⭕️ مرگ ایرانشهر؟!
دکتر سید جواد طباطبائی از پرورندگان نظریه ایرانشهری، سرانجام به دور از ایران درگذشت.
درگذشت این نظریه پرداز معاصر در عین ناکامی اش در پردازش علمی نظریه خود را می توان نقطه پایانی بر تناقض های فکری او دانست اگرچه تناقض های این جریان فکری را هنوز نقطه پایانی متصور نیست!
بله او ناکام ماند؛ ناکام در سنتز تئوریک تحمیلی و کودتاگرانه نوعی فاشیسم فرهنگیِ فارس پرست از میان تز باستان گرایی و آنتی تز تجددگرایی و البته برای تقابل با اسلام گرایی و آرمانشهر تمدنی اسلام!
او در حالی که خود از ارتجاع فکری و انحطاط نظری رنج می برد، در تلاش بود برای آنچه انحطاط فرهنگی و تمدنی ایران می پنداشت، چاره ای بیابد اما نظریه ایرانشهری او نمی توانست راهگشا باشد چون طباطبائی هیچگاه ایران شناس خوب و جامعه شناس عمیقی نبود و البته تاریخ را نیز به درستی روایت نمی کرد تا جایی که می توان از او به مورّخ تاریخ باف تعبیر کرد که در کشاکش توهم ایران منهای اسلام و اسلام منهای ایران گیر افتاده بود و این بیش از هرچیز ریشه در سرگشتگی معرفتی و سرگردانی هویتی طباطبائی داشت که او را ناتوان از فهم هویت اعتباری ملیت و ناکام در تعریف هویت ملی کرده بود همچنانکه حیران میان تعلّق تاریخی و تعلیق مدرن، به دور خود می گشت!
از او می توان توصیفات متناقضی ارائه کرد چراکه تناقض فکری، از او نظریه پردازی خیال پرداز و ایدئولوگِ ایدئولوژی ستیز ساخته بود!
او اگرچه در جستجوی خویشتن فراموش شده و خودآگاهی تاریخی ملّی بود اما از یک سو تمنای خودآگاهی ملّی را با تکاپوی خودفراموشی دینی به بن بست کشانده و از سوی دیگر خود را به وادی ملی گرایی تجزیه طلب و وحدت گرایی حذفی در ساحت ملیت افکنده بود!
او نوگرای کهنه پرست و کهنه ستای نوپسند یا به تعبیر دیگر، پویای متحجر بود! بله همین قدر سرگشته در میان تناقض ها!
تمرکز فکری او را می توان بر پروژه شکست خورده وصله زدنِ انقطاعِ تاریخیِ هویتِ مدرن ملیت ایرانی با ایران باستانی و به عبارت بهتر، وحدت بافی برای کثرت تاریخی و در عین حال گسستن پیوندهای حقیقی و عمیق تاریخی ایران و اسلام دانست. به عبارت دیگر، احیای قدیم بی سند و ایجاد جدید بی ریشه، خلاصه تلاش فکری او بود.
تلاش برای تجزیه هویت تاریخیِ ممزوج ملی و دینی ایرانیان و هویت زدایی دینی و هویت سازی ملی و در نتیجه تهی سازی هویت ملی، از او فردی متصلب در برابر هویت دینی و در مخاصمه با پیشینه دینی هویت ملی اما متزلزل در برابر هویت مدرن و در معاشقه با تجدد به نمایش گذاشته بود.
باستان گرایی سنت گریز و تجددگرایی ارتجاعی، تناقض در تناقضی در دو سوی طیف اندیشه طباطبائی است که تلاش می کرد با جمع میان آن ها، به جنگ امت گرایی برود. ملت گرای امت ستیز و متعصب بر هویت محدود ملیت جغرافیایی در برابر هویت فراگیر امت اعتقادی، بهترین توصیفی است که می توان از این جنبه درباره او بیان کرد.
واقعیت این است که بزرگ نمایی هویت اعتباری و موهوم ملیت باستانی ایرانی، موجب تعصب طباطبائی بر اسارت ملی گرایی و تصلب در برابر آزادنگریِ جهانی اندیش و حق گرا شده بود تا جایی که او را وادار به سزارینِ نظریِ نفاق آلودِ موجودی ناقص الخلقه و تحریف شده به عنوان تشیع ایرانی از دل اسلام نابِ فراملّی کرده بود.
فاتحه خوانی او برای اسلامیت به دلیل مکان مند و تاریخ مند پنداری اسلام و در عین حال فاتح خوانی ملیت و تکاپو برای ارتجاع تاریخی به زمان مندی ایران باستان و حصر در مکان مندی جغرافیای ملی، فکر او را در همان افق تنگ و تاريک گذشته مدفون خواهد کرد.
گذشت زمان نشان می دهد که آنچه طباطبائی به عنوان یک سلطنت دوست و مشروطه پسند سکولار، شکست خورده می پنداشت، سرزنده به راه خود ادامه داده و شکست او در نظریه پردازی را نمایان خواهد کرد. بله طباطبائی رفت اما انقلاب اسلامی ماند و اسلام انقلابی می ماند!
http://eitaa.com/sokhanesadeed
✍️مروری بر برخی بندهای سند ۲۰۳۰ که تاکنون ندیده ایم
یکی از عجیب ترین سخنانی که گاهی انسان از تریبون های رسمی میشنود، ادعای توقف اجرای سند توسعه پایدار بیست سی است. در حالیکه این سند دارای ۱۷ هدف اصلی و ۱۶۹ هدف فرعی است و چیزی جز تاکید بر اجرای منسجم تر و گسترده تر ساختار های غربی اداره جامعه نیست. امری که ریشه های نامبارک آن از زمان رژیم منحوس پهلوی اول بنیانگذاری شد و انقلاب اسلامی آمد که آن بنیان های ضد انسانی را برکند.
١. فی المثل از مصادیق بارز آن، نظام فشل آموزش و پرورش جبری، متمرکز و #سکولار کنونی است. طراحی دوره ی ۱۲ ساله آموزشی پیش از دانشگاه، از مفاد مورد تاکید جدی سند ۲۰۳۰ است. حتی افزودن یک سال به عنوان #پیش_دبستانی(جهت اشغال هرچه بیشتر سن تربیت) در سالهای اخیر هم، به دستور این سند در کشور صورت گرفته است (بند ۶ بیانیه اینچئون،چارچوب عمل ۲۰۳۰). طراحی محتوای آموزشی به نحوی که دانش آموز را متناسب با نیاز های بازار کار جهانی تربیت کند_نه انسانی در طراز تربیت اسلام_ تصریح این سند ضاله است(مقدمه بیانیه اینچئون) .
