محل سکونت امام زمان علیهالسلام کجاست؟ .mp3
4.5M
🦋چشمبهراه🦋
در رابطه با محل سکونت امام زمان علیهالسلام کدام گزینه صحیح است؟
الف) محل سکونت ایشان مشخص نیست.
ب) ایشان در مکه زندگی میکنند.
ج) محل زندگی ایشان مسجد جمکران است.
🔆 فرصت شرکت در مسابقه ساعت 11:25 تا ساعت 13
📱همراه گزینهی صحیح، نام و نام خانوادگی خود، و نام مسابقه فراموش نشود.
🎁 جایزهی هر هفته، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس
@javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصب کتیبه «یا باب الحوائج» بر بلندای ایوان طلا و پرچم مشکی بر فراز گنبد مطهر رضوی به مناسبت ایام سوگواری امام موسی بن جعفر علیه السلام
@solalehakhlaghi
🏴موسی بن جعفر علیه السلام
"شیرین تر از عسل
"
شخصی به نام فضیل خدمت حضرت موسی بن جعفر مشرف شده پرسید: خداوند عسل را در قرآن این گونه معرفی میکند « فِيهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ» "در آن شفا است برای همه مردم" تفسیر آن چیست؟
حضرت تفسیرِ بسیار عمیق و منحصر به فردی از این آیه فرمودند:
َ يَعْنِي مَا يَخْرُجُ مِنْ عِلْمِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ ع فَهُوَ الشِّفَاءُ كَمَا قَالَ شِفاءٌ لِما فِي الصُّدور»
« علوم و معارفی که از سرچشمه علم امیرالمؤمنین خارج میشود شفاست و شفای هر آنچه در سینه هاست.»
اگر عسل در ظاهر شفاء دهنده بسیاری از بیماریها و التیام بخش زخمها و بهترین و کاملترین ماده غذایی است که تا کنون شناخته شده است، سیره و کلمات و احادیث گهربار امیرالمؤمنین نیز ، تنها شفاء دهندهی بیماریهای اخلاقی و اعتقادی همه مردم دنیاست، اگر آن را بکار گیرند.
بخل، کینه، حسد، ریا، دروغ، تکبر، عجب، شک وتردید و هر بیماری اخلاقی و اعتقادی با مراجعه به سرچشمه شریعت علوی به شیرینی درمان میپذیرد.
وشاید از همین رو به وجود مقدس امیر المؤمنین به عنوان *«یعسوب الدین» سلام میدهیم. وجود مقدسی که به کار گیری علوم و معارفش، درمانی است به شیرینی عسل.
برگرفته از بیانات استاد بروجردی
بحارالانوار، ج ۲۴، ص۱۱۳
فرازی از زیارت امیرالمومنین
#معنای_ملکه_زنبور_عسل
@solalehakhlaghi
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠 پرسش:
دین حضرت محمدصلی الله علیه و آله، قبل از بعثت چه بود؟
......................................................................................................................................
✍️پاسخ:
1️⃣نکته اول: قرآن کریم تصریح می فرماید: «تنها دین نزد پروردگار، سلام می باشد»؛ «إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلام». (1)
معنای اسلام، تسلیم در برابر فرمان خداوند است. (2)
2️⃣نکته دوم : روح دين در هر عصر و زمان چيزى جز تسليم در برابر حق نبوده و نخواهد بود و این مساله نسخ ناپذیر می باشد و تفاوت در شریعت ها می باشد (برنامه های عملی که توسط پیامبران مختلف بیان شده است). همانطور که پروردگار عالم به پیامبر اسلام می فرماید: «ثُمَّ جَعَلْناكَ عَلى شَريعَةٍ مِنَ الْأَمْرِ فَاتَّبِعْها وَ لا تَتَّبِعْ أَهْواءَ الَّذينَ لا يَعْلَمُون»؛ «سپس تو را بر شريعت و آيين حقّى قرار داديم؛ از آن پيروى كن و از هوسهاى كسانى كه آگاهى ندارند پيروى مكن». (3)
3️⃣نکته سوم: با توجه به مطالب فوق روشن می شود، دین حضرت محمد صلوات الله علیه، «اسلام» بوده اما اینکه از چه شریعتی تبعیت میکردند؟ با توجه به مسلم و قطعی بودن بالا و والاتر بودن مقام حضرت رسول بر همه پیامبران و همچنین مطالبی که از روایات حضرات معصومین علیهم السلام استفاده می شود، به این نتیجه می رسیم که ایشان، وظایف خود را به صورتهای گوناگون مانند الهامهای قلبی، تحدیث (سخن گفتن با فرشته) و رؤیاهای صادق دریافت میكردند.
امیرالمؤمنین علیهالسلام در این رابطه میفرماید: «از روزی كه پیامبر از شیر گرفته شد خدا او را با بزرگترین فرشته قرین و همراه ساخت تا بهوسیله آن فرشته، بزرگواریها را بپیماید و به نیكوترین اخلاق، آراسته گردد». (4)
بنابراین حضرت قبل از بعثت، مراحلی از نبوت را دارا بوده و با جهان غیب بهگونهای ارتباط داشته است همانطور كه حضرت یحیی و حضرت عیسی (ع) در دوران كودكی به مقام نبوت رسیده و با جهان غیب ارتباط داشتهاند. آنگاه در چهلسالگی به مقام رسالت و ابلاغ و اظهار پیام خدا به مردم برانگیخته میشود.
نتیجه اینکه: دین حضرت قبل از بعثت همان اسلام بوده و شریعتی مخصوص به خود را داشته اند.
📚پینوشت ها:
1. آلعمران /19
2. نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص: 491
3. جاثیه/18
4. نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص: 300،خطبه قاصعه
کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنبال راه تو؛ رودها دریا شدن!
حرفهای روشنت؛ حالا معنا شدن!
ویژهی عید مبعث 🌹
#پیامبر_رحمت ﷺ
@solalehakhlaghi
🍃🌸 " بعثت " ، مهمترین مساله در طول عمر بشریت.
🍃🌺 حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
💐 مسألهی بعثت و پدید آمدن این حادثهی الهی، مهمترین مسألهیی است که در طول عمر طولانی بشریت، برای او اتفاق افتاده است.
💐 در سرنوشت انسان و تاریخ بشر، هیچ حادثهیی به قدر این حادثه مؤثر نبوده و هیچ لطفی از طرف پروردگار عالم، به عظمت این لطف و فضل برای انسانها، وجود نداشته است.
💐 ما افتخار داریم که با همهی وجود، این بعثت عظیم را قبول کردیم و به آن ایمان آوردیم و این راه سعادت را شناختیم.
💐 این، خود یک نعمت عظیم الهی است و هر انسان مسلمانی وظیفه دارد که بعثت نبوی را در زندگی شخصی و دنیای خود تحقق ببخشد و با ایمان و عمل و حرکت به سمت هدفهایی که در بعثت نبیّ اکرم(صلّی اللَّه علیه و آله) وجود داشته است، خود را به بهشت سعادت الهی و معنوی واصل و نایل بکند
🍃🕯۴ اسفند ماه ۱۳۶۸
@solalehakhlaghi
🌴به مناسبت #عید_مبعث
✅پیامبر اکرم علمدار #جهاد_تبیین
بعثت پیامبر اکرم و استمرار نبوت ایشان، با مخالفت های درونی و بیرونی همراه شد. اولین و مهمترین اقدام پیامبر اکرم برای جذب مخالفان و حفظ موافقان تبیین بود.
در این مسیر پیامبر اکرم روش های متعددی را در پیش گرفتند که امروز نیز کاربردی هستند:
1⃣.همدلی و همراهی
عمده فعالیت پیامبر در تبیین همدلی و همراهی یا همان بهره گیری از اخلاق ناب دینی بود. اخلاق پیامبر و همراهی ایشان با مسلمانان در زندگی و رفت و آمد نقش بی نظیری در جذب و حفظ مسلمانان داشت. آیاتی مانند قَد جاءَکُم رَسولٌ مِن اَنفُسِکُم عَزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّم حَریصٌ عَلَیکُم بِالمُؤمِنینَ رَءوفٌ رحیم» ناظر به این همدلی و همراهی است. داستان های شگفت انگیز درباره اخلاق پیامبر زیاد است.
2⃣. تزریق امید صادق در جامعه
امید کلید اساسی و موتور محرکه حرکت جامعه است. پیامبر اکرم از این روش مکرر استفاده کرده اند. آیات ابتدایی سوره روم و آیه «هُوَ الَّذي أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدىٰ وَدينِ الحَقِّ لِيُظهِرَهُ عَلَى الدّينِ كُلِّهِ وَلَو كَرِهَ المُشرِكونَ» ناظر به این موضوع است. بشیر بودن پیامبر نیر این مطلب را می رساند. درجنگ احزاب مسلمانان به صخره سختی برخورد کردند و پیامبر ضمن زدن سه ضربه به سنگ، با هر برقی که از ضرباتش نمایان میشد، مژدۀ فتوحات آیندۀ مسلمانان در شام، یمن و ایران را به آنان داد.
3⃣. بیان دستاوردها و داشته ها
از این روش در آیات قرآن استفاده شده است. پیامبر اکرم نیز از این روش استفاده کرده اند. آیه إِذْ كُنْتُمْ أَعْداءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ نمونه خوبی از بیان دستاوردها است.
پیامبر اکرم در غزوه حنین هنگامی که مکیان و مدنی ها درباره تقسیم غنائم جنگی به اختلاف خوردند در برابر اعتراض انصار فرمود: ما گروهى گمراه بودید که از طریق من هدایت یافتید. فقیر بودید، بى نیاز شدید. دشمن بودید، مهربان گردیدید. همگى عرض کردند: صحیح است، اى رسول خدا! پیامبر فرمود: شما مى توانید طورى دیگر به من پاسخ بگویید و در برابر خدمات من حقوقى را که بر گردنم دارید، به رخ من بکشید و بگویید: اى رسول خدا روزى که قریش تو را تکذیب کرد، ما تو را تصدیق نمودیم، قریش، تو را یارى نکرد، ما یارى کردیم؛ تو را بىپناه ساخت، ما پناه دادیم. روزى تهىدست بودى، تو را کمک کردیم. اى گروه انصار! چرا از مختصر مالى که به قریش دادم تا آنها در اسلام استوار گردند و شما را به اسلام خود واگذار نمودم دلگیر شدید. آیا راضى نیستید که دیگران مال و گوسفند ببرند و شما پیامبر را همراه خود ببرید؟ به خدا سوگند! اگر همه مردم به راهى بروند و انصار به راه دیگر، من راه انصار را انتخاب مى کنم. سپس براى انصار و فرزندان انصار طلب رحمت کرد.
سخنان پیامبر، آنچنان عواطف انصار را تحریک کرد که همگى گریه کنان گفتند: اى رسول خدا! ما به قسمت خود راضى هستیم و کوچکترین گله اى نداریم.
#بعثت
#جهاد_تبیین
@solalehakhlaghi