تلاش مجلس برای پر رنگ کردن نقش محیط زیست در برنامه هفتم توسعه
سمیه رفیعی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه افزود: در حالی که انتظار میرفت اهمیت به موضوع محیط زیست در برنامه هفتم توسعه بیش از سایر برنامههای توسعهای کشور باشد اما این مهم محقق نشده است.
https://irna.ir/xjMx3h
@somaye_rafiei
جاده های روستایی لواسان بزرگ بهسازی و ایمن می شود
🔹سمیه رفیعی - رییس فراکسیون محیط زیست مجلس و نماینده تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات در حاشیه بازدید ٧ ساعته از منطقه لواسان و محورهای آن که به درخواست اهالی منطقه انجام شد، با بیان اینکه مردم لواسان به آرامستان نیاز دارند، گفت: موقعیت تپه سرخه شرایط جذابی برای زمینخواران و آنهایی که به شدت به باندهای ثروت متصلند، فراهم آورده است.
🔹️وی اضافه کرد: زمینهای بالای نهر و پایین آرامستان قطعه بندی و واگذار شده و بیشتر این تعارض منافع است که اجازه نمیدهد مردم در بحث سر و سامان دادن به امواتشان آسایش داشته باشند.
ادامه مطلب:
https://www.rafiey.com/?p=1683
@somaye_rafiei
✅️ سالروز ولادت با سعادت حضرت امام رضا علیه السلام بر عموم مسلمین مبارک باد.
@somaye_rafiei
سمیه رفیعی - رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اینکه نقش زنان در انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت بوده است، گفت: حضور زنان در دورههای حکمرانی دانشگاه عالی دفاع ملی برای نخستین بار محقق شد.
وی در اولین دوره آموزشی زنان و حکمرانی اظهارداشت: متأسفانه گاهی که موضوع زنان مطرح میشود افکار عمومی به سمت آسیبهای اجتماعی متمایل میشوند در حالی که زنان در عرصههای مختلف با پیشرفتهای زیادی همراه بودهاند.
وی افزود: نقش انقلاب اسلامی در حوزه زنان بسیار حائز اهمیت است و انقلاب اسلامی در واقع شکل ویژه ای از زنان را به نمایش گذاشت ولی اینکه چقدر این موضوع به نسلهای جدید و دنیا معرفی شده است جای سوال دارد؟
رفیعی گفت: متأسفانه در موضوع الگو سازی برای زنان فقیرانه عمل کردیم و باید در این زمینه اقدامات زیادی صورت گیرد.
وی بیان داشت: حضور زنان در دورههای حکمرانی دانشگاه عالی دفاع ملی برای نخستین بار محقق شده در حالی که سالهای قبل فقط حضور در این دوره مردانه بود.
@somaye_rafiei
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار جمعی از محیط بانان استان تهران با رییس مجلس
به دعوت فراکسیون محیط زیست مجلس جمعی از محيط بانان ميهمان خانه ملت بودند و ضمن گفتوگو صمیمانه با رییس مجلس و اعضای کمیسیون کشاورزی و فراکسیون محیط زیست از حافظان طبیعت تجليل شد.
@somaye_rafiei
▪️سالروز رحلت جانگداز معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد.
@somaye_rafiei
علی رغم اختصاص اعتبار شاهد بهبود پرداختی و معیشت محیط بانان نیستیم
در بودجه امسال اعتباری برای ترمیم حقوق محیط بانان اختصاص یافت که در حال پیگیری جدی آن از سازمان برنامه و بودجه تا زمان تخصیص هستیم
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اختصاص ۲۸۸ میلیارد تومان اعتبار ویژه برای ترمیم حقوق محیط بانان در سال گذشته گفت: متاسفانه علیرغم اختصاص این اعتبار عملا شاهد بهبود پرداختی و معیشت محیط بانان نیستیم.
رفیعی از پیگیری فراکسیون محیط زیست مجلس برای نحوه هزینهکرد این اعتبار خبر داد و گفت: این موضوع هم اکنون از طریق دستگاههای نظارتی در دست پیگیری است و به زودی گزارش آن در اختیار مجلس قرار میگیرد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس از تهیه گزارش نظارتی مجلس بر عملکرد یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد و ادامه داد: این گزارش بر اساس ماده ١٠٧ آیین نامه داخلی مجلس در حال تهیه است.
