🟩چند پرسش از استاد محقق داماد به مناسبت نامه اخیرشان به مراجع تقلید
✍️۱- از نظر جناب عالی اگر قانون حجاب این قدر "موجب خسارت به دین و آیین و نظام و کشور عزیزمان" است، آیا رواج و گسترش روز افزون بی عفتی و بی حجابی در اماکن عمومی و رسانه ها ، پیامدهای امنیتی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی برای ایران و ایرانی مسلمان الگوی تمدن اسلامی ندارد؟! اگر دارد چند بار نسبت به این وضعیت نهیب زده یا نامه نوشته اید؟!
✍️۲- جناب عالی به عنوان یک روحانی حقوقدان چه راه حل قابل اجرایی برای پیشگیری از بی حجابی ارایه کرده اید؟!
✍️۳- جناب عالی که قانون اخیر را این قدر مضر توصیف کرده اید بفرمایید پیش از تصویب آن چه پاسخ حلی و ایجابی برای رفع ایرادهای قانون عفاف و حجاب ارایه کرده اید؟!
✍️۴-مشخصا کدام ماده قانون اخیر در صدد بهبود حجاب با چوب و فلک و کیفر سخت است؛ مگر نه این است که این قانون با جرم زدایی از بی حجابی آن را به سطح یک تخلف معمولی شهروندی تقلیل داده است؟!
✍️۵- از جناب عالی بسیار بعید است که قانون را خوانده باشید و بیش از سه چهارم مواد این قانون را ندیده باشید که صرفا متمرکز در اقدامات نرم و ایجابی و فرهنگی است؛ آیا واقعا قانون را خوانده اید؟!
✍️۶- مراجع عظام تقلید چه اختیار حکومتی دارند که با بی اعتنایی به اصل ۱۱۰ قانون اساسی، برای حل "معضل" مدنظرتان به جای رجوع به ولی فقیه به مراجع نامه نوشته اید؟!
✍️۷-جناب عالی که قانون جدید را دارای نتیجه عکس و موجب تنفر نسل جوان قلمداد کرده اید بفرمایید:
⬅️اولا آیا می دانید جامعه هدف بخش جریمه های قانون صرفا زنان بی عفت و فاقد هرگونه پوشش سر هستند؟
⬅️ثانیا آیا می دانید آمار این افراد کمتر از ۱۵ درصد مترددین در اماکن عمومی است؟
⬅️ثالثا آیا از نتایج اجرای طرح ناظر در خصوص کشف حجاب خودرویی اطلاع دارید و می دانید چقدر در کاهش این وضعیت تاثیر شگرف داشته است؟!
✍️۸- آیا از آمار موارد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص حجاب و تعداد ضرب و جرح و توهین ها نسبت به عاملان این دو فریضه چیزی به عرضتان رسانده اند؟! اگر خیر می توانید از ق.ق در این خصوص استعلام و مظلومیت عاملان دو واجب غریب تمدن ساز را کمی درک کنید!
✍️۹- جناب عالی به عنوان یک روحانی منسوب به خاندان سیادت نسبت به تئوریزه کنندگان و مروجان بی حجابی و بی حیایی یا «الذین یحبون ان تشیع الفاحشة» و «المرجفین فی المدینة» همان هایی که هشتگ های بی ناموسی و بی غیرتی را ترند می کردند و می کنند تا سیمای دینی جامعه اسلامی را با برکندن پرچم حجاب تغییر دهند تا زمینه بهتری برای همه انواع فسادها فراهم کنند، چه موضعی داشته و دارید؟!
✍️10- با توجه به این که اغلب جرایم متأثر از عامل «فرهنگی» هستند، آیا افزون بر حجاب درباره همه ی جرایمی که عامل فرهنگی در آنها موثر است، نظر بر مواجهه صرف اخلاقی و ایجابی و فرهنگی دارید؟! اگر خیر مقوله بی حجابی چه ویژگی دیگری جز میل و طمع شیاطین عالم و تبلیغات شبانه روزی آنها برای گسترش این رفتار دارد که شما درباره آن به گونه ای دیگری می اندیشید که اتفاقا با نظر شیاطین منطبق تر است؟!
🌼استاد گرامی!
