📣 #اطاعیه
💫یه #فرصت_طلایی برای خانومای هنرمند و کدبانوی محله😃😃
🔰سلام دوستان عزیز بنا داریم❗️
1⃣محصولات غذایی ارگانیک🏠
2⃣ کیکهای تولد خانگی🎂🍰
3⃣وکارهای هنری و دست ساز🦄
4⃣خیاطی👚👕
📱این فرصت رو به عزیزان میدیم که برای فروش محصولاتشون، از کانال پایگاه استفاده کنند 👌
و تبلیغاتشون رو میزاریم تا کمک در فروش محصولات شما کنیم😊😇
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
⁉️حالاچجوری؟؟
✅ما روزای یکشنبه ثبتنام داریم 💥💥
هرخانومی که میخواد محصولاتش فروش بره
به ادمین کانال پیام میدید و ثبت نام میکنید👇
@yas_2090
و روز دوشنبه محصولات رو تو کانال بار گذاری میکنیم
🌺انشاالله که در این شرایط اقتصادی واسطهای برای کمک به شما عزیزان باشیم🌺
#لطفا_نشر_حداکثری
#قرارگاه_کوثر
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🆔 @soyezohor
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🌿 قرارگاه کوثر
#سه_دقیقه_در_قیامت قسمت سی ام👇 🌷آن جا می توانستيم به هركجا كه می خواهيم سر بزنيم،
#سه_دقیقه_در_قیامت 💢
قسمت سی و یکم (جانبازی در رکاب مولا)👇
🌷چيزی شبيه قصرهای يخی كه در كارتون های بچگی می ديديم، تمام ديوارهای قصر نورانی بود. می خواستم به دنبال پلی برای عبور از رودخانه باشم، اما متوجه شدم، اگر بخواهم می توانم از روی آب عبور كنم!
🍁 از روی آب گذشتم و مبهوت قصر زيبای پسر عمه ام شدم.
وقتی با او صحبت می كردم، ميگفت: ما در اينجا در همسايگی اهل بيت (ع) هستيم. ما می توانيم به ملاقات امامان برويم و اين يكی از نعمت های بزرگ بهشت برزخی است. حتی می توانيم به ملاقات دوستان شهيد و شهدای محل و دوستان و بستگان خود برويم.
🌷سال 1388 توفيق شد كه در ماه رجب و ماه شعبان، زائر مكه و مدينه باشم، ما مُحرم شديم و وارد مسجد الحرام شديم. بعد از اتمام اعمال، به محل قرار آمدم. روحانی كاروان به من گفت: سه تا از خواهران الان آمدند، شما زحمت بكشيد و اين سه نفر را برای طواف ببريد.
🍁 خسته بودم، اما قبول كردم. سه تا از خانم های جوان كاروان به سمت من آمدند. تا نگاهم به آن ها افتاد، سرم را پايين انداختم. يك حوله اضافه داشتم. يك سر حوله را دست خودم گرفتم و سر ديگرش را در اختيار آن ها قرار دادم.
🌷گفتم: من در طی طواف نبايد برگردم. حرم الهی هم به خاطر ماه رجب شلوغ است. شما سر اين حوله را بگيريد و دنبال من بياييد. يكی دو ساعت بعد با خستگی فراوان به محل قرار كاروان برگشتم. در كل اين مدت، اصلا به آن ها نگاه نكردم و حرفی نزدم.
🍁 وظيفه ای برای انجام طواف آن ها نداشتم، اما فقط برای رضای خدا اين كار را انجام دادم. در روزهايی كه در مكه مستقر بوديم، خيلی ها مرتب به بازار می رفتند و... اما من به جای اينگونه كارها، چندين بار برای طواف اقدام كردم.
🌷ابتدا به نيت رهبر معظم انقلاب و سپس به نيابت شهدا، مشغول شدم و از فرصت ها برای كسب معنويات استفاده كردم. در آن لحظاتی كه اعمال من محاسبه ميشد، جوان پشت ميز به اين موارد اشاره كرد و گفت: به خاطر طواف خالصانه ای كه همراه آن خانم ها انجام دادی، ثواب حج واجب در نامه اعمالت ثبت شد!
🖇ادامه دارد ...
التماس دعا🌹
#مولا_جانم
🌱قائم آل نور، يا مهدی
عطر سبزِ حضور، يا مهدی...
🌱تا هميشه صبور می مانيم
در هوای ظهور، يا مهدی...
#اللهمعجللولیکالفرج
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
#شبتونمهدوی🌙
💚 #سلام_آقای_من
کـی باغ به بوی او معطر گردد
کـی دیدن روی او میسر گردد
آن مـاه که از فراق او جان به لبــم
کی دیده به نور او منور گردد
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
💠 دوستان دعای هفتم صحیفه ، که امر امام جامعه است را فراموش نکنیم.
#قرارگاه_کوثر
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
🆔 @soyezohor
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
📣 #اطلاعیه 📣
سلسله_نشست_های_معرفتی_نقطه_ی_اوج
به مناسبت: #عید و روز #مبعث_پیامبر_اعظم «ص»
#محورهای_هفت_گانه_نشست
جلسه پنجم
💠موضوع: «الگوی زیست نبوی، علوی و فاطمی»؛
🎙سخنران: امامت مسجد و محله حسنیه
🗓تاریخ برگزاری: پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
ساعت: ۱۶:۰۰
📍مکان برگزاری: شبستان طبقه دوم ، سالن اجتماعات مسجد
🔰دبیر جلسه: سرکار خانم ایمانی
«دبیرخانه هیئت اندیشه ورز جوانان گام دوم انقلاب اسلامی»