٢. بسترسازی برای افزایش چشمگیر مهاجرت دانشجویان در سالهای اخیر، یکی دیگر از بندهای این سند است (بیانیه اینچئون ص۲۲).
٣. روند بسیار مضر و رو به افزایش تعداد زنان شاغل در کشور، آنهم در کارهای مردانه، تحت عنوان مبارزه برای تحقق #تساوی_جنسیتی، هدف پنجم سند ۲۰۳۰ است. تقبیح و منع همه جانبه ازدواج در سنین نوجوانی در سالهای اخیر_ که اتفاقا مورد تاکید اسلام عزیز است_ از دیگر بندهای هدف پنجم این سند است.
٤. محوریت تولید ناخالص داخلی به عنوان یک شاخص بنیادین، افزایش روند صنعتی سازی بر اساس تولید کارخانه ای متمرکز و بسیاری از ارکان اقتصادی کنونی که سابقه ی دهها ساله در کشور دارند و از مهمترین ریشه های #بی_عدالتی_ساختاری در جهانند، مورد تایید و تاکید سند ۲۰۳۰ است( هدف ۸و۹).
٥. رشد روزافزون داروخانه ها و بیمارستان ها در کشور، مبتنی بر ایده معیوب افزایش خدمات درمان_به جای ایده مترقی افزایش خدمات پیشگیری_ هدف سوم سند توسعه پایدار بیست سی است.
٦. گسترش ساخت ام الفساد آپارتمان، پیشنهاد هدف یازدهم این سند است.
٧. استفاده فراوان از محصولات کشاورزی #تراریخته_شیطانی در کشور، تحت عنوان مبارزه برای ایجاد امنیت غذایی، هدف دوم این سند است.
اینها و بسیاری از موارد دیگر که هم اکنون با قدرت تمام در حال اجرا در کشور است. با این وجود، ادعای توقف این #شجره_خبیثه بیشتر به طنزی تلخ می ماند. راه حل همانست که امام المسلمین قریب ۱۶ سال پیش در دانشگاه سمنان مطرح کردند: طراحی الگوی اسلامی پیشرفت به عنوان دستور کار قطعی نظام. راه حل، بازگشت به #بئر_معطلة است که حضرت فرمود: مقصود علم امام در غیبت است که کسی به آن رجوع نمی کند(تفسیر روایی البرهان ذیل آیه۴۵ سوره حج).
http://eitaa.com/sokhanesadeed
☀️ طغیان در ارتش صهیونیستها؛ ۱۸۰ نظامی دیگر کنارهگیری کردند
🔹روند طغیان در ارتش رژیمصهیونیستی به دلیل سیاستهای نتانیاهو همچنان ادامه دارد و در جدیدترین مورد ۱۸۰ افسر یگان ذخیره نیروی هوایی گفتهاند در محل کار حاضر نمیشوند.
🔸هفته گذشته نیز ۱۰۰ نفر از افسران یگان «عملیات ویژه» اداره اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی اعلام کردند در صورت تصویب کامل طرح «اصلاحات قضایی» نتانیاهو، از ادامه حضور در ارتش انصراف خواهند داد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔸مدیرکل دفتر امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت از کشف نخستین ذخیره لیتیوم در کشور خبر داد. وی میزان ذخیره قطعی محدوده یادشده را 8 میلیون و 500 هزار تن کانسنگ لیتیوم(لیتیوم کربنات) عنوان کرد.
لیتیوم فلزی بسیار واکنش دهنده و با چگالی برابر نصف آب می باشد که در طبیعت به شکل خالص وجود ندارد و با اکسیژن و کربن واکنش داده تا به حالت پایدار لیتیوم کربنات برسد.
کاربرد ویژه لیتیوم در ساخت باتری ها می باشد که حداقل تا صد سال آینده گزینه اصلی برای باتری هایی با وزن خیلی پایین و ظرفیت بالا خواهد بود در نتیجه اگر تصویر دوم را نگاه کنید تا سال 2050 نیاز سالانه به لیتیوم در جهان به شکل سرسام آوری 4 برابر بیشتر از مجموع میزانی است که از سال 2015 تا 2022 در دنیا استخراج شده است تا ظرفیت 14 تراوات ساعت(14 میلیارد کیلووات ساعت) در پیش بینی های سال 2050 را پشتیبانی کند.
کاربرد های باتری های لیتیومی در صنایع غیرنظامی بی شمار است، در مورد صنایع نظامی نیز امروزه به عنوان مثال وزارت دفاع آمریکا در تمامی محصولات خود در صورت نیاز از باتری های لیتیومی استفاده میکند.
وستانیوز(فراخط
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
✍️جایگاه انسان شناسی و آداب نقد در پیام روشنگرانه آیه الله جوادی آملی به همایش عرفان اهل بیتی
✅️مستحضرید که وسعت علم به وسعت معلوم است از یک نظر و به سعه دیدگاه عالم است از نظر دیگر. معلوم در ساختار الهی هیچ کمبودی ندارد یعنی از بالاترین نقطه آسمان تا دورترین و پایین ترین نقطه زمین سفره معلوم است. چیزی در صحنه خلقت نیست که فراگیری از آن ممنوع باشد یا انسان نتواند؛ اگر کسی نتواند بیندیشد یا درست بیندیشد یا اندیشه اش را به کار ببرد، نقص خود او و ضعف خود اوست.
✅️ علوم انسانی، مسئله اقتصاد و تجارت و امثال ذلک جزء علوم فرعی است؛ اما اصلی ترین علوم انسانی، انسان شناسی است که مورد غفلت است که آیا انسان که می میرد مثل درختی است که بعد از عمری سبز بودن می خشکد و هیزم می شود و دیگر هیچ یا مانند مرغی است که در قفس بود و مرگ عبارت از باز شدن قفس و آزاد شدن انسان است؟ اصلاً بشر امروز به این فکر نیست که بعداً چه خواهد شد!
✅️آنچه در بیانات نورانی ائمه(علیهم السلام) هست طبقه بندی شده است؛ آن طبقه زیرینش این است که ما باید چیزهایی یاد بگیریم که مشکل روزانه ما را حل کند؛ فرمود: «مَنْ وَجَدَ مَاءً وَ تُرَاباً ثُمَّ افْتَقَرَ فَأَبْعَدَهُ اللَّه»؛ ملتی که زمین دارد آب دارد خاک کافی دارد، مع ذلک نیازمند به دیگری باشد فقیر داشته باشد مشکل اقتصادی داشته باشد، این ملت را خدا از رحمت خود دور کند.