✅️اگر برای این پرسشها پاسخ مناسبی ندارید ، جسارتا نامه اخیرتان نمی تواند در خوشبینانه ترین حالت معنایی جز آلت دست قرار گرفتن تان برای بدخواهان اسلام ناب محمدی داشته باشد؛ زیاده عرضی نیست!
✍️جعفر صادق منش؛ مدرس دانشگاه، وکیل دادگستری و عضو شورای علمی اندیشکده حقوق بشر و شهروندی
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🔴توطئه عباس امیرانتظام و دولت موقت برای انحلال مجلس خبرگان قانون اساسی
✳️ روز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
🔹در تاریخ ۵٨/٧/١٨ به پیشنهاد #عباس_امیر_انتظام، معاون نخستوزیر و سخنگوی #دولت_موقت، جلسهای در منزل تقی انواری و با حضور آقایان امیرانتظام، مقدم مراغهای، عباس سمیعی، فتحاللّه بنیصدر، عباس رادنیا و احمد صدر حاج سید جوادی برقرار شد و طرح انحلال مجلس خبرگان ریخته شد.
🔸صرف نظر از این که آیا دولت حق دخالت در این کار را داشت یا نه، این طرح به خاطر این بود که فهمیده بودند که مجلس خبرگان، به دنبال تصویب اصل ولایت فقیه و تغییر برخی اصول پیشنویس است.
🔹این طرح در هیئت دولت به امضای ١٧ نفر از اعضای دولت رسید و تنها ۴ نفر آن را امضا نکردند. در شب تصویب نیز دولت روزنامهها را آماده نگه داشت تا خبر مصوبه را به صورت فوقالعاده منتشر کنند و رادیو-تلویزیون هم آن را بلافاصله اعلام کنند. در این میان بازرگان آن را منوط به تأیید امام کرد و البته امام نیز قاطعانه با آن مخالفت کردند:
🔸«مگر شما مىتوانيد كه مجلس خبرگانى كه ملت با آن آراء زياد اين مجلس را درست كرده با يك كلمهاى كه شما بگوييد «ما مىگوييم كه منحل باشد» مگر با اين حرفها شما مىتوانيد، مگر شما قابل آدم هستيد! اگر چنانچه ولايتفقيه بشود، ديگر همه قدرتها دست فقيه مىآيد! پس بنابر اين عزا بايد بگيريد!
🔹اينها اگر همه قدرتها دست رئيسجمهور مثلاً كذايى بيايد، هيچ حرفى ندارند، همه قدرتها دست رئيسجمهور باشد، اگر همه قدرتها دست يک نخستوزير مثلاً منحرفى بيايد، آن هم حرفى به آن ندارند. اما اگر قدرت، نه آن قدرتى كه #قدرت_شيطانى است، آنى كه نظارت بر امور مملكت است كه نبادا معوج بشود...
🔸باز هم با رأى ملت. باز هم رأى ملت است كه آن اشخاص را يا آن هيئتهايى را كه مثلاً مىخواهند درست بكنند، با رأى ملت درست مىشود، با اكثريت. شماها در اقليت هستيد. نشستهايد آنجا با قلم مىخواهيد حكومت كنيد بر اكثريت! »(صحیفه امام، ج ١٠، ص ٣٠٩)
🔹 #مهندس_بازرگان در یک سخنرانی به مناسبت رحلت آیتاللّه طالقانی از مصوبات مجلس خبرگان اظهار نگرانی میکند. در پاسخ او، نایب رئیس مجلس خبرگان اظهار شگفتی میکند و وجود هر گونه نگرانی را رد میکند.
🔸 #شهیدسید_عبدالکریم_هاشمینژاد نیز در سخنرانی خود به وی جواب میدهد:
«موقعی نگران میشویم که این انقلاب را بدهیم به دست کسانی که در این مدت هشت ماه تجربه نشان داد که آنگونه که باید نمیتوانند عمل کنند. مسئله ولایت فقیه این است که اگر امروز این را در قانون اساسی ننویسیم، فردا امام خمینی هم اگر بخواهد در یک موضوعی اظهار نظر کند، میگویند تو مقام غیر مسئولی و حق نداری اظهار نظر بکنی. ما میخواهیم پای ولایت فقیه را به دولت و حکومت بکشانیم تا فردا به فقیه نگویند که تو آدم غیر مسئول هستی و نمیتوانی اعتراض کنی.»
