14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐علامه آیت الله جوادی آملی با چه سرور و شادابی و شیدایی از اسرار و باطن ماه شعبان پرده برمی دارند...جا دارد مکرر دیده شود.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
☀️ افزایش شدید درخواست دریافت تابعیت دیگر کشورها از سوی صهیونیستها
🔹رسانههای رژیم صهیونیستی خبر دادند که بسیاری از صهیونیستها از تحولاتی که در سرزمینهای اشغالی روی میدهد نگران بوده و درخواست برای دریافت تابعیت دیگر کشورها از سوی صهیونیستها با افزایش همراه بوده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو جالبی است
حتماً ببینید
و
انشاءالله نشر دهید
ما نمیگیم،
خودشان می گویند که بدبختیم🤣🤣
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️اندیشه "بهشتی"
✍️بزرگترین خطر برای انقلاب اسلامی
رو آوردن به مصرف، رو آوردن به زندگى روزمره، دچار بيمارى خطرناك روزمرگى شدن، بزرگترين خطر است براى انقلاب.
برادران و خواهران! ما تا سالها انقلابمان با تمام خصلت هاى آن، زمان لازم دارد. دشمنان ما مى خواهند از اين طريق كه به ما الهام كنند كه برويد آرام گيريد، استراحت كنيد، سعادت و لذت و خوشى و شادى يكجا نصيبتان شد، ديگر چه مى خواهيد ؛ مى خواهند #روحيه_انقلابى را در جوان هاى ما و زن و مرد ما، در پير و جوان ما افسرده كنند. مى خواهند شور انقلابى ما را بخوابانند. بيدار باشيم، هوشيار باشيم.
كدام انقلاب است در دنيا كه در صبح پيروزيش كار خودش را تمامشده يافته باشد؟ خودآگاهى انقلابى، شور انقلابى بايد همچنان ادامه يابد. تا كِى؟ من گفتم تا سالهاى سال؛ بگذاريد بگويم تا بى نهايت، بگذاريد بگويم #جامعه_اسلامى، جامعه اى است كه تداوم انقلاب در آن پايانِ زمانى ندارد.
منبع: مبانی نظری قانون اساسی (1390) ص72
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️اندیشه "بهشتی"
♦️چگونگی بین آزادی عقیده و حفظ نظم اجتماعی بر اساس اسلام جمع کنیم؟
راجع به آزادی عقیده، چه شعاری بالاتر از «لا اکراه في الدين» که در قرآن آمده است؟ عقیده در اسلام اجباری نیست، آنچه که در اسلام اجباری است، در کمونیسم هم اجباری است، و آن هم این است کسی میتواند قلباً کمونیست نباشد اما در زندگی باید رعایت کنندهی نظام کمونیستی باشد. در اسلام هم این طور است. هر کسی میتواند به اسلام معتقد نباشد، اصلاً میتواند معتقد به خدا نباشد، اما باید نظام اسلامی را در جامعه اسلامی رعایت کند. در هر جامعهای که براساس ایدئولوژی بسازند این مطرح است، بحث اسلام نیست.
📚نظام اقتصادی در اسلام (مباحث نظری)، ص۵۱
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
http://eitaa.com/sokhanesadeed
تیر خلاص غرب به FATF
🔹کارگروه اقدام مالی «FATF»، دیروز در اقدامی عجیب و کمسابقه، عضویت روسیه را به خاطر «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» تعلیق کرد. این کمیته در بیانیهای اعلام کرد جنگ روسیه در اوکراین، با اصول این سازمان مغایرت دارد.
♦️یقینا باید از این موضع استقبال کرد؛ چرا که موجب راستیآزمایی همه دعاوی درباره ماهیت FATF میشود. اگر حمله به کشورهای دیگر، مستوجب مواخذه در FATF و تعلیق عضویت اعضا شود و این رویکرد مبنای حقوقی بدون تبعیض داشته باشد، طبیعتا قبل از روسیه، باید آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی از FATF اخراج شده باشند.
🔹کارگروه FATF، در سال ۱۹۸۹ میلادی تاسیس شده، یعنی پیش از جنگافروزی و اشغالگری آمریکا و انگلیس و ناتو در افغانستان و عراق و سوریه، و همچنین جنگافروزیهای وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ملتهای فلسطین و لبنان و سوریه.