✅️ناقدان هم در فراگیری علوم باید هشیارانه عمل کنند هم در بررسی و کارآمدی علوم. ناقدان باید بدانند که چه علمی برای بشر کنونی لازم است اولاً، چگونه باید این علم را به جامعه منتقل کرد ثانیاً و سطح جامعه را بالا آورد ثالثاً که جامعه فرهیخته داشته باشیم.
✅️ اگر می گویند نقد کنید یعنی نصیحت کنید،نصیحت، گفتن و نوشتن و اعتراض نیست، اینها لوازم نصیحت است. آن سوزن خیاطی را می گویند منصحه و آن خیاط را می گویند ناصح. اگر گفتند شما مسئولین تان را نصیحت کنید یعنی جامه ای ببافید که به قدّ نظام جمهوری اسلامی بخورد که هم آبروی او محفوظ باشد هم آبروی دیگران، وگرنه انتقاد کردن، به معنای نصیحت مسلمین و نصیحت ائمه مسلمین نیست، بلکه جامه دوختن، آبرو حفظ کردن، نظام را نگه داشتن، ناصح بودن و با منصحه کار کردن، نصیحت است که امیدواریم هیئت نقد، به این نکته دقیق هم عنایت کنند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️دوربین مخفی با موضوع کاملا یکسان در ملبورن و تبریز
✅️داوری با شما
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⭕️راه نجات ما در هویت امیدوارانه است
🔹حتما هواداران دوآتشه یک تیم فوتبال را دیدهاید و شاید هم خود شما یکی از همانها باشید؛ اینها برای تیم محبوبشان جان میدهند، با پیروزی آن شاد میشوند و با شکستش به دریایی از غم فرو میروند. تمام حواشی آن را دنبال میکنند و حتی به عشق تیم عزیزشان وارد دعوا و معرکه میشوند. برای جذب یا حذف یک بازیکن غیرت به خرج میدهند و با شنیدن اسم تیم رقیب رگ گردنشان باد میکند. هرروز چندبار جدول رقابتها را مرور میکنند و حتی اگر تیمشان با نتایج ضعیف به میانه جدول سقوط کرده باشد، با هواداران دیگر کل میاندازند. این هواداران در پیوند تیم ورزشی در کنار هم متحد هستند و با مهربانی باهم برخورد میکنند؛ این حالت، ترجمه ساده و نازلی است از مفهومی خاص به اسم «هویت».
ما امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز داریم «هویت ملی» خود را تقویت کنیم. مسیر رسانهای و فرهنگی ما باید آنگونه باشد که همه مردم نسبت به مفهوم ایران دلبستگی کامل داشته باشند و برای عظمت آن از هیچ کار و تلاشی دریغ نکنند. برای هواداری ایران (بخوانید همان هویت) باید به 3 اقدام توجه داشت:
1️⃣ شناخت و آگاهی:
هر مقدار که نسبت به اهمیت و قدر ایران آشناتر شویم، آن را بیشتر دوست خواهیم داشت و برای آن بیشتر دل خواهیم سوزاند.
پیشینه ایران در کنار آینده جذابی که برای آن متصور میشویم، دایره شناختهای ما را تکمیل خواهد کرد. اهمیت این کشور در معادلات جهانی و علم به پیچ تاریخیای که در آن قرار داریم، ذهن ما را به سمت دلبستگیهای والاتری سوق خواهد داد.
2️⃣ احساس و انگیزه:
ایران مفهومی عمیق و گسترده است که در سلولسلول ما ریشه دوانده و بر آرزوها و دغدغههای ما سایه انداخته است. پس هر مقدار که نسبت به پیشرفت این سرزمین مادری، حس و حال مثبت داشته باشیم، برای صعود او انگیزه بیشتری پیدا خواهیم کرد آنوقت است که با تابآوری و تلاش همگانی بر مشکلات موجود و تنگناهای مزمن غلبه خواهیم کرد. با این نگاه، هرکار یا سخن که حس و حال مردم را نسبت به ایران سرد و راکد سازد، غلط است. بپذیریم که در صدر فهرست احساسها و نیروهای ذهنی که به آن احتیاج داریم «امید» قرار دارد. این قطعی است که در ایران امروز بیش از هر زمان به «هویت امیدوارانه» محتاجیم. کوبیدن بر طبل «نمیشود» و «نمیتوانیم» ما را از گردونه رقابت تمدنساز حذف خواهد کرد.
3️⃣ کنش و اقدام:
هواداران آن تیم فوتبال را بهخاطر بیاورید که در حمایت از تیمشان وارد کنش و اقدام میشوند، ساعتهای بسیار در صف ورزشگاه معطل میمانند تا هیچ سکویی خالی نماند، 90دقیقه - متراکم و پرحرارت - تشویق میکنند و میکوشند جو میدان را از آن خود کنند. ایران دوستداشتنی، امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند اقدامات و کنشهای میدانی هواداران خود است و این هواداران یعنی تکتک شهروندان این آبادی. پس باید راه کنشگری و اقدامورزی همگانی (بخوانید مشارکت جمعی) هموار و پررونق باشد. ایران روزهای خوبی پیش رو دارد؛ اینک فصل ناامیدی نیست که: دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت، دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور.
🖊سیدمهدی سیدی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیف برنارد لویی از ایرانیان!
اخیرا دیدار مصی علی نژاد و گلشیفته فراهانی با او رسانه ای شد!
به راستی چه سروسرّی بین ایران ستیزان اجنبی و براندازان وطن فروش وجود دارد؟!
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سرزمینهای اشغالی فلسطین صدها نفر از نیروهای امنیتی ، خلبانان، نیروهای احتیاط ارتش صهیونیست غاصب با زدن چادر در اطراف کنست به معترضان پیوستند!
