16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تأکید بر حمایت از جناب دکتر قالیباف
https://eitaa.com/hamim1/1796
اهمیت توانمندی رئیس جمهور در انجام وظایف
به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در نشست هماندیشی ملاکهای انتخاب اصلح از منظر فقه و حکومت توانمندی و قدرت بر انجام تکالیفی که در قانون و شرع تعیین شده را از جمله ویژگیهای مهم نامزد ریاست جمهوری برشمرد و گفت: در کشور عزیز ایران مسئولیتها متعددی از جمله ریاست قوه مجریه، ریاست شوراهای عالی و مسئولیت در زمینه فرهنگ عمومی برعهده ریاست جمهور قرار دارد و اگر رئیس جمهور توانمندی لازم برای مسئولیتها نداشته باشد شاید به نوعی گفته شود که خیانت کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید براینکه تعهد برای تصدی مسئولیت در نظام اسلامی به تنهایی کفایت نمیکند و توانمندی برای انجام مسئولیت لازم است، گفت: اباذر زبان گویای اسلام بود و حاکمان را نهی از منکر کرد؛ اما پیامبر اکرم صل الله علیه آله ابوذر را پذیرش مسئولیت به دلیل نداشتن توانمندی برحذر داشت.
حجت الاسلام والمسلمین صلح میرزایی در رابطه با تزاحماتی که بین اوصاف نامزدهای ریاست جمهوری وجود دارد، تاکید کرد: فعل همه افراد جامعه باید مکمل راهبردهای ولی جامعه باشد و ولی جامعه در هر مرحلهای از انقلاب اسلامی ویژگیهای مهم نامزد اصلح را بیان کردند، مردم در انتخاب رئیس جمهور باید این ویژگیها را مدنظر قرار دهند.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری افزود: رهبر معظم انقلاب در هر دوره ای ویژگیهای نماینده اصلح را بیان کردند و در دیدار اخیر فرمودند: رئیس جمهور باید فعال پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی باشند و رعایت این ویژگیها برای انتخاب فرد اصلح بسیار راهگشاست.
مشاهده در رسانیوز
https://rasanews.ir/fa/news/760185
#سعید_صلح_میرزایی
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#توانمندی
@hamim1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🌺 رهبر انقلاب، سرافرازی ملت ایران در آزمون انتخابات را منوط به مشارکت بالا و انتخاب اصلح عنوان کردند
👈 نامزد اصلح کیست؟
👈 معتقد به مبانی انقلاب، کارآمد و دارای توانایی کار. ۱۴۰۳/۴/۵
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم. ۱۴۰۳/۰۴/۰۸
🖼 #انتخابات_ریاست_جمهوری | پویش #بعلاوه_یک
🖥 پخش زنده: Farsi.khamenei.ir/live
وقتی این بزرگواران را میبینم که با این سختی رأی میدهند تا در ساخت #ایران_قوی و سربلندی #جمهوری_اسلامی سهیم باشند از اعمال ناچیز خودم برای انقلاب عزیز، شرمنده میشوم.
یک نفر در میان توهینهای ضد انقلاب و یک نفر با وجود نداشتن دو پا.
چقدر خوبید ایرانیان مومن.
#انتخابات
#مثل_رییسی
https://eitaa.com/hamim1/1801
هدایت شده از سیدالعلماء
🔺 ذکر دعای سفارش شده از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی به نقل از مرحوم امام خمینی که به شاگردان خویش به جهت دفع بلا و مصیبت توصیه میفرمودند:
عصر و غروب جمعه، به نیابت از تمام شیعیان عالم
ده مرتبه:
اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ ادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان، همانا تو بر هر امری قادر و توانائی
التماس دعا
@seyedololama
۲۶ ژوئن، ۲۰.۳۲.mp3
16.46M
دعوای همه دشمنان انبیا با آنها سر یک کلمه بوده و آن کلمه توحید است. توحید یعنی پرستش خدا و اجتناب از طاغوت.
صرف گفتن لا اله الا الله که ضرری به دشمن ندارد فایدهای ندارد بلکه اجتناب از طاغوت یعنی عمل نکردن به قانون طاغوتی و طبق سبک زندگی طاغوتی زندگی نکردن.
همه دغدغه انبیا علیهم السلام و ائمه علیهم السلام این بود که الله بر حکومت اسلامی حاکم باشد.
