eitaa logo
سرو سرخ
24 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
76 فایل
فرهنگی سیاسی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
راهبرد القای ناکارآمدی نظام: 👈راهکارهای دشمن: 🔹۱-دشمن تلاش می‌کند با فریب افکار عمومی، با دروغ پردازی و کوچک‌نمایی دستاوردهای حیرت‌انگیز انقلاب و جمهوری اسلامی، با بزرگ‌نمایی مشکلات موجود و با وارونه نمایی واقعیت‌ها القا کند که نظام اسلامی ایران محکوم به ناکارآمدی است. از نظام اسلامی نباید توقع رونق اقتصادی و پیشرفت و عدالت و ..... داشت. حکومت متکی بر دین، قادر به مدیریت علمی کشور نیست. بنابر این هرگونه اقدام که منجر به تثبیت نظام شود و از جمله حضور در پای صندوق رأی، بر خلاف عقل و منطق است و تنها راه حل مشکلات موجود، تغییر نظام است. 🔥تکنیک انگاره ‌سازی به معنی غیر واقعی القا کردن واقعیت‌های موجود در این تهاجم روانی بسیار مؤثر است. 🔸۲- از طرفی با تشدید فشارهای اقتصادی و اعمال تحریم، سعی می‌کند این‌طور القا نماید که وجود این مشکلات، مربوط به اسلامیت نظام است و با طرح دوگانه فریبنده جمهوری اسلامی یا جمهوری ایرانی درصدد فریب افکار عمومی است. 🍃👈راهبرد و راهکارهای مقابله: در مقابل راهبرد القای ناکارآمدی که عمدتاً با بهره‌گیری از تاکتیک فریب و تکنیک‌های بزرگ‌نمایی و کوچک‌نمایی طراحی و القا می‌شود، باید از راهبرد روشنگری و آگاه‌سازی و واقع نمایی استفاده کرد. 👌راهکارها: 🔹۱-ضروری است دلایل کارآمدی نظام را علی‌رغم همه دشمنی‌ها و فشارها و تحریم‌ها و ...، تبیین و تشریح و دستاوردهای عظیم و حیرت‌آور انقلاب و جمهوری اسلامی را در ابعاد و عرصه‌های مختلف تبلیغ کرد. 🔸۲-دوست‌داران و مدافعان انقلاب، باید با بهره‌گیری از انواع رسانه مخصوصاً فضای مجازی، به‌صورت هنرمندانه و به‌طور مستمر، دستاوردها را گوشزد نمایند. 🔹۳-این حقیقت را که هر جا انقلابی عمل شد، کارآمدی به‌همراه داشت و هر جا نگاه و رفتار غیرانقلابی بود، خلاف آن نتیجه داد، باید مستدل و متکی به مصادیق آن تبیین و تحلیل کرد.
راهبرد ایجاد یأس و ناامیدی 👈راهکارهای دشمن: 🔹موج دیگری از حملات روانی دشمن، با هدف مأیوس و ناامید کردن جامعه نسبت به امکان حل مشکلات و چالش‌های موجود است. 🔸او القا می‌کند که این نظام قادر و یا مایل به حل مشکلات نیست، با تغییر مسئولین سیاسی و اقتصادی هم مشکل حل نمی‌شود. بنابر این رأی دادن به امید اینکه دولت و مجلس جدید مشکلات را حل می‌کنند، امیدی واهی است. 👈تکنیک تاکید بر نقطه آرمانی که نتیجه آن بالا رفتن سطح توقعات و پایین آمدن آستانه تحمل مردم است، در این عملیات تهاجمی، نقش مؤثری دارد. دشمن تلاش می‌کند از یک‌طرف با روش‌های مختلف، محدودیت و فشار اقتصادی و معیشتی ایجاد کند و از طرف دیگر سطح توقعات مردم را بالا ببرد، احساس ناداری و محرومیت را تشدید کند تا جامعه به بن بست رسیده و یأس و ناامیدی حاکم شود. رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب می‌فرمایند: اکنون مانند همیشه سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعال‌ترین برنامه‌های آن مأیوس سازی مردم و حتی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیل‌های مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیت‌ها، پنهان کردن جلوه‌های امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک‌نشان دادن یا انکار محسنات بزرگ، برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملت ایران است. و در تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱ رهبر عزیز می‌فرمایند: 👈دشمنان مردم را دلسرد می‌کنند و می‌گویند رأی شما اثری در بهبود اوضاع ندارد.