🔹 #امیرانتظام بعدها از بازرگان به خاطر نداشتن شجاعت در اعلام انحلال مجلس خبرگان و در میان گذاشتن طرح با امام گلایه نمود و گفت:
🔸 «متأسفانه مهندس بازرگان با همه خصوصیات عالی و قدرت فوقالعاده در قبول شرایط سنگین زمان، فاقد جسارت کافی است. فردا بازرگان و عدهای از افراد هیئت دولت به دیدن امام رفتند و طرح را مطرح کردند. پرواضح بود که امام آن را رد خواهد کرد، در حالی که اگر قبلاً اعلام شده بود، شانس رد کردن آن ده درصد بود ولی در عوض ٣۶ میلیون مردم که به دلیل وضع خاص زمان فکر میکردند به جای پیاده کردن قانون اسلام، آخوندیسم بر مملکت حکومت خواهد کرد، بپا خاستند و تحت رهبری امام بازگشت بازرگان را از ایشان خواستند.»
بازرگان، بعدها عملکرد مجلس خبرگان در تصویب اصل ولایت فقیه را یکی از معضلات دانست و از سرایت آن به تمام ارکان حکومتی انتقاد کرد.
📚(نخستین پیشنویس قانون اساسی، صص ٢٠٠-١٩۶)
https://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ پزشکیان امشب:
مساله حجاب را باید در مدرسه جا بیندازیم!
⬅️پزشکیان چند روز قبل:
۵ هزار نفر رد صلاحیت شده را برای معلمی پذیرفتیم!
✅️پ.ن:
-قطعا بخش زیادی از معلمان به خاطر بی حجاب بودن رد شده اند!
- حالا قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🟩نخوانده اظهار نظر کردن درباره اسناد، هنر جریانی است که دیروز خسارت محض #برجام هسته ای را با اغوای #کدخدا در کاسه مردم گذاشت و امروز می خواهد #خسارت_محض مخالفت با #قانون_خدا را بر مردم تحمیل کند!
#پزشکیان
#ظریف
#قانون_عفاف_و_حجاب
https://eitaa.com/sokhanesadeed
✅️اگر دولت آمادگی اجرای قانون عفاف و حجاب را برای همه ۱۵ درصدکاشف حجاب ندارد، پیشنهاد می کنم اعمال جریمه برای مانکنهای متحرک مروج بی حجابی و بی حیایی را به ویژه در خانواده مسئولان در اولویت قرار دهد؛
🌼نتیجه شگرف این تدبیر رادر کاهش محسوس کشف حجاب به زیر ده درصد، در کمتر از یک ماه می بینیم.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🟩می دانید چرا زنان #شهرت_معاش بلاگر و بازیگر پیشتاز مخالفت و تحریک به عصیان در برابر قانون عفاف و حجاب شده اند؟
✅️چون جریمه های این قانون درباره آنها به مراتب بیشتر از افراد عادی است.
✅️اینها نگران پولهای بادآورده ای هستند که قرار است باد اجرای قانون آنها را ببرد!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
محقق داماد در همایش «مدرسه تربیتی امام موسی صدر در مدرسه دارالفنون در اسفند ۱۳۹۷:
"به نظرم در زمان فعلی در این دنیا باید این را از قرآن برداشت کنیم که ایمان و کفر قلبی است و درحقوق شهروندی اثری ندارد"
پ.ن:
بااین نگاه نه فقط بی حجابی بلکه شرب خمر و زنا و لواط و مساحقه و ارتداد و ... مباح است!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
1_15356529489.pdf
1.23M
📌 *فصلنامه رقومی «#تواصی»*
◀️ پرونده اول: غزه؛ حوض خون
◀️ پرونده دوم: تبعیض در المپیک پاریس
🔖 تابستان ۱۴۰۳
📝 *به همراه یادداشت هایی از:*
🔸 دکتر سید محمدمهدی غمامی، رئیس اندیشکده حقوق بشر و شهروندی
🔹 دکتر نیلوفر مقدمی خمامی، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا
🔸 دکتر علی فهیم دانش، معاون بین الملل اندیشکده حقوق بشر و شهروندی
🔹 دکتر حسین رجایی، دکترای روابط بین الملل از دانشگاه تهران
دکتر هیبت الله نژندی منش، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی
🔸 دکتر جعفر صادق منش، عضو شورای علمی اندیشکده حقوق بشر و شهروندی
🔹دکتر ابوالقاسم خدادی، عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد
🔸 و...