وی با تاکید بر اینکه یگان حفاظت سازمان محیط زیست باید تمام توان خود را برای رفع مشکلات محیط بانان بکار گیرد، افزود: این در حالی است که عملا شاهد اقدامات نمایشی هستیم و عملا مشکلات محیط بانان کشور به قوت خود باقی است؛ به شکلی که مشکلات معیشتی این قشر برطرف نشده و نه تجهیزات و نیازهای فنی آنها تامین شده است.
@somaye_rafiei
توجه به مشاغل مردم محلی در قانون معادن ضروری است
در اصلاح قانون باید تبصرههای جدیدی لحاظ کرد و به اقتصاد پایدار مناطق و مشاغل مردم محلی هم توجه داشت
سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست گفت: در این سالها معدنکاوان به محیط زیست توجهی نداشتهاند و نتیجهاش سوءاستفادههای شخصی و بلاتکلیف رهاکردن کار، تعطیلی و متروکهشدن حدود چهار هزار معدن در کشور و افزایش پروندههای شکایت از سازمان صمت استانها بوده است.
وی همچنین مزایدۀ پنج هزار معدن در کشور را بدون توجیه اقتصادی میداند و میگوید یکی از مشکلات فعلی این است که در قانون معادن، به سایر ظرفیتها و پتانسیلهای اقتصادی یک منطقه و همچنین ظرفیتهای آبی کشور هیچگونه توجهی نشده است، لذا موادی از قانون معادن نیازمند اصلاح است.
@somaye_rafiei
مدیریت منابع محدود آبی مهمترین اولویت کشور است
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: در مباحث زیست محیطی نباید اعمال سلیقه صورت گیرد.
سمیه رفیعی در نشست با جمعی از پژوهشگران فقهی و حقوقی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس افزود: حفاظت از محیط زیست مانعی برای توسعه نیست اما نمیتوان به هر بهانه ای به توسعه رسید.
وی گفت: پیشرفت و توسعه باید ماندگار و مانا باشد و هیچ پیشرفتی روی تخریب محیط زیست استوار نخواهد ماند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: محیط زیست بدنبال بهترین راهکار برای توسعه و پیشرفت است، به طوری که این توسعه کمترین آسیب را به محیط زیست و منابع طبیعی وارد کند.
وی کمبود آب را یکی از چالشهای عمده زیست محیطی دانست و گفت: مدیریت منابع محدود آبی مهمترین اولویت در شرایط کنونی کشور است و با اعمال این مدیریت مثلا در استانی مثل قم که حتی آب شرب را از استان های دیگر وارد میکند، نباید اجازه داد صنایع فولادی که به آب فراوانی نیاز دارند مستقر شوند.
در این جلسه تاکید شد که باید در موضوعات زیست محیطی بخصوص آلودگی هوا حتما به مقوله «ضمان» توجه شود. بدین ترتیب آلوده کنندگان محیط زیست باید ملزم به جبران ضرر و زیان ناشی از آسیبهای وارده شوند.
@somaye_rafiei
سمیه رفیعی نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه از مجلس شورای اسلامی با حضور در منزل شهید مهدی تقوی از شهدای حادثه تروریستی خردادماه ۹۶ مجلس شورای اسلامی با خانواده این شهید دیدار و گفت وگو کرد.
همسر شهید تقوی دغدغههای اجتماعی و فرهنگی خود را در این نشست با رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس مطرح کرد.
دیدار سمیه رفیعی با خانواده شهید مهدی تقوی در این دیدار صمیمانه، همسر شهید تقوی با اشاره به ویژگیهای شخصیتی این شهید بزرگوار و سابقه حضور ایشان در دفاع مقدس، در خصوص سوابق علمی و پژوهشی شهید به ویژه فعالیتهای قرآنی و مسئولیت وی در خبرگزاری ایکنا نیز توضیحاتی را ارائه کرد.