راهبرد ایجاد بی‌تفاوتی در مردم نسبت به شرکت در انتخابات 👈راهکارهای دشمن: 🔹۱-دشمن تلاش می‌کند با بهره‌گیری از تاکتیک روانی تخدیر، نوعی بی‌تفاوتی در مردم ایجاد نماید. با القای گفتمان‌هایی چون: در این انتخابات کسی شرکت نمی‌کند، مردم مسائل مهمتری دارند، انتخابات اهمیتی ندارد و مشکلی حل نمی‌شود و ....، سعی دارد انگیزه حضور را کم رنگ کند. 🔸۲-تلاش می‌کند با کوچک‌نمایی دستاورد بزرگ مردم سالاری دینی حاصل از انقلاب، با فریب افکار عمومی، القا کند که این دستاورد (امکان حضور مردم پای صندوق) و نقش‌آفرینی نسبت به سرنوشت کشور، موضوع مهمی نیست و ارزش چندانی ندارد. 🔹۳-با تکرار گفتمان: در نوبت‌های قبل شرکت کردیم، چه اتفاقی افتاد و چه سودی داشت؟ بنابر این لزومی ندارد شرکت کنیم، سعی می‌کند انحراف در تحلیل مردم ایجاد کند (جنگ ادراکی). 🔸۴-با استهزا و به سخره گرفتن سعی می‌کند جریان انتخابات را نمایشی و صوری القا نماید تا نوعی بی‌تفاوتی ایجاد و انگیزه‌ها را سُست کند. 🔹۵-با شایع کردن و پخش نظر سنجی‌های دروغین، بر طبل بی‌انگیزه بودن مردم نسبت به شرکت در انتخابات می‌کوبد. 🍃👈راهبرد و راهکارهای مقابله: در مقابل راهبرد بی‌تفاوت ‌سازی، باید از راهبرد حساسیت بخشی استفاده کرد 👌راهکارها: 🔸۱-باید به روش‌های مختلف و با بهره‌گیری از انواع رسانه‌ها، حساسیت و اهمیت و تأثیر شرکت جامعه در انتخابات را تبیین کرد. 🔹۲-باید مردم را نسبت به این دستاورد بزرگ که ثمره خون شهیدان و جان‌فشانی و ایثار علما و بزرگان شیعه در طول تاریخ است متوجه ساخت و ابعاد مختلف این معجزه الهی را که برای اولین بار در تاریخ تحقق یافته است، تحلیل و تشریح کرد. 🔸۳-باید اهمیت این را که سرنوشت کشور و مردم با حضور پر شور و انتخاب اصلح رقم می‌خورد، یادآور ‌شد. 🔹۴-باید سلامت و حقانیت انتخابات را مستدل و منطقی بیان کرد. 🔸۵-در مقابل بی‌تفاوت سازی مردم، باید شور و نشاط انتخاباتی ایجاد کرد. رسانه‌های مختلف و از همه مهم‌تر صدا و سیما با برنامه‌ریزی هوشمندانه و مرحله‌ای، مردم را حساس و شور و شوق و نشاط ایجاد کنند. 🍃🔹رهبر معظم انقلاب می فرمایند: شور انتخاباتی و حضور مردم پای صندوق‌های رأی،می‌تواند تهدیدهای دشمنان را بی‌اثر کند و دشمن را ناامید و امنیت کشور را تأمین نماید. کلیه جریانات و احزاب همسو با نظام، به صحنه آمده و رقابت را پرشور و جدی‌تر کنند.
