✨﷽✨
🔸داستانهای بحارالانوار
💠 خطر وسواسی
✍زراره و ابوبصیر میگویند: به امام صادق علیه السلام عرض کردیم: مردی در نماز شک میکند که چند رکعت خوانده و چند رکعت مانده، و هرچه نمازش را تکرار میکند باز همین شک و وسواس را دارد. چه کند؟ حضرت فرمودند:« به شک خود اعتنا نکند و نمازش را با همان وضع به آخر برساند.»
سپس فرمودند: وسواس کار شیطان است، شیطان خبیث را با شکستن نماز و تکرار آن به طمع نیندازید و به او اجازه نفوذ ندهید، زیرا که او دست بردار نیست، بار دیگر شما را به وسوسه و شک میاندازد، بنابراین به شک خود اعتنا نکنید. وقتی شما اعتنا نکردید او مأیوس شده و به سراغ شما نخواهد آمد. إنما یرید الخبیث أن یطاع فإذا عصی لم یعد إلی أحدکم: به راستی شیطان ناپاک میخواهد از او پیروی شود. پس هرگاه از او پیروی نشد دیگر به سوی شما باز نمی گردد.
آری! وسواسی بودن نه تنها در نماز، کار شیطان است بلکه درکارهای دیگر نیز کار اوست و یک نوع مرض روحی و روانی است که باید جدأ از آن پرهیز نمود.
📚بحار ج 27، ص 8 و 270
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روضه امام صادق علیه السلام
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
🔴 🎥 حضور الهام چرخنده در مراسم سلام فرمانده و نحوه عجیب 😳 همخوانی او واکنش های مختلفی را در پی داشت.
⭕️ برای تماشای کلیپ کلیک کنید 👇
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4271767594Cabd6a78cd0
#توبه_و_اصلاح_خود
#نهج_البلاغه
☀️ فَاسْتَتِرُوا فِي بُيُوتِكُمْ وَ أَصْلِحُوا ذاتَ بَيْنِكُمْ وَ التَّوْبَةُ مِنْ وَرَائِكُمْ
🌎مردم! به خانه های خود روی آورید، مسائل میان خود را اصلاح كنید، توبه و بازگشت پس از زشتیها میسر است.
📚 #خطبه_16
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️آیا جمع کردن مال وثروت به قصد آسایش خانواده دنیاطلبی است؟
🔘حجت الاسلام و المسلمین #رفیعی
#کلیپ
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
#از_این_صفات_زشت_بپرهیز:
#نهج_البلاغه
💥وَإِيَّاکَ وَالاِْعْجَابَ بِنَفْسِکَ، وَالثِّقَةَ بِمَا يُعْجِبُکَ مِنْهَا، وَحُبَّ الاِْطْرَاءِ
🌔«از خودپسندى و تکيه بر نقاط قوت خويش و علاقه به مبالغه در ستايش (ستايش گويان) شديداً بپرهيز»
📘#نامه_53
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین عامل طلاق
#استاد_رفیعی
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
شخصی میگوید نزد پیامبر نشسته بودیم، آن حضرت فرمود: «اکنون شخصی بر شما وارد می شود که از اهل بهشت است» پس مردی از انصار درحالی که آب وضو از محاسنش می چکید وارد شد و سلام کرد و مشغول نماز شد فردای آن روز نیز پیامبر ص آن سخن را تکرار فرمود. باز همان مرد انصاری وارد شد و روز سوم نیز همین داستان تکرار شدبعد از خارج شدن آن حضرت از مجلس، یکی از یاران به دنبال آن مرد انصاری رفت و سه شب در نزد او به سر بردولی از شب بیداری و عبادت چیزی ندید، جز اینکه هنگام رفتن به رخت خواب ذکر خدا را می گفت و بعد می خوابید و برای نماز صبح بیدار می شدبعد از سه شب آن صحابی گفت: من از پیغمبردرباره تو چنین سخنی شنیدم، خواستم بفهمم که چه اعمال و عباداتی انجام می دهی که باعث شده پیامبرص تو را بهشتی بخواند؟ مرد انصاری در جواب گفت: غیر از آنچه دیدی از من بندگی سر نمیزند جز آنکه بر احدی از مسلمانان در خود غشّ و خیانتی نمیبینم و بر خیر و خوبی که خدای تعالی به او عنایت کرده، حسدی نمیورزم (و در یک کلام خیرخواه مردم هستم) آن صحابی گفت: این حالت است که تو را به این مرتبه رسانده و این صفتی است که تحصیل آن از مابر نمیآید
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
میگم خیلی زشته ڪه ڪانال ☝️🏻
امام #زمان ( عج ) خالی بمونه ها
اگه بیای تو این #ڪــانال ممڪنه تمام ڪانالای دیگه ای ڪه داری رو #پاڪ ڪنی
به عشـــق امام زمان بزن روی لینک
https://eitaa.com/joinchat/4271767594Cabd6a78cd0
💢 خودپسندی، دشمن عقل انسان
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 عجْبُ الْمَرْءِ بِنَفْسِهِ، أَحَدُ حُسَّادِ عَقْلِهِ.
🔹خودپسندی، از حسودان عقل آدمی است.
📚 حکمت 212 نهج البلاغه
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
📚#امام_سجاد_و_آزادی_بردگان
امام صادق (ع) فرمود: علی بن الحسین زین العابدین هر گاه ماه مبارک رمضان میشد، غلامان و کنیزان خود را در موارد مخالفت و سرپیچی تأدیب نمی کرد، هر چه از آنها سر میزد در دفتری با قید تاریخ یادداشت میکرد، تا شب آخر ماه در آن شب همه را گرد خود جمع میکرد و از روی یادداشت به هر یک از آنها که سرپیچی کرده بودند میفرمود: در فلان روز و فلان ساعت فلان کار را نکردی من به تو چیزی نگفتم و آن غلام یا کنیز اعتراف میکرد. وقتی از همه اقرار میگرفت در وسط آنها میایستاد و میفرمود: آنچه میگویم با صدای بلند بگویید: «یا علی بن الحسین إن ربک قد أحصی علیک کل ما أحصیت علینا و لدیه کتاب ینطق علیک بالحق لایغادر صغیرة ولا کبیرة مما أتیت و عملت»؛ ای علی بن الحسین! پروردگارت آنچه کرده ای ثبت و ضبط نموده و همان طوری که تو کردار ما را ثبت کردی نزد او نوشته ای است که گواهی کردار گذشته ی تو است، هیچ عمل کوچک و بزرگی از تو یافت نمی شود که در آن دفتر نباشد، پس ما را عفو فرما و ببخش چنانچه امیدواری خدای توانا تو را ببخشد. به یاد آور هنگامی را که با خواری در پیشگاه عدل الهی میایستی. آن خدایی که به اندازه ی دانه ی خردلی ستم روا نمیدارد، همان مقدار را در روز واپسین به حساب میآورد. آن گاه به غلامان میفرمود: من از شما گذشتم. آیا شما هم مرا بخشیدید و از کوتاهیهایی که نسبت به شما کردهام چشم پوشی کردید؟ من مالکی بد و پست و ستمگرم؛ ولی در تحت قدرت ملکی دادگر و بخشاینده و با فضل و احسانم. غلامان عرض میکردند: آقای ما! با این که هرگز به ما بدی نکرده ای تو را بخشیدیم، سپس میفرمود بگویید: «اللهم أعف عن علی بن الحسین کما عفا عنا فأعتقه من النار کما أعتق رقابنا من الرق»؛ خدایا! از علی بن الحسین بگذر چنانچه از ما گذشت و او را از آتش جهنم آزاد کن همان طور که ما را از بندگی آزاد کرد. آن گاه در روز عید فطر به همه ی آنها مقدار زیادی که از مردم بی نیاز باشند مال میداد و مرخص میکرد. هر سال آخر ماه حدود بیست نفر کم یا بیشتر از غلامان و کنیزان خود را آزاد میکرد.
📙پند تاریخ ۱۱۱۰۱۰۹/۲ ؛ به نقل از: بحار الأنوار ۲۲/۱۱
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313