در پایان این ملاقات عضو مجمع نمایندگان استان تهران به نمایندگی از قوه مقننه با اهدای یادبودی، از خانواده این شهید بزرگوار قدردانی کرد.
@somaye_rafiei
۱۰ ژوئن مصادف با ۲۰ خرداد ماه
🔹روز جهانی صنایع دستی گرامی باد.
@somaye_rafiei
جلسه بررسی همکاری حوزههای علمیه با فراکسیون محیط زیست مجلس برگزار شد
در جلسهای که با حضور سمیه رفیعی - رییس فراکسیون محیط زیست مجلس و جمعی از پژوهشگران برگزار شد، چگونگی همکاری حوزههای علمیه و ستادهای راهبری با مجلس به ویژه با فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی بررسی شد.
در ابتدای این جلسه اقدامات انجام شده در راستای عارضهیابی و شناخت دقیق و کارشناسی آسیبهای موجود در بحث پسماند و قوانین پیشین تشریح و ابعادی از بحث مافیای پسماند با ذکر مصداقی آسیبهای ایجاد شده در کشور از مدیریت نادرست پسماندها و ضعفها و قوتهای لایحه قانون هفتم توسعه بیان شد.
در این نشست مقرر شد بخشهای مرتبط برنامه هفتم توسعه توسط اعضای ستاد راهبری بررسی، توسط حجتالاسلام مزینانیان جمعبندی و توسط دکتر سمیه رفیعی در کمیسیونهای مربوطه مطرح شود. همچنین مقرر شد الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و نحوه حمایتهای مالی از آن نیز در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.
در عین حال تاکید شد تا کارگروه تبلیغ ستاد راهبری با استفاده از ظرفیت حوزههای علمیه و روحانیت در فرهنگسازی کاهش ایجاد پسماند، تبدیل به احسن نمودن آن و یا تفکیک آن در مبدأ فعال شود و کارگروه پژوهش به کشف عوامل موثر در آسیبهای زیست محیطی بپردازد.
مردمی سازی جریان حفاظت از محیط زیست و احیای چرخه حیات نیز در زمره فعالیتهای ستاد راهبری این جلسه قرار گرفت.
@somaye_rafiei
سمیه رفیعی برای شرکت در کنفرانس محیط زیست و توسعه اپسد راهی کره جنوبی شد
سمیه رفیعی، نائب رئیس کنفرانس اپسد، در نشست بیستم این کنفرانس در کره جنوبی حضور یافت.
دکتر سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس مجمع اپسد به منظور شرکت در نشست بیستم کنفرانس محیط زیست و توسعه پارلمان های منطقه آسیا - پاسفیک (اپسد) به سئول کره جنوبی سفر کرد.
کنفرانس اپسد که بیش از ۴۶ کشور از اقصی نقاط جهان عضو آن هستند با هدف اتخاذ اقدامات مشترک در حوزه های مختلف زیست محیطی و توسعه ای و تبادل راهبردهای مهم و سیاستها در پیشبرد و تسریع راه حل های منطقه ای در سال ١٩٩٣ در کره جنوبی ایجاد شده است.
دستور کار اصلی کنفرانس بیستم، بررسی موضوعات مرتبط با رشد سبز و تغییرات اقلیمی است.
@somaye_rafiei
🔹رفیعی: حمایتهای محیط زیستی اپسد باید شامل کشورهای بیشتری از منطقه و جهان شود
🔸 نایب رییس کمیته اجرایی کنفرانس محیط زیست و توسعه پارلمان های منطقه آسیاپاسفیک( اپسد) گفت: حمایتهای مجمع زیست محیطی اپسد باید شامل کشورهای بیشتری از منطقه و جهان شود چراکه تلاش برای داشتن محیط زیست مطلوب وظیفه همه ما است.
مشروح خبر
@somaye_rafiei
🔹️طوفانهای گرد و غبار امنیت میلیونها نفر را تهدید میکند/تسهیل دسترسی به منابع مالی و فناوریهای نو برای کشورهای درحال توسعه ایجاد شود / اپسد به پارلمانها برای بهبود مشکلات مشترک محیط زیستی و طرحهای نوآورانه کمک کند
🔸رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با تاکید بر اینکه اپسد به پارلمانها برای بهبود مشکلات مشترک محیط زیستی و طرحهای نوآورانه کمک کند، گفت: طوفانهای گرد و غبار در شرف تبدیل شدن به معضلی جهانی است که بهداشت انسانی، امنیت غذایی و توسعه اقتصادی میلیونها نفر انسان در بخشهای مهمی از سراسر جهان به خطر انداخته است.
