هدایت شده از زمانه
🔻برای اولینبار منتشر شد
🔹 نامه جانکاه حاج قاسم خطاب به یارهمیشگی خود شهید پورجعفری: قول میدهم که اگر رفتم و آبرو داشتم، بدون تو وارد بهشت نشوم
🔹بیست سال اخیر، پیوسته مراقبت کردی که تمام وقت من صرف اسلام و جهاد شود و اجازه ندادی وقت من بیهوده هدر رود.
🔹 خدا میداند با هریک از آنها که از دست دادهام چه بر من گذشت؛ همیشه نگران بودم تو را هم از دست بدهم.
🔹من همه عزیزانم را از دست داده ام و عزادار ابدی آنها هستم، لحظه ای نمی توانم بدون آنها شاد باشم. هر وقت خواستم زندگی کنم، یک صف طولانی از دوستان شهیدم که همراهم بودند، مثل پروانه دورم چرخیدند و جلو چشمم هستند.
🔹 حسین عزیزم! اجازه نده روزمرگی روزانه و دنیا یاد دوستان شهیدت را از یادت ببرد. یاد حسین اسدی، یاد حسین نصرالهی، یاد احمد سلیمانی، یاد حسین بادپا، یاد که را بگویم و چند نفر را بجویم؟ چرا که فراموشی آنها حتما فراموشی خداوند سبحان، است.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🔻اگر #تحلیل_راهبردی میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
هدایت شده از ******
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بعضیا توی بهشت کنار امام حسین (ع) هستند بعضیا هم ۷۰۰ سال یه بار جلوهی حضرت رو میبینن؛ کجای بهشتیم؟ کجای کاریم؟
✅ @salehintehran
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
طراحی روحانی برای فشار به رهبری بابت صدور مجوز طرح پیش فروش نفت
🔹 طبق بررسیها موضوعی که سبب کاهش و افزایش قیمت ارز شد خبر خوش آقای روحانی بود.
🔻گمانه زنی ها این است که دولت میخواهد نفت را پیش فروش کند در حالی که مردم بیشتر تمایل به خرید طلا و دلار دارند و تمایلی به خرید نفتی که دولت نمی تواند بفروشد، ندارند.
🔹به نظر می رسد بابت این طرح مبالغ کلان ریالی و دلاری زیادی از دست مردم جمع می شود و دولت پول زیادی به دست می آورد تا باقیمانده مدت دولت را خوب سپری کند.
🔻احتمال این که با تبلیغات مردم به این روش نفت را نیز خریداری کنند، وجود دارد.
🔹۲۰ نفر از نمایندگان جوان مجلس در نامه ای خواستار عدم ارائه این طرح در نشست شورای عالی اقتصادی سران قوا شده و تاکید کرده اند که حتما باید در مجلس هم مطرح شود.
🔻براساس شنیده های دولت با سقوط آزاد بورس قصد دارد فشار به رهبری را بابت صدور مجوز فروش اوراق سلف نفتی، انجام دهد.
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
پیشنهاد مقام صهیونیست به امارات درباره محل احداث سفارتخانه این کشور
🔻«موشه لیون» شهردار بیتالمقدس روز چهارشنبه گفت، قصد دارد درخصوص محل احداث سفارت امارات متحده عربی در فلسطین اشغالی پیشنهادی ارائه کند.
🔺به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، لیون گفت، از اماراتیها خواهد خواست، سفارتخانه خود را در بیتالمقدس احداث کنند تا شرایط تبادلات تجاری میان دو طرف تقویت شود.
این مقام رژیم صهیونیستی گفت: «میخواهیم درخواست کنیم سفارت خودشان را اینجا در اورشلیم بسازند و مشتاقانه منتظر ورود مقامات و ساکنین امارات هستیم. چیزهای زیادی برای پیشنهاد کردن داریم».
🔸یک مقام ارشد وزارت خارجه امارات روز چهارشنبه به نشریه «اسرائیل هیوم» گفت که ابوظبی به دنبال تسریع روند و امضای توافق عادیسازی روابط با اسرائیل است تا بتواند هرچه سریعتر در فلسطین اشغالی سفارتخانه و کنسولگری تاسیس کند.
🔹این مقام اماراتی همچنین گفت که ابوظبی احتمالاً طی سه تا پنج ماه آینده در «تلآویو» سفارتخانه افتتاح میکند و زمانی که این اتفاق بیافتد صهیونیستهایی که قصد سفر به امارات را دارند میتوانند برای دریافت روادید اقدام کنند.
تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انوجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس
میگذرد.
@srhejazi
هدایت شده از #خط_مقدم
🔸امت اسلام در برابر اسلام هراسی غرب بی تفاوت نباشد
🔻حضرت #آیت_الله_نوری_همدانی با صدور پیامی اقدام شرم آور #اهانت_به ساحت مقدس قرآن كریم را محکوم کرد.
