🛑 #پهلوی_به_روایت_علم (۱۴۱): پادگانی بهنام دانشگاه!
🔹 «امیر اسدالله علم» نخستوزیر، وزیر دربار و معتمد شاه در خاطرات خود نوشته است: "شاهنشاه فرمودند «در این دانشگاهها چه خبر است؟ خیلی باید اقدامات شدید کرد… به تمام روسای دانشگاهها ابلاغ کن که مسامحه و سهلانگاری را نخواهیم بخشید. بعد هم گفتهام چک لیست برای درجه فعالیت استادان تهیه شود که مثل نظامیها نمره بگیرند. به باهری بگو به… وزارت علوم برود… و با سرلشکر فیروزمند ترتیب کارها را بدهد.»"
منبع: خاطرات علم، جلد سوم، چاپ سوم، ص۲۸۶ (۱۹ آذر ۱۳۵۲)
@mozdoor
(۳۵۶۲)
@sokhanshia
@sokhanshia
🌹🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹🌸
🔸️ یزید بن معاویه را می شناختند ولی چرا در برابر او سر خم کردند؟؟؟!!!!!
بعد از آنکه مسیر جامعه اسلامی، آنچنان که میدانید همه، به انحراف و انحطاط دچار شد، چه چیزی موجب شد که مسلمانها نتوانند به اسلام واقعی، به سوغات و ارمغانی که خدا برای آنها به رایگان داده بود و رسانده بود_نسل دوم رایگان گرفته بودند، فداکاری ها برای نسل اول بود_ این سوغاتی که رایگان در اختیار آنها قرار گرفته بود، چه چیزی موجب شد که اینها نتوانند آن را برای خودشان نگه بدارند؟؟ جز ترس؟؟ چه کسی معاویه را نمی شناخت، از مردمانی که اطراف امیر المومنین بودند و در تیررس تعلیمات و آموزش ها و سخنان آن بزرگوار، چه کسی؟؟ در حجاز چه کسی نمی شناخت معاویه بن ابی سفیان را؟؟ چه کسی نمی شناخت یزید بن معاویه را؟؟ چه کسی نمی شناخت عبد الملک بن مروان را؟؟ دودمان بنی امیه را چه کسانی بودند که ندانند، نشناسند، نیازموده باشند، تجربه نکرده باشند، سخن قرآن را و سخن پیامبر را و واقعیت تاریخی محکوم کننده نسبت به آنها را نفهمیده باشند، لمس نکرده باشند؟ همه میدانستند جزء #ترس ؟؟ علت اینکه می رفتند تسلیم میشدند ، علت اینکه همکاری میکردند، علت اینکه مزدور میشدند، علت اینکه در مقام مزدوری، خود شیرینی هم میکردند، خوش رقصی هم میکردند، این نبود جزء ترس، و این ترس، از طبقات پایین #مردم بگیر تا طبقات عالیه، تا چهره های معروف، تا آنهایی که مردم نسبت به آنها امید داشتند، همه را فرا گرفته بود...
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص،۲۳۰.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
#محرم
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
#مهدویت
🔷️تفاوت شیعیان با دیگر مسلمانان🔷️
《همهی مسلمانان، حقیقت مهدی موعود را از طریق روایات خدشه ناپذیری که از نبی اکرم (ص) و اولیای دین رسیده است، قبول دارند، اما این حقیقت در هیچ جای جهان اسلام، مثل محیط زندگی ملت عزیز ما و شیعیان، این برجستگی و این چهره درخشان و این روح پرتپش و پرامید را ندارد، این به خاطر آن است که ما به برکت روایات متواترهی خودمان، شخص مهدی موعود را با خصوصیاتش میشناسیم. مردم ما ولی الله اعظم و جانشین خدا در زمین و بقیهی اهل بیت پیامبر را با نام و خصوصیات می شناسند، از لحاظ عاطفی و فکری با او ارتباط برقرار می کنند، به او میگویند، به او شکوه میبرند، از او میخواهند و آن دوران آرمانی – دوران حاکمیت ارزشهای والای الهی بر زندگی بشر را انتظار میبرند، این انتظار دارای ارزش زیادی است. این انتظار به معنای آن است که وجود ظلم و ستم در عالم، چشمهی امید را از دلهای منتظران نمیزداید و خاموش نمیکند. اگر این نقطهی امید در زندگی جمعیتی نباشد، چاره ای ندارد جز این که به آیندهی بشریت بدبین باشد.》
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
#امید
#انتظار
#سخن_ناب
@sokhanshia
@sokhanshia
🌹🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹🌸
🔷️ عبدالله عمر
عبدالله عمر سمبل بی عرضگی و ضعف نفس و حق ناپذیری بود. حق ناپذیری توام با بی عرضگی، همانطور که عرض کردم، و الّا عبدالله زبیر هم حق ناپذیر بود. آدم وقتی نگاه میکند، در مجموع چهره عبدالله بن زبیر دژخیم ضد علی را باز قابل قبول تر می یابد تا چهره آدمی مثل عبدالله عمر، عبدالله عمر آدمی است که بعد از عثمان کشته شد، با امیرالمومنین بیعت نکرد. چون دید که به قول خودش و به خیال خودش، همه ی مسلمانها در این مساله اجماع نکردند، چون دید که به قول خودش و به خیال خودش، همه مسلمانها در این مساله اجماع نکردند. خب، تو اگر غرض شخصی نداشتی، اگر دچار غرض ها و مرض های قلبی نبودی، این جمله *لاتستوحشوا فی طریق الهدی لقله اهله* را که از امیرالمومنین نشنیده بودی، اما مضمون این جمله هم از پیامبر، از قرآن کریم به گوشت نخورده بود؟ ندانسته بودی که در راه خدا، در راه درست، در راه هدایت، با کم بودن یا زیاد بودنِ رهروان، نبایستی انسان راهش را عوض کند و تصمیمش را دگرگون کند، باید ببیند که راه هدایت هست یا نیست. چون به این اصل مهم اسلامی موثر در زندگی؛ نگاه نکردن به اینکه دیگران چه میگویند، اعتنا نکردن به اینکه اکثریت های اسیر جهل یا غرض چگونه عمل میکنند، چون این اصل در اختیارش نبود، در دستش نبود، عامل نبود، از امیرالمومنین کنار گرفت، بیعت نکرد از روی احتیاط.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص،۲۳۱.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
#محرم
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
💢 لزوم استفاده از علمای اخلاق
🔸یک نکتهای که در مطالبهگری وجود دارد و در کلّ اقدامات دانشجویی اصلاً این مسئله به نظر من مهم است، این است که باید دانشجوها مبانی اعتقادی خودشان را محکم کنند؛ مبانی اعتقادی را، مبانی ایمانی را دانشجوها باید در خودشان مستحکم کنند که این هم البتّه راههای مخصوص خودش را دارد، [از جمله] مطالعه و مجالست با علما.
