✅️ما نه فقط به وعده ها و پیش بینی ها بلکه به حدس های قافله سالار احرار عالم در دوران غیبت خورشید ایمان راسخ داریم❤️🇮🇷🌹
http://eitaa.com/sokhanesadeed
رسانه ها:
◀️ثبت سفارش مشروب در اسنپ فوت
◀️مرگ یک پزشک و مسمومیت شدید چندین پزشک در اثر مصرف مشروب
پ.ن:
✅️عادی سازی شرابخواری یکی از برنامه های جریان مروج هنجارشکنی دینی است.
✅️مقابله جدی با عقبه این جریان و اجرای حد شرعی شرب خمر به جای ترحم به شاربان، شرط پیشگیری از استمرار این روند است.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
#تحلیل
🔴 شورش عقلانیت علیه صهیونیسم در دانشگاههای آمریکا
🔸ماشین مدرنیته با سه ضلعی تکنولوژی، ساختار و دانش توانسته تمدنی را دست و پا کرده و میدانهای عینی و ذهنی و مجازی را به تسخیر خود در آورد. اما اتفاقی که بعد طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق در #دانشگاههای_آمریکا رخ داده و هزاران استاد و دانشجو و ده ها دانشگاه در حمایت از #غزه به راهپیمایی و تجمع خیابانی دست زدهاند، یک مساله استراتژیک علیه منافع #صهیونیسم محسوب میشود که فصل نوینی را در ساحت افکارعمومی جهان بین الملل و ساختارهای دانشی چه بسا رقم بزند.
1⃣ لایه عینی و مداخله تکنوکراسی: جریان صهیونیستی آمریکا در این سطح نشان داده که مدیریت بحران را در تقابل با توده ها و افکارعمومی بهرحال بلد است. از جنبش وال استریت تا جنبش های اجتماعی و اقتصادی دیگری که در دهه ها و دوره های مختلف رخ داده و نهایتا با مشت آهنین و محرومیت ساختاری به زیر پوست شهر فروکش کرده است. ضمن اینکه با #صنعت_فرهنگ و سرگرمی و فناوری هالیوود و سینمای جادویی آمریکا، #سرکوبگری_رضایتمندانه به تعبیر گرامشی در دستور کار آمریکا برای مدیریت افکارعمومی قرار دارد. تکنوکراسی در این لایه اوج میگیرد و به تعبیر نیل پستمن به تکنوپولی(تسلط تکنولوژی بر فرهنگ) می انجامد.
2⃣ لایه مجازی و مداخله اینفوکراسی: در این سطح که اینفوکراسی یا #حکمرانی_اطلاعات و موج سوم تافلری نامیده میشود نیز حکمران فعلی جهان با وجود متا و ایکس و گوگل و آمازون و یوتیوپ و فیسبوک و...بدون شک صهیونیسم و آمریکاست. مبارزه در چنین سطحی نیز یک مدل تاکتیکی دارد و غیر از محدود و معدود نتایجی بایستی اذعان داشت که تابحال حداقل نتیجه جدی و عمیقی به نفع جبهه حق رقم نخورده است. کاستلز در کتاب شبکه های خشم و امید در عصراینترنت هم توصیفی از جنبش های مردمی مجازی در خاورمیانه و آفریقا ارائه میدهد که همانجا نیز مداخلهگری صهیونیسم جهانی در برآیند جنبش ها روشن است.
3⃣ لایه ذهنی(علمی) و مداخله بروکراسی: در این ساحت نیز با توجه به توسعه دانش و فناوری و بسط ید #عقلانیت_ابزاری، مدرنیته با نقاب پوزیتویسم و توسعه و اقتصاد بازار و ویترین بورس و بانک، اتاق های فکر و ذهن تصمیم ساز جوامع را تسخیر کرده و ساختارهای بروکراتیک را تقویت و بازتولید میکند. در واقع #نخبگان_جامعه را در خدمت بسط و توسعه انواع عقلانیت مدرن(ابزاری، ارتباطی،انتقادی) به کار میگیرد و تصویر جادویی و بیرقیب از ماشین مدرنیته را تکمیل میکند.
🔸اما آنچه که در بیش از ۴۰ دانشگاه معتبر و درجه یک آمریکا در حال رخ دادن است، حاکی از این واقعیت تلقی میشود که یک #جنبش_نخبگانی فارغ از پارادایم عقلانیت ابزاری و با راه اندازی تجمعات و راهپیمایی علیه رژیم کودک کش اسرائیل در قلب آمریکا شکل گرفته است.
