🔴 اوگاندا از قاضی خود در دادگاه لاهه اعلام برائت کرد
🔹سفیر اوگاندا در سازمان ملل متحد جمعه شب از قاضی این کشور که در دادگاه لاهه به نفع رژیم صهیونیستی رای داد، اعلام برائت کرد.
🔹آدونیا آیباره سفیر اوگاندا در سازمان ملل ضمن اعلام برائت از قاضی این کشور در دیوان دادگستری بینالمللی، تاکید کرد که تصمیم این قاضی در دادگاه لاهه بیانگر موضع دولت این کشور نیست.
گفتنی است که از ۱۷ قاضی این دیوان، دو قاضی با تصمیم ضعیف دیوان مخالفت کرده بودند :
قاضی رژیم منحوس صهیونیستی و قاضی اوگاندایی.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️چند خاطره درباره حاج قاسم و مساله حجاب
✅️🔹این روزها این نکته را مخصوصا کسانی که خیلی نسبت به حجاب محکم نیستند، مطرح میکنند. میگویند حاج قاسم گفته که آن دختر کم حجاب و بیحجاب هم دختر ماست. بله. حاج قاسم فرموده دختر ماست؛ اما تبیین موضوع این است: حاج قاسم میگوید اگر دختر ما اشتباه برود، چه میکنیم؟ وارد میدان میشویم و او را از مسیری که میرود، با صبر و حوصله و متانت برمیگردانیم در این مسیر؛ همان محبتی را که به دختر خودم دارم، به دختر دیگران هم دارم. همه را دختر خودم میدانم و باید دستشان را بگیرم و همه را بیاورم در مسیر اسلام و ولایت.
✅️🔹 اگر دختر حاج قاسم صحبت میکرد و در حال صحبت حواسش نبود و چادرش مقداری کنار میرفت، حاج قاسم به او تذکر میداد.
حاج قاسم یک انسان غیرتی بود. اینکه میبینید در سوریه و عراق نمیتواند ببیند یک زن مسلمان زیر دست داعش آسیب ببیند، با تمام توان حرکت میکند. همه توانش را میگذارد تا زنان نُبل و الزهرا را نجات دهد، از روی غیرت اوست. پس کسی که با تمام وجود غیرتمند است، هرگز کم حجابی را تبلیغ نمیکند، این موضوع باید درست تبیین شود.
✅️🔹 یک بار داشتیم با هم از کرمان میآمدیم. خانواده ایشان بود. خانواده من هم بود. میخواستیم از پله هواپیما بالا برویم. گفت اول خانمها بروند. شما پشت سر خانمها برو تا وقتی از پله بالا میرود، اندامش را نامحرم نبیند. این قدر حساس بود. حاج قاسم یک انسان غیرتی بود. اینکه میبینید در سوریه و عراق نمیتواند ببیند یک زن مسلمان زیر دست داعش آسیب ببیند، با تمام توان حرکت میکند. همه توانش را میگذارد تا زنان نُبل و الزهرا را نجات دهد، از روی غیرت اوست.
🟩 حجت الاسلام شیرازی نماینده سابق ولی فقیه در سپاه قدس
http://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️چند خاطره درباره لایت فقیه در باور و عمل حاج قاسم
🔹 جلسهای بود، جلسه شورا که دقیقا یادم نیست سال چند بود. ۹۶ یا ۹۷ بود. یکی از معاونت های نیروی قدس در جلسه این خبر را بیان کرد که در وزارت امور خارجه، جلسهای بوده که در آن یکی از آقایان به رهبر معظم انقلاب اهانت کرده است. حاج قاسم گفت تو چکار کردی؟ گفت من دیدم که اگر بخواهم موضع بگیرم ممکن است سر و صدا شود، بنابراین سکوت کردم. حاجی با عصبانیت گفت: من اگر به جای تو بودم، لیوان را برمیداشتم، پرت میکردم در صورت آن فرد که صورتش خورد شود. تو نشستی نگاه کردی؟! به آقا اهانت کرده و تو سکوت کردی؟! در جایی که ولایت مطرح بود، حاج قاسم با تمام وجود وارد میشد.
