📚عرض ارادت بانوان شیعه آذربایجانی به رهبر انقلاب رسید.
🔻نویسنده و پژوهشگر حوزه زنان در دفاع مقدس گفت: ماجرای رساندن سلام و عرض ارادت بانوان شیعه آذربایجانی پس از مطالعه اولین کتاب ترجمه شده در حوزه شهدای زن دوران دفاع مقدس، توسط نویسنده کتاب عصمت به رهبر معظم انقلاب رسانده شد.
🔻خانم سیده رقیه آذرنگ نویسنده کتاب عصمت در بخشی از صحبت هایشان گفتند: "پس از چند روز از دفتر حضرت آقا با من تماس گرفتند و گفتند: "پیام و سلام خوانندگان کتاب عصمت خدمت ایشان ابلاغ شد."
آنقدر بغض به گلویم چنگ می انداخت که توان مقابله با حجم بارش اشکهایم را نداشتم و همان لحظه خدا را شکر کردم از اینکه حامل پیام سلام مخاطبان کتاب عصمت در خارج از کشور به حضرت آقا بودم....
🔻مشروح کامل این گفتگوی جذاب را در سایت خبرگزاری کتاب بخوانید👇
http://ibna.ir/x6mWw
#کتاب_عصمت
#نشر_صریر
🌹به کانال کتاب"عصمت"
شهید عصمت پورانوری در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/534446100C4630a601bc
May 11
📱معرفی کتاب "عصمت" طرحی از یک زندگی به روایت مادر شهیدان عصمت و علیرضا پورانوری در پیج دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی محترم شورای نگهبان در شبکه ایکس(توئیتر)
#کتاب_عصمت
#نشر_صریر
#نمایشگاه_کتاب_تهران
🌹به کانال کتاب"عصمت"
شهید عصمت پورانوری در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/534446100C4630a601bc
"عصمت"
برای روز دزفول برای ۴ خرداد...
✍دیشب بعد از چند سال که از نوشتن کتاب عصمت، می گذرد از کنار پُل قدیم دزفول گذشتم.
خوب است بدانید که من بعد از تحقیق و پژوهش ماجرای شهادت بانویی به نام عصمت پورانوری و جمعی از همشهریانم ، دیگر بر روی این پل، قدم نزدم با توجه به اینکه خودم در دوران کودکی ساکن مرکز شهر بودم و به گفته پدرم برای رفتن به زیارت اهل قبور و ایام محرم بارها و بارها از اینجا عبور کرده ام و بعدها نیز خاطرات زیادی از این پل دارم... اما همه این ها به کنار... بعد از نوشتن از ماجرای عصمت، فقط به این پل خیره شدم بنا به دلایل بی شماری که قسمتی از آن در کتاب عصمت ذکر شده است و پیشنهاد می کنم همگان بخوانند چه مرد چه زن، چه پسر چه دختر، چه جوان و چه پیر.
به گفته یک عالم بزرگ که فرمودند: "اینکه یک بانوی شهید، پس از گذشت چند سال از شهادتش دوباره از خداوند متعال اذن بگیرد تا روایت شهادتش را همگان بدانند خود شبیه که نه، عین معجزه است."
با اینکه تک تک مردمان این شهرِ مقاوم جریان حمله هواپیماهای ارتش بعث به پل قدیم را در خاطر دارند اما ماجرای آن برای نسل جدید گمنام مانده بود و با عنایت شهید عصمت پورانوری و انتشار کتاب عصمت پس از گذشت سی و اندی سال پرده از گمنامی ماجرای غریبانه ی پل قدیم و شهادت مظلومانه تعدادی از زنان و مردان دزفول قهرمان برداشته شد.
کتابی که اکنون برای اولین بار در کشور و از شهدای عظیم الشان دزفول به ۱۵ زبان خارجی ترجمه شده و مورد استقبال مخاطبان خارجی قرار گرفته است.
برگردیم به ماجرای دیشب و دیدن تصویر تشییع شهدا بر روی پل قدیم که چند سالی بود پیگیرش بودم اما نشد که نشد. حالا شهردار محترم جدید و تیم همراهشان و دیگر مسئولان فرهنگی دقیقاً در جایی که باید گُل کاشتند و این تصویر را از دل تاریخ بیرون کشیدند و در جای درست آن نصب کردند تا همگان بدانند این پل در روزگاری نه چندان دور گذرگاه شهادت بود.
دستمریزاد و خداقوت به شهردار و مجموعه مسئولان فرهنگی دزفول بابت این اقدام شایسته و تاثیرگذار.
و اما یک پیشنهاد...
از محضر شهردار محترم تقاضا میشود تندیس این تصویرِ بس پر از سندیت جنگ تحمیلی، حضور مردم، تعداد بالای شهدا و اتفاقی که به شهادت مظلومانه ی جمعی از خواهران و برادران دزفولی در دوران دفاع مقدس بر روی پل قدیم منجر شد ... را تدابیری بیاندیشند تا بزودی در همین نقطه کنونی نصب گردد ان شاءالله.
شهدا سنگ نشانند که ره گُم نشود...
سیده رقیه آذرنگ
۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
🌹به کانال کتاب"عصمت"
شهید عصمت پورانوری در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/534446100C4630a601bc
📚کتاب "عصمت" به قلم سیده رقیه آذرنگ، از پرفروشهای ادبیات پایداری در نمایشگاه کتاب تهران_۱۴۰۳
پرفروشهای روز دهمین نمایشگاه کتاب در حوزه فرهنگ مقاومت، در برخی غرفهها اعلام شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب روز دهم به عنوان آخرین روز شلوغ نمایشگاه با استقبال فوقالعاده مخاطبان به سپری شد، نمایشگاهی که در محل مصلای امام خمینی (ره) از ساعت ۱۰ آغاز به کار کرد.
در ادامه آثار پرفروش ادبیات پایداری تا روز دهم نمایشگاه در برخی غرفهها آمده است:
نشر شاهد: «دختر قالیباف» اثر داوود حسین زاده فصل، «راز درخت کاج» اثر معصومه رامهرمزی و «تویی که نشناختمت» اثر سعید علامیان
انتشارات شهید حاج قاسم سلیمانی: «حسین پسر غلامحسین» اثر مهری پور منعمی، «به رنگ خدا» اثر سیده زهره علمدار و «حاج یونس» اثر محمد ناصری
انتشارات روایت فتح: «قصه دلبری» اثر محمدعلی جعفری، «دلتنگ نباش» اثر زینب مولایی و «حلوای عروسی» اثر فاطمه دانشور جلیل
انتشارات پلاک عشق: «حرفی برای گفتن ندارم» اثر ابوالفضل عالمی و مجموعه کتابهای «رسم ایستادگی»
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس: «عصمت» اثر سیده رقیه آذرنگ، «بمبی در کابین» اثر سید حکمت قاضی میرسعید و «جلال آباد» اثر فاطمه ولینژاد.
#کتاب_عصمت
#سیده_رقیه_آذرنگ
#نشر_صریر
🌹به کانال کتاب"عصمت"
شهید عصمت پورانوری در پیامرسان ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/534446100C4630a601bc