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
🔴 وحشت اروپا از بروز جنگ در غرب آسیا
🔻انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا گفتوگویی با فصلنامه سیاست بینالمللی چاپ آلمان کرده که نکات خیلی جالبی دارد. علاوه بر مساله هستهای و برجام که او به صراحت میگوید ما به آن نیاز داریم چرا که راه دیگری وجود ندارد و ما همه کانالها را باز نگه داشتهایم، صحبتهایی در مورد برخی مسائل دیگر هم کرده است. موضوعی که بسیار جالب است و در صحبتهای مورا برجسته شده، عدم همراهی بسیاری از کشورهای جهان، از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس با سیاستهای غرب است. مورا اعتراف میکند که این کشورها سیاست جهان چند قطبی را بهتر میپسندند:
🔻«این کشورها نمیخواهند با تحریمهای ما یا رویارویی نظامی با روسیه همراهی کنند. به نظر میرسد آنها فکر میکنند که دنیای چند قطبی فرصتهای بیشتر و استقلال بیشتری را برای آنها فراهم میکند. بنابراین، ما مجبور به اقدام و مضاعف کردن تلاشهای خود شدیم تا آنها را متقاعد کنیم که اقدامهای روسیه در واقع آنها را نیز تهدید کرده و ماهیت نظام چندقطبی را تضعیف میکند.» دقت کنید، اروپاییها وقتی میبینند کشورها حاضر به همراهی با آنها برای پذیرس سیادتشان به عنوان رهبر جهان چند قطبی نیستند، میخواهد آنها را در جهان چند قطبی هم منحرف کند و میگوید روسیه دارد جهان چند قطبی را تضعیف میکند در حالی که روسها خودشان در حال شکلدهی به این جهان پیشرو هستند.
🔻سالها پیش وقتی از تغییر نظم جهانی مینوشتم، شاید تعداد کسانی که به این مهم اعتقاد داشتند به اندازه چند نفر هم نمیشدند و خیلیها مانند همین امروز معتقد بودند که جهان چند قطبی یک سراب است و امریکا و اروپا همچنان با اقتدار هر چه تمامتر بر جهان حکمرانی میکنند! اما کافی است در این زمینه سراغی از اندیشکدهها، مراکز مطالعاتی و اظهارنظرهای صورت گرفته توسط سران کشورهای غربی بگیرید تا متوجه شوید که اوضاع برای آنها به شکل اعجابانگیزی وخیم شده است. رفتن عربستان و امارات به سمت چین و تمایل آنها به روسیه، کشورهای اروپایی و امریکا را واقعا ترسانده و آنها امروز دچار این شبهه شدهاند که آینده چه خواهد شد.
🔻از همین رو مورا در مورد تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر سیاست خاورمیانه ای اتحادیه اروپا به این نشریه آلمانی میگوید: «تأثیر جنگ در برخی مناطق، به ویژه در آسیای غربی، این بوده که تعامل خود را در آنجا تقویت کنیم. بنابراین، تجاوز روسیه سیاستهای ما را در مسیری کاملاً متفاوت قرار داده است. قبلاً برای تامین گاز و نفت کاملاً به روسیه وابسته بودیم. علاقه ما به تامین انرژی از خاورمیانه، به ویژه خلیج (فارس)، در جهت تامین انرژی سبز - یعنی هیدروژن سبز - در آینده بوده که با تهاجم روسیه، مجبور شدیم کل رویکرد خود را تغییر دهیم.» حالا به این نکته توجه کنید که اگر کوچکترین اتفاقی در این منطقه روی دهد و خط انتقال انرژی به اروپا قطع شود، چه بحرانی برای کشورهای اروپایی روی خواهد داد؟
🔻نگاه اروپاییها به غرب آسیا در خلال گفتوگوی مورا جالب توجه است. از آنجایی که این گفتوگو برای یک فصلنامه آلمانی تهیه شده، مورا حرفهایش را خیلی راحت زده است. وی در پاسخ به سوالی با تائید تغییر توجه اتحادیه اروپا به سوی ایران و منطقه خلیج فارس گفت: اگر به غرب این منطقه نگاه کنید، وضعیت فعلی سوریه مشاهده میشود که راه حل سیاسی را در دسترس نمیبینیم و اوضاع انسانی وخیمتر میشود. همزمان تحولات دو سوی خلیج (فارس) را مدنظر قرار میدهیم. به دلیل خصومت ایران و عربستان سعودی، تحولات نگرانکنندهای وجود دارد. از اتحادیه اروپا انتقاد میشد که چرا با ایرانیان گفتوگو میکند، اما به تازگی متهم میشویم که به اندازه کافی با آنها گفتوگو نمیکنیم. تمرکز ما دیگر مسئلهای راهبردی که مه ۲۰۲۲ در «همکاری راهبردی با کشورهای خلیج (فارس)» بیان شده نیست. اگر درگیری در آن بخش خاورمیانه رخ دهد، اوضاع ممکن است به شدت برای اتحادیه اروپا زیانبار شود. ترجیح میدهیم بر این منطقه تمرکز کنیم و با تمامی کشورها تعامل داشته باشیم!!
🔻این پاراگراف آخر خیلی خیلی مهم است؛ با توجه به مطالب بالاتر، اروپاییهایی که از نفت و گاز روسیه محروم شدهاند و همه چشم امیدشان به منابع انرژی در آسیای غربی است به خوبی میدانند که اگر در این منطقه درگیری شود بلایی که بر سر کشورهای اتحادیه اروپا درخواهد آمد، غیرقابل تصور است. بر همین اساس است که فرمانده کل سپاه دو روز پیش در سخنانی با هشدار به مداخلهها و رفتارهای غیرقابل توجیه کشورهای اروپایی به آنها هشدار داد که «امنیت و نفت» این کشورها در کنترل ایران است. اروپاییها به شدت از بروز هر جنگ و درگیری در منطقه وحشت میکنند و میدانند چه تبعاتی خواهد داشت.
کریم جعفری
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
سه ضلعی تخریب، فشار رسانه ای و آشوب
کمیل خجسته
ضرورت تبیین مسائل پس از اغتشاشات به جوانان
تعارف و رودربایستی چرا؟! چه کسی است که فشار این روزها را درک نکند؟! چه کسی است که نگوید کاش دولت فلان کار را میکرد! کاش رییس دولت چنین میکرد. کاش چنین اشتباهی نمیکرد و … این درست است و سر جایش محل بحث است. اما برای عبور از وضع موجود باید به دو نکته مهم توجه کرد.اولا به صورت کلی جهان از نظم و کلیشه حاکم بر خودش درآمده است. همین الان جمهوریخواهها میگویند بایدن تهدید و دشمن امریکا است. آلمانیها در تظاهراتشان میخواهند تا دولتشان تجربه هیتلر را در حمله به روسیه تکرار نکند! خیابانهای فرانسه تجربه جدیدی از مردم معترض را پیدا کرده است. انگلیس پر از اعتصابات است و …. اما این به کنار.ثانیا ایران با دستکاری خصمانه روبرو است. مثلا اینکه وقتی آقای فرزین رییس بانک مرکزی به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر میکند تا بتواند نظام ارزی کشور را سامان دهد. پشت سر او امریکا پول نفت عراق را بلوکه میکند. (خود همین هم جالبست!) امریکا برای تسلط بر دولت عراق، سالهاست سیستمی را چیده است که پول فروش نفت عراق در فدرال رزرو امریکا مینشیند و با تایید امریکا پول به بانک عراق واریز میشود. به همین دلیل بعد از همراهی عراق با ایران ناگهان پول نفت عراق بلوکه شد. از طرف دیگر رابرت مالی به قطر، امارات، عمان رفت و تمام فشارش را به آنها وارد کرد تا مداخلات جدیدی در جریان ارزی ایران صورت بگیرد. یعنی اینکه بانک مرکزی ایران در مقابل تصمیم خود برای مداخله در حوزه مالی با یک اراده جدی قدرتمند و یک مداخلهگری خرابکارانه مستمر روبرو است.
