📌هم اکنون
✅نشست داوری جشنواره فیلم فجر در بخش تجلی اراده ملی در حوزه محیط زیست
@somaye_rafiei
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پی اعلام تغییر شاخصها
✅وزارت آموزش پرورش باید ضمانت سلامتی دانش آموزان را بدهد
هفته دوم بهمن ماه در گفتگویی تلفنی با برنامه کشیک سلامت:
🔷️وزارت آموزش و پرورش چه ضمانتی می تواند به مردم بدهد که دانش آموزان با سلامت کامل میتوانند تحصیل خود را ادامه دهند؟ چه کسی پاسخگو است که حفظ سلامتی دانش آموزان اولویت دارد یا آموزش و آنها؟
🔻ما آموزش و تربیت را برای نسلی سالم میخواهیم
● سمیه رفیعی ●
✅برگزیدگان فراکسیون محیطزیست در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
🔷این جایزه برای نخستین بار اهدا می شود چرا که در امر محیط زیست حتما مشارکت مردم با مسئولان با هم شدنی است.
📝بیانیه هیات داوران فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی
خداوند بزرگ را شاکریم که توفیق داد تا در چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، تجلی اراده ملی را در فصلی جدید و نگاهی متفاوت تجربه کنیم.
بی شک مقوله حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی که بر پایه اصل پنجاهم قانون اساسی و نگاه عالمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در کشور دنبال میشود، نیازمند فرهنگسازی و توجه آحاد جامعه است.
و کجا بهتر از جشنواره بین المللی فیلم فجر که با انبوهی از علاقهمندان مهمترین رویداد فرهنگی کشور را رقم میزند.
سینما بعنوان یک ابزار قوی فرهنگی همواره نقش جریان سازی خود را در تمامی ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و غیره به نمایش گذاشته است و جا دارد هنر هفتم دِین خود را به محیط زیست کشور نیز ادا کند.
قطعا پرداختن فیلمسازان به موضوع محیط زیست میتواند سنگ بنایی برای توجه عموم مردم، مسوولان و تصمیمگیران به این موهبت الهی باشد.
فرصت پرداختن به آثار فخیم چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر در بخش تجلی اراده ملی به مقوله محیط زیست، اولین گام فراکسیون محیط زیست مجلس به عنوان دستگاه قانونگذاری برای استفاده از ابزار هنر سینما برای فرهنگسازی عمومی است.
بر این اساس شاخصهای ذیل برای انتخاب آثار برتر در حوزه محیط زیست ملاک عمل داوران این بخش قرار گرفته است:
۱- توجه به مقوله حفظ زمین، آب، خاک، هوا، جنگل، مراتع و حیات وحش در برابر تخریب و آلودگی
۲- نگاه ویژه به کاهش تولید پسماند و پساب و جلوگیری از رها سازی آنها در طبیعت
۳- نشان دادن تاثیر نقش پررنگ محیط بانان و جنگل بانان عزیز برای حفاظت از طبیعت
۴- حساس کردن جامعه به موضوع حفظ محیط زیست
۵- توجه به اکوتوریسم ( گردشگری طبیعت ) و تلاش برای توسعه هرچه بهتر آن
۶- برخورداری از مؤلفههای مؤثر برای جذب مخاطب، انتخاب و پرداخت ایده با توجه به تناسب آن با نیازها و علایق مخاطب در حوزه محیط زیست
۷- الگوسازی عملی و ایجاد علاقه و انگیزه در نسل جوان برای توجه به طبیعت و حیات وحش
٨- پرداختن به موضوع تخریب محیط زیست و هدر رفت منابع ملی نظیر برداشت های بی رویه از معادن و جنگلها
۹- نقش اقتصاد و منفعت طلبی های نامشروع بر تخریب محیط زیست
۱۰- رابطه سلامت و حیات انسان با سلامت محیط زیست
بر اساس ملاکهای فوق و ارزیابیهای صورت گرفته توسط هیأت داوران فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در بخش تجلی اراده ملی چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، پویانمایی «بچه زرنگ» به تهیهکنندگی آقای حامد جعفری و کارگردانی آقایان هادی محمدیان، بهنود نکویی و محمد جواد جنتی، فیلم سینمایی «هوک» به تهیهکنندگی آقای علی آشتیانیپور و کارگردانی حسین ریگی و فیلم سینمایی «آنها مرا دوست داشتند» به تهیهکنندگی و کارگردانی آقایان محمدرضا رحمانی را به عنوان فیلمهای برگزیده انتخاب و معرفی مینماید.
در پایان جا دارد از تلاشها و زحمات شبانه روزی سرکار خانم دکتر سمیه رفیعی - نماینده محترم مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و رییس فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی که همیشه دغدغه حفاظت از محیط زیست را دارند و بنیانگذار این حرکت محیط زیستی و چراغ راه ما بودهاند و مساعدت جناب آقای دکتر اسماعیلی - وزیر محترم و فرهیخته فرهنگ و ارشاد اسلامی کمال تشکر را داشته باشیم.
امید است این حرکت ارزشمند با استقبال فیلمسازان و هنرمندان در سالهای آینده با جدیت بیشتری برای حفاظت از طبیعت ایران عزیزمان تداوم یابد.