مشروح خبر
@somaye_rafiei
در دیدار سمیه رفیعی با رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری كره تاکید شد:
🔹ضرورت دسترسی ملت ایران به منابع مالی مسدود شده بانكهای كرهای
🔸رییس فراكسیون محیط زیست مجلس و نائب رئیس مجمع پارلمانی اپسد در حاشیه بیستمین كنفرانس اپسد (APPCED) با رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری كره دیدار و گفتگو کرد.
🔸دکتر سمیه رفیعی در ابتدای دیدار ضمن اشاره به اشتراكات فرهنگی دو كشور بر اهمیت تقویت همكاری های بیشتر پارلمانی بین دو كشور تاكید کرد.
🔸وی در ادامه بر ضرورت دسترسی ملت ایران به منابع مالی به حق خود كه سالهاست توسط بانكهای كره ای مسدود شده است نیز تاكید كرد.
🔸كیم جونگ هو - رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری كره و جمهوری اسلامی ایران نیز از پیشینه هزار ساله روابط بین دو ملت یاد نمود و بر تلاش های گروههای دوستی پارلمانی بر گسترش روابط فیمابین و همچنین آزاد سازی منابع مالی تاكید نمود و گفت كه تحریم های آمریكا مانع از توسعه مناسبات شده است و از تلاش های ارزشمند رییس فراكسیون محیط زیست در این حوزه تشكر و خاطر نشان کرد كه دولت فعلی كره جنوبی در حال تلاش برای بهبود روابط دو كشور است.
@somaye_rafiei
سمیه رفیعی در دیدار با رئیس كمیسیون امور خارجی پارلمان ملی كره جنوبی تاکید کرد:
🔹️ضرورت تقویت همكاری های بیشتر پارلمانی دو کشور
🔸️رییس فراكسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس مجمع پارلمانی اپسد در حاشیه بیستمین كنفرانس اپسد (APPCED) با رییس كمیسیون وحدت و امور خارجی پارلمان ملی كره جنوبی دیدار و گفتگو کرد.
🔸️دکتر سمیه رفیعی در ابتدای این دیدار بر ضرورت تقویت همكاری های بیشتر پارلمانی میان دو كشور تاكید نمود.
🔸️وی دو كشور را دارای پیشینه قوی روابط فرهنگی دانست و افزود: ملت ایران انتظارات به حقی دارد كه دولت كره جنوبی می بایستی به آن عمل كند و در جهت رفع مسدودسازی منابع مالی كشورمان گام بردارد.
🔸️كیم تائه هو - رئیس كمیسیون وحدت و امور خارجی مجلس كره جنوبی نیز ضمن برشمردن اشتراكات متعدد میان دو ملت و پیشینه هزار ساله روابط گفت: امیدوارم دیدار امروز نقطه عطف جدیدی بر همكاری های بیشتر میان دو كشور باشد.
🔸️وی افزود: این دیدار باعث شد كه با واقعیت های جدیدی از لزوم تقویت روابط با ایران آگاه شوم.
@somaye_rafiei
گسترش فعالیتهای محیط زیستی دو کشور؛
رفیعی در دیدار با نایب رییس مجلس عراق:
🔹تاسیس آژانس پارلمانی منطقهای پایش گرد و غبار برای هر دو كشور بسیار مفید است
🔸رییس فراكسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی و نایب رییس مجمع اپسد، در حاشیه بیستمین كنفرانس اپسد (APPCED) با نایب رییس مجلس عراق دیدار و گفتگو کرد.
🔸سمیه رفیعی در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به اشتراكات فراوان میان دو ملت ایران و عراق از اهمیت تبادل و تعاملات مسایل زیست محیطی میان دو كشور به ویژه در سطح پارلمانی یاد کرد و افزود: با توجه به مصائب دو ملت ناشی از طوفان های گرد و غبار ،می توانیم برای حل این مساله با یكدیگر اهتمام بیشتری داشته باشیم.