در واقع ما مدتهاست با یک جنگ سه ضلعی روبرو هستیم. پروژههای مرکبی که عمدتا از سه بخش ایجاد شدهاند: تخریب، فشار رسانهای و آشوب. مثلا در مدیریت دلار رابرت مالی در حال تخریب است، رسانه داغش میکند و فردایش فراخوانهای آشوب در بازار صورت میگیرد. در ماجرای مسمومیت هم همین رویه است: مدارس زنجیرهای مسمومشده دخترانه در ضلع تخریب قرار میگیرند. اینترنشنال و منوتو شعارها را به سمت رهبر ایران میبرند و علینژاد و مریم رجوی برای آشوب فعال میشوند. نقشه یک چیز است: تکمیل پروژه مرکب. هر چند پروژه سوریسازی در پاییز امسال موفق نشد اما ضرباتش بر پیکره ایران زخمی هم گذاشت. حالا کفتارها چشمشان به زخم افتاده است و تلاش میکنند سه ضلعی داخلی را با دو ضلع بیرونی تقویت کنند. اول تجمیع آشوبگران خارج از ایران حول پهلوی و دوم همراهسازی کشورهای غربی است تا محیط آشوب و اختلاف برای وارد کردن زخم جدید فراهم باشد.
اما تجربه تاریخی ایران نشان داده است که این پروژه مرکب یک پاشنه آشیل دارد. این تجربه نشان داده که اگر امریکا بتواند در داخل اختلاف داخلی را بالا ببرد شبیه همان اتفاق تلخ سال ۱۳۳۲ش صورت میگیرد. آن زمان وقتی بین صف مردم اختلاف شد؛ پهلوی و شعبون بیمخ با کودتا آرزوی نفت ملی را از ایران ربودند و همه سرمایه و منافع ملت را به امریکا سپردند و بر عکس آن وقتی صف مردم متحد و کنار هم مثل راهپیمایی ۲۲بهمنها قرار گرفت؛ چهلواندی سال هم که بگذرد امریکاییها دستشان از منافع مردم کوتاه میماند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه صبور نیستیم!
🔹️ سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: دشمن باید هرچه زودتر در جهت حل پرونده معیشتی و انسانی ملت یمن اقدام کند، چرا که ما همیشه صبور نیستیم.
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨#فوری
🔴حمله موشکی به عربستان سعودی و اصابت دقیق به یکی از اهداف شهر صنعتی دمام و آتش سوزی های عظیم در آنجا حوالی ساعت ۱:۲۰
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
قول سدید
⭕️ مرگ ایرانشهر؟! دکتر سید جواد طباطبائی از پرورندگان نظریه ایرانشهری، سرانجام به دور از ایران درگذ
🟥 یونانی زدگی یا غربزدگی ؟! کدامیک برای ایران اسلامی زیان بارتر است ؟ ( به بهانه درگذشت دکتر سید جواد طباطبایی ؛ ایدئولوژی پردازِ سلطنت ایرانشهری)
🟥 مبناهای نظری ادعای زوال اندیشه سیاسی اسلامی و امتناع فلسفه اسلامی و ضدیت با جمهوری اسلامی در ایدئولوژی دکتر سید جواد طباطبایی کدامند؟
🟥 آیا بین بیانیه های صادره با عناوین فروپاشی جمهوری اسلامی در ۳۰ سال اخیر و ایدئولوژی اعلامی زوال اندیشه سیاسیِ دکترسید جواد طباطبایی نسبتی وحود دارد ؟
✍️ مجتبی زارعی عضو هیآت علمی فلسفه سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
🟧 متن یادداشت را در خبرگزاری فارس مشاهده فرمایید https://www.farsnews.ir/viewpoint
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
☀️ پیام مهم صنعاء به آمریکا:
ادامه جنگ در یمن برای شما شرمساری به ارمغان می آورد
وبگاه الخبر الیمنی به نقل از حزام الأسد:
🔹بی تدبیری و ادامه جنگ آمریکا در یمن تنها شکست،شرمساری و تنبیه را برای آنها به ارمغان خواهد آورد.
🔹مردم آزاده مناطق شرقی و جنوبی کشور باید برای نبرد آینده آماده شوند.
🔹آمریکایی ها و کسانی که آنها را به کشور ما آورده اند به خوبی می دانند ویتنام و افغانستان به نسبت یمن برای آنها مانند بهشت بوده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed)
پویش:
#من_مسئولم_برای_گزارش_موارد_مشکوک_مسمومیت_دانش_آموزان
⭕️ مردم شریف ایران، در صورت مشاهده هرگونه فعالیت های مشکوک حوالی مدارس و مراکز آموزشی، مراتب را با ستاد خبری وزارت اطلاعات (113) در میان می گذارند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
ادامه اغتشاشات و سرکوب در سرزمینهای اشغالی
🔹حدود ۴۰۰ هزار صهیونیست در اعتراض به سیاستهای کابینه نتانیاهو در مناطق مختلف فلسطین اشغالی تجمع کردند که نیمی از آنها فقط در تلآویو به خیابانها آمدهاند.
🔹پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده که با استفاده از نیروهای امنیتی اسبسوار، ضدشورش و خودروهای آبپاش در حال متفرقکردن معترضان است.
#لانه_عنکبوت
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️چرا ایران به افتتاح سفارت رژیم صهیونیست در ۲۰ کیلومتری مرزهای خود واکنش نشان نداد؟
اخیرا رسانه های اسرائیلی با آب وتاب زیاد درباره راه اندازی سفارت اسرائیل در عشق آباد ترکمنستان با فاصله بیست کیلومتر از مرز ایران صحبت می کنند.
البته اگر این یک سفارت عادی بود خوب خیلی اهمیت نداشت چون اکثر سفارت های خارجی در عشق آباد کم و بیش همین فاصله را از مرز ایران دارند.
