشت که کشور ما توانسته در برابر جبهه شرور غربی هماوردی کند، خود را در تراز یک جبهه قدرتمند تکثیر نماید، ضربات متقابل بزند و مسیر تحولات منطقه را خلاف اراده قدرتمند دشمن تغییر دهد.
♦️امنیتی نویسان رسانه های غربی، ماموریت دارند این اقتدار اطلاعاتی، سیاسی و راهبردی را زیر سوال ببرند و این در حالی است که بعضا به شکل سربسته و مجمل، اذعان کرده اند شبکه اطلاعاتی ایران در شناسایی اهداف آمریکایی- صهیونیستی (در دریای سرخ، اقیانوس هند، عراق و سوریه، فلسطین اشغالی) به مراتب مهم تر از تسلیحات پیشرفته است که به هدف می زنند.
🔹موضوع بسیار مهم دیگر این است که فناوران کار بلد ایرانی توانستند بخش مهمی از ابعاد خرابکاری را در همان ساعات اولیه مهار کنند و نهایتا ظرف ۴۸ ساعت، نقشه بزرگ دشمن برای ایجاد بحران انرژی در کشور را خنثی نمایند.
♦️نکته بعدی، حجم استخدام مزدور از سوی ناتوی اطلاعاتی و گستره اقدامات تروریستی است. بسیاری از این اقدامات تروریستی، پیش از انجام، کشف و خنثی سازی می شود.
🔹امنیت و آرامش کامل در حالی در سراسر کشور پهناور ما بر قرار است و مثلا راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن در ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا بدون کمترین اختلالی برقرار شد که دشمنان دائما در تدارک و اجرای اقدامات تروریستی هستند.
♦️لازمه تداوم امنیت و اقتدار کشور، شناسایی و زیر ضرب گرفتن شبکه هایی است که تروریست ترانزیت می کنند، یا به عنوان سر خط نفوذ برای جمع آوری اطلاعات و شناسایی اهداف فعالیت می کنند. زدن سر انگشتان نفوذ همان قدر اولویت دارد، که زدن ضربات متقابل به اسرائیل و آمریکا در منطقه.
@IMANI_mohammad
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔴آقای ظریف تا دیر نشده پوزش بخواهید!(نکته)
۱- دیروز آقای ظریف، وزیر سابق امور خارجه در یک نشست دانشجویی که با عنوان «نظم جدید در دنیا» برگزار شده بود، گفت: «موشک مهم است به ابالفضل مهم است، به خدا مهم است. اما مردم مهمتر هستند»! این بخش از سخنان ایشان بهگونهای است که انگار تلاش متخصصان نظامی ایران برای ساخت موشک، به معنای کماهمیت! دانستن مردم است! و در این میان، ساخت و تولید موشک، بااهمیتتر از مردم تلقی و تصور شده است! باید از ایشان پرسید؛ آقای ظریف چه کسی گفته است موشک مهمتر از مردم است که جنابعالی احساس تکلیف کردهاید این تلقی را به زعم خود اصلاح کنید؟! مگر «موشک» و «مردم» در دو نقطه مقابل و متضاد با یکدیگر قرار دارند که توجه به یکی از آن دو به معنای کماهمیت دانستن دیگری باشد؟! موشک برای حفظ جان مردم است. مگر برای شما، جان و مال و نوامیس مردم اهمیتی ندارد؟! اگر اینگونه نیست، چرا توان موشکی را که برای حفظ جان مردم است، از اهمیت دادن به مردم تفکیک میکنید؟!. آنهم در دنیایی که قدرتهای وحشی نظیر آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی بارها نشان دادهاند که به خون مردم ایران تشنهاند و اگر از توانمندی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران که برخورداری از موشکهای دوربرد و مدرن از جمله آنهاست، بیم نداشتند تاکنون بارها خاک میهن اسلامی را شخم زده و مردم این مرز و بوم را به خاک و خون کشیده و از میان برداشته بودند. آیا غیر از این است؟! آیا آنچه امروزه در غزه شاهد آنیم برای آقای ظریف درسآموز نیست؟! رژیم صهیونیستی با حمایت آشکار و بیپرده مالی، سیاسی و تسلیحاتی آمریکا و اروپا و برخی کشورهای بیغیرت و دستنشانده منطقه، نزدیک به ۳۰ هزار انسان مظلوم و بیپناه را در غزه به خاک و خون کشیده است و این جنایت وحشیانه و هولناک همچنان با حمایت قدرتهای یاد شده و بیتوجه به اعتراضهای گسترده مردمی در سراسر جهان ادامه دارد.