🔸رییس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: هر دو كشور ما در منطقه آسیب های جدی از تغییرات اقلیمی دیدهاند و فراكسیون محیط زیست مجلس ایران برای حل مساله گرد و غبار به دنبال تاسیس یك آژانس پارلمانی منطقهای پایش گرد و غبار است.
🔸شاخوان عبدالله - نایب رییس مجلس عراق نیز در این دیدار گفت: روابط دو كشور از جهات مختلف و به ویژه محیط زیستی رو به رشد است، ایران و عراق همواره در سالیان گذشته همكاری های موثر داشتهاند.
🔸وی خطاب به رفیعی گفت: از شما به عنوان رییس فراكسیون محیط زیست مجلس ایران درخواست داریم كه برای حل مشكلات زیست محیطی در منطقه با یكدیگر تعاملات بیشتری داشته باشیم.
@somaye_rafiei
با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران؛
🔹اپسد از ایجاد مرکز منطقهای پارلمانی پایش گرد و غبار حمایت میکند
🔸رییس فراکسیون محیط زیست مجلس ایران از حمایت اپسد برای ایجاد مرکز منطقهای پارلمانی پایش گرد و غبار خبر داد.
🔸سمیه رفیعی - نایب رییس اپسد در حاشیه بیستمین كنفرانس اپسد (APPCED) و در كمیته تدوین بیانیه پایانی اجلاس، گفت: كشورها باید به بهبود زندگی و محیط زیست مردمی كه تحت تحریم هستند، توجه و تعهد بیشتری داشته باشند.
🔸وی با افزودن بندی به بیانیه پایانی اجلاس، خواستار توجه بیشتر كشورهای عضو اپسد به اثرات تحریم بر زندگی و محیط زیست كشورهایی شد كه تحت تاثیر اقدامات قهری یكجانبه هستند.
🔸همچنین در این نشست پیشنهاد ایشان مبنی بر حمایت اپسد از تشكیل مركز منطقه ای پایش گرد و غبار به منظور بهبود كیفیت زندگی ملتها با اكثریت آرا مصوب شد.
@somaye_rafiei
🔹️بیستمین كنفرانس مجمع پارلمانی محیط زیست و توسعه آسیا و اقیانوسیه (اپسد) به كار خود پایان داد
بیستمین كنفرانس مجمع پارلمانی محیط زیست و توسعه آسیا و اقیانوسیه (APPCED) با تصویب بیانیه بیستم سئول به كار خود پایان داد.
🔸️سمیه رفیعی - رئیس فراكسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ریاست هیات اعزامی جمهوری اسلامی ایران به این كنفرانس را بر عهده داشت.
در این اجلاس كشورهای شرکت کننده پس از دو روز جلسات کارشناسی و فنی بیانیه سئول را با شعار كلی حمایت از محیط زیست و استراتژی های رشد سبز، تصویب كردند.
🔸️در بیانیه پایانی كنفرانس، نمایندگان ضمن اعلام حمایت از عملكرد نظارتی و حمایتی پارلمان ها از دولتها برای پیادهسازی اهداف زیست محیطی، بر لزوم آموزش زیستمحیطی و فرهنگسازی میان ملت ها در جهت حفاظت از محیط زیست، رعایت عدالت اقلیمی و انتقال فناوریهای نوین با هدف ارتقای توان كشورهای درحال توسعه و كمتر توسعه یافته تاكید كردند.
🔸️همچنین در این بیانیه پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد مركز منطقهای پارلمانی پایش گرد و غبار مصوب و مقرر شد اپسد از این مرکز حمایت کند.
از سوی دیگر سمیه رفیعی ضمن تشریح تاثیرات تحریم ها و اقدامات قهری یكجانبه بر عدم پیشبرد دستورالعمل های زیست محیطی كشورها به ویژه جمهوری اسلامی ایران، خواستار اعلام حمایت كشورها در نفی این اقدامات یكجانبه شد كه اعضای اپسد طی بندی در این بیانیه از نظر رئیس فراكسیون محیط زیست در خصوص اقدامات قهری حمایت و آن را مصوب کردند.