✍️انتخابات، راهبرهای دشمن و راهکارهای مقابله ✏️به قلم: سردار حسین بیات 💢 راهبردایجادیاس وناامیدی ❌ب) راهبرد ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به مسئولین کشور ومتولیان امر انتخابات 👈راهکارهای دشمن: 🔹۱-دشمن تلاش می‌کند با بهره‌گیری از تکنیک‌های ترور شخصیت و سیاه نمایی، اتهام زنی، شایعه و تکرار ...، مردم را نسبت به مسئولین کشور بی‌اعتماد کند و نیز متولیان و مجریان امر انتخابات را زیر سؤال ببرد. با شخصیت زدایی و سیاه نمایی، چهره مسئولین و متولیان امر انتخابات را منفی و ضد مردمی و خائن و ... القا کند. انواع و اقسام اتهامات دروغ و واهی را به آنها نسبت دهد (هر چند عمل خلاف و منافقانه بعضی از مسئولین، تدبیر روانی دشمن را ممکن است به نتیجه برساند). 🔸۲-با پخش شایعات دروغین و اتهام زنی و دروغ پردازی متولیان نظارتی مثل شورای محترم نگهبان، این مجموعه دلسوز و متدین و انقلابی و مردمی را از خاصیت انداخته و زیر سؤال ببرد. البته معاندین داخلی نیز با زیر سؤال بردن نظارت استصوابی، تلاش می‌کنند این گونه نظارت را خلاف دمکراسی القا نمایند. 🔹۳-صداقت مسئولین و مجریان را زیر سؤال برده و اتهام خیانت در امانت بزنند. شایع می‌کنند که انتخابات مهندسی شده است و از قبل معلوم است نام چه شخصی و یا اشخاصی از صندوق‌ها بیرون آمده و به عنوان پیروز انتخابات معرفی خواهد شد. 🍃👈راهبرد و راهکارهای مقابله در مقابل راهبرد بی‌اعتماد سازی دشمن، باید از راهبرد اعتماد بخشی استفاده کرد 👌راهکارها: 🔸۱-در مقابل تکنیک ترور شخصیت و سیاه‌نمایی، باید از تکنیک شفاف‌سازی بهره‌گیری کرد و به‌طور مستدل، چهره واقعی شخصیت‌های کلیدی را آشکار و شفاف و سابقه و خدمات و رفتار و ... آنها را تبلیغ کرد. 🔹۲-نسبت به اهمیت و ضرورت و حقانیت و خدمات نهادهای نظارت کننده مخصوصاً شورای محترم نگهبان، جامعه (خصوصاً نسل جوان) را آگاه کرد. در مقابل اتهام انتخابات مهندسی شده، سلامت انتخابات را در طول عمر انقلاب اثبات کرد و توضیح داد. 🔸۳-گروه‌ها و جریانات سیاسی مدافع انقلاب، نباید با متهم کردن یکدیگر و برچسب زدن‌ها و با انکار یا کوچک‌نمایی دستاوردهای نظام و بد اخلاقی سیاسی و یا با سیاه نمایی رقیب انتخاباتی، خود عامل بی‌اعتمادی جامعه شوند.
هدایت شده از نشست روشنگری
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاهده و پخش كردن اين ويدئو تو اين شرايط جامعه از هرچيزي واجب تره 🚫🎥 هم ببينين هم براى كسايى كه نميخوان راى بدن بفرستين اگه فقط رو يك نفر تاثير بذاره ما به هدفمون رسيديم💯💪🏻 .