♦️بر این مبنا باید قبل از روسیه، عضویت آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی تعلیق میشد که پیشاهنگهای جنگافروزی و اشغالگری در دنیا هستند. اما چنین نشده و بلوک غرب، همانگونه که در حوزه ورزش و هنر و سینما، همه دعاوی قبلی را زیر پا گذاشته و در اقدامی سیاسی، حضور تیمها و هنرمندان روسیه را ممنوع کردند، اکنون بازی مشابهی را در FATF ترتیب دادهاند.
🔹این بازی گروکشانه که احتمالا چند صباح بعد علیه چین و کشورهای دیگر هم گسترش مییابد، همچنان که موجب رفوزه شدن گردانندگان FATF میباشد، اعتبار و حیثیت این کارگروه سیاست زده را هم بیش از پیش زیر سؤال خواهد برد و ثابت میکند که نه یک کمیته حقوقی بیطرف با معیار (استاندارد) های عام و فراگیر، بلکه ابزار چماقداری و باجخواهی دولتهای غربی است.
♦️در مجموع ۱۹۴ کشور عضو FATF که از میان آنها ۳۵ کشور و از جمله چین و روسیه، بهعنوان اعضای قضایی کارگروه محسوب میشوند.
🔹کارشناسان بسیاری در غرب معتقدند گروکشیهای سیاسی و تحریمی آمریکا و غرب که اکنون متوجه فشار به روسیه شده، نه فقط موجودیت FATF بلکه نهادهایی چون سازمان ملل و شورای امنیت را هم که یادگارهای جهان جنگ جهانی دوم بودهاند، با خطر جدی مواجه کرده است.
محمد ایمانی
پانوشت:
راستی مگر نمی گفتند اف. ای. تی. اف یک نهاد حرفه ای و غیر سیاسی است ؟ پس چی شد؟
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️سونامی بزرگ اقتصادی در جنگ ترکیبی
آنچه که این روزها در کشور مشاهده میشود طرح مشترک سرویسهای جاسوسی ائتلاف غربی، عبری عربی است که با مشارکت تمام عیار اصلاحطلبان با بغض و کینه و با عوامفریبی در حال اجرا است
دشمن بیرونی از اینکه پروژه بزرگترین جنگ ترکیبی تاریخ که با هدف فروپاشی از درون توسط مردم و تجزیه ایران، با حضور معجزه گون ملت سربلند ایران بکلشکست خورده بشدت عصبانی است و با ورود به جنگ اقتصادی و بالابردن قیمتها در پی انتقام گیری از مردم ایران است.
مروری بر وقایع این روزها در ایران پرده از ابعاد گسترده پروژه جدید ائتلاف علیه انقلاب ملت ایران برمیدارد:
◀️۱- قیمت ارز، طلا، خودرو، گوشت و ارزاق عمومی طی مدت ۲ هفته اخیر به شکل وحشتناکی بالا میرود و شکی نیست که ائتلاف، بدون همکاری و همراهی شبکه نفوذ داخلی در ایجاد این زلزله و سونامی اقتصادی کاری از پیش نمیبرد و قطعاً شکست خورده و چیزی جز سرافکندگی مفتضحانه (درست مانند همان جریان مروج فاحشه گری، داعشی گری و تجزیه طلبی) برای غرب در پی نخواهدداشت.
◀️۲- پیشبرد و اثربخشی برنامه زلزله مصنوعی و مهندسی شده اقتصادی (که تمام هزینه اش را مستقیماً مردم میپردازند)، قرار است توسط شبکه نفوذ داخلی و اصلاحطلبان تضمین شود.
⛔️بر اساس این پروژه که بار عمده اش در داخل کشور بر دوش اصلاحطلبان است:
◀️۱- با جنگ تبلیغاتی و اقدامات خاص و شبکه سازی قیمت ارز، طلا، خودرو، گوشت و مایحتاج عمومی را بالا و بالاتر میبرند
◀️۲- قیمت های جدید توسط رسانه های همسو با دشمن بویژه بر بستر ظرفیتهای عظیم دنیای مجازی بشدت تبلیغ میشود و جوی از بدبینی و ناامیدی را در جامعه ایجاد میکند
◀️۳- بر اساس قیمتهای جدید، توپخانه اصلاحطلبان درکنار شبکه رسانه ای ائتلاف (اینترنشنال، بیبیسی، صدای آمریکا و...) شروع به سمپاشی میکنند، مقاله مینویسند، سیاه نمایی میکنند، بنبست نمایی میکنند، باورها را تخریب میکنند، شایعه سازی میکنند، ابهام آفرینی میکنند و جامعه را غبارآلود و فتنه گون میکنند.
◀️٤- به موازات پروژه سونامی اقتصادی، غرب با بزرگنمایی دلقکهای اپوزیسیون خارج نشین و برگزاری نمایشهای کمدی در دانشگاه جرج تاون، پاریس و... سعی در ابهام افزایی و ایجاد رعب و وحشت در دل مردم ایران و تأثیر گذاری بر تصمیم گیری مسئولان ایران (تصمیم سازی) دارند.
◀️۵- ائتلاف غربی، عبری عربی، بصورت آشکار و عیان جمهوری اسلامی را به حمله اتمی تهدید میکند.
هدف از پروژه سونامی بزرگ اقتصادی در جنگ ترکیبی، تشدید فشار مردم بر دولتمردان نظام جمهوری اسلامی برای قبول شرایط ظالمانه غرب (از جمله قبول مذاکره بر سر برجام موشکی و منطقه ای و...) است.
✅نتیجه گیری:
◀️۱- تشدید فشار غرب علامت قوت ائتلاف نیست بلکه نشانه عصبانیت، وحشت، سردرگمی و ناتوانی غرب از پیشرفتهای ایران در حوزه خنثی سازی تحریمها است.
◀️۲- اصلاحطلبان به این وضعیت به چشم فرصتی ناب برای «تطهیر گذشته خود»، «متهم سازی دولت ۱۳ به سوءمدیریت، ناکارآمدی و...»، «ناامیدسازی جامعه»، «معرفی اصلاحطلبان بعنوان ناجی»، «فضاسازی برای برنده شدن در انتخابات مجلس در سال آینده» و... نگاه میکنند
◀️۳- این یک جنگ اقتصادی تمام عیار است و لازمه ورود به این جنگ: الف): تشکیل ستاد عالی جنگ اقتصادی با اختیارات لازم ب): ایجاد اشراف اطلاعاتی نسبت به ابعاد ناشناخته (داخلی و خارجی) آن. ج) تهیه برآورد دقیق اطلاعاتی (اسنراتژیکی و تاکتیکی). د) تهیه برنامه عملیاتی دقیق و همه جانبه برای برخورد را این سونامی است.
سید عبدالله متولیان
http://eitaa.com/sokhanesadeed
☀️ رئیس سیا: ایران تصمیمی برای برنامه تسلیحاتی هستهای ندارد
▪️ویلیام برنز - رئیس سیا
در گفتوگو با سی بی اس
▫️ آیا سران جمهوری اسلامی ایران تصمیمی برای ساخت سلاح هسته ای دارند؟
🔻تا جایی که میدانیم، اعتقادی نداریم که سران ایران تصمیمی برای از سرگیری برنامه تسلیحاتی که در پایان سال ۲۰۰۳ تعلیق کرده بودند، گرفته باشند.
🔻با توجه به غنیسازی ۸۴ درصدی اورانیوم در ایران ، برنامه غنیسازی ایران بسیار پیشرفت کرده و اگر بخواهند فقط در عرض چند هفته میتوانند به غنیسازی ۹۰ درصدی برسند و سامانههای موشکی نیز که قابلیت حمل سلاح اتمی را دارند، بسیار پیشرفت کرده است.
🔻ما شواهدی نداریم که ایران تصمیمی برای از سرگیری برنامه ساخت سلاح هسته ای دارد، اما سایر ابعاد این چالش، در حال پیشرفت است.
پانوشت:
✅️اصلا فکر نکنید مصاحبه اخیر سردار حاجی زاده تاثیری در این اظهارات داشته است!🇮🇷😉
#ایران_قوی
http://eitaa.com/sokhanesadeed