🔸در دعای ابوحمزه که به خدای متعال عرض میشود چرا من در یک مواردی حال دعا پیدا نمیکنم، حال توجّه پیدا نمیکنم، یکی از چیزهایی که به عنوان علّت از قول امام سجّاد نقل شده این است که «اَو لَعَلَّکَ فَقَدتَنی مِن مَجالسِ العُلَماء».(۱۲) حالا لزوماً مراد از «عالمان» معمّمین نیستند؛ [یعنی] عالِم اخلاق، عالِم دین؛ در مجالس اینها باید شرکت کرد، باید حضور پیدا کرد، باید از آنها استفاده کرد.
1401/02/06
☑️ @amin_enqelab
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️پاسخ به شایعات فضای مجازی در مورد فلسطین👇
🚫شایعه: فلسطینیان زمین هایشان را به اسرائیلی ها فروختند؟!
🚫شایعه: مردم فلسطین خون اهدایی شیعیان ایران را پس فرستادند!
🚫شایعه: فلسطینی ها ناصبی هستند
🚫 شایعه: ساخت مسجد ابن ملجم در میدان غزه
🚫شایعه: توزیع گوشت نذری به اسم صدام در فلسطین
🚫شایعه: ساخت میدان صدام حسین در فلسطین برای دشمنی با مردم ایران
🚫شایعه: بازی نکردن تیم فوتبال فلسطین با تیم ملی
#روز_قدس
#فلسطین
@sokhanshia
🔰بدبختی یک مملکت اسلامی
🔹بدبختی یک مملکت اسلامی است که اتکا پیدا بکنند یا ارتباط پیدا بکنند یا پیمان ببندند با یک دولتی که الآن دشمن اسلام است و در مقابل اسلام ایستاده است و غصب کرده است فلسطین را.
📅 #امام_خمینی (ره) | ۱۸ شهریور ۱۳۴۳
@sokhanshia
@sokhanshia
*✳️✅ رهبر انقلاب، خطاب به مردم:*
*انتظار نداشته باشید بلافاصله همه چیز درست شود!باید صبر کنید.*
*بی صبری را به مرز همکاری با دشمن نرسانید*
*صبر یعنی ...👆*
*🔴 قابل توجه دوستانی که با بی صبری میگن؛ این دولت هم فرقی با اون دولت نکرده!!!👆
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ توصیه ی رهبری به صبر کردن و انتظار بیش از اندازه نداشتن در رسیدن به نتیجه...
@sokhanshia
@sokhanshia
با مردم حرف بزنید
حرف زدن با مردم و مشکلات را و راهحلها را با مردم در میان گذاشتن هم یکی از جلوههای مردمی بودن است. مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مشکلی وجود دارد، راهحلّی [هم] وجود دارد. البتّه سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجّهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود؛ نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد. با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید، از مردم کمک بخواهید در موارد مختلف، هم کمک فکری، هم کمک عملی. در یک جاهایی یک خطایی اتّفاق میافتد - خب همهی ماها اشتباه میکنیم دیگر؛ خطا در کار ماها کم نیست - از مردم عذرخواهی کنید؛ صریحاً [بگویید] این اشتباه شده، از مردم عذرخواهی کنید. مردمی بودن این جهات مختلف را دارد. گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهید؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمایی؛ صادقانه [بگویید] این کارها را انجام دادهاید.مردمی بودن اینها است؛ اینها جهات مختلف مردمی بودن است.
بیانات در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
پ.ن: آقایان مسئول، ما شما را به صداقت و اخلاص میشناسیم. اما صحبت کردن با مردم و اقناع افکار عمومی و اقدام بهنگام را جدّی بگیرید و الا به تصریح رهبر انقلاب، اعتماد عمومی مردم را از دست خواهید داد.
#امام_زمان
#رئیسی
@fakhrian_ir
@sokhanshia
@sokhanshia
▫️توصیههایی به دانشجویان
• پرهیز از انفعال و نااُمیدی به وسیله تقوا و مراقبت دائمی
۱۴۰۱/۲/۶
#تبیین
#رئیسی
@sokhanshia
@sokhanshia