@soltannasir
ادامه داستان آمریکایی ها و بابل (عراق)
از غارت آثار باستانی عراق توسط آمریکایی ها گفتیم .
البته این همه ماجرا نبود , آمریکایی ها در حمله به عراق اهداف دیگری را نیز دنبال می نمودند .
تصمیم گیرندگان جنگ آمریکا در انجمن های مخفی به دنبال پیدا نمودن چاه هاروت و ماروت در عراق نیز بودند تا بتوانند با دانش این دو فرشته , سد ذوالقرنین را که مرزی بین عوالم مختلف با عالم ما کشیده است را بشکنند .
بر طبق تعدادی از روایات این سد در منطقه قفقاز قرار دارد .
و آمریکایی ها سال هاست در جمهوری آذرباییجان و گرجستان حضور دارند .
و جالب است که اسراییلیان نیز در این دو کشور حضور دارند .
کارشناسان سیاسی علت حضور آمریکا در قفقاز را بدلیل جلوگیری از نفوذ روسیه در این منطقه می دانند. و علت حضور اسراییل را در منطقه بدلیل وجود جمهوری اسلامی ایران می دانند .
ما منکر این دو نظر نیستیم و هر دو در جای خود درست است . اما این یکی از دلایل این حضور آنان در منطقه قفقاز بوده است .
دلیل دیگر پیدا نمودن سد ذوالقرنین است .
که احتمالا این سد , مرئی نمی باشد . (یعنی درون یک عالم موازی کشیده شده است )
به غیر از نظامیان و جاسوسین دو کشور آمریکا و اسراییل , از انجمن های مخفی (فراماسون ها و ایلومیناتی ها ) ,در این سال ها ,تیم های باستان شناسی و کوهنوردی مختلفی در آذربایبجان و گرجستان حضور پیدا نموده اند تا بتوانند مکان این سد را پیدا نمایند .
به عراق باز گردیم .
مطمئن هستیم که آمریکایی ها در پروژه هاروت و ماروت تاکنون ناموفق بوده اند .
اما اماکن مقدس خاک عراق نیز برای انجمن های مخفی بسیار مهم بود .
و بر خلاف تصور همه , مهمترین شهر عراق برای آنان شهر کوفه بود .
شهر کوفه بر طبق روایات پایتخت حکومت جهانی حضرت مهدی خواهد بود, و مسجد سهله مرکز این حکومت جهانی خواهد بود .
در مورد فضیلت های مسجد سهله روایات زیادی از ائمه هدی وجود دارد .
و بسیاری از بزرگان عرفان نظیر آیت الله سید علی قاضی. شاگردان خویش را برای انجام بعضی دستورات سلوکی به مسجد سهله می فرستادند .
در گذشته بسیاری از سالکین در مسجد سهله شب ها بیتوته می نمودند و دستورات سلوکی انجام می دادند .
مسجد سهله مورد توجه خاص امام زمان و اولیا الله می باشد .
پس چرا برای دشمنان امام زمان مهم نباشد ?!
