@soltannasir
(درد و دل 18 )
(تغییراتی که در بدن در اثر ارتباط با این موجودات ایجاد می شود )
یکی از سوالاتی که همواره با آن مواجه هستیم این است که چرا بسیاری از علوم غریبه کاران و دعا نویسانی که با جنیان سر و کار دارند در زمینه مسائل جنسی دارای مشکلات هستند ?
پاسخ : ممکن است عده ای فکر نمایند که جنیان باعث گمراه شدن مسخر کنندگان خویش می شوند .
این پاسخ علت اصلی ماجرا نمی باشد .
اما علت اصلی👇👇👇👇👇👇👇👇👇
ارتباط مداوم با جنیان به طرز عجیبی باعث
افزایش دوز نیروی جنسی و غلبه شهوت جنسی می شود . این که چرا چنین اتفاقی می افتد بر فقیر پوشیده است . شاید بدلیل خلقت این موجودات از آتش باشد . که اختلاط با موجودات آتشی باعث افزایش آتش شهوت در نفس شخص می شود .
به همین دلیل بعضی از دراویش قادریه یا غیره از مسخر کنندگان جنیان برای جلوگیری از غلبه آتش شهوت که در اثر ارتباط مداوم با جنیان ایجاد می شود . در اکثر روزهای سال دائم الترک می باشند . بعضی دیگر نیز پس از تسخیر فقط در مواقع لازم ارتباط برقرار می نمایند . تا تعادل و طبیعت مواد بدن حفظ شود .
نکته : سلیمان (ع) نیز که شیاطین و دیوان و جنیان مسخر وی بودند . همسران متعددی داشتند .در منابع بین 70تا 1000 همسر برای ایشان ذکر شده است .😊
در نقطه مقابل ارتباط با جنیان , ارتباط دائم و مداوم با ملک الموکلین روحانی باعث کاهش میزان شهوت و قوای جنسی می شود .
شخص مسخر کننده ای که به طور مداوم ملک الموکلین (فرشته) را در کنار خویش داشته باشد . به مرور سطح هورمون های جنسی در بدن این شخص کاهش پیدا می نماید و شخص حتی با خوردن غذاهای گوشتی , میل جنسی پایینی خواهد داشت . و این ارتباط دائمی در نهایت می تواند منجر به ناتوانی جنسی شخص شود .
نکته : این حالت در مورد آقایان مشاهده شده در مورد بانوان ممکن است کمی مسئله متفاوت باشد .
نکته 2 : پس از تسخیر ملک الموکلین این که شخص بتواند این موجودات را به طور دائمی در نزد خویش نگه دارد کار بسیار سختی است .
نیاز به طهارت دائمی _ ظاهری و باطنی _
و استفاده از عطر و یا بخور خاص مورد علاقه ملک الموکل و همچنین دادن زکات روزانه از مواد غذایی (عمدتا از شیرینی جات ) مورد علاقه ملک الموکل دارد . ضمن اینکه از خوردن سیر و پیاز و ماهی و حتی پنیر باید خودداری شود .
#درد_و_دل
#جنیان
#موکلین
#تغییرات
@soltannasir
🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚
@soltannasir
(درد و دل 19)
(تغییراتی که در بدن در اثر ارتباط با این موجودات ایجاد می شود 2)
تغییر در گوش ها : در بعضی از افرادی که به طور مداوم با جنیان و موکلان ارتباط دارند . و این ارتباطشان بیشتر از طریق گوش ها می باشد .
یعنی این موجودات در گوششان سخن می گویند . به مرور بر اثر این ارتباط مداوم در قسمت فوقانی لاله گوششان برآمدگی بسیار کوچک و تیزی ایجاد می شود .
این برآمدگی شبیه گوش الف ها(elf) در فیلم ارباب حلقه ها می باشد البته ابعاد این بر آمدگی کوچک تر است به آن تیزی و بلندی نیست و باید زیاد دقت نمود تا تشخیص داده شود .
نکته : گوش بسیاری از جنیان نیز به مانند الف ها چنین بر آمدگی وتیزی ای را در خود دارد
نکته 2: متاسفانه اخیرا ما شاهد این هستیم که این شکل گوش برآمده و تیز (الف ها و جنیان ) , که به گوش الاغی معروف شده به عنوان یک مد زیبایی در جهان و از جمله کشور ما توسط فراماسون ها و ایلومیناتی ها رواج داده شده است . و عده ای از هموطنان ما علی الخصوص بانوان جوان گوش هایشان را به شکل الاغی (جنی ) عمل نموده اند .