۲- آقای ظریف! آیا قدرتهای یاد شده، ایران اسلامی را اصلیترین دشمن خود نمیدانند؟! و آیا طی ۴۵ سالی که از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی میگذرد، کمترین فرصتی را برای مقابله با ایران از دست دادهاند؟! و آیا اگر از توان نظامی ایران وحشت نداشتند تاکنون دهها بار به میهن اسلامی حمله نکرده بودند؟! جنابعالی از کدام منطق عقلی و سیاسی پیروی میکنید که برخورداری ایران از توان موشکی را نشانه کماهمیتتر دانستن مردم در مقایسه با آن معرفی فرمودهاید؟! آیا دشمنان ما به هیچیک از مبانی اخلاقی و قوانین بینالمللی پایبند هستند؟! آیا هنوز هم تصور میفرمائيد که حرف جان کری سند است؟! دیدید که نبود! جناب ظریف آیا جان و مال و نوامیس مردم ایران برای جنابعالی اهمیتی ندارد که ساخت موشک را کماهمیت دادن به مردم میدانید؟! قیاس جنابعالی مصداق این بیت از ملای رومی است که «از قیاسش خنده آمد خلق را ... کو، چو خود پنداشت صاحب دلق را»!
۳- آقای ظریف! جنابعالی در آذرماه ۱۳۹۲ نیز در دانشکده فنی دانشگاه تهران فرموده بودید «آیا شما فکر کردهاید آمریکا که با یک بمبش میتواند تمام سیستمهای نظامی ما را از کار بیندازد، از سیستم نظامی ما میترسد»؟ معنای این سخن چه بود؟! غیر از این بود که تقویت سیستم نظامی کشور را بیفایده - و یا حداقل، کماثر- میدانستید. چرا؟! بعدها گفتید که سخنان شما تحریف شده است! در صورتی که تحریف نشده بود. ولی توضیح بعدی جنابعالی «عذر بدتر از گناه»! بود. فرمودید: «من گفتم قدرت ما، مردم است، نه توان دفاعی؟! امروز هم میگویم، باز هم خواهم گفت، چون حرف امام(ره) است که مردم پایه قدرت ما هستند. بد گفتم»؟! جناب ظریف! منظورتان چیست؟ منظورتان مردم با دست خالی است؟! اگر اینگونه نیست، چرا توان دفاعی را با اهمیت دادن به مردم در تضاد میدیدید و میبینید؟!
۴- آقای ظریف! این پرسش -با عرض پوزش- از جنابعالی در میان است که دیدگاه حضرتعالی با خواست و اهداف دشمنان جمهوری اسلامی ایران که بارها به صراحت اعلام کردهاند چه تفاوتی دارد؟! آیا دست کشیدن ایران از توان موشکی، خواسته و آرزوی آمریکا و همپیمانان غربی و عبری و عربی آن نیست؟! ممکن است بفرمائید که جنابعالی موشک را هم مهم میدانید! خُب موشک را برای چه مهم میدانید؟ برای فشفشهبازی شب چهارشنبه سوری؟! یا برای حفاظت از جان و مال مردم؟ اگر گزاره دوم مورد نظرتان است، چرا توان موشکی را جدای از اهمیت دادن به مردم تلقی میکنید؟!
و بالاخره، برادرانه پیشنهاد میکنیم هرچه زودتر از مردم شریف ایران به خاطر اظهارات بیجا و دشمنپسند خود پوزش بخواهید.