🔹 آخرین باری که با هم رفتیم قم برای دیدن مراجعی چون آیت الله مکارم، آیت الله نوری همدانی، آیت الله جوادی آملی، آیت الله سبحانی و... آن روز شش نفر از مراجع را زیارت کردیم. اول به من گفت که هرچه من میگویم، یادداشت کن. من تمام مطالب را یادداشت کردم و نگه داشتم. خدمت تکتک مراجع که میرفتیم، میگفت اگر میخواهید اسلام بماند، باید جمهوری اسلامی بماند. اگر میخواهید جمهوری اسلامی بماند، باید ولایت فقیه بماند. اگر میخواهید ولایت فقیه بماند، تمامی شما باید بیایید پشت سر رهبر انقلاب و از ایشان حمایت کنید.
🔹 شما میدانید که معمولا کسی پیش مراجع این طور صریح حرف نمیزند. حاج قاسم برای خودش یک تکلیف میدانست که بیاید ولایت را تقویت کند برای بقای اسلام. چون او با علمای جهان اسلام ارتباط دارد. با علمای یمن، با علمای بحرین، با علمای عراق، افغانستان، پاکستان، سوریه، لبنان. با خیلی از کشورها مراوده دارد. با علمای این کشورها جلسه دارد. وضعیت جهان اسلام را میبیند. رهبری مقام معظم رهبری را هم میبیند.
🔹 حاج قاسم میگفت: والله من همه علمای جهان اسلام را میشناسم. با تکتک علمای جهان اسلام جلسه داشتم، آنها را دیدم، با آنها حرف زدم، هیچ کس را مثل رهبر انقلاب نمیدانم.
🔹 یک بار از ایشان سؤال کردم. من میدانم؛ اما میخواهم جواب کسانی را بدهم و از زبان شما بگویم، میخواهم نگاه شما را به حضرت آقا و آقای هاشمی بدانم. گفت: فاصله آقا تا آقای هاشمی زمین تا آسمان است. من از آقا چیزی دیدم که نمیتوانم از آقا جدا شوم. این عشق به ولایت است.
🔹حاج قاسم نه متعلق به جناح چپ بود، نه متعلق به جناح راست بود. نه اعتقادی به این حزب، آن حزب، این گروه و آن گروه داشت؛ اما حاج قاسم خط داشت. حاج قاسم، فکرش مرز داشت. مرز حاج قاسم ولایت فقیه بود. اگر ولی فقیه حکمی را صادر میکرد، تدبیری بیان میکرد و دستوری میداد، امکان نداشت که حاج قاسم این دستور را اجرایی نکند. هر دستوری و با هر قیمتی.
حجت الاسلام شیرازی نماینده سابق ولی فقیه در نیروی قدس
http://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ایالت تگزاس آمریکا به تنهایی هشتمین اقتصاد بزرگ جهان با درآمد سالانه 1.8 تریلیون دلار محسوب می شود .
♦️این ایالت که قصد جدایی دارد بزرگترین تولید کننده انرژی در ایالات متحده و بزرگترین صادر کننده ایالات متحده برای بیش از 20 سال بوده است.
♦️درآمد هنگفتی از فناوری بالا، کشاورزی، صنعت و تولید نفت و گاز طبیعی بدست می آورد و ساختاری مستقل از زیرساخت انرژی عمومی ایالات متحده دارد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
👌انتخابات، نماد همبستگی ملی ۱
از ابتدای شکل گیری نظام جمهوری اسلامی ایران تا کنون انتخابات، به مثابه ی ظرفیتی سیاسی ، اجتماعی و رویه ای قانونی برای شکل گیری نهادهای سیاسی و حقوقی نظام و ارکان دولت عمل کرده است . انتخابات ، نماد همبستگی ملی ، هوشیاری سیاسی و مشارکت اجتماعی مردم است . انتخابات، نوعی مانور سیاسی و اجتماعی مردم است که هشدارهای لازم را به کفتارهای خون آشام که دورتا دور ایران عزیز حلقه زده اند، می دهد . کسانی که مترصدنوعی لختی و سستی و کوتاهی مردم در نمایش قدرت سیاسی خود هستند ، تا بهانه ای برای سوریه سازی ایران به دست آورند. تمام نغمه های جغد گونه رسانه های صهیونیست ها و آمریکایی ها و سکولارها و اشراف زادگان و پهلوی زاده ها و تشنگان قدرت و شیفتگان ثروت و بلندگوهای لیبرالیسم و غرب زدگان در داخل در راه اندازی کمپین های نه به انتخابات دقیقا در همین راستا صورت می گیرد .