🔸قفس آهنین و انحصار منحوس عقلانیت ابزاری بدست اساتید و شاگردانش ترک های جدی برداشته است. وقتی بینش و تمایلات انسان مدرن از مرزهای شخصی و انتفاعی فراتر رفت و حس ناسیونالیستی و نژادپرستی را هم پشت سر گذاشت و به یک #خود_تعمیمیافته رسید که برای حمایت از مظلوم پا به خیابان گذاشته و از عنوان ریاست دپارتمان فلسفه و هیات علمی دانشگاه کلمبیا و...هم عبور کند یعنی عقلانیت خودبنیاد به بن بست رسیده و #عقلانیت_مقدس و پارادایم نوینی درحال ظهور است.
🔸شورش علیه عقلانیت ابزاری چه بسا غیرمنتظره ترین نوع جنبش علیه صهیونیسم جهانی بود که در حال تحقق است و دیوارههای اومانیسم با روکش و بزک کنش عقلانی در حال فروپاشی است. بعد از #طوفان_الاقصی که افکارعمومی را در قلب لندن و پاریس و اروپا به خیابان ها کشانید، شاهد جنبش های نخبگانی بعد از عملیات #وعده_صادق هستیم که بیداری جهانی را به افق های بهتر و منسجم تری میتواند منتج کند ان شاالله.
✍علیرضامحمدلو
http://eitaa.com/sokhanesadeed
🔰امان از فراموشی؛ وقتی رسانههای بنفش از آرشیو خودشان هم خبر ندارند!
🔸رسانههای وابسته به حسن روحانی پس از تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس؛ فیلم قسمتی از سخنان رئیس جمهور سابق را به شکلی گسترده بازنشر دادهاند.
🔸حسن روحانی در این سخنان که اسفند ۱۳۹۴ در یزد ایراد شده، می پرسد: «اعدام بابک زنجانی که مهم نیست؛ بگویید چه کسی به او مجوز فروش نفت داد، چه کسی او را پشتیبانی کرد، پولها کجاست؟!»
🔸ذوقزدگی رسانههای هوادار آقای روحانی از پرسش «پولها کجاست؟» در حالی است که قوه قضائیه در بهمن ۱۴۰۲روند شفافی از آخرین رسیدگی به پرونده بابک زنجانی ارائه داده است:
🔺طبق اعلام قوه قضائیه بدهی زنجانی به مبلغ یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو تسویه شده و این اموال به عنوان پشتوانه پولی کشور به خزانه بانک مرکزی بازگشت.
🔺قوه قضائیه همچنین گفت مجموعا ارزش داراییهای وارد شده بابک زنجانی به کشور با احتساب اموال قبلی مصادره شده، از کل مبلغ بدهی وی و خسارات وارده بیشتر بوده است.
🔸اما در مورد سؤال دیگر آقای روحانی که چه کسی بابک زنجانی را پشتیبانی کرد و به اینجا رساند؟ میتوان به گفتوگوی شخص بابک زنجانی با هفتهنامه آسمان در سال ۱۳۹۲ به مدیریت محمد قوچانی که بعدها مشاور رسانهای حسن روحانی شد مراجعه کرد؛ آقای زنجانی در آن مصاحبه میگوید:
🔺در بین سربازها، مرتبتر بودم و تمیزتر مینوشتم بنابراین من را به قرارگاه فرماندهی سپاه فرستادند. حدود ۱۴-۱۳ ماه آنجا بودم. زمانی که در آن مجموعه بودم یادم هست آقای هاشمی رفسنجانی برای بازدید به آنجا آمدند، گفتند تعدادی سرباز برای ریاست جمهوری، بانک مرکزی و جاهای مختلف انتخاب کنید.
🔺وقتی به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفتم، گفتند شما باید به عنوان راننده آقای نوربخش را جابجا کنید.
🔺زمانی که خدمت سربازیام تمام شد آقای نوربخش گفتند می خواهی چکارکنی؟ اگر بخواهی میتوانی اینجا بمانی.
🔺وقتی خدمت سربازیام تمام شد آقای نوربخش ۵-۴ جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار میداد تا در بازار پخش کنند. به خاطر اینکه قیمت دلار بالا نرود آقای نوربخش به من گفت شما هم بیا در این مجموعههایی که دارند کار میکنند (دلار تزریق میکنند) و ۴ یا ۵ نفر بودند کار کن به من اعتماد پیدا کرده بود.