اما وقتی از سفارت اسرائیل صحبت می شود قطعا اسرائیلیها در صدد می باشند سفارت خود را به پایگاه جاسوسی بر علیه دیگر کشورهای همجوار تبدیل کنند و اینجا است که می توان گفت موجب هیاهو می شود و احتمالا دلیل هیجان رسانه های اسرائیل هم به همین دلیل می باشد.
البته ترکمنستان جزو معدود کشورهایی است که هیچ یهودی در آن زندگی نمی کند و مضاف بر این مسایل ترکمنستان کشوری می باشد که شدیدا تحت کنترل امنیتی است و قطعا عشق آباد تمایل ندارد راه اندازی این سفارت به تهدیدی بر علیه کشورهای همجوار تبدیل شود و حاضر نخواهند بود که وارد کشمکش میان ایران و اسرائیل شوند.
نکته قابل تامل در این است که اسرائیلیها معمولا در صدد هستند که کشورهای همجوار ایران را وارد کشمکش فیما بین خودشان و ایران کنند.
اصل ماجرا هم در این است که اسرائیلیها با تمام امکاناتی که در اختیار دارند به خوبی می دانند که حریف ایران نمی باشند و به این دلیل به دنبال آن هستند تا دیگران را با ایران درگیر کنند تا تمرکز ایران پراکنده شود.
این کار را در شمال غربی ایران، آذربایجان موفق شدند انجام دهند و همچنین چند سالی است که تلاش دارند در حوزه جنوبی خلیج فارس این کار را انجام دهند ولی کشورهایی که برای خودشان شأنیتی قایل می باشند مانند امارات عربی متحده و یا ترکیه، علیرغم برقراری روابط با اسرائیل اجازه تحرک بر علیه ایران به آنها نمی دهند.
برخی هم که مانند عراق فعلا اشغال شده هستند و بخش هایی از منطقه کردستان عراق کلا نه در اختیار دولت عراق است و نه حتی حکومت کردستان و چون این مناطق تحت تصرف آمریکایی ها است اسرائیلی ها فضای تحرک پیدا کرده اند.
به هر صورت صرف اینکه اسرائیل موفق شده در ترکمنستان سفارت ایجاد کند خیلی برای ایران مهم نیست، مهم این است که چه قدر ترکمنستان حاضر می شود به اسرائیلی ها فضای تحرک بدهد.
از سوی دیگر نباید فراموش کرد که فعلا در این جنگ گسترش نفوذ میان ایران و اسرائیل، این ایران است که دست بالا را دارد.
دلیل اصلی اش هم این است که استراتژی ایران تحرک در میان مردم و کسب محبوبیت آنها می باشد در حالی که اسرائیلی ها می روند با حکومت ها ارتباط بر قرار می کنند.
به این دلیل معمولا روی زمین این ایرانی ها هستند که تاثیر گذار می باشند مخصوصا با توجه به اینکه علیرغم همه تبلیغات منفی که اسرائیلی ها و آمریکایی ها و برخی عرب ها بر علیه ایران و متحدین ایران راه انداخته اند هنوز محبوبیت ایران در منطقه بسیار بالا است و نفرت از اسرائیل در منطقه بسیار بالا.
عماد آبشناس
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⭕️ نیویورک تایمز: نتانیاهوی مجرم، اسرائیل را آماده انفجار کرده است
♨️ روزنامه «نیویورک تایمز» مقالهای از «توماس فریدمن» روزنامهنگار آمریکایی را منتشر کرد و در آن نوشت که «اسرائیل امروز مثل یک دیگ با بخار زیادی است که در پی تسلط بنیامین نتانیاهو بر دولت راستگرای افراطی، در آستانه منفجر شدن از همه جهات است».
🔻پایگاه خبری تحلیلی «عربی۲۱» به نقل از نیویورکتایمز نوشت: فریدمن میگوید «حملات جوانان فلسطینی با گسترش شهرکهای اسرائیلی و سوزاندن روستاهای فلسطینی توسط شهرک نشینان همزمان شد. به همین ترتیب، قیام مردمی علیه تصرف قدرت قضایی توسط نخست وزیر بنیامین نتانیاهو، آغاز شد و همه اینها به گونهای که قبلاً در اسرائیل ندیدهایم، سقوط حکومت را تهدید میکند».
🔴 این روزنامهنگار کهنهکار آمریکایی در ادامه خاطرنشان کرد: «حملات شهرک نشینان به فلسطینیها و خشونت چیز جدیدی نیست، اما مصادفشدن این با افراطیترین دولت ملیگرا در تاریخ اسرائیل جالب است. دولتی که اکنون توسط متعصبان مذهبی رهبری میشود و هدفشان الحاق کل کرانه باختری به اسرائیل است. آنان اکنون پستهای کلیدی پلیس، امور مالی و نظامی را در دست دارند و میخواهند خطوط قبلی را به طور کامل پاک کنند».
💢 با این حال، فریدمن استدلال میکند که «عامل جدیدی که واقعاً میتواند دموکراسی اسرائیل را از هم بپاشد، طرح نتانیاهو برای پایان دادن به استقلال دادگاه عالی اسرائیل به نام اصلاحات قضایی است». وی افزود: «بیتوجهی به نظرسنجیها نشان میدهد که اکثریت مردم با تصاحب قوه قضائیه مخالف هستند. علیرغم درخواست روسای جمهور اسرائیل و آمریکا مبنی بر به تعویق انداختن اصلاحات تا زمانی که بتوان گفتوگوی ملی در این مورد را به وجود آورد؛ اما نتانیاهو و متحدان افراطیاش فقط در چند هفته آینده در تلاش هستند تا این طرح را از کنست عبور دهند».
♦️ تحلیلگر آمریکایی تصریح کرد: «سرعت فوقالعاده زیاد این مانور در واقع میزان تقلب مطلقی را که نتانیاهو برای تصاحب قدرت استفاده میکند، به نمایش میگذارد. چرا که او به صورت ملایم با رهبران و روزنامه نگاران خارجی صحبت میکند و ادعا میکند که او صرفاً میخواهد برخی اصلاحات فنی بیتاثیر را به تصویب برساند تا دادگاه عالی در اسرائیل را با نهادهای همتای خود در ایالات متحده، کانادا یا فرانسه هماهنگ کند!»
‼️ فریدمن در ادامه مقالهاش میپرسد: «کدام رهبر اسرائیلی ممکن است به خاطر اصلاحات فنی قضایی، خطر بروز جنگ داخلی در داخل، شکاف با دموکراتهای یهودی در سراسر جهان، گسست از آمریکا و سایر آسیب های قابل توجه، جایگاه وجودی اسرائیل را تهدید کند؟»
❌ وی در پاسخ به این سوال مینویسد: «نتانیاهو همه اینها را فقط برای چیزی بسیار بزرگ، بسیار مهم و بسیار شخصی به خطر میاندازد. این یک اصلاح قضایی است که او امیدوار است به محاکمهاش به اتهام خیانت در امانت، رشوه و کلاهبرداری که میتواند به زندانیشدنش منجر شود، پایان دهد. اصلاحات قضایی به ائتلاف راستگرای او قدرت بیحدی میدهد تا در هر جایی شهرکسازی کند».
