eitaa logo
سلاله اخلاقی
189 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
705 ویدیو
97 فایل
•❁﷽❁• ✅مهارت‌هایی برای شاد زیستن و تقویت باورهای دینی ✅پاسخگویی به سوالات اعتقادی زن و خانواده با رویکرد تربیتی رزومه‌الکترونیکی https://zil.ink/arezooye_parvaz آیدی @arezooye_parvaz
مشاهده در ایتا
دانلود
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه CNN رژیم تروریستی و جنایتکار امریکا از آموزش صدها نفر دختر در اقلیم کردستان عراق برای اغتشاش در ایران رونمایی کرد.
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 چرا نظام در کنترل اغتشاشات خیلی سریع عمل نمی‌کند؟ 🍃🌹🍃 🎙دکتر سید جلال حسینی | @javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠برکت مهمان ⚪️زنی بود که مهمان دوست نداشت... روزی همسر او به نزد "حضرت محمد می‌رود و بازگو می‌کند که همسر من مهمان دوست ندارد حضرت محمد به مرد می‌گوید: برو و به همسرت بگو من فردا مهمان شما هستم... فردای آن‌روز حضرت محمد مهمان آن زن و مرد میشود... ⚪️هنگام رفتن از آن خانه زن میبیند که پشت عبای حضرت محمد (ص) پر از مار و عقرب است... زن فریاد میزند یا محمد(ص) عبای خود را بیرون بیاورید... ❤️حضرت محمد (ص) می فرمایند 🌿اینها "قضا و بلای" خانه شما است که من می برم... پس مهمان حبیب خداست و از روزی اهل خانه کم نمیشود و قضا و بلای اهل خانه را با خود می برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زنان در جمهوری اسلامی ⭕️ در بحث آموزش: ♦️ به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبه‌ی 1 را داریم. 💢 به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بی‌سوادترین کشورها در حوزه‌ی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزه‌ی بانوان هستیم: میزان بی‌سوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال 1354 به کمتر از 10 درصد در سال 1389 کاهش یافته‌است. ♦️ افزایش نسبت دختران به پسران در تحصیلات دانشگاهی: نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود 25 درصد در دهۀ 50، گاه به بیش از 50 درصد رسیده است. ♦️ افزایش استادان زن در دانشگاه‌ها: نسبت زنان در استادان و هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور، از حدود 14 درصد در دهۀ 50، به حدود 30 درصد در دهۀ 90 رسیده‌است. ⭕️ در بحث ورزش بانوان: ♦️ تعداد رشته‌های ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال 1357، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب ♦️ تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از 9 مربی به 35.000 مربی افزایش یافته است. ♦️ تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به 16٫000 نفر رسیده ‌است، که نشان از افزایش ۲هزاربرابری داورِ زن است ♦️ همچنین تعداد ورزشگاه‌های اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، 30 برابر شده‌است. ♦️ فدراسیون‌های فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است. ♦️ مدال‌های کسب‌شده در رویدادهای بین‌المللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است. ⭕️ در بحث بهداشت و سلامت: ♦️ در شاخصه‌ی امید به زندگی زنان،‌به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایین‌تر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایین‌تر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایین‌تر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم. ♦️ در تعداد پزشک بانوان، پس از انقلاب، تعداد پزشک‌های فوق تخصص مرد 3 برابر شده اما خانم‌ها 12 برابر شده است. ♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از 15 درصد به 40 درصد طی فقط بیست سال. ♦️ افزایش نسبت پزشکان فوق‌تخصص زن از 9 درصد به 30 درصد طی فقط بیست سال. ♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از 16 درصد به 98 درصد طی فقط بیست سال. و... . ⁉️ ما دقیقاً کدام ظلم را باید تمام کنیم؟! 💢 جمهوری اسلامی در حوزه‌ی بانوان فوق‌العاده کار کرده در حدی که نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطه‌ی عطفی برای زنان ایرانی در همه‌ی حوزه‌ها بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃حس آرامش یعنـی: بدونیم خدایی داریم که همیشه حواسش به زندگیمون هست...🌸🍃 لحظه ها تون پراز یادخدا🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸تصویری متفاوت از شعار زن زندگی آزادی اونا و ما😍