🔸علاوه بر این نقل قول از شخص بابک زنجانی در تصاویر ضمیمه شده به این فرسته در زیر نیز میتوانید همراه با فیلم اظهارات آقای روحانی دو تن از حامیان و پشتیبانان آقای زنجانی را ببینید که در حال اهدای لوح تقدیر به او و تشکر از خدماتش هستند.
🔸در پایان امیدواریم آقای روحانی و رسانه های زنجیرهای هوادارش؛ پاسخ سؤال خود را گرفته باشند.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
۱۵ نکته از ماجرای بابک زنجانی
۱. او در ۹ دی ۹۲ با جرائم مختلف که با توجیه دور زدن تحریمهای بینالمللی ایران اخذ کرده بود توسط دادستانی کل کشور بازداشت شد
۲. سخنگوی قق در بهمن ۹۲ از توقیف کلیه اموال او در داخل و خارج از ایران خبر داد
۳. برگزاری دادگاه در سال ۹۳ و ۹۴
۴. ۱۶ اسفند ۹۴ و اعلام حکم اعدام او در دادگاه بدوی
۵. ۱۶ فروردین ۹۵، حکم اعدام بابک زنجانی ابلاغ شد
۶. سال ۹۶ ، عدم همکاری کشورها برای بازگرداندن اموال بابک زنجانی به ایران
۷.مخالفت برخی از مقامات دولت و مجلس با اعدام بابک زنجانی به دلیل عدم بازپسگیری بدهیهای او از کشورهای خارجی در صورت مرگ او
۸. ۲۵ تیر ۱۴۰۰ رئیس دیوان عالی کشور اعلام کرد، حکم اعدام قطعی است ولی ممکن است در صورت همکاری مورد تخفیف قرار گیرد.
۹. ۲۷ تیر ۱۴۰۲ حکم اعدام بابک زنجانی دوباره به طور کامل ابلاغ شد
۱۰. تقریبا غیر ممکن شدن بازگشت اموال به دلیل عدم همکاری کشورها
۱۱. ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ اطلاعات سپاه در عملیاتی کاملا فنی -که با همکاری بابک زنجانی صورت گرفت- اموال او در خارج از کشور را شناسایی و به تهران منتقل کرد.
۱۲. اسفند ۱۴۰۲ بازگشت اموال مورد تایید رسمی بانک مرکزی قرار گرفت.
۱۳. اردیبهشت ۱۴۰۳ مرکز رسانه قق اعلام کرد: بنا بر کارشناسیهای صورت گرفته، این اموال، کفاف بدهیها و خسارتهای او خواهد بود و اگر بازگشت اموال قبلی را هم اضافه کنیم مبلغ برگشت داده شده بیش از کل رقم بدهی و جریمه و خسارت است
۱۴. مبالغ به صورت ارز و به قیمت روز محاسبه شد. نه به صورتِ ریالیِ سال ۹۲
۱۵. ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد با توجه به همکاریهایی که در طول زندان کرد و بیش از ۱۰ سال در حبس بود، حکم اعدامش نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️روایت آروین هایلرین چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا از بازداشت غیر انسانی توسط پلیس آمریکا در دانشگاه
✅️من یکی در برابر عظمت روح این دختر آمریکایی کم آوردم!
🌹میگه نکنه توجه به ما موجب غفلت از توجه به غزه بشه
🌹میگه بعد از بازداشت وضعیت تلخی را تجربه کردم ولی به تلخی وضعیت مردم غزه نمی رسید
http://eitaa.com/sokhanesadeed
الله اکبر 🇮🇷
✅️تولد یک گروه دیگر در خانواده شجاع، آزاده و پیروزمند مقاومت
◀️گردانهای مالک اشتر بحرین با حمله هوایی به تاسیسات شرکت ترابری زمینی رژیم صهیونیستی اعلام موجودیت کرد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed
امام صادق علیه السلام
مَنْ قَضَى لِأَخِيهِ الْمُؤْمِنِ حَاجَةً قَضَى اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ مِائَةَ أَلْفِ حَاجَةٍ مِنْ ذَلِكَ أَوَّلُهَا الْجَنَّةُ؛
هر که حاجتی از برادر مؤمنش رفع کند خدای ﻋﺰوﺟﻞ در روز قیامت صد هزار حاجت او را برآورد، که اولین آنها بهشت است.
