eitaa logo
سرو سرخ
24 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
76 فایل
فرهنگی سیاسی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دستگیری ضارب بسیجیان در مشهد: 🔹طی یک عملیات اطلاعاتی فردی که به سمت بسیجیان ناحیه کمیل مشهد تیراندازی کرده بود توسط سازمان اطلاعات سپاه خراسان رضوی شناسایی و دستگیر شد. 🔹این کلیپ به دلیل مسائل امنیتی بعد از گذشت ۲ ماه منتشر میشود.
🔴 مراسم بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج برگزار شد 🔹آئین گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج به همت نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در سالن همایش ۵ آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
👆مروری بر فرمان ۸ ماده ای مبارزه با مفاسد اقتصادی ⛔️تسامح در مبارزه با فساد ممنوع ●➼‌┅═❧═┅┅───┄
🔇 در جنگ رسانه صدای ریختن یه سطل ماست از صدای شلیک گلوله بیشتره! 🌷🌷🌷🌷🌷🌷
عادل فردوسی پور چهره ای به ظاهر ورزشی است اما در واقع یک فعال سیاسی است. تا جایی که وقتی لازم باشد، در قامت یک بازجو، بازیکن تیم ملی را در برابر خود می نشاند و سیاسی ترین و شخصی ترین سوالات غیر فوتبالی را از او می پرسد. فردوسی پور نماد یک جریان سیاسی است که همواره پشت شعار «ورزش از سیاست جداست»، «بی طرفی» و «حرفه ای گری» پنهان می شوند اما در وقت مبادا، کاملا یک طرف ماجرا می ایستند و پلی محکم بین ورزش و سیاست برقرار می کنند. در قسمت 58 برنامه حافظه تاریخی ایرانی، کارنامه و عملکرد فردوسی پور را به صورت مستند بازخوانی کرده ایم، مواردی که احتمالا دیدن آن برای خود فردوسی پور هم جذاب خواهد بود و یادآوری خیلی از خاطره هاست!
🌹🕊🌴🥀🌴🕊🌹 سخت دلتنگ و غریبم خمـــــار جرعه‌ای امـن یجیبـــــم خدایــــی بیقرارم خدایـــــا طاقـــــت مانـدن ندارم چه تنها مانده‌ام افسرده بر خـاک شمـا رفتید تا افـــــلاک چـــــالاک مـــــرا تنها رهـــــا کردید و رفتید به حســـرت مبتلا کردید و رفتید شمـــــا رفتید و مـن اینجا غریبم زفیـــض ســــرخ مردن بی‌نصیبم !!! ای ناز شصتت تأسی کن مــــرا قربـــــان دستـت 🕊 🕊🌹 🕊🌹🕊 🌹 🥀🕊