حسین شریعتمداری
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⭕️ بازتاب دستاوردهای نظامی امروز کشور در رسانه های عبری
🔻ایران امروز از سامانه جدید پدافند هوایی علیه موشکهای بالستیک، در کنار سامانه دفاعی دیگری که برای مقابله با تهدیدات در ارتفاع پایینتر طراحی شده، رونمایی کرد. خبرگزاریهای ایران اعلام کرد که سامانههای جدید رونمایی شده پس از پیوستن به نیروی نظامی ایران، قابلیتهای دفاع هوایی ایران را به میزان قابل توجهی تقویت خواهند کرد
به گفته وزیر دفاع ایران سامانه موشکی ضد بالستیک موسوم به «آرمان» میتواند «به طور همزمان در فاصله ۱۲۰ تا ۱۸۰ کیلومتری با ۶ هدف مقابله کند.
سامانه "صیاد تاکتیکال" می تواند ۲۴ هدف را در فاصله ۱۸۰ کیلومتری شناسایی و همزمان با ۱۲ مورد از آنها مقابله کند. علاوه بر این، آرمان دارای یک سیستم دفاع شخصی کوتاه برد است که آن را در برابر تهدیدات ارتفاع پایین مصون می کند.
این سیستم ایرانی برای منفجر کردن اهداف در ارتفاع متوسط مناسب است و از زمانی که رادارها و پرتابگرهای موشکی آن در یک ابزار ترکیب شدند، چابکتر شده است
سامانه دوم که آذرخش (رعد و برق) نام دارد، به گفته وزیر دفاع ایران، می تواند با چهار موشک که از آنها شلیک می شود، اهدافی را تا برد ۵۰ کیلومتر شناسایی و منهدم کند
سامانههای پدافند هوایی در پسزمینه تنشهای فزاینده در خاورمیانه رونمایی شدند
در ایران دقت میکنند که بگویند علاقهای به جنگ با آمریکا ندارند، اما از آن هم نمیترسند و به اقدامات علیه شبه نظامیان مورد حمایت تهران بسنده می کند
http://eitaa.com/sokhanesadeed
💢 ستاد ضد انتخابات
از کجا مدیریت می شود؟ -۱
✒محمد ایمانی
۱) اگر انتخابات در ایران، آن گونه که انبوه رسانههای دشمن و حنجرههای همسو وانمود میکنند، بیاهمیت و تزئینی و تشریفاتی است، پس چرا به شکل پر حجم، انتخابات را تخریب میکنند؟! چرا برای آمریکا و انگلیس و برخی دولتهای استعماری دیگر، مهم است که ملت ایران در انتخابات حضور گسترده نداشته باشند؟
مقامات آمریکایی و انگلیسی قبلا به شکل مستقیم علیه انتخابات در ایران لجن پراکنی میکردند، اما حالا پشت پرده رفتهاند و همان کار را پادوهایی که به فارسی حرف میزنند، سپردهاند. به همین دلیل هم، مواضع ضد انتخاباتی فلان سرکرده فتنه ۸۸، با منویات دشمنان مو نمیزند.
۲) انتخابات ایران چرا برای دشمنان تاریخی ملت ما مهم است؟ تحلیلگران بسیاری در آمریکا و اروپا، بارها اذعان کرده اند که برخلاف پروپاگاندای همیشگی علیه جمهوری اسلامی، مردم و انتخابات در این نظام، «نقش واقعی، مؤثر و تعیینکننده» دارند و جمهوری اسلامی، عمیقا متکی به مردم است.
آنها گفتهاند که این واقعیت، هم نقطه قوت و مایه استحکام جمهوری اسلامی است، و هم نقطه حساسی که باید هدف گرفت و آسیب زد. میگویند ایران بر پایه استواری مردمش تبدیل به ابرقدرت منطقهای شده، و آمریکا و غرب هر چه بد بیاری در منطقه پیدا میکنند، زیر سر نفوذ و اقتدار ایران است.