نکته 3: علت ایجاد این بر آمدگی کوچک در گوش ها که در اثر ارتباط با این موجودات بوجود می آید بر فقیر پوشیده است .
به نظر فقیر نمی توان گفت چون جنیان گوششان تیز است و این بر آمدگی را دارد . در اثر ارتباط با آنان این تغییر در گوش بوجود می آید . این نظر خیلی سطحی و خام می باشد . علت این امر را بیشتر باید در ساختمان و عملکرد گوش و البته بعد مثالی وجود انسان جستجو نمود .
نکته 4 : باید توجه داشت که هر شخصی که چنین برآمدگی ریزی در قسمت لاله گوش خویش دارد . با جنیان و موکلین مرتبط نیست .
برای وجود چنین حالتی در گوش افراد , ممکن است دلایل متعددی وجود داشته باشد .
یکی از دلایل متعددی که بعضا دیده شده است . انتقال این صفت به عنوان ارث ژنی به نسل های بعد می باشد . یعنی مسخر کنندگانی که چنین تغییری در گوش هایشان ایجاد می شود این تغییر به عنوان یک صفت در الگوی ژنتیکیشان قرار می گیرد و اگر پس از آن تغییر دارای فرزندانی شوند , به عنوان یک صفت ثانویه به نسل های بعدی منتقل می شود .
نکته 5: فراماسونرها و ایلومینانی ها و سایر انجمن های مخفی در مورد این تغییرات ژنتیکی _در اثر ارتباط با این موجودات_ و تمامی ابعاد مسائل ماورا سالهاست که در آزمایشگاه های مخفی خویش تحقیقات بسیار گسترده ای انجام می دهند .
نکته طنز : حتما تا کنون اصطلاح فلانی گوشش تیز است را شنیده اید . 😊افرادی که که در اثر ارتباط با این موجودات بر روی لاله گوششان تیزی ایجاد می شود . علاوه بر گوش ظاهریشان که تیز می شود گوش باطنشان نیز تیز می شود .
#درد_و_دل
#تغییرات
#گوش
#ماورا
#جنیان
@soltannasir
👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂
@soltannasir
(درد و دل 20)
(تغییراتی که در بدن در اثر ارتباط با این موجودات ایجاد می شود 3)
تغییر در چشم ها : در چشم بعضی از افرادی که به امر تسخیر (جن و موکل و همزاد و...) پرداخته اند . _در اثر این تسخیر _تغییراتی ایجاد می شود .
در این افراد گاه مردمک چشمان به طرز غیر طبیعی گرایش به حرکت به سوی نقطه وسط پیشانی(بین دو ابرو) یا چاکرای آجنا دارد . یعنی چشمان در شرایط عادی _نه لزوما هنگام حضور این موجودات _ گرایش دارد که به سمت بالا و وسط پیشانی حرکت نماید .
و گاه مردمک و عنبیه چشمان این افراد به سمت بالا می رود و ناپدید می شود . و فقط صلبیه دیده می شود .
در بعضی موارد نیز مردمک چشمان فقط به سمت بالا می رود . یعنی به سمت چاکرای آجنا حرکت نمی نماید .
نکته 1 : این تغییر در بانوان بیش از آقایان دیده شده است .
نکته 2: این حالت کشیده شدن مردمک به سوی آجنا و ناپدید شدن مردمک در حالت سکر (مستی عرفانی) در این افراد ییشتر دیده می شود . و معمولا بعضی از این افراد مجذوب می باشند .
نکته 3 : حرکت مردمک چشمان به سمت چاکرای آجنا در اشخاص لزوما دلیلی بر ارتباط با این موجودات نمی باشد . زیرا ممکن است در افراد با توانایی های رویابینی و شهودی و یا بعضی از معتادین به مواد مخدر نیز چنین مسئله ای دیده شود . (در بعضی از معتادین بالا رفتن مردمک چشم و ناپدید شدن آن دیده شده است ولی حرکت مردمک چشم به سوی چاکرای آجنا دیده نشده است )
نکته 4: این تغییر در چشمان نیز به عنوان صفت ژنتیکی به نسل بعد منتقل می شود .
