آخوند ملا علی معصومی همدانی هر ساله به مدّت سه روز در ایام نیمه شعبان در مدرسه مراسم جشن منعقد می فرمود
یکی از مدّاحان قدیمی همدان می گفت: در مسجد مرحوم آخوند مشغول مداحی بودم، وقتی که مدّاحی تمام شد، خواستم دعا کنم که مرحوم آخوند فرمود: فلانی هرگاه خواستی دعا کنی، اوّل برای فرج حضرت ولی عصرعلیه السلام دعا کن!
🕍 همدان ، آرامستان باغ بهشت
🌹 ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک
🌹@solok_shieh
🔴 جوان بودن امام زمان در زمان ظهور
🔵 امام حسن علیهالسلام فرمودند :
🌕 او [مهدی] نهمين فرزند از اولاد برادرم حسين است كه از سيده كنيزان متولد خواهد شد، خداوند عمر او را طولانى خواهد كرد و در پشت پرده غيبت نگاه خواهد داشت، و پس از مدتى طولانى ظهور ميكند در حالى كه #جوان است و سنش کمتر از چهل سال نشان ميدهد، و اين براى اين است كه مردم بدانند خداوند به هر چيزى قادر است.
📚 إعلام الورى بأعلام الهدى، ص ۴۲۷
🌹@solok_shieh
🔶قرارگاه علمی مقابله با امراض روحانی و جسمانی، توسط طلاب علوم حکمی تأسیس شد.
🔺مطالب کاربردی و مورد نیاز هر زن و مرد در زندگی شخصی و اجتماعی
🔺مستند و منطبق با کتب حکما
🔹تدابیر خوردن و آشامیدن
🔹تدابیر ازدواج و مسائل زناشویی
🔹تدابیر نفس و مقابله با امراض روحانی
🔹تدابیر مقابله با امراض جسمانی
🔹 تدابیر نجومی و تاثیر ستارگان بر زندگی انسان
https://eitaa.com/joinchat/3258843714C0f8d342194
📖قرارگاه علمی مقابله با امراض نفسانی و جسمانی هرمس حکیم
#روز_بیست_و_ششم
دعای توسل به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج)
https://eitaa.com/joinchat/3222994976C75d06fe7ee
21.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدح بسیار جانسوز در رسای حضرت حجة
چقدر بی معرفتیم ما آقا به خاطر ما غریب وتنها در اسارت غیبته😭😭
🌹@solok_shieh
✅ #شهید_مطهری: یک ملت زمانی به بلوغ می رسد که انتخاب کند، حتی اگر غلط هم انتخاب کند باز هم بهتر از انتخاب نکردن است. در غیر این صورت آن ملت هیچگاه به بلوغ نمیرسد و همیشه در معرض سقوط است.
#اهمیت_انتخابات
🌹@solok_shieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『
🔹بهترین هدیه برای امام زمان علیه السلام.
#آیت_الله_ناصری🔸
🌹@solok_shieh
🟢 نماز شـــــــب
👆(روش خوندن نماز شفع و وتر)
بعد از هشت رکعت نماز شب، دو رکعت به نیّت نماز «شفع» و یک رکعت به نیّت نماز «وتر» بخوان. در این سه رکعت، بعد از حمد، سوره «قل هو اللّه» مى خوانى که پاداش آن بمنزله ختم قرآن مى باشد. چراکه سوره «توحید» به منزله ثُلث قرآن است.
و یا آن که در رکعت اوّل نماز «شفع» حمد و «قل اعوذ بربّ النّاس» بخوان و در رکعت دوم، حمد و «قل اعوذ بربّ الفلق» و در رکعت سوم (نماز وتر) حمد و قل هو اللّه احد.
منبع: سایت هدانا
🌹@solok_shieh