♦️به عبارت دیگر، تحلیلگر آمریکایی میگوید: «اصلاحات قضایی یک بازی قدرتی است که نتانیاهو میخواهد با آن و بر اساس خواست خود، هر چیزی را که دادگاه عالی با اکثریت یک کرسی در کنست دستور دهد، لغو کند.»
💢 فریدمن به شواهدی مبنی بر فرار سرمایهگذاریها از رژیم صهیونیستی اشاره و خاطرنشان کرد: «متاسفانه، با توجه به کودتای قضایی، پولی که ما جمع آوری کردیم وارد اسرائیل نمیشود. ما این را از سرمایهگذاران و بازرگانان نگران که با احتیاط پولهای خود را به خارج از کشور منتقل میکنند و همچنین از کارمندانی که نگران آینده خود در اسرائیل هستند شنیدهایم».
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔴سمپاشی رسانههای معاند در ماجرای «مسمومیت دانشآموزان» /انتشار ۲۴۰ خبر در ۲۴ ساعت
♦️پیمایشی که در کانالهای تلگرامی ۵ شبکه فارسیزبان ایران اینترنشنال، بیبیسی فارسی، منوتو، رادیو فردا و صدای آمریکا از ساعت ۱۴ دیروز تا ساعت ۱۴ امروز صورت گرفته نشان میدهد که نیمی از مطالب منتشر شده آنها در رابطه با مسمومیتها و حواشی و فضاسازی آن بوده است.
♦️شبکه فارسیزبان اینترنشنال که وابسته به عربستان سعودی است، در موضوع مسمومیت دانشآموزان پیشتاز است و به طور گسترده از عنوان «حمله شیمیایی» استفاده میکند. این رسانه از ۱۴۰ محتوایی که در دوره زمانی مورد اشاره منتشر کرده، ۹۰ موردش درباره این موضوع بوده است.
♦️شبکه اینترنشنال تلاش کرده به این موضوع رنگ و بوی سیاسی بدهد و در انتخاب «واژگان خبری» نیز از ادبیات سیاسی بهره ببرد. در بخشی از محتواها و مطالبش نیز ضمن اشاره به تجمعاتی که توسط گروههای اپوزیسیون (ضدانقلاب) در برخی از شهرهای خارج از کشور برگزار شده، مردم را به برگزاری تجمع و حضور در خیابانها فراخوانده است.
♦️بیبیسی فارسی، صدای آمریکا، رادیو فردا و منوتو نیز همچون اینترنشنال نیمی از مطالب منتشر شده در یک روز گذشتهاش را به مسمومیت پرداختند.
♦️بیبیسی فارسی سخنان مسئولان مبنی بر مبهم و پیچیده بودن موضوع مسمومیت دانشآموزان را متناقض توصیف کرده و به بازنمایی ناقص آن سخنان پرداخته است. در حالی که رادیو فردا مدعی است، مسئولان در این باره سکوت کردهاند.
♦️تحلیل محتوا و رفتار شبکههای فارسی زبان از بازنمایی گسترده اخبار مسمومیت دانشآموزان و فضاسازی در این باره نشان میدهد که آنها به دنبال متهمسازی نظام جمهوری اسلامی بر اساس ادعاهای اثبات نشده و سپس بهرهبرداری سیاسی از آن و فراخواندن مردم به خیابانها و فعال کردن مجدد اغتشاشات هستند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
هدایت شده از جهان آرا
CIAsPsyOpInGuerrillaWarfare1983(DrPirouz)(1) (1).pdf
2.68M
🔸جزوه ای در سال 1983 توسط CIA تهیه و در آن توضیح داده شده که چگونه باید کاری کنید تا دولت ها که وظیفه شان تامین امنیت یک جامعه است نتواند به این مهم بپردازد.
🔸این جزوه برای کنتراها (ضد انقلاب های نیکاراگوئه) تدوین شده و شامل موضوعاتی همچون چگونگی آدم ربایی، کشته سازی و کشتن پلیس ها و به خشونت کشیدن اعتراضات مسالمت آمیز است.
▫️جزوه مورد اشاره، برگرفته از کانال دکتر بیژن پیروز
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
🔴اسرائیل هیوم: جنگ داخلی در اسرائیل شروع شده است، اما با شدت کم
🔺خبرها به نقل از رسانه های عبری، از افزایش خروج پول از فلسطین اشغالی به دلیل مشکلات داخلی حکایت دارد.
🔻شب گذشته یک مرکز آموزشی در تل آویو و ۵ کامیون در شهرک الرمله دچار حریق شد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️سی و پنج نفر از عوامل داخلی گرداننده کانال های تلگرامی موثر در تعیین نرخ کاذب ارز در بازارهای غیررسمی داخلی، دستگیر شدند.
مرکز اصلی اداره و سیاستگذاری این کانال های تلگرامی به دست عناصر سرویس های امنیتی مستقر در افغانستان و ترکیه بوده و تاثیرگذاری مستقیمی در افزایش نرخ گذاری کاذب دلار در هفتههای گذشته داشتهاند.همزمان با ایجاد مرکز مبادله ارز و طلا توسط دولت، برخورد جدی با عوامل مخرب بازار ارز که کانالهای تلگرامی مذکور نیز جزیی از آن محسوب میشوند، در دستور کار دستگاههای نظارتی قرار گرفته است.
بر این اساس، هر نرخ و بازار دیگری غیر از نرخ سامانه نیما و نرخ مرکز مبادله، از چندی قبل رسماً به عنوان نرخ و بازار قاچاق محسوب شده و مجازات در نظر گرفته شده برای متخلفان، تشدید و واقعی شده است.همچنین اختیارات اخیر داده شده به بانک مرکزی، بیسابقه بوده و بانک چه در الزام معاملات ارز، چه در شناسایی و معرفی حسابهای مشکوک ارزی و ایجاد محدودیت برای آنها، دارای اختیارات مهمی شده که ضمانت اجرای طرح اخیر دولت در کنترل بازار ارز را افزایش داده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی رحمه الله:
⭕️ تنها مناجات شعبانیه در تأیید حقانیت ائمه (علیهم السلام) کافی است
🔹اگر جز مناجات شعبانیه دعای دیگری از طرف ائمه نیامده بود باز هم برای حقانیت آنان کافی بود.