البته شکل انتقال نیاز به بررسی گسترده دارد . اما بعضا دیده شده که فرزندان _افرادی که چشمانشان در اثر این ارتباطات دچار چنین تغییراتی شده _ با چشمانی نابینا یا کم بینا
یا چشمانی لوچ متولد شده اند . 😊
نکته 5: مسخر کنندگان این موجودات علی الخصوص افرادی که چشمانشان دچار چنین تغییراتی شده است . نگاهشان دارای قدرت سحر (جادو) می باشد .
نکته 6: وجود خون و قرمزی دائمی یا مقطعی در چشم یکی دیگر از نکاتی هست که در بعضی از افراد مرتبط با این موجودات علی الخصوص جنیان دیده می شود .
افرادی که حجم ارتباطشان زیاد است . سرخی چشمشان دائمی است . و افرادی که حجم ارتباطشان کم است سرخی چشمشان اندک می باشد .
افرادی که به جنیان (شیاطین جنی) اجازه حلول به جسم خویش را می دهند .
میزان سرخی چشم آنان به هنگام حلول بسیار قابل توجه است .
#درد_و_دل
#تغییرات
#ماورا
#چشم
#جنیان
@soltannasir
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
@soltannasir
(درد و دل 21)
(تغییراتی که در بدن در اثر ارتباط با این موجودات ایجاد می شود 4)
لرزش اعضای بدن : در بعضی از مسخر کنندگان و مرتبطین با این موجودات که حجم ارتباطشان با این فرومایگان زیاد است در سن پیری در اعضای بدنشان لرزش ایجاد می شود .
یعنی دستان این افراد در سن پیری دارای لرزش می باشد . یا هنگام تکلم و یا راه رفتن دچار لرزش می شوند .
یکی از بزرگان معاصر حوزه های علمیه که دستی در این وادی علی الخصوص ارتباط با همزاد و ارواح داشتند . و از سالکین راه رفته بودند
در اثر حجم ارتباطات زیاد و البته استفاده زیاد از قوای دماغی و تعقلات و تفکرات زیاد , در اواخر عمر خویش دچار عارضه لرزش در اعضای بدن شدند .
بدنیا آمدن فرزندان ناقص : یکی دیگر از مشکلاتی که در افراد مسخر کننده این موجودات دیده شده , بدنیا آمدن فرزندان معلول و ناقص (نابینا یا کم بینا , گنگ , ناشنوا یا کم شنوا و دارای عارضه فلج و....) و یا عقب مانده ذهنی برای آنان می باشد .
نکته کلی بسیار مهم : بعضی تغییراتی که در جسم بر اثر ارتباط با این موجودات ایجاد می شود . بیشتر در افرادی دیده شده که دارای پایه های ضعیف سلوکی بوده اند . و دست به تسخیر زده اند .
یا اینکه پس از تسخیر از میزان اذکار سلوکی خویش کم کرده اند و به اصطلاح از جیب خورده اند . و در نتیجه دچار مشکلات و عارضه هایی شده اند .
مثال : شخصی پس از یک سال سلوک ابتدایی بدلیل استعداد واسطه گری و روحی بالا , زیر نظر یک استاد (نصفه و نیمه😊 ) مبادرت به امر تسخیر نموده , و موفق می شود .
چون چشمان این شخص خیلی زود به سوی بعد _عالم _این موجودات باز شده, در نتیجه در این فرد مردمک چشمان حرکتی مداوم به سمت چاکرای آجنا دارد .
مثال 2 : شخصی پس از چندین سال سلوک و قوی نمودن پایه های سلوکی زیر نظر یک استاد اقدام به تسخیر می نماید . اما پس از موفقیت در امر تسخیرات , در امر سلوک کوتاهی می نماید . یعنی تنها به نماز های واجب و تعقیبات و برخی اذکار مستحبی می پردازد .
حال در نظر بگیرید که این شخص حجم ارتباطات بسیاری با این موجودات داشته باشد . این ارتباطات اگر از حد معمول فراتر رود . به جسم فشار وارد می شود . اگر این شخص پای در عالم این موجودات بگذارد , یعنی بتواند علاوه بر دیدن این موجودات وارد عوالم آنان شود . فشار وارد بر جسم بیشتر نیز می شود .