کمپین های نه به انتخابات که منشاء اصلی آن، سر در آخور معاندین، شاهزادگان، سرویس های جاسوسی بیگانه و منافع بیگانگان دارد، متاسفانه در داخل توسط برخی از روی سادگی و ساده لوحی و برخی هم برای تسویه حساب های داخلی با رقیبان خود ، و برخی هم برای منفعت طلبی های اقتصادی و کاسبی سیاسی و رسیدن دوباره به قدرت ، در حال رشد است.
انتخابات باید سالم ، رقابتی و فراگیر باشد و امکان حضور تمامی سلیقه های درون گفتمانی انقلاب اسلامی را فراهم سازد . این برای نظام سیاسی ایران بالاترین شاخص آزادی و استقلال است و کوشش شورای نگهبان و دیگر نهاد های ذی ربط مشارکت حداکثری است . در این که باید کارنامه کلان مجلس و یا کارنامه نمایندگان مجلس در هر حوزه انتخابیه به بوته نقد و بررسی گذاشته شود ، تردیدی نیست ، اما امروز برخی دنبال ابن مسیر نیستند، بلکه با توسل به برخی نقاط ضعف و آسیب ها به دنبال مشروعیت و مقبولیت زدایی از اصل نظام هستند که در گفتارهایشان کاملا آشکار است. باید با این پدیده شوم و مسموم که با شعارهای زیبای دموکراسی و آزادی انتخابات ، به دنبال باز کردن کوچه برای ارتش آمریکا و اسرائیل در ایران هستند، با جهاد تبیین مقابله شود و صف کسانی که دلسوزانه و مسئولانه به دنبال نقد و ارائه راه حل هستند با کسانی که با بهانه انتخابات آزاد به دنبال باز کردن مجدد پای آمریکا در ایران هستند ، تفاوت قائل شد. شاخص های این دو جریان را باید در لحن و محتوای سخنانشان جست و جو کرد .
ان شالله در نوبت های بعدی به ابن شاخص ها اشاره می شود
نوشته شده توسط دکتر فاتحی در روز دوشنبه نهم بهمن ۱۴۰۲
https://eitaa.com/drfatehi
http://eitaa.com/sokhanesadeed
پیروزی های میدان
و این تنگه غالبا مغفول
🔹دست آمریکا و اسرائیل در دریای سرخ، زیر ساطور مقاومت یمن است. حجم ضربات موثر راهبردی که فقط مقاومت یمن، از تنگه باب المندب تا بندر ایلات، با ضربات تاکتیکی بی تاثیری که خورده، قابل مقایسه نیست.
♦️همین نسبت را در دیگر محورها می توان دید. حجم ضربات موثری که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق، به امنیت و اقتصاد و بازدارندگی اسرائیل (و پایگاه های آمریکا) زده اند، صد برابر موثر تر از ضرباتی است که دریافت کرده اند.
🔹اضلاع جبهه مقاومت، بدون استثنا توانسته اند در این چهار ماه، هفته به هفته، بر وسعت و شدت ضربات بیفزایند و حملات متقابل، سر سوزنی از قاطعیت آنها نکاسته است. تلفات انسانی و خسارات نظامی- اقتصادی اسرائیل و آمریکا نیز دائما افزایشی بوده است.
♦️این وضعیت فلج شدگی دشمن، واقعیت مهم میدان است. رسانه ها و تحلیل گران بسیاری در غرب گفته اند که متحدان ایران در برابر پوکر بازی و رفتار سردرگم غرب، با حوصله و متانت و جدیت، و به پیچیدگی بازی در شطرنج، رفتار کرده اند.
🔹اما چرا همین واقعیت اقتدار، در داخل کشور (به ویژه در فضای اقتصادی) بر عکس ترجمه و تفسیر می شود؟! نقش خط تحریف رسانه ای در این میان چیست؟
♦️آیا می شود قائل به جنگ ترکیبی بود، اما "تنگه راهبردی رسانه" (ساخت افکار عمومی/ ساخت درونی قدرت ملی) را مصون از طمع و تجاوز و نفوذ طلبی اتاق جنگ ناتوی اطلاعاتی- فرهنگی پنداشت؟
🔹یا مثلا خیال کرد خزانه داری آمریکا به عنوان اتاق جنگ اقتصادی، پس از شکست در انواع تحریم های "فلج کننده، حداکثری و هوشمند" (در سه دولت مختلف)، به اهمیت عملیات روانی در جنگ اقتصادی- سیاسی- امنیتی پی نبرده است؟!