🔹تمام آنچه عرفا در طول تاریخ در کتابهایشان آوردهاند در چند خط #مناجات_شعبانیه آمده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔻 آتشنشانان آتشافروز
رضا نصری
🔸در حرفه آتشنشانی پدیدهای به اسم «آتشنشان آتشافروز» (pompier pyromane) وجود دارد که به اقلیتی اطلاق میشود که خود آتش به پا میکند تا بعد بتواند در کسوت قهرمان و منجی در صحنه نزد قربانیان ظاهر شود.
🔹یعنی آتشنشان آتش ایجاد میکند، منتظر مینشیند تا گزارش شود و بعد در کسوت قهرمان برای اطفای حریق در صحنه ظاهر میشود و از دینامیک پدید آمده لذت میبرد. به این اختلال روانی - که به بهای نابودی زندگی قربانیان موجب ارضای روحی فرد میشود - «سندروم قهرمانی» هم میگویند.
🔸گویا سالانه در آمریکا حدود ۱۰۰ آتشنشان با تشخیص این اختلال شناسایی و از کار برکنار میشوند.
🔹این همان سندرومی است که بخش عمدهای از اپوزیسیون ایران نیز دچارش شده! با این تفاوت که خود اپوزیسیون در «گزارشدهی آتش» هم مستقیم سهیم میشود و - برخلاف آتشنشان آتشافروز - استعداد و مهارت لازم برای اطفای آتش خودخواسته را هم ندارد!
🔸روال کار همان است: از تحریم حمایت میکند، سپس در مورد وضعیت بد اقتصادی گلایهها میکند و برای نجات مردم وارد صحنه میشود! در اوج کرونا لابی میکند تا تحریمها تعدیل نشود و منابع لازم تامین نگردد،؛ سپس بر مدیریت بحران و کشتهشدگان گریه میکند و در مقام منجی وارد عمل میشود!
🔹از تمام ابزار خود برای تخریب و تضعیف دستگاه دیپلماسی استفاده کند؛ سپس طومارها در مورد «انزوای کشور» و «بیکفایتی دولت در تأمین منافع ملی در صحنه بینالمللی» مینویسد و در کسوت کاردان و خیرخواه «ملیگرا» ظاهر میشود!
🔸تلاش میکند با حمایت از «فشار حداکثری» دولت مرکزی را تضعیف و به یک «دولت ورشکسته» یا Failed state تبدیل کند؛ سپس از ناتوانی دولت در تأمین خدمات اولیه (از جمله تامین امنیت اجتماعی) ناله میکند و خود را منجی وضعیت میخواند!
🔹لابی میکند تا فروش نفت کشور را به صفر برساند و بانک مرکزی را در معرض تحریمها نگه دارد و در این راستا در برابر هرگونه اقدام جهت تعدیل فشار آمریکا کارشکنی میکند؛ سپس با مویه و زاری از بالا رفتن قیمت ارز و افت قدرت خرید مردم میگوید و خود را «راهحل» جلوه میدهد!
🔸فعالانه بواسطه شبکههای تلویزیونی خود - با بکارگیری پیشرفتهترین شیوههای روانشناسی اجتماعی- به صورت سیستماتیک به تشدید اضطراب و نگرانی و هیستریا در میان مردم مبادرت میکند؛ سپس از نبود امید و نشاط و شادی در ایران میگوید و وعده میدهد به نجات مردم خواهد آمد!
🔹تمام نیروهای معتدل و خواستار تنشزدایی (اعم از حکومتی و منتقد) را تخریب و تخطئه و بدنام میکند تا افراطیترین تفکرات و جریانها بر صحنه سیاسی حاکم شود؛ سپس از تبعات حاکم شدن چنین فضایی میگوید و مدعی نجات کشور از گزند جنگ میشود!
🔸حقیقت این است که این آتشنشانان آتشافروز - که امروز از کاخ سفید تا کاخ الیزه و از کنگره تا پارلمانهای اروپا میدوند تا بنزین روی شعلههای ایران بریزند - خود نمیفهمند در خاورمیانه، خانهای که آتش گرفت به این زودیها خاموش نخواهد شد تا اینها روزی قهرمان شوند!
🔹یعنی همسایگانی که امروز پیت بنزین دستشان دادهاند، آن روز هم نمیگذارند - تا آن خانه خاکستر نشده - قطرهای آب روی آن بریزند!
🔸اینها اگر خیرخواه و قهرمان بودند، همین امروز مرهمی «نقد» بر زخم مردم می گذاشتند؛ نه اینکه خانهشان را با وعده علاج «نسیه» به آتش بکشند با توهم اینکه روزی در صحنه جرم از آنها استقبال خواهد شد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
⛔️ فتوای حرام شرعی برای کارمندی که...
💠 امام خامنه ای (مدظله العالی):
«اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آن طوری که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم کرده است در دلش قبول ندارد، اِشغال آن پست برای او حرام شرعی است.
بیانات معظم له در دیدار با مردم شریف اصفهان
۱۳۸۰/۰۸/۰۸
😡📨 بفرست برای کسی که ادعا دارد اما کار درست انجام نمی دهد و درست کار نمی کند و درستکار نیست.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔴 مطالبه مهم رهبر انقلاب از قوه قضائیه به کجا رسید❓
تیرماه امسال بود که مقام معظم رهبری خطاب به رئیس و مسئولین قوه قضائیه فرمودند:
"یکی از حقوق عمومی مردم همین است که #امنیّتروانی داشته باشند.
امنیّت روانی یعنی چه؟
یعنی هر روز یک #شایعه ای، یک #دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا #فضایمجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند، ذهن مردم را خراب میکند. یک دروغی را مطرح میکند، شایع میکند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین میرود.
یکی از #وظایف_قوّهی_قضائیه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اوّلاً میشود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، سریع قانون تهیّه کنید " https://khl.ink/f/50545
✍️پ.ن:
این روزها و در ایامی که مردم در فضای مجازی زیر بمباران رسانه ای قرار گرفته اند، بیش از پیش به اهمیت سخنان مقام معظم رهبری پی می بریم. یله و رها بودن فضای مجازی موجب شده است که هر کسی به خود جرأت بدهد در مورد هر چیزی اظهار نظر کرده و با دادن اطلاعات غلط و گمراه کننده، امنیت روانی جامعه را به بازی بگیرد.
یکی از نهادهای کشور که در یله و رها بودن فضای مجازی سهم قابل توجهی دارد، قوه قضائیه است❗️
http://eitaa.com/sokhanesadeed