در تمامی این موارد شخص برای این ارتباطات از انرژی ظریف معنوی خویش (مثالی ) خرج می نماید . پس نیاز دارد که با اذکار و اوراد و سلوک این انرژی خرج شده را جایگزین نماید و به اصطلاح هاله خویش را باز سازی نماید .
اگر به این امر مبادرت نورزد , به مرور ممکن است جسم وی بیمار شود , یا در سن پیری در اعضای بدنش لرزش ایجاد شود .
نکته : این مسئله ای که بدان اشاره شد . در مورد سیر و سلوک عرفانی نیز صدق می نماید .
زیرا در مکاشفات و خلع بدن های سنگین برای سالکین نیز , فشار زیادی به جسم آنان وارد می شود . و هم اینکه در این مکاشفات از انرژی ظریف معنوی (مثالی ) شخص کاسته می شود . هر چند که اگر مکاشفات ربانی باشد . به قدرت روحی(روح مجرد) شخص اضافه می شود . اذکار و دستورات روزانه می تواند حجم این فشار را کاهش دهد . و بر انرژی ظریف معنوی سالک بیفزاید . و کیفیت ارتباط و خلع بدن را بهبود بخشد .
این یکی از دلایلی است که بسیاری از عرفا و سالکین بزرگ نیز تا آخر عمر خویش اهتمام بسیاری به انجام اذکار و اوراد روزانه خویش داشته اند .
نظیر مرحوم آیت الله العظمی بهجت که به نقل فرزندشان شیخ علی بهجت , حجم اذکار و اوراد روزانه ایشان تا آخر عمر پر برکتشان بین ده تا دوازده ساعت در شبانه روز بوده است .
#درد_و_دل
#تغییرات
#ماورا
#آیت_الله_بهجت
#لرزش
@soltannasir
🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑
@soltannasir
(درد و دل 22)
(کیفیت اعمال آیت الله بهجت )
سوال از شیخ علی بهجت : ایشان (آیت الله بهجت )به چه دعاهایی مداومت داشت ?
پاسخ : دعاهای ایشان , نوعا زیاد بود . همه نوافل را می خواند . از قبل از اذان , نماز شب بود تا نماز صبح , و تعقیبات تا بعد از طلوع آفتاب , که بیش از پنج _شش ساعت طول می کشید , و نماز ظهر و عصر و مقدمات آنها و تعقیبات , دو ساعت و نیم , و نماز مغرب و عشا و نوافل و تعقیبات (از آن جمله توسل مخصوص که سه ربع ساعت طول می کشید ) هم چهار ساعت ; جمعا نزدیک دوازده ساعت در شبانه روز , که دعای «صباح» و «یستشیر» و تمام تعقیبات مشترکه و مختصه و دعای «عهد» و قرآن خواندن صبح و تامل در قرآن و نماز و «زیارت عاشورا» را شامل می شد . حتی این اواخر که مشکل جسمی داشت . نوافل را در حال راه رفتن می خواند
مداومت بر زیارت عاشورا :👇👇👇👇👇👇
زیارت عاشورا جزء عبادات صبح ایشان بود و صد لعن و سلام آن را در بین کارهاانجام می داد و دعاهای شب جمعه. سوره یس و صافات صبح جمعه و نماز جعفر طیار و دعای سمات, و قرآن و ادعیه طولانی دیگر قبل از خواب ایشان ترک نمی شد . همچنین دعاها و زیاراتی که هر روز در حرم می خواند و آنچه هنگام رفتن به حرم و برگشتن از آن جا می خواند و زیارات و ادعیه ای که چندین بار به نیابت از اساتید و ذوی الحقوق , انجام می داد و نماز و ادعیه مخصوص , مانند نماز روز پنج شنبه که صبح آن روز می خواند و ادعیه ویژه ای را که از حفظ بود و اسم آنها را نمی دانستیم, در بین اعمال (مثلا قبل و بعد از مطالعه و هنگام آماده شدن و در راه رفت و برگشت به جایی ) می خواند . برای اذکار و اعمال , برنامه داشت . خلاصه هیچ وقت خالی برای خود نمی گذاشت . اگر از همه کارها , فراغت پیدا می کرد , به استغفار و صلوات فرستادن , مشغول می شد که اضافه بر دوازده ساعت مستمر آنها بود . از هر کدام هم تعریف ها داشت . می خواست همه عبودیت باشد و بود .