مسجد محمدی تهران
چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳
#سعید_صلح_میرزایی
#توحید
#صوت
@hamim1
🌀 زنگ هشدار مشارکت چهل درصدی
#یادداشت_مهمان
📌متن شبهه👇
رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهوری اش، 35 درصد یا 40 درصد حائزان شرایط شرکت کنند. پیداست که مردم به نظام سیاسیِ خود نه اعتماد دارند، نه اعتنا می کنند و نه امید دارند.»
آیا اکنون این ننگ دامن گیر نظام جمهوری اسلامی شده؟
📌پاسخ👇
▪️ پاسخ به این پرسش، هم مثبت است و هم منفی؛ چراکه این درصد از مشارکت از جهاتی ننگ است و از جهاتی افتخار.
🇮🇷 اول خطاب به معاندین: با مشارکت 40 درصدی ذوق زده نشوند؛ شما از ماههای اول انقلاب قرار بود براندازی کنید؛ بعد از 45 سال تلاش شبانه روزی نهایتاً گفتند جمهوری اسلامی برف 1401 را نمیبیند؛ اما در سال 1402 و 1403 انتخابات برگزار کرد؛ چون درد مردم براندازی نیست. خودتان هم میدانید اگر 40 درصد پای صندوق رای میآیند، نیم درصد هم پای براندازی نمیآیند.
🔹در این انتخابات خاتمی و روحانی و همه غربگرایان پای کار یکی از کاندیداها آمدند اما مشارکت بالا نرفت؛ پس تحریمکنندگان انتخابات قبلی هم نتوانستند اعتماد مردم را جلب کنند.
ضمن اینکه مشارکت اینان یعنی نفی تمام ادعاهای قبلی دشمنان که نظام دیکتاتور است و امکان تغییر وجود ندارد و رئیس جمهور تدارکاتچی است و....
✳️ اما مشارکت چهل درصدی برای ایران ننگ است، زیرا:
▪️با تمام اقدامات مثبت دولت شهید رئیسی، هنوز گشایشی در معیشت مردم دیده نمیشود و 8 سال خسارت دولت روحانی با سه سال جبران نمیشود. دولت بعد هر دولتی باشد از ثمرات تلاش خستگی ناپذیر رئیسی بهرهبرداری خواهد کرد.
▪️در جهاد تبیین کوتاهی کردیم و نتوانستیم پیشرفتها و نقاط قوّت کشور را به مردم برسانیم؛ لذا بسیاری خیال میکنند ما در حال سقوطیم؛ نه صعود و نزدیک قله.
▪️ مسئولین ما فضای بی در و پیکر مجازی را مدیریت نکردند و دشمن هرچه در توان داشت برای محاصره تبلیغاتی مردم به کار گرفت. مثلا در یک قلم همستر کومبات اذهان را سحر کرد.
همه جریان انقلابی در ایتا جمع شدیم، عموم جامعه را با تروریستهای رسانهای در تلگرام و توییتر تنها گذاشتهایم.
▪️ما نتوانستیم برای مردم تبیین کنیم که انتخابات، بهترین راه اصلاح و تغییر در مملکت است.
و ...
✅ اما اگر ننگی هم هست، برای ما مدعیان انقلابی و خواص ناکارآمد است؛ نه برای اصل نظام.
🔆 نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند خورشیدی است که هرکس به آن پشت کند، چیزی از تابش خورشید کم نمیشود بلکه خودش از گرمابخشی آن محروم می شود.
🔹 نظام جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی منتخب مردم در فروردین 58؛
🔹 نظام یعنی رهبری عظیم الشأن و حکیم انقلاب اسلامی
🔹 نظام یعنی خون هزاران شهید والا مقام...
🔹 نظام یعنی تمام گام های مثبت و پیشرفتهای چشمگیر 46 ساله...
✳️ و اما مشارکت چهل درصدی از جهاتی هم ننگ نیست، زیرا:
1️⃣ در طول این 46 سال، میانگین مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس حدود 55 درصد، و در انتخابات ریاست جمهوری حدود 70 درصد است و با یک انتخابات کم رونق، این کارنامه و میانگین درخشان یکجا نفی نمیشود.
2️⃣ عدم مشارکت عوامل مختلفی میتواند داشته باشد و هر عدم مشارکتی به معنای مخالفت با اصل نظام نیست:
🔹 برای نمونه: در فروردین 1358، 98 درصد مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند. در بهمن همان سال 67 درصد در انتخابات ریاست جمهوری و در اسفند همان سال 52 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند.
👈 آیا می توان این ریزش 46 درصدی میزان مشارکت در طول یک سال را نشانه بی اعتماد شدن مردم به نظام دانست؟ مسلّماً نه!
🔹 ما در انتخاباتهای ریاست جمهوری پیشین هم مشارکت 50 درصدی (سال 72) را تجربه کردهایم و هم مشارکت 85 درصدی (سال 88) را. این افزایش مشارکت چه علّتی داشته؟ آیا مخالفین نظام، به موافق تبدیل شدند؟
3️⃣ میانگین مشارکت مردم در ادوار ریاست جمهوری، حدود 70 درصد است. به طور متوسط 30 درصد مردم هیچگاه به دلایل مختلفی شرکت نکردند. ابتدا بر سر دلایل عدم مشارکت 30 درصد که همیشه شرکت نکردند و امسال هم شرکت نکردند باید صحبت کنیم.
4️⃣ 46 سال است که آمریکا در ایران قصد براندازی دارد و از هر روشی استفاده کرده؛ روزی جان بولتون گفت: جمهوری اسلامی نباید 40 سالگیاش را جشن بگیرد و از آن تاریخ به بعد، تهاجمات آمریکا برای براندازی سهمگینتر شد.
وقتی دشمنی شبانهروزی آمریکا و سرویسهای جاسوسی و تیمهای ترور و رسانههای فارسی زبان، به مقصود اصلی نرسیده و تنها توانسته کاهش مشارکت در انتخابات را نتیجه بدهد، نه تنها ننگی برای نظام و ملّت ندارد، بلکه نشان از ایستادگی و بصیرت عموم مردم پای انقلاب علی رغم همه این نقشهها و توطئههاست.
#خط_تبیین
@Manahejj
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
حمایت جمعی از وعاظ و روحانیون از سعید جلیلی
🔹اکنون که با عنایت الهی مرحلۀ اول چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری با مشارکت ۲۵ میلیونی مردم، با هدف انجام تکلیف الهی در اطاعت امر رهبر فرزانۀ انقلاب در آرامش و سلامت به پایان رسیده است، از دلسوزان جبهۀ انقلاب اسلامی تقاضا داریم تمام همّت خود را به دو امر زیر که میتواند در سرنوشت انقلاب اسلامی و ایران عزیز تأثیر بسزایی داشته باشد معطوف دارند:
🔸افزایش مشارکت که باعث سرافرازی نظام و اقتدار ایران اسلامی میشود.
🔸پیروزی نامزدی که بتواند با دنبال کردن راه شهید مظلوم، آیتالله رئیسی، کارهای نیمهتمام ایشان را تکمیل کند و ارتقا بخشد.
🔹ما به عنوان کمترینِ ملّت، با قدردانی از کاندیداها و هوادارانشان، با پیروی از مردم برای مرحلۀ دوم انتخابات، حمایت خود را از جناب «دکتر سعید جلیلی» اعلام میداریم.
۱. سید محمدمهدی میرباقری
۲. مسعود عالی
۳. مهدی طائب
۴. محمدمهدی ماندگاری
۵. ناصر رفیعی
۶. محمدرضا عابدینی
۷. علیرضا پناهیان
۸. محمدحسن نبوی
۹. سید ابراهیم حسینی اراکی
۱۰. رضا محمدی
۱۱. سید علیرضا تراشیون
۱۲. سید حسین مؤمنی
۱۳. احسان بیآزار تهرانی
۱۴. علی سرلک
۱۵. سید مهدی شیرازی
۱۶. سعید صلح میرزایی
۱۷. سید علیرضا تکیهای
۱۸. محمد میرزامحمدی
۱۹. محمد حاج ابوالقاسم دولابی
۲۰. محمدحسین فلاحزاده
۲۱. محمدجواد نظافت یزدی
۲۲. احمد لقمانی
۲۳. محمدرضا برادران
۲۴. حسین جوشقانیان
۲۵. جعفر واضحی
۲۶. مصطفی کرمی
tn.ai/3113748
@TasnimNews