هیأت داوران فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی
مهدی صاحبی علیرضا غمخوار مجید قاسمی
@somaye_rafiei
#دیدار_مردمی
دیدار با موسس و اعضای هیات مدیره یکی از مراکز خیریه نگهداری از کودکان و نوجوانان بدسرپرست و بی سرپرست
#حوزه_انتخابیه
🆔 @somaye_rafiei
الإمام الكاظم(ع : لَیسَ مِنّا مَنْ لَمْ یحاسِبْ نَفْسَهُ فی كُلِّ یوْمٍ، فَإِنْ عَمِلَ حَسَنا إسْتَزادَ اللّهَ، وَ إنْ عَمِلَ سَیئا اسْتَغْفَرَ اللّهَ وَ تابَ اِلَیهِ.
امام كاظم(ع):از شیعیان و دوستان ما نیست، كسی كه هر روز محاسبه نَفْس و بررسی اعمال خود را نداشته باشد، كه اگر چنانچه اعمال و نیاتش خوب بوده، سعی كند بر آن ها بیفزاید و اگر زشت و ناپسند بوده است، از خداوند طلب مغفرت و آمرزش كند و جبران نماید.
وسائل الشّیعة: ج ۱۶، ص ۹۵، ح ۲۱۰۷۴.
📌هم اکنون _قزوین
🔷بازدید از سایت بازیافت زباله
🔷 افتتاح تغلیظ پسابهای صنعتی
🆔 @somaye_rafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پویانمایی بچه زرنگ یکی از آثار برگزیده داوران فراکسیون محیط زیست در جشنواره فیلم فجر بود که با ظرافتی بسیار هنرمندانه یک اسطوره مذهبی را با محیط زیست تلفیق و در وضعیتی مدرن آن را بازنمایی کرد که کار بسیار ارزشمندی بود.
ایجاد دغدغه حفاظت از محیط زیست برای کودکان و نوجوانان و تربیت نسلی دغدغهمند نسبت به طبیعت و منابع طبیعی کاری پرثمر و منشا خیر و برکات بسیاری است.
خداقوت به همه دستاندرکاران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای خلق این اثر ماندگار.
🆔@somaye_rafiei
✅اصلاح قانون مدیریت پسماند در ایستگاه پایانی است
🔷 شفاف و ثابت نبودن استانداردهای زیستمحیطی در کشور موجب برخوردهای سلیقهای مدیران و از بین رفتن اعتماد عمومی، امنیت سرمایهگذاری و تخریب محیط زیست و منابع طبیعی میشود.
🔻در بازدیدی که از معضلات و پروژههای زیستمحیطی استان قزوین داشتم به این مسئله اشاره کردم که متاسفانه بعضا حرف و عمل مسوولان در حوزه محیط زیست متناقض است برخی از مسئولان سخن از محیط زیست میزنند اما عملکرد غیر محیط زیستی دارند و همین تناقض سبب ایجاد مشکلات میشود.
🔻 بخشی از ریشه مشکلات زیست محیطی اجرا نشدن سند آمایش سرزمین است، مشکل دیگر شفاف و ثابت نبودن استانداردهای زیست محیطی کشور است که در کنار این امر برخورد سلیقهای مدیران با مجموعههای صنعتی و اقتصادی موجب از بین رفتن اعتماد عمومی، امنیت سرمایهگذاری و تخریب محیط زیست و منابع طبیعی میشود.
پایداری سرزمینی هدف اصلی ماست و در این مسیر به کمک مردم نیاز است.
🔻 در بهرهبرداری از معادن باید نظارت دقیقتری صورت گیرد که در این راستا قانون معادن با اولویت محیطزیست بازنگری میشود.
🔻همچنین بازنگری قانون مدیریت پسماند در ایستگاه پایانی مجلس است و برای این حوزه ۱۴۰۰ ساعت کار مطالعاتی صورت گرفته که امیدواریم با تصویب آن شاهد اتفاقات مثبت در این حوزه باشیم.
🔰متن کامل خبر را اینجا بخوانید
🆔 @somaye_rafiei
✅مشکلات منطقه کن باید ریشهای حل شود
🔷جلسهی پیگیری مشکلات اهالی کن در فرمانداری تهران برگزار شد.
🔻مشکلات منطقه کن باید به شکل ریشهای حل شود، بعد از سالها اقدامات جهادی و توسعه یافتگی امروز شهرستانی که در مجاورت پایتخت قرار دارد آبرسانی آن به شکل تانکر صورت میپذیرد؛ بی توجهی به مشکلات کوچک این منطقه منجر به بروز بحرانهای بزرگ میشود.
🔻خوشبختانه امروز دستگاههای مختلف دولتی با سازمانها و نهادهای مرتبط در کنار مجلس همکاری لازم و کافی را با یکدیگر دارند، اعتبارات مناسبی برای حل معضلات اینچنینی در بودجه سالانه دیده میشود فقط جای خالی فرماندهی میدان مشهود است.
🔰مشروح خبر را اینجا بخوانید
🆔 @somaye_rafiei