☎️زنگ عبرت: 🔴 غلط می کنی قانون را قبول نداری قانون تو را قبول ندارد ♦️امروز آقای احمدی نژاد در ادامه ی مواضع توهم آمیز خودش، رکن اسلامیت نظام یعنی شورای نگهبان را تهدید کرده است. ♦️آقای روحانی هم امروز، موضع مشابهی را در مقابل شورای نگهبان گرفته است. ♦️اولا پاسخ چنین افرادی اعم از آقای روحانی و احمدی نژاد و دیگران که خود را مقابل قانون قرار می دهند را سالها پیش؛ خمینی کبیر(ره) بیان فرموده .یعنی همان جمله ی معروف که( غلط می کنی قانون را قبول نداری؛ قانون تو را قبول ندارد...) ♦️ثانیا این تهدیدها را امثال بنی صدر و رجوی و منتظری و خاتمی و میرحسین و کروبی و... هم کرده اند و همگی به زباله دان تاریخ پیوسته اند. ♦️ثالثا؛ آقای احمدی نژاد اینقدر حافظه ی مردم را دست کم نگیرد. همگان به یاد دارند که ایشان در تمام سالهای گذشته در مقابل معاهده ی برجام سکوت کرد و در موقعیتی که جریان انقلابی بدنبال نقد و افشای برجام بود، ایشان تمام وقت و توان خود را صرف دفاع از بقایی و... حمله به نظام نموده بود. اما حالا که بوی تعفن برجام، همه را به واکنش واداشته ، یادش افتاده که باید به برجام هم انتقاد کند. ♦️ضمنا یادمان هست که در انتخابات 96 آقای احمدی نژاد وعده ی افشای دولت روحانی را می داد، اما به محض رد صلاحیت، دوباره در مقابل روحانی کاملا سکوت کرد. ♦️آقای احمدی نژاد!! بهتر است قبل از این که خیلی دیر شود و به سرنوشت یاغیان قبلی که در مقابل قانون ایستادند مبتلا شوید، عبرت بگیرید. ضمن این که باید بدانید سکوت مردم در مقابل شما نشانه ی رضایت نیست و به موقع گردنکشان را سر جای خود خواهند نشاند.
🔴 بیانیه مهم شورای نگهبان درباره اظهارنظر‌های صورت گرفته درخصوص مصوبه اخیر این شورا ♦️به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، شورای نگهبان درباره اظهارنظر‌های صورت گرفته درخصوص مصوبه اخیر این شورا که در اجرای بند (۵-۱۰) سیاست‌های کلی انتخابات به تصویب رسیده است، بیانیه‌ای صادر کرد که متن کامل آن به شرح زیر است: باسمه تعالی ♦️با توجه به اظهارنظر‌های صورت گرفته درخصوص مصوبه اخیر شورای نگهبان نسبت به تعیین شرایط و مدارک لازم جهت ثبت‌نام داوطلبان ریاست جمهوری به اطلاع می‌رساند. ♦️شورای نگهبان در چارچوب اصول قانون اساسی و در اجرای بند (۵-۱۰) سیاست‌های کلی انتخابات ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری «مدظله العالی» مبنی بر «تعریف و اعلام معیار‌ها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزد‌های ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان» به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبر بودن داوطلبان ریاست جمهوری را برای ثبت‌نام تعیین و اعلام نموده است. این مصوبه براساس صلاحیت‌های قانونی این نهاد به تصویب رسیده و لازم‌الاجرا است همچنان که مصوبات سایر نهاد‌ها در حدود صلاحیت‌های قانونی آن‌ها معتبر و لازم‌الاجرا می‌باشد. با توجه به مسئولیت و صلاحیت شورای نگهبان براساس تصریح بند (۵-۱۰) سیاست‌های کلی انتخابات، رعایت مفاد سیاست‌های مذکور از سوی مسئولان و مدیران کشور به ویژه ریاست محترم جمهوری و وزارت کشور ضروری است. شورای نگهبان ضمن تأکید بر لازم‌الاجرا بودن مصوبه فوق اعلام می‌دارد ثبت‌نام داوطلبان بدون ارائه مدارک مذکور در مصوبه این شورا فاقد اعتبار می‌باشد.
🔴 *هدف روحانی از مخالفت با شورای نگهبان چیست؟* ♦️مصطفی انتظاری مدرس علوم سیاسی دانشگاه، سه سناریو درباره مخالفت رئیس‌جمهور با مصوبه انتخاباتی شورای نگهبان مطرح کرده که در بدبینانه‌ترین آنها، احتمال تعویق انتخابات مطرح شده اس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰⁉️ پاسخ به شبه نهی احمدی نژاد و حسن خمینی از کاندیداتوری ریاست جمهوری توسط حضرت آقا ‼️ 💠 سلام. با توجه به صحبت های حضرت آقا در جمع دانشجویان که فرمودند بنده در مورد حضور یا عدم حضور افراد در انتخابات نظری ندارم. ❓لذا این شبهه مطرح شده که در مورد حضورحسن خمینی و احمدی نژاد که ایشان این افراد را منع کردند چیست؟ 🔰 سلام علیکم ✍️ اول باید دید حضرت آقا در نصیحت خود به احمدی نژاد در جواب اصرار ایشان در مورد دریافت نظر مشورتی و خیرخواهانه از حضرت آقا ، چه فرمودند، ایشان فرمودند : 👈" خوب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به‌ملاحظه‌ی * صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. 👈 نگفتیم هم شرکت نکنید 🕯 👈گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما، شما شرکت کنید.🕯 👈 این را گفتیم، خوب یک چیز عادی است. 👈 انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به‌نفع برادر مؤمنش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خوب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، به‌خصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دوقطبی در کشور ایجاد می‌شود. ،۵ مهر ماه ۱۳۹۵ " ✍️ همانگونه که ملاحظه می شود ، حضرت آقا نه امر کردند و نه نهی فرمودند ، بلکه یک نظر مشورتی و خیرخوانه در قبال طلب مشورت یک برادر مومن در مقام ادای حق برادری و نه از جایگاه امام جامعه ، با در نظر گرفتن خیر و صلاح خود فرد و جامعه و خطر دو قطبی شدن جامعه ارائه کردند. 🕯👈 در مورد حسن خمینی هم خبر از جانب برادرش سید یاسر منتشر شد نه از سمت دفتر حضرت و بر فرض صحت ، مشابه همان موضوع احمدی نژاد است. آنچه که روشن است در این مشورت دهی و خیرخواهی هیچ امر و نهی وجود ندارد ، بلکه بیان نظر خیرخواهانه برای فرد است و فقط هم مربوط به جنبه های منفی و مضر قضیه است. ✍️ ادادتمند شما ، غلامعلی کریمی.
🇮🇷🌸 🍀 🌺 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان: 🔻تاکید بر ضرورت بهره‌برداری از فرصت ها و ظرفیت‌ها برای جلوگیری از ورود خسارت به منافع ملی 🔹توجه ویژه بر تشکیل دولتی که نگاه ويژه‌ای به داخل و استفاده از منابع داخلی داشته باشد 🔸ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت جوانان برای بکارگیری آنها در مدیریت ها برای ساماندهی به امور کشور 🔹 هشدار در خصوص خسارت به منافع ملی به واسطه معطل و مغفول ماندن بسیاری از ظرفیت ها و فرصت‌ها 🔸 تاکید بر تشکیل یک دولت با کفایت، مدیر، با ایمان، لبریز از امید و معتقد به توانمندی‌های داخلی 🔹 ابراز نگرانی از ناامیدی مسئولین دولتی و تاثیر آن بر عدم پیشبرد کارها 🔸 تاکید بر نالایق بودن فردی که به توانمندی‌های داخلی معتقد نیست 🔹 تاکید بر روی کار آمدن افرادی که به مردم و جوانان معتقد باشند و قدر عنصر جوان را بدانند 🔸 تاکید بر روی کار آمدن افرادی که حقیقتا عدالت‌خواه و ضد فساد باشند 🔹معرفی فاصله گیری از خط انقلاب به عنوان علت اصلی تمامی عقب ماندگی های کشور 🔸تاکید بر ضرورت انجام حرکتی فوق العاده به عنوان علاجی عقب ماندگی کشور 🔹 تاکید بر سامان کار کشور به واسطه بکارگیری مدیران جوان و مومن در مدیریت ها 🔺 تاکید بر عدم دخالت در مورد انتخاب اشخاص و افرادی که قصد کاندیداتوری دارند.