صدراعظم دولت آلمان که در قبال اسرائیل کودککش مانند برده رفتار میکند، به فاصله یک هفته، دو بار فشار خورده و علیه ایران حرف زده است. اولاف شولتس، پریروز در کنفرانس امنیتی مونیخ چانه جنبانده و گفت: «نفوذ ایران در منطقه نباید گسترش یابد. نباید این امکان را به ایران داد که از موقعیت فعلی منطقه سوءاستفاده کرده و نفوذ خود را گسترش دهد».
او هفته گذشته هم در واشنگتن گفته بود: «ایران نباید مهمترین قدرت منطقهای شود. باید از تبدیل شدن ایران به مهمترین قدرت منطقه با در نظر گرفتن تشدید تنشهای احتمالی جلوگیری کرد. ما در مرحله بسیار مهمی از تحولات سیاسی به سر میبریم».
۳) اما شولتس، تنها سیاستمدار غربی نیست که از نزدیک شدن ایران به جایگاه «مهمترین قدرت منطقهای» خبر میدهد. هفتهای نیست که رسانههایی مانند فارین پالیسی، فارین افرز، واشنگتن پست، بلومبرگ، سیانان، اکونومیست، نیویورک تایمز، و...، تحلیلهایی با مضمون «قدرتمند شدن ایران، آسیبدیدگی عمیق اسرائیل، سیبل شدگی نظامیان آمریکا، ضرورت خروج آمریکا از باتلاق منطقه و تمرکز روی بحران روسیه و چین، و فشار برای توقف جنگ غزه به عنوان تنها راه حل توقف بحران پر هزینه فعلی» منتشر نکنند. فقط چند نمونه از صدها تحلیل در این زمینه را مرور کنید:
- فارن افرز: جنگ غزه موجب اتحاد بیسابقه در خاورمیانه بر محور مقاومت شد. جبهه جدید پان اسلامی به رهبری ایران، به بزرگترین چالش آمریکا تبدیل میشود. طیفی گسترده از درگیریها، موجب کمرنگ شدن اختلافات فرقهای شده که اغلب شکل دهنده تحولات خاورمیانه بوده. درگیری سنی و شیعه، عامل اصلی جنگهای داخلی در عراق، سوریه و یمن در سالهای متمادی بود، اما جنگ غزه موجب فراموشی این اختلافات شده. ایران و متحدانش، چهره رهبران منطقهای و حامیان فلسطین را ترسیم نمودهاند. حمایت رو به رشدی نسبت به مقاومت، در حال شکل گیری است.
- جوزف نای، روزنامه فایننشال تایمز: قدرت نرم آمریکا به خاطر اسرائیل، آسیب دیده است.
- دنی سیتیرینوویچ، مقام سابق اطلاعات دفاعی اسرائیل، شورای آتلانتیک: توانمندی نظامی ایران، رشد چشمگیری یافته و این کشور به یکی از بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در دنیا تبدیل شده است.
- زویهاوسر، رئیس سابق کمیته نظامی کنست: ضربات اسرائیل، تاکتیکی است؛ اما ایران به شکل راهبردی ضربه میزند. اسرائیل در حلقه محاصره ایران افتاده و این حلقه، هر سال تنگتر شده است.
- هیل: ایران و متحدانش بسیار قدرتمند شدهاند. ایران در حال انجام بازی طولانی در منطقه است، در حالی که دولت بایدن یکی از کوتاهترین بازیها را انجام میدهد. ایران به جای درگیر شدن در استراتژیهای کوتاهمدت، رویکرد صبورانهای را اتخاذ کرده و بر اهداف چند دهه دورتر تمرکز میکند.
- وال استریت ژورنال: تسلیحات ارزان اما پیشرفته ایران، در حال تغییر معادله امنیتی خاورمیانه است.
- روزنامه سنگاپوری استریتس تایمز: اتفاقات چند ماه اخیر در خاورمیانه، نشاندهنده یک رویداد بسیار مهمتر است؛ ظهور ایران به عنوان یک ابر قدرت در مقابل آمریکا.
- روزنامه گاردین: The US isn’t the biggest power in the Middle East any more. Iran is. آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است. نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکا نیز، برای فروپاشی و جایگزینی آماده است».
محمد ایمانی
💢ادامه دارد
http://eitaa.com/sokhanesadeed