♦️افکار عمومی ما برای دشمنان مهم است، چون بر خلاف همه تبلیغات شان (مبنی بر نقش تزئینی مردم در جمهوری اسلامی) یقین دارند مردم، بنیان استحکام نظام هستند. بنابراین از آسیب زدن به لایه های گوناگون زیست ملت ایران، هیچ دریغ نمی کنند.
🔹نباید مردم را در برابر مزدوران دشمن (یا عناصر هم منفعت با آن) تنها گذاشت. بر عهده همه اجزای حاکمیت است که نفوذ طلبی دشمن در حوزه های گوناگون را جدی بگیرند، رصد کنند، صف آرایی هوشمندانه داشته باشند، و بی مجامله، سرانگشتان دستکاری و اخلال را هدف بگیرند.
♦️صیانت از امنیت روانی و معیشت مردم، بر عهده دستگاه قضایی، دستگاه های دولتی ذی ربط و سایر مراجع مسئول است و تنها از این طریق می توان به مشارکت بالای مردم -برای رفع موانع بزرگ از سر راه پیشرفت- امید برداشت.
🔹وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، وزارتخانه های ارشاد و ارتباطات، و مراجع قضایی، در کنار دستگاه های اقتصادی ذی ربط، مسئولیت مهمی در صیانت از امنیت اقتصادی و امنیت روانی مردم دارند و اقدام بهنگام آنها می تواند دشمن را در این مصاف مهم نیز به هزیمت بکشاند.
@IMANI_mohammad
http://eitaa.com/sokhanesadeed
بهرهبرداری از بندر بوموسی در دهه فجر
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی:
🔹تا پایان دولت سیزدهم تمام کالای اساسی در سیلوها، مخازن و... ذخیرهسازی میشود و وضعیت سلامت کالای اساسی را تضمین میکنیم. در دهه فجر امسال آمادگی افتتاح ۴۳ پروژه به ارزش ۶۵ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال را داریم.
🔹بندر بوموسی برای افتتاح در دهه فجر با حضور احتمالی رئیسجمهور آماده میشود. بندر بوموسی یک بندر مسافری است. همچنین با حضور رئیسجمهور بندر سیریک افتتاح خواهد شد.
🔹ترانزیت فرآوردههای نفتی تولید اقلیم کردستان به بندر امام خمینی (ره) متوقف نشده است. طی ۱۰ ماه امسال حدود ۲.۵ میلیون تن فرآوردههای نفتی اقلیم از بندر امام ترانزیت شده است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
انگلیس : در عملیات زمینی علیه یمن شرکت نمیکنیم / عملیات زمینی را خودتان انجام دهید ، ما هم برای جنگ با ایران و کره شمالی و روسیه خودمان را آماده نگه میداریم
مقامات بریتانیا با اظهار بی میلی نسبت به اجرای طرح عملیات زمینی علیه انصارالله در یمن، خواستار کاهش تنش در منطقه غرب آسیا تلاش کند.
پس از علنی شدن درخواست حمایت رشاد العلیمی، رئیس شورای ریاست جمهوری دولت مستعفی یمن از آمریکا و عربستان برای حمایت از طرح عملیات زمینی نیروهای دولت مستعفی ضد انصارالله، رسانههای آمریکایی از بررسی طرح های پاسخ به یمن، با هدف شکست محاصره دریایی اسرائیل گزارش دادند. این رسانهها همچنین تاکید کردند که اجرای عملیات زمینی علیه مواضع انصارالله و اعزام مستشاران آمریکایی به جبهه مارب و... یکی از گزینههاست.
همزمان با انتشار این گزارش، ژنرال پاتریک سندرز رئیس ستاد ارتش انگلیس در دیدار با فرماندهان نظامی انگلیسی، از عدم تمایل ارتش این کشور برای شرکت در هرگونه عملیات زمینی در یمن سخن گفت و تصریح کرد که این کشور باید توان و آمادگی خود را برای رویارویی احتمالی با ایران، کره شمالی و شاید روسیه حفظ کند.
ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا نیز امروز در اظهاراتی نسبت به تحولات اخیر منطقه به ویژه حمله پهپادی مقاومت عراق به نیروهای آمریکایی در مرز سوریه و اردن ابراز نگرانی کرده و از ایران خواست تا تنشهای منطقه را کاهش دهد.
@mrtahlilgar1
http://eitaa.com/sokhanesadeed
«ویلیام برنز»، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در یادداشتی نوشته آمریکا دیگر در رقابتهای راهبردی دنیا حائز «برتری بلامنازع» نیست.
برنز در این یادداشت در نشریه فارنافرز نوشته است: «قدرت گرفتن چین و تقابلگرایی روسیه، چالشهای ژئوپولتیکی دلهرهآوری را در دنیایی با رقابتهای راهبردی شدید که در آن ایالات متحده دیگر دارنده برتری بلامنازع نیست پیش روی ما قرار میدهد.»
او در ادامه نوشته است: «مسئلهای که ماجرا را پیچیدهتر میکند انقلابی در فناوری نیست که حتی از انقلاب صنعتی یا آغاز عصر صنعتی فراگیرتر است.»
ویلیام برنز در این یادداشت که محور اصلی آن ضروت تحول در سیا در عصر رقابت با چین و روسیه است نوشته است: «فناوریهای نوظهور از ریزتراشهها گرفته تا هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی در حال متحول کردن دنیا هستند.»
رئیس سیا مدعی شده وقوع این تحولات موجب شده کارهای سیا از بسیاری جهات دشوارتر از همیشه شوند، چرا که آنها ابزارهای قدرتمند جدیدی در اختیار رقبای ایالات متحده قرار میدهند.
ویلیام برنز در بخش دیگری از این یادداشت شرایط کنونی را یکی از «لحظات نادر» در تاریخ ایالات متحده دانسته که به اندازه دوران پایان جنگ سرد یا دوران بعد از 11 سپتامبر 2001 حائز اهمیت است.
او نوشته است: «ما در دورانی با چالشهای تاریخی برای سیا و کل حرفه اطلاعات قرار داریم و تحولات ژئوپولتیک و فناوری ما را در معرض بزرگترین آزمونهایی که تا به حال با آن مواجه بودهایم قرار میدهد.»
ویلیام برنز توصیه کرده موفقیت امور اطلاعاتی در عصر جدید به ترکیب کردن خلاقانه روشهای سنتی گردآوری اطلاعات از طریق انسانها با شیوههای نوظهور آن بستگی دارد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
📸 ۶۰ تا ۷۰ درصد ارزهای سامانه نیما مشتری ندارد
▪️به گزارش «نود اقتصادی» براساس دادههای ارائه شده از معاملات سامانه نیما، درحالیکه تا مهرماه ۱۴۰۲ از کل ارزهای عرضه شده روزانه در این سامانه حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد آن به فروش رسیده (حواله ارزی)، اما در سه ماه اخیر بهطورمیانگین حدود ۶۰ درصد از ارزهای عرضه شده روزانه مشتری نداشته است.
▪️همچنین در یکماه اخیر بهطورمیانگین بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از ارزهای عرضه شده در نیما خریدار نداشته است.
▪️به اعتقاد کارشناسان، این مازاد عرضه یک پیام قوی به بازار دارد و آن هم این است که بانک مرکزی برای بازارسازی دستِ پُری دارد و با مدیریت تحولات سیاسی-امنیتی اخیر منطقه، دایره نوسانات چند درصدی در بازار توسط بازارساز مدیریت خواهد شد و نوسانگیران مجبورند از بازار غیررسمی خارج شوند.
▪️فعالان بازار میگویند جهش ارزی اخیر هیچ منطق اقتصادی نداشته و با فروکش جو روانی تحولات منطقه، بازار غیررسمی نیز رام خواهد شد.
▪️پیشنهاد آنها این است که در هنگام نوسانات هیجانی بازار، مردم اقدام به خرید ارز نکنند؛ چراکه تجربه ثابت کرده ورود هیجانی برای خرید ارز همواره ضرر چشمگیری را به همراه داشته است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed