eitaa logo
سید رضا حجازی
478 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
3.8هزار ویدیو
69 فایل
بصیریت افزایی و روشنگری سیاسی 🔷ارتباط با مدیر: @hejazi14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻دین خود را به‌خاطر فوتبال تغییر نمی‌دهیم 🔹یکی از وزرای قطر درباره ممنوعیت الکل در جام جهانی فوتبال به سی‌ان‌ان گفت: ما نمی‌توانیم دین و فرهنگ خود را به مدت چهار هفته تغییر دهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 ۲۷۲ ایرانی قراره از دانمارک دیپورت بشن که اکثرا هم پناهنده‌های سیاسی بودن. دوستان برانداز دلتون رو‌به این حکومتها خوش نکنید که اونجایید و فحش میدید، به وقتش و به نفعشون که بشه پرتتون میکنن تو آغوش جمهوری اسلامی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️ فرمانده کل ارتش: تفکر بسیجی راه‌کار خنثی‌کردن توطئه‌های اخیر است 🔹پیام امیر سرلشکر موسوی برای هفته بسیج: امروز در شرایط جنگ ترکیبی تمام عیار که دشمنان سعی در جداکردن نوجوانان و جوانان از انقلاب و مردم را دارند، تفکر بسیجی راه‌کاری برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان است. به فضل الهی میهن و مردم عزیزمان با اقتدار نیرو‌های مسلح و اتحاد ملی از گزند کینه‌توزان مصون خواهند ماند.
🔴خبرنگار اسرائیلی: همه در قطر ما را طرد می‌کنند 🔹«دور هافمن» خبرنگار یک شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی که به منظور پوشش رقابت های جام جهانی فوتبال به قطر سفر کرده است از برخورد بسیار منفی شهروندان قطری با خود گلایه کرد. 🔹او در گزارش خود از نحوه برخورد شهروندان قطری با وی پس از اطلاع از تابعیت اسرائیلی وی گفت: من را از رستوران بیرون انداختند، صاحب رستوران تلفن من را به زور گرفت و تمامی تصاویری که از رقابت های جام جهانی در گوشی تلفن همراهم داشتم را پاک کرد، راننده خودرو پس از فهمیدن اینکه من اسرائیلی هستم حاضر نشد مرا به مقصد برساند. 🔹هافمن در پایان گزارش خود افزود: ما اینجا در شرایط سختی هستیم، چون تقریبا همه پس از اطلاع از هویتمان، ما را طرد می کنند.
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سید علیرضا آل‌داود در گفتگوی زنده با برنامه ی جهان امروز شبکه‌ی خبر: ⭕️ اخراج کارکنان آمازون، متا و توییتر نشان دهنده رکود اقتصادی در آمریکاست. ⭕️ مردم آمریکا در حصر و سانسور رسانه ای هستند و نمی دانند مالیاتشان برای دخالت سیاسی آمریکا در کشورهای دیگر و برای اوکراین هزینه می شود.
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حکومت از چه سودی میبرد؟ 👌این کلیپ ۲دقیقه‌ای را برسانید بدست تمام دختران و زنان ایران‌زمین... 📍عبرت گرفتن از تجربه و شکست کشورهای غربی! سود یا ضرر در برهنگی برای حکومت‌؟! 📍افشای نامه محرمانه شاه ایران به پادشاه عربستان درباره مدرن شدن 📍۴۰۰‌‌هزار بطری مصرف روزانه آب‌جو تهران! ایران، در رتبه ۴ کاباره برتر دنیا! 🎙حجت‌الاسلام راجی
🔴 ‏‎! اگر نظام سرمایه اجتماعی و همراهی مردم را به همراه نداشت که اربابان غربی شما بارها ‎ را با خاک یکسان کرده بودند! اگر این سیستم مردم را پشت سر خود نداشت که شما مدعیان روشنفکری و ترسوهای تاریخ، ده بار کشور را دو دستی تحویل آمریکا و انگلیس داده بودید! 👤غضنفری
📜 تصویرسازی 📌 ایران قوی اثر هنرمند: ساجده ستاری
📸 خبرهای‌خوش دو ماه اخیر که نگذاشتند بشنویم. 🔺مروری بر ۸ دستاورد ارزشمند ایران در حوزه دانش، درمان، صنعت، حمل‌ونقل و... که در حوادث هفته‌های اخیر پنهان ماند.
💢 وزیر خارجه: در سه موضوع با آمریکایی‌ها اختلاف نظر داریم 🔸️امیرعبداللهیان: 🔹️ در سه موضوع با طرف آمریکایی همچنان تفاوت دیدگاه و اختلاف نظر داریم و سه کشور اروپایی در این موضوعات با طرف آمریکایی همکاری می‌کنند. 🔹️بورل و مورا تلاش دارند به یک راه‌حلی در این زمینه دست یابیم. یکی از این موضوعات حل مسائل باقیمانده آژانس است و موضوع دیگر به تضمین اقتصادی برمی‌گردد. 🔹️سومین مورد هم این است که در راستای تضمین اقتصادی این بازی که طرف‌های غربی ایجاد کردند و تسری تحریم به طرف‌های ثالث را عاملی برای تداوم تحریم‌ها قرار دادند با یک مکانیسم مورد توافق باید از میان برداشته شود. 🔹️آمریکایی‌ها در میز تبادل پیام‌ها در مسیر دیپلماسی به یک شکل عمل می‌کنند در رسانه به شکل دیگری عمل می‌کنند. 🔹️ اظهارات مقامات آمریکایی دوگانه و با هدف تشویق اغتشاش در ایران و گرفتن امتیاز در میز مذاکره است.