____________________________
💠 اندیشکده حقوق بشر و شهروندی
دانشگاه امام صادق علیه السلام
https://eitaa.com/sokhanesadeed
#حضرت_زهرا_س_بستر_شهادت
#حضرت_زهرا_س_شب_شهادت
#زبان_حال_امیرالمومنین_ع
امید جان خستهام! از بر من سفر مکن
بمان به پیش من، مرو، مرا تو خونجگر مکن
بی تو غریب و بی کسم، مرو مرو همنفسم
آتش سینهی مرا، بیا و شعلهور مکن
میان سوز و ساز خود، به چشم نیمهباز خود
به یاد محسنت دگر، نظر به سوی در مکن
زدل که آه میکشی، مرا زغصه میکُشی
نثار قلب وجان من، زآه خود شرر مکن
روح من و روان من، سوخت چو شمع جان من
برای غُربت علی، گریه تو از جگر مکن
صبر من و قرار من، دلبر و غمگسار من
به سوگ و هجر روی خود، مرا تو نوحهگر مکن
تو گفتهای که یاعلی، مرا کفن نما ولی
نگفتهای که بر رُخ کبود من نظر مکن
غم دلت نهفتهای، شب وداع گفتهای
هیچ کسی را تو علی، ز تربتم خبر مکن
«وفایی» شکسته دل، که گشتهای زمن خجل
جز به عزای فاطمه، زاشک دیده تر مکن
✍ #سیدهاشم_وفایی
https://eitaa.com/sokhanesadeed
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللّٰهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صابِرَةً، وَزَعَمْنا أَنَّا لَكِ أَوْلِياءٌ وَ مُصَدِّقُونَ وَصابِرُونَ لِكُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوكِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَأَتىٰ بِهِ وَصِيُّهُ، فَإِنّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْناكِ إِلّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُما لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوِلايَتِكِ.
◾️شهادت مظلومانه صدیقه طاهره حضرت فاطمه سلام الله علیها تعزیت باد.🏴🏴🏴
⭕️ وفاق، با عدالت اجتماعی برقرار میشود
🔹 حضرت زهرا (س) در #خطبه_فدکیه، جایی که اسلامشناسی خودش را ارائه میکند، تنها مسئلهای که دوبار به آن پرداخته، #عدالت_اجتماعی است.
🔸 میفرماید: «الْعَدْلَ تَنْسِيقاً لِلْقُلُوب» خداوند عدل اجتماعی را برای هم سنخ کردن دلهای مردم و پیوستگی بین مردم تشریع کرد.
🔹 یکبار دیگر میفرماید: «العدل للاحکام ایناساً للرعیه» عدالت در حکمرانی را برای انس رعیت و مردم قرار داد.
🔸 گسستگی قلوب موجب ظلم میشود. عدالت اگر دلها را هم نسق کرد، ریشهی درونی و بیرونی ظلم را از بین میبرد.
🔹 حضرت فاطمه (س) عدالت را چاره این کار میداند. برپایی عدالت یعنی چه؟ یعنی حق را کالا نکن. آموزش، امنیت، بهداشت و... نباید کالا و طبقاتی شود.
🔸 تبعیض موجب شکاف میشود و شکاف، تنفر و خشم اجتماعی درست میکند. پس عدالت غیر از اینکه زندگیها را سرپا میکند، دلها را هم نسق میکند و وحدت ملی میآفریند.
🎬 @Mostazafin_TV
https://eitaa.com/sokhanesadeed
❌️پزشکیان دروغ نمی گوید؛ فقط راست نمی گوید!
◀️روند بالا و پایین شدن عیار صداقت او را فقط در مورد گران کردن بنزین ببینید:
🔻 قبل از انتخابات:
▫️۱۴۰۰/۰۱/۲۳ | پزشکیان:
بنده معتقد بودم بنزین را قیمت بازار آزاد بدهند، یعنی همون ۲۵ هزار تومن.
▫️۱۴۰۰/۰۱/۲۸ | پزشکیان:
بنزین ۲۰ هزار تومانی به نفع مردم است.
🔻 هنگام تبلیغات انتخاباتی:
▫️۱۴۰۳/۰۳/۲۷ | پزشکیان:
اینکه گفته میشود موافقِ بنزین ۲۰ هزار تومانی هستم غلط است.
پیامک انتخاباتی: اهل شوک درمانی نیستم و دروغ بزرگ افزایش قیمت بنزین برای تخریب آرای سرنوشتساز شما مردم عزیر طراحی شده است.
▫️ ۱۴۰۳/۰۴/۱۰ | پزشکیان:
اگر دروغ بگویند، دروغ نمیگوییم.
میگویند پزشکیان میخواهد بنزین را گران کند! آیا نمیدانند که خدا میبیند؟ أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَىٰ. من آمدهام بساط کاسبان تحریم را به هم بزنم و به دروغگوییهای زشت پایان دهم.
▫️ ۱۴۰۳/۰۴/۱۰ | حمیده زرآبادی، سخنگوی ستاد پزشکیان:
اراده و تلاش دولت دکتر پزشکیان در راستای کاهش تورم است و هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت کالاها بهویژه بنزین ندارد. منشأ این قبیل سناریوسازیها در اردوگاه دولت سایه است.
▫️ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ | خبرگزاری انتخاب - بیانیه مهم عبده تبریزی مشاور اقتصادی پزشکیان: قیمت بنزین تغییر نخواهد کرد.
▫️ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ | میثم شرفی، عضو کارگروه تعیین وزیر نفت دولت چهاردهم: پزشکیان دروغ سازی تیم جلیلی درباره بنزین را تکذیب کرد.
▫️ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ | پزشکیان در مناظرات:
خبری را به نقل از من در رسانهها پخش کردند که ما بنزین را گران می کنیم، در حالی که ما بارها گفتیم این کار را نمیکنیم، متاسفانه این رسانه ها کارهایی میکنند و خبرها را به این شکل می دهند، به طور قاطع می گویم که ما بدون رضایت مردم هیچ اقدامی نخواهیم کرد.
🔻 بعد از انتخابات:
▫️ ۱۴۰۳/۰۶/۰۶ | پزشکیان:
هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم. اقتصاددانان باید به این سیاستهای نادرست اعتراض کنند. بنزین را دلاری ۵۰ تومان میخریم و ۱۰ تومان میفروشیم. هر انسان دغدغهمندی این نوع سیاست را نمیپذیرد.
▫️ ۱۴۰۳/۰۶/۱۸ | عارف معاون اول پزشکیان:
کدام عقل سلیمی میگوید بنزین را با دلار وارد کنیم و ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟
▫️ ۱۴۰۳/۰۸/۰۱ | پزشکیان در مجلس:
قیمت تمام شده بنزین ۸ هزار تومان است. هر لیتر بنزین وارداتی نیز ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان است. در صورت ادامه وضع موجود باید سال آینده ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بنزین وارد شود.
▫️ ۱۴۰۳/۰۸/۰۱ | پورمحمدی رییس سازمان برنامه و بودجه:
اگر این مصرف ادامه پیدا کند باید از حقوق کارمند و بازنشسته کم کنیم که مصرف بنزین را بالا ببریم.
▫️ ۱۴۰۳/۰۸/۰۳ | الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت:
رئیس جمهور قبل از افرایش قیمت بنزین با مردم صحبت می کند.
▫️ ۱۴۰۳/۰۸/۲۹ | قائم پناه، معاون اجرایی پزشکیان:
بنزین در ایران از آب معدنی هم ارزانتر است اما در افغانستان لیتری ۶۰ هزار تومان است. با این وضع قیمت بنزین نمیتوان ادامه داد.
▫️ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲ | پزشکیان:
بنزین گران میشود. وقتی ارز اختصاص داده نشود باید از جایی جبران شود.
▫️ ۱۴۰۳/۰۹/۱۳ | الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت:
وضعیت فعلی قیمت بنزین مطلوب نیست. بنزین هم مثل بقیه کالاها، شما نون میخری، گوشت میخری، خونه اجاره میکنی، بنزین هم مثل همون. آیا باید به همین قیمت بمونه؟
▫️ ۱۴۰۳/۰۸/۲۸ | مسعود پزشکیان، رئیس دولت:
صداقت با مردم کلید حل اساسی مشکلات کشور است!
https://eitaa.com/sokhanesadeed