سوال: آیا ایشان هر روز بر ذکر خاصی مداومت داشت ?
پاسخ : ............ بعد از نماز عشا و تعقیبات آن , هر شب , حدود یک ساعت هم عبادتی داشت که در آن , در تاریکی , به ذکر گفتن مشغول بود و سلام دادن بر حضرت (مهدی عجل الله ) هم در آن ذکر بود . چون بدون صوت بود , برای شنیدن
آن باید خیلی نزدیک می شدیم و تعداد ذکر هم معلوم نبود ; ولی قطعا بیش از 45 دقیقه طول می کشید .
{کتاب زمزم عرفان نوشته محمدی ری شهری صفحات 237الی 240}
#درد_و_دل
#آیت_الله_بهجت
@soltannasir
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
@soltannasir
(درد و دل 22)
(کیفیت اعمال آیت الله بهجت )
سوال از شیخ علی بهجت : ایشان (آیت الله بهجت )به چه دعاهایی مداومت داشت ?
پاسخ : دعاهای ایشان , نوعا زیاد بود . همه نوافل را می خواند . از قبل از اذان , نماز شب بود تا نماز صبح , و تعقیبات تا بعد از طلوع آفتاب , که بیش از پنج _شش ساعت طول می کشید , و نماز ظهر و عصر و مقدمات آنها و تعقیبات , دو ساعت و نیم , و نماز مغرب و عشا و نوافل و تعقیبات (از آن جمله توسل مخصوص که سه ربع ساعت طول می کشید ) هم چهار ساعت ; جمعا نزدیک دوازده ساعت در شبانه روز , که دعای «صباح» و «یستشیر» و تمام تعقیبات مشترکه و مختصه و دعای «عهد» و قرآن خواندن صبح و تامل در قرآن و نماز و «زیارت عاشورا» را شامل می شد . حتی این اواخر که مشکل جسمی داشت . نوافل را در حال راه رفتن می خواند
مداومت بر زیارت عاشورا :👇👇👇👇👇👇
زیارت عاشورا جزء عبادات صبح ایشان بود و صد لعن و سلام آن را در بین کارهاانجام می داد و دعاهای شب جمعه. سوره یس و صافات صبح جمعه و نماز جعفر طیار و دعای سمات, و قرآن و ادعیه طولانی دیگر قبل از خواب ایشان ترک نمی شد . همچنین دعاها و زیاراتی که هر روز در حرم می خواند و آنچه هنگام رفتن به حرم و برگشتن از آن جا می خواند و زیارات و ادعیه ای که چندین بار به نیابت از اساتید و ذوی الحقوق , انجام می داد و نماز و ادعیه مخصوص , مانند نماز روز پنج شنبه که صبح آن روز می خواند و ادعیه ویژه ای را که از حفظ بود و اسم آنها را نمی دانستیم, در بین اعمال (مثلا قبل و بعد از مطالعه و هنگام آماده شدن و در راه رفت و برگشت به جایی ) می خواند . برای اذکار و اعمال , برنامه داشت . خلاصه هیچ وقت خالی برای خود نمی گذاشت . اگر از همه کارها , فراغت پیدا می کرد , به استغفار و صلوات فرستادن , مشغول می شد که اضافه بر دوازده ساعت مستمر آنها بود . از هر کدام هم تعریف ها داشت . می خواست همه عبودیت باشد و بود .
سوال: آیا ایشان هر روز بر ذکر خاصی مداومت داشت ?
پاسخ : ............ بعد از نماز عشا و تعقیبات آن , هر شب , حدود یک ساعت هم عبادتی داشت که در آن , در تاریکی , به ذکر گفتن مشغول بود و سلام دادن بر حضرت (مهدی عجل الله ) هم در آن ذکر بود . چون بدون صوت بود , برای شنیدن
آن باید خیلی نزدیک می شدیم و تعداد ذکر هم معلوم نبود ; ولی قطعا بیش از 45 دقیقه طول می کشید .
{کتاب زمزم عرفان نوشته محمدی ری شهری صفحات 237الی 240}
#درد_و_دل
#آیت_الله_بهجت
@soltannasir
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