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
اقدام شرم آور اهانت به ساحت به مقدس قرآن كریم موجب تألم خاطر همه انسان های آزاده گردید.
🔹بی شك این اقدام سبك سرانه با پشتیبانی اندیشكده های صهیونیستی و آمریكایی در راستای اسلام هراسی صورت گرفته و لازم است مسلمانان جهان با اتحاد و همبستگی در مقابل این نقشه شوم ایستادگی نمایند.
🔹اینجانب ضمن محكوم كردن این حادثه اسفناك، ازسران كشورهای اسلامی و سازمان های بین المللی درخواست می كنم نسبت به این موضوع واكنش جدی داشته و مانع از تكرار این قبیل جریانات شوند.
حسین نوری همدانی
١٥شهریور ١٣٩٩
#اهانت_به_قرآن
〰 خط مقدم
https://eitaa.com/farhaga
هدایت شده از ******
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لکه گیر قوی برای دل🔸
روضۀ امام حسین (ع) قدرت لکهگیری اش بسیار زیاد است. هر چیزی که لکهاش را نمیتوان با آب خالی یا با حلّالهای قویتر شست، چارهاش روضۀ امام حسین (ع) است. قدرت روضۀ امام حسین (ع) خیلی زیاد است و لکههای دل را برطرف میکند.
@salehintehran
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
جمعیت ایران ۸۰ سال دیگر چقدر خواهد بود؟
🔹در یک پژوهش جالب جمعیت کشورها تا ۲۱۰۰ را تخمین زده اند، گفته شده است که جمعیت چین تقریبا نصف می شود و هندی ها پرجمعیت ترین کشور جهان خواهند بود و البته جمعیت آمریکا تغییر زیادی نخواهد داشت.
🔹جمعیت ایران هم از حدود ۸۰ و اندی میلیون نفر به ۷۰ میلیون نفر کاهش خواهد یافت.
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: رعایت پروتکلها توسط دبستانیها شوخی است.
🔹 شهریاری: بچه را حضوری مدرسه میفرستند و خودشان مجازی در مراسم آغاز سال تحصیلی شرکت می کنند!
🔹ما به طور جد نگران سلامت دانش آموزان هستیم.
🔹اینکه فکر کنیم دانش آموزان مخصوصا مقاطع پایین را طوری مدرسه ببریم که پروتکلها را رعایت کنند بیشتر به یک شوخی شبیه است.
🔹نمیتوان بچهها را حضوری به مدرسه بفرستیم ولی خودشان مجازی در مراسم آغاز سال تحصیلی شرکت کنند.
🔹اگر اتفاقی برای فرزندان ما بیفتد ابتدا رئیس جمهور باید پاسخگو باشد بعد وزیر آموزش و پرورش.
🔹در ستاد کرونا یک عده دولتی هستند و خودشان تصمیمگیری میکنند.
ارسال شده از سروش+:
یادداشت سعید نمکی، وزیر بهداشت
🚨اگر نظام سلامت فرو ریخت، اقتصادی برپا نخواهد ماند.
دیروز آمار تاثیر کرونا بر اقتصاد کشورها را مرور میکردم. با بلندپروازی خود را با یکی از کهنترین اقتصادها و صاحب مستحکمتری زیرساختهای بهداشت و درمان اروپا یعنی کشور بریتانیا مقایسه نمودم. اقتصاد آنها 25 درصد و اقتصاد کشور عزیزمان 3.5 درصد کوچک شده بود. احساس غرور کردم، بر خود بالیدم که در اوج تحریمهای ظالمانه که همه منتظر فروپاشی ما بودند اینگونه از سهمگینترین بلای قرن در مسابقهای نابرابر همچون ققنوس از خاکستر خویش سر برآوردیم.
لطف الهی، دعای خانواده شهدا و مردمی که با دلهای سرشار از ایمان و تلاش شبانهروزی همگان افتخارآفرین شد.
اما یادمان نرود که در همهگیری بیماریهای عفونی چرخهای صنعت و تولید در همه عرصهها آن زمان میچرخد که کارگر و کشاورز و تاجر و کاسب و فعال اقتصادی اولاً بیمار نباشند و ثانیاًهراس از ابتلا به بیماری و تشویش از فقدان مراقبتهای مورد نیاز خانه نشینشان نکند. در و دیوار و ماشینآلات بدون نیروی انسانی سالم گچ و سیمان و آهن پارهای بیش نیست.
فراموش نکنیم که چگونه با هجمه موج اول بیماری نظام سلامت با تکیه بر همت، غیرت و ایثار همه دستاندرکارانش ایثارگرانه به میدان آمدند و نگذاشتند برخلاف کشور انگلیس که بیمