فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به تمام بازنشستگان عزیز 😀😀😀😀
مرکز پژوهشهای مجلس دلایل زیادی برای وضع کنونی فساد در بستر تشکلهای اجتماعی ارایه کرد. از جمله میگوید وجود چندین مرجع صدور مجوز تاسیس و فعالیت تشکلهای اجتماعی در کشور ازجمله سازمان بهزیستی، سازمان امور اجتماعی کشور، نیروی انتظامی و کمیته امداد باعث آشفتگی قواعد و الزامات تاسیس و فعالیت تشکلهای اجتماعی در کشور شده است و این امر موجب سخت و پیچیده شدن فرایند نظارت بر عملکرد و بهبود انضباط مالی تشکلهای مذکور و مدیران دولتی مرتبط با تاسیس و فعالیت آنها شده و به همین سبب نیز زمینه بروز انواع فساد در این بستر، فراهم شده است. مرکز پژوهشهای مجلس اضافه میکند «تا زمانی که مشخص نباشد چه تعداد تشکل وجود دارد، چه میزان از آنها فعال هستند، حیطه فعالیتشان کجاست، چه تعداد عضو دارند، چه میزان از کمکهای مردمی و دولتی را جذب کردهاند و منابع خود را در چه مسیری هزینه کردهاند، اعمال هر اصلاحاتی در حوزه مبارزه با فساد در بستر تشکلها محکوم به شکست خواهد بود.» تشکلها، گزارشهای مالی خود را به نهاد متولی ارسال نمیکنند و آنها را در معرض دید ذینفعان و عموم مردم قرار نمیدهند و همچنین تا زمانی که دستگاههای متولی این حوزه تصمیمات خود را از جامعه هدف خود مخفی میکنند و اعتبارات و امکانات دولتی را به صورت غیرشفاف در اختیار برخی از تشکلها قرار میدهند، فرصت بروز فساد همواره فراهم و امکان مبارزه با آن غیرممکن خواهد بود. در شرایطی که ساختار و تشکیلات مرتبط با تشکلهای اجتماعی با امور و تکالیف حاکمیتی برای ساماندهی بیش از ۴۰ هزار تشکل فعال در کشور تناسب نداشته باشد و هرم منابع انسانی از لحاظ دانشی کمترین تسلط را به علوم اجتماعی داشته باشد، باز هم امکان نظارت و ارزیابی عملکرد تشکلهای اجتماعی در کشور وجود نخواهد داشت. حتی اگر بستر شفافیت نیز تامین شده باشد و تشکلها تمام اطلاعات مالی و عملکردی خود را در معرض عموم قرار داده باشند؛ هیچ دستگاه دولتی ظرفیت اداری بررسی سالانه بیش از ۴۰ هزار گزارش تفصیلی در طول سال را ندارد. همچنین دانش تخصصی برای صحتسنجی صورتهای مالی و گزارشهای عملکردی تشکلها را ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷دوشنبه تون متبرک به ذکر شریف
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌷و خاندان پاک و مطهرش
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ،
کَمَا صَلَّیْتَ عَلَی آلِ إِبْرَاهِیمَ
🌷إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ
🌺🌼 🌸🍃
هدایت شده از روابط عمومی پلیس شهرستان فامنین
دوستانی که کنار بخاری گرم دراز کشیدید ،
گوشی بدست در حال رصد اخبار هستید ،
۱۴ صلوات محمدی برای سلامتی نیروهایی که الان در مرزها در سردترین نقاط کشور دارن امنیت رو به ما هدیه میدن بفرستید ...
نگهبانان مرز زمینی ، دریایی و هوایی ،
همشون بر گردن ما حق دارند !
*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
#پلیس_خدمتگزار
https://eitaa.com/RV_OM_famnin
هدایت شده از مجلس نیوز
🔴 واکنش قالیباف به حدنصاب نرسیدن نشست مجلس: اسامی غائبان منتشر میشود
🔹فلاحی نماینده همدان در مجلس:به هر حال برخی از نمایندگان احتمالا درگیر دور دوم انتخابات در حوزههای انتخابیه خود بودند و شاید عدم حضور آنها تا حدودی موجه باشد. اما از سایر همکاران این انتظار میرفت که با حس مسئولیتپذیری بیشتری رفتار کنند و برای تشکیل مجلس به تهران بیایند. این تکلیف ما و حق مردم است که جلسات مجلس را تا روز آخر فعالیت آن تشکیل دهیم ولو این موفق به حضور دوباره در مجلس نشده باشیم.
🔹آقای قالیباف اعلام کرد که فردا اسامی نمایندگان غائب در جلسه امروز منتشر خواهد شد. ظاهرا صبح امروز تعداد بالایی از نمایندگانی که برای دوره آینده رای نیاورده یا برای دوره دوم انتخابات فرستاده شده اند در جلسه علنی صحن حاضر نشدهاند.
✅اخبار مجلس شورای اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/2708275222Cce409e5184
هدایت شده از مجید سرگزی
هدایت شده از محمد محمدی شایان- ایران قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اخلاق انتخاباتی رو از شهید بهشتی یاد بگیریم، وقتی که رقیبش آیه قرآن رو اشتباه خوند و شهید بهشتی....
ادامه اش رو در کلیپ ببینین
‼️ بی اخلاقی یا اخلاق...مساله این است
قدیری ابیانه:🌍 تبلیغات کشورهای غربی و معاندان خارجنشین برای تحریم انتخابات خنثی شد
فعال سیاسی اصولگرا گفت: کسانی کمپین تحریم انتخابات را به راه انداخته بودند که خود از عوامل تحریم اقتصادی و فشار بر مردم ایران بودند.
محمد حسن قدیری ابیانه فعال سیاسی اصولگرا در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره حضور مردم در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری اظهار کرد: انتخابات امسال مجلس نسبت به دوره گذشته باشکوهتر برگزار شد و درصد بیشتری از مردم پای صندوقهای رای آمدند.
او افزود: تبلیغات کشورهای غربی و معاندان خارج نشین برای تحریم انتخابات خنثی شد و درصد مشارکت مردم در کشوری که دموکراسی بر آن حاکم است و آحاد جامعه هیچ اجباری برای حضور پای صندوقهای رای ندارند منطقی بود چرا که در بسیاری از کشورها شرکت در همه پرسی اجباری بوده و حضور نیافتن در این فرآیند مشمول جریمه خواهد بود.
قدیری ابیانه گفت: کسانی کمپین تحریم انتخابات به راه انداخته بودند که خود از عوامل تحریم اقتصادی و فشار بر مردم ایران بودند و حتی راه ورود داروی بیماران را هم سد کرده بودند، اما سعی داشتند خود را دوست ایرانیها نشان دهند و انتخابات را برهم بزنند که موفق نشدند.
دیپلمات سابق کشورمان متذکر شد: مشارکت روز جمعه بی شک بیشتر از ارقام اعلام شده است چرا که افراد بسیاری در خارج از کشور زندگی میکنند که نمیتوانند در انتخابات مجلس شرکت کنند و اگر این رقم محاسبه شود مشارکت بالای پنجاه درصد خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جوری که امیرحسین ثابتی از سایر رقبا سبقت گرفت😂🤣
سخنی با منتخبانِ
منسوب به جبهه انقلاب
♦️انتخابات، معمولا با شگفتی همراه است. انواع هیجان ها سراغ برندگان و ناکامان می رود. سرمستی یا سر خوردگی، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است. کار البته اگر برای خدا باشد، هیچ توفیری نمی کند.
🔹آن روز که با نگرانی و دستپاچگی، به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح شورانگیز خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
♦️در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که همه نگران بودند و ارتش صدام در حال پیشروی بود، امام فرمود "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید". سرانجام پیروز و عزتمند آن دفاع مقدس را می دانیم که مبنای پیروزی های بعدی شد.
🔹نتایج انتخابات مجلس هنوز کامل نشده و تکلیف ۴۵ کرسی از مجموع ۲۹۰ کرسی در دور دوم انتخابات (اردیبهشت آینده) معلوم خواهد شد. ظاهرا تا اینجای کار، ۱۳۵ منتخب جدید به مجلس راه یافته اند که تحولی قابل توجه است و می تواند تا نیمی از ترکیب مجلس فعلی افزایش یابد.
♦️در میان نمایندگان فعلی یا نامزد های جدید، افراد متنوعی از طیف های مختلف را می توان رصد کرد که انتخاب نشدند؛ از نوبخت و علی مطهری و باهنر، تا فریدون عباسی و حسین جلالی (نزدیک به جبهه پایداری) و همچنین برخی نمایندگان یا نامزد های ائتلاف شانا (نزدیک به قالیباف).
🔹گویا تا اینجای کار، ۴۵ نماینده یا نامزد طیف مدعی اصلاحات و اعتدال به مجلس راه یافته اند که احتمالا در دور دوم به بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برسد.
♦️آنها با یارگیری از چند ده نامزد منفرد می توانند اقلیتی موثر تشکیل دهند و اگر ماجرای مجلس پنجم یا هشتم و نهم تکرار شود (دودستگی عمیق در طیف اکثریت) می توانند تاثیر عمیق روی کارکرد مجلس بگذارند.
🔹چند ائتلاف منسوب به جبهه انقلاب، پیش از انتخابات رقابت بسیار داغی را ترتیب دادند که هم وجوه مثبت داشت و نگاه بدنه انقلابی را آشکار کرد و هم بعضا به رفتار های تند و هیجانی و بد اخلاقی میل کرد.
♦️رقابت انتخاباتی، هر چه بود تمام شد. اکنون نوبت همدلی بر مبنای آرمان های انقلاب و مطالبات بر زمین مانده مردم، در کنار تعامل سازنده با دو قوه دیگر است.
🔹منتخبان منسوب به جبهه انقلاب به ویژه در تهران، اگر نخواهند با همدیگر تعامل و تعاون سازنده بر مبنای اصول داشته باشند و بر همین مبنا تنازل کنند، فرصت محدود خدمت را به فرسایش یکدیگر خواهند گذراند و این، بازی در نقشه بدخواهان ایران و انقلاب است.
♦️از همین حالا باید تعامل را تمرین کرد. مدل تعامل صحیح همان است که رهبر انقلاب در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم/ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸) فرمودند. بیانات رهبر انقلاب را اینجا بخوانید.
#محمد_ایمانی
.....
....