🔸در این اجلاس همچنین سمیه رفیعی با رای قاطع برای مدت ۲ سال دیگر به نایب رییسی مجمع اپسد انتخاب شد.
@somaye_rafiei
🔹دیدار سمیه رفیعی با سفیر ایران در کره جنوبی
🔸️سمیه رفیعی - رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با سعيد كوزه چی - سفیر ایران در کره جنوبی دیدار کرد.
🔸️در این دیدار که در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در کره جنوبی برگزار شد طرفین در خصوص ارتقای سطح تعاملات و تجارب محیط زیستی ميان دو كشور گفتگو كردند.
@somaye_rafiei
🔹بازدید از شرکت آب و فاضلاب تهران
🔸سمیه رفیعی - نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به همراه دکتر محمد جواد عسکری - رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از شرکت آب و فاضلاب تهران بازدید کرد.
🔸در این بازدید ضمن دریافت اطلاعات لازم در خصوص وضعیت توزیع آب شرب در کلانشهر تهران از تلاش ها و زحمات مجموعه در رفع مشکلات اخیر پیش آمده برای مردم تقدیر شد.
🔸گفتنی است سمیه رفیعی به دلیل شرکت در مجمع بینالمللی اپسد در زمان مشکلات اخیر آب پایتخت، در کشور کره جنوبی حضور داشت.
@somaye_rafiei
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹سومین نشست ملی نقش جوانان در حکمرانی نو برگزار شد
🔸️سومین نشست ملی نقش مشارکت جوانان در حکمرانی نو با شعار ایمان و امید به همت فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی و با حضور غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، جمعی از نمایندگان مجلس و جمعی از جوانان منتخب سراسر کشور در سالن فارسی کمیته ملی المپیک باشگاه انقلاب برگزار شد.
@somaye_rafiei
🔹صدها نفر از جامعه صیادان جنوب کشور با ارسال طوماری خواستار توقف دائمی صید ترال صنعتی شدند
🔸صدها نفر از جامعه صیادان جنوب کشور با ارسال طوماری خواستار توقف دائمی صید ترال صنعتی در خلیج فارس و دریای عمان شدند.
🔸در این طومار که خطاب به سمیه رفیعی - رئيس فراکسیون محیط زیست مجلس ارسال شده است، ضمن تشکر و قدردانی از زحماتد ایشان و کارشناسان مربوطه در خصوص ممنوعیت دو ساله فعالیت کشتی های صید ترال فانوس ماهیان در خلیج فارس و دریای عمان و به عبارتی حفاظت از زیستگاهها و منابع آبزیان و ذخایر ارزشمند ژنتیکی دریایی کشور آمده است: «اینجانبان صیادان بومی جنوب کشور در دو سال اخیر شاهد احیای مجدد نسبی منابع آبزی بودهایم و این در سبد غذایی مردم بومی به وضوح قابل مشاهده است که به تبع آن تا حد زیادی از آسیبهای اقتصادی و اجتماعی جبران ناپذیر بر قشر عظیم جامعه صیادان محلی جنوب کشور که تنها منبع درآمد و ارتزاقشان از طریق دریا و صید سنتی است، کاسته شده است.»
🔸در ادامه این نامه آمده است: «متأسفانه اخیراً خبرهای بسیار نگران کننده ای به گوش میرسد که صاحبان کشتی های صید صنعتی و ترالرها درصدد تکرار اقدامات شومشان و از سرگیری فعالیت صید ترال فانوس ماهیان به هر طریقی میباشند که این موضوع جامعه صیادی و مردم بومی را بسیار ناامید کرده است.
🔸لذا از حضور سرکار عالی و سایر اعضای فراکسیون محیط زیست مجلس انقلابی، هیات علمی دانشگاه های کشور در رشته ،شیلات علوم دریایی محیط زیست مسئولان و صاحب نظران خواستاریم در خصوص ممنوعیت دائم فعالیت کشتی های ترالر اقدامات قاطع مبذول فرمایند.»
@somaye_rafiei