#مسجد_سهله
#امام_زمان
#قفقاز
#گرجستان
#آذرباییجان
#سد_ذوالقرنین
@soltannasir
💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘
@soltannasir
(مدینة الاولیا )
حکایت : شیخ (روزبهان بقلی شیرازی )
در معنی این حدیث که رسول صلوات الله فرمود: ان الجنة بالمشرق الحدیث
بعد از تاویلات که فرموده بیان کرده که :
این جنت اشارت به بستان الاولیا است ,
و حکایتی نقل کرده از ابوعبدالله که گفت : در مسجد الحرام بود و رفیقی داشتم ابوالخیر نام از بحیرن (در متن بحیرن آمده نه بحرین) . ناگاه هفت تن را دیدم که از در مسجد در آمدند و به طواف مشغول شدند . (این هفت تن ابدال سبعه از دایره اولیا الله هستند که هر کدام قطب یکی از اقالیم هفت گانه می باشند)چون از طواف فارغ شدند : به هنگام رفتن ابوالخیر مرا گفت : ایشان را دریاب که از اولیا حق اند. من از پی ایشان برفتم . ایشان را دریافتم , و با ایشان می رفتم . یکی از میان ایشان مرا گفت : باز گرد . من فرو ماندم , بزرگ ایشان مرا گفت بگذار تا بیاید. جواب داد که به چهل سالگی نرسیده است . گفت : رها کن شاید که محرومش نگذارند . بعد از آن با ایشان می رفتم , و زمین زیر قدم ما گوئیا طی می کردند . ناگاه خود را اندر مدینه رسول (ص) یافتم از زیارت رسول (ص) فارغ شدیم . همچنان در صحبت ایشان می رفتم تا هنگام شام ناگاه به مرغزاری رسیدیم پر لاله و انواع ریاحین و مرغان رنگین بسیار آنجا . هفتاد تن آنجا بدیدم
نماز شام و خفتن بگذاردیم . چون شب بگذشت , و تباشیر صبح پیدا شد , نظر کردم شهرستانی دیدم سور آن از سنگ سفید پاره پاره بر هم نهاده در غایت لطافت , چندان که بدان زیبایی هرگز ندیده بودم . جویی عظیم در اندرون آن شهر می رفت . بر در آن شهرستان شبکه ای از زر و جویبارها و درختان که همه ساقه ی آن زر بود. و انواع میوه در آنجا بود از سیب و امرود و امثال آن ,
الا درخت خرمابن و انواع مرغان در آنجا . چهل شبانه روز در آنجا اقامت ساختیم که محتاج به وضو ساختن نبودیم .بعد از چهل شبانه روز چون بیرون آمدیم من سه عدد سیب از آن بستان بیرون آوردم . مرا گفتند خاطرت میل کدام طرف می کند . گفتم از آنجا که خدمت شما رسیدم . از ایشان پرسیدم که این چه موضع است ? گفتند این را مدینة الاولیا خوانند , نزهت گاه دوستان حق تعالی است که هر سال حق جل و علا , یک بار در 👈شام (سوریه ) 👉بر ایشان ظاهر کند و یکبار به 👈کوفه 👉
و آن کس بدین موضع رسد که او را چهل سال تمام باشد , الا تو که رسیدی به فیض فضل حق تعالی . چند گامی با ایشان بنهادم از چشمم غایب شدند .
چون نظر کردم به موضع خود رسیده بودم . آن سیب ها با من بود یک سیب از آن تناول کردم , چند روز محتاج طعام و شراب نبودم . به ابوبکر کتانی رسیدم , این حکایت با او در میان نهادم از من طلب سیبی کرد . سیبی به وی دادم . چون باز خانه خود رفتم , چون شبانه آن سیب در جیب خود طلبیدم باز نیافتم .
روزی دیگر شخصی به من رسید . مرا گفت چرا این سخن باز گفتی , ما آن سیب از تو باز ستدیم . و از ابوبکر کتانی سیب دیگر بازستدیم . پس از آن به ابوبکر کتانی رسیدم مرا گفت : چیزی عجیب غریب دیدم . گفتم چه دیدی ? گفت: آن سیب که به من داده بودی در حقه ای نهاده بودم , و سر حقه برنهاده بودم . امروز رفتم حقه به جای خود و سیب در آنجا نیافتم .
(تحفة اهل العرفان 👆👆👆سرگذشت شیخ روزبهان بقلی شیرازی )
بله در خاک کوفه عوالم موازیی اینچنینی وجود دارد که اولیا الله در آن گرد هم جمع می شوند . به این سرزمین در متون صوفیه اشاره شده است .
چنین نکاتی در متون عرفانی ما از چشمان تیز بین دوستان غربی دور نمی ماند , و آنان به دنبال یافتن چنین مکان هایی می باشند
به غیر از این سرزمین (مدینه الاولیا) در اطراف کوفه .
در اطراف مسجد سهله نیز دریچه های ورودی به عالمی موازی وجود دارد که از اولیای شیعه نقل شده است , که آن عالم مربوط به امام زمان می باشد .
و حضرت با اولیا الله و محبین خود در آنجا ملاقات می نمایند .
معلوم نیست که این عالم همان مدینه الاولیا است یا عالمی متفاوت می باشد .
#امام_زمان
#مدینه_الاولیا
#ابوبکر_کتانی
#چهل
#هفتاد_تن
#هفت_تن
#کوفه
#شام
@soltannasir
🍇🍉🍌🍋🍊🍐🍎🍏🍓🍈🍒🍑🍍