بحار الانوار، ج ۷۱، ص: ۳۲۲
شهادت مظلومانه حضرت امام ناطق به حق جعفر بن محمد الصادق علیه السلام را تسلیت عرض می کنیم؛ خداوند ما را مایه فخر اربابمان امام صادق و مصداق "هذا ادب جعفر" قرار دهد
در تاریخ است که فرزند زراره خدمت امام صادق ع رسید و گفت : شما گاهی از پدر من بدگوئی می کنید.
علت آن را حضرت بیان فرمودند:
👇
✍ شبیر فیروزیان
♦️ نگاه کلان، راهبردی و برآیندیِ امام صادق(علیه السلام) به پدیده های سیاسی و اجتماعی و ریزش برخی خواص انقلابیِ جزئی نگر/ در برابر رفتارهای پیچیده و متشابه ولیّ خدا چه باید کرد؟
🔰 عیب جویی امام صادق(ع) از زرارة ابن اعین
⚠️ زرارة ابن اعین، یکی از اصحاب خاص و بسیار مورد اعتماد امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بود. اما امام صادق (ع)، در برخی مجالس، گاه از او بدگویی می کرد. رفتاری که شاید بسیاری از خواص سیاسی زمان ما با آن مواجه شوند، موضع آنان را نسبت به ولیّ تغییر دهد. امام صادق(ع) در پیامی خصوصی به زراره، علت این رفتار خود را جلوگیری از تعرّض حکومت ظالم آن زمان به زراره بیان می کنند. چراکه ارتباط با امام صادق(ع)، تبعات زیادی برای یاران حضرت درپی داشت و فشارهای زیادی را به آنان تحمیل می کرد و این رفتار امام(ع)، از طمع دشمنان نسبت به او می کاست. (ر.ک: تفسیر نورالثقلین؛ ج3، ص285)
⚠️ آنگاه حضرت برای روشن شدن این رفتار خود برای زراره، به ماجرای سوراخ کردن کشتی توسط حضرت خضر(ع) اشاره نمودند که پس از مدتی در بیان علت این رفتار سؤال برانگیز خود به حضرت موسی(ع) فرمود:
🔸«وَ أَمَّا السَّفِينَةُ فَكانَتْ لِمَساكِينَ يَعْمَلُونَ فِي الْبَحْرِ، فَأَرَدْتُ أَنْ أَعِيبَها وَ كانَ وَراءَهُمْ مَلِكٌ يَأْخُذُ كُلَّ سَفِينَةٍ غَصْباً؛ اما كشتى، از آنِ بينوايانى بود كه در دريا كار مى كردند، خواستم آن را معيوب كنم، [چرا كه] پيشاپيش آنان پادشاهى بود كه هر كشتى [درستى] را به زور مى گرفت.(و با این عیب گذاری، دیگر در غصب آن طمعی نخواهد داشت.)» (کهف: 79)
⚠️ هرچند از ارادت زرارة به امام صادق(ع) اندکی هم کاسته نشد، اما برخی از یاران دیگر امام صادق(ع) با مشاهده برخی رفتارهای پیچیده اینچنینی از ایشان رویگردان شدند و ایشان را متهم به دروغگویی کردند.
🔰کشتی انقلاب و نگاه راهبردی و کلانِ ولیّ خدا به پدیده های سیاسی_اجتماعی
⚠️ این روایت و آیه شریفه بیانگر این نکته هستند که ولیّ خدا نگاه جامع و برآیندی و فرآیندی و راهبردی به پدیده ها دارد. همه اتفاقات جزئی را در چارچوب یک نقشه کلان تر می بیند و تصمیم می گیرد. او پدیده ها و اتّفاقات داخل کشتی را با نگاه به ساحل و دوردست ها تحلیل می کند و تصمیم می گیرد.
و این خود ممکن است موجب بروز برخی رفتارهایی از جانب او شود که از نظر ما که جزیی نگر و حال اندیش هستیم، رفتارهای متشابهی قلمداد می شوند.
⚠️ در زمانه ای که فتنه های سهمگین از هر سو بر مردم و نظاماسلامی سرازیر می شود، ممکن است در مواردی لازم باشد خضر زمانه ما، با نگاهی بلندمدت، راهبردی و جریانی که به پدیده ها دارد و به دلایل و مصالحی که بعدها آشکار خواهد شد، حتی اجازه دهد بخش هایی از کشتی انقلاب موقتاً دچار عیب و آسیب شود تا از آسیب های جدّی تر به این کشتی جلوگیری شود.
⚠️ این همان نگاهی است که هارون(ع) برای عبور از فتنه سامری داشت و همان نگاهی است که امیرالمومنین(ع) برای عبور از فتنه هایی همچون سقیفه و حکمیت داشت.
⚠️ جبهه انقلاب تا وقتی از نگاههای جزئی، مقطعی، کوتاه مدت، گزینشی و حال اندیشانه عبور نکند و داشتن نگاه کلان، راهبردی، برآیندی، فرآیندی، جریانی و بلند مدت به پدیده ها را تمرین نکند، نمی تواند با ولیّ خدا هم افق شود.
@basaer_fi
http://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر🇮🇷
✅️کنگره آمریکا در تسخیر یهودیان مخالف صهیونیسم
http://eitaa.com/sokhanesadeed
Ⓜ️ اتاق پژواک چیست؟The Echo Chamber
🔸🔹آیا تاکنون به این فکر کردهاید که در واتسآپ یا در تلگرام عضو «اتاق پژواک» هستید؟ اتاق پژواک چیست؟ در اتاق پژواک چه میگذرد؟ چگونه تشخیص دهیم در اتاق پژواک هستم؟
● تصور کنید در اتاقی هستید که هیچ صدا یا سخنی بهجز صدا و سخن خودتان را نمیشنوید؛ این اتاق فقط صداها و سخنان خودتان را بازتاب میدهد. به این اتاق «اتاق پژواک» میگویند. اتاق پژواک فضایی است که در آن افراد اطلاعاتی را به اشتراک میگذارند که صرفاً باورها و عقاید خودشان را بازتاب میدهند و آن باورها و عقاید را تقویت میکنند. در اتاق پژواک افراد اطلاعات نادرست و تحریفشده را از منابع ناموثق به طور اغراقآمیز و افراطی به اشتراک میگذارند تا باورها و دیدگاههای همدیگر را تقویت کنند.
● زمانی که افراد همعقیده و همسلیقه گروه یا محفلی را در فضای مجازی یا در دنیای واقعی تشکیل میدهند، «اتاق پژواک» شکل میگیرد. در این اتاق اطلاعاتِ ناموجه بدون استدلال به طور مکرر و افراطگونه به اشتراک گذاشته میشود. برای مثال، زمانی که دوستان یا همکاران با عقاید یکسان دور هم جمع میشوند و به طور اغراقآمیز دربارهی موضوعی خاص اطلاعات ناموثق را ردوبدل میکنند اتاق پژواک شکل میگیرد. در اتاق پژواک «یک صدا» حاکم است.
● احزاب و گروههای سیاسی هم «اتاق پژواک» تشکیل میدهند و در آن فعالیت میکنند که، بهاصطلاح، به آن «اتاق فکر» میگویند؛ یعنی اطلاعاتی را ردوبدل میکنند که صرفاً نظرات و دیدگاههای همدیگر را بدون ارائهی دلیل منعکس و تقویت میکنند.
■ چگونه بفهمیم در اتاق پژواک هستیم؟
➕ زمانی که حضوری یا آنلاین در جمع دوستان یا همکارانتان هستید و با هم بحث و تبادل نظر میکنید، این سوالها را از خودتان بپرسید:
❓ آیا داریم جانبدارانه و مغرضانه دربارهی موضوعی خاص گفتوگو میکنیم؟
❓آیا همهی ما «موضعی» یکسان نسبت به آن «موضوع» داریم؟
❓️آیا تمایل داریم مکرراً دربارهی آن موضوع صحبت کنیم؟
❓ آیا از به اشتراک گذاشتن دیدگاههای مخالف واهمه داریم و نسبت به آنها واکنش تند نشان میدهیم؟
❓ آیا بدون ارائهی دلایل کافی و ذکر منبع موثق اطلاعات را ردوبدل میکنیم؟
▪️ اگر پاسختان به این سوالها مثبت است، بدون شک بدانید که شما در اتاق پژواک گیر افتادهاید.
افرادی که در اتاق پژواک هستند در دام خطاهای شناختی زیر میافتند.
🏷 ۱. خطای تایید (confirmation bias): در این خطا افراد اطلاعاتی که باورهایشان را تایید میکنند به راحتی میپذیرند و اطلاعاتی که با باورهایشان ناسازگارند رد میکنند.
🏷 ۲. خطای عدم تایید (disconfirmation bias): در خطای عدم تایید افراد ادعاهایی را که مخالف باورهایشان هستند موشکافانه واکاوی میکنند و آنها را به چالش میکشند. در این خطا افراد ادعاهای موافقانشان را بدون دلیل به راحتی میپذیرند، اما ادعاهای مخالفانشان را حتی با ارائهی دلیل رد میکنند.
🏷 ۳. توهم حقیقت (the illusion of truth): در این خطا افراد تصور میکنند تکرار موضوع موجه بودن آن را اثبات میکند.
🏷 ۴. گروهاندیشی (groupthink): در این خطا افراد به دلایل گوناگون نظر خودشان را ابراز نمیکنند و صرفاً به تایید نظرات دیگر اعضای گروه اکتفا میکنند.
🏷 ۵. اثر ووزِل¹ (Whoozle effect): اثر ووزل زمانی اتفاق میافتد که افراد به نفع ادعاهایشان منابعی را به طور گسترده ذکر میکنند، اما این منابع به اندازهی کافی از آن ادعاها پشتیبانی نمیکنند ولی به آنها اعتبار میبخشند. درواقع، در این خطای شناختی افراد از منابعی برای اثبات ادعاهایشان استفاده میکنند که بهدرستی و به اندازهی کافی از آن ادعاها پشتیبانی نمیکنند، اما درعینحال به آنها اعتبار کاذب میدهند.
📝پینوشت
➖ ۱. خطای شناختی ووزل از شخصیت تخیلی ووزل در کتاب وینی-د-پو اثر آلن الکساندر میلن نویسندهی کتاب کودکان گرفته شده است. در این کتاب یک بچه خوک و یک بچه خرس به نامهای وینی و پو به دنبال شکار ووزل دور یک درخت میچرخند. آنها خیال میکنند دارند رد پای ووزل را دنبال میکنند، اما درنهایت متوجه میشوند که دارند رد پای خودشان را دنبال میکنند. اصطلاح به دور خود چرخیدن (کار بیهوده کردن) به این خطای شناختی (اثر ووزل) اشاره میکند.
📄 محمدرضا سلیمی
http://eitaa.com/sokhanesadeed
چند نکته درباره لایحه عفاف و حجاب در آستانه تصمیم نهایی در مورد آن
✍️ج.ص.م
✅️۱- مکررا گفته ام مهمترین عامل وضع موجود عفاف وحجاب را ترک فعل مسئولان درقوای سه گانه و فراجا و بسیج در طول سالهای گذشته و عدم حمایت و توپ و تشر و تخطئه مردمان ناهی از منکر توسط همین مسئولان به ویژه قضات می دانم و این بیماری با وجود بهترین قانونها هم درمان نمی شود و درمانش انقلاب در مدیریتهای سه قوه در چارچوب بیانیه گام دوم است.
✅️۲- لایحه عفاف و حجاب نوآوریهای بسیار خوب و ضعفهایی دارد. اگر این لایحه را به یک خیمه عظیم زیبا و با شکوه تشبیه کنیم، یک ستون خیمه پوسیده دارد و آن سپردن نقش ضابط و قاضی در بیحجابی مشهود به دوربینهای بی زبان بسیار محدود،غیر فراگیر و ناکافی است که همه محاسن آن را تحت الشعاع قرار می دهد و به جای پیشگیری، راه را برای گسترش این جرم باز می کند.
با این روش، تذکر و اقدام میدانی فراجا در قالب طرحهایی مثل #طرح_نور غیر قانونی و مستوجب تعقیب کیفری و انضباطی نیروهای فراجا خواهد بود.
✅️۳- کمترین اصلاحی که می تواند جریان اصیل دیندار و انقلابی را در خصوص لایحه تا حدودی راضی کند آن است که:
🌼 اولا الزام به تعلیق جریمه در مرحله اول را حذف کند،
🌼ثانیا بر جواز عمومی عکس برداری از صحنه های تظاهر به جرم به عنوان یک تدبیر پیشگیرانه تصریح شود
🌼 و ثالثا طی ماده ای به صراحت اعلام شود:
"مقررات این ماده نافی اختیارات ضابطان و مقامات قضایی در موارد بی حجابی مشهود نیست"
✅️۴-در صورت عدم اعمال اصلاح پیشنهادی، به ویژه پیشنهاد بند پایانی، قطعا این لایحه لایحه آشوب علیه حجاب و عفاف خواهد بود و نه لایحه صیانت از این دو ارزش اصیل اسلامی.
گسترش #هنجار_شکنی_دینی به سایر احکام مثل حرمت شرب خمر، روزه خواری علنی و... از بدیهی ترین پیامدهای چنین رویکردی خواهد کرد.
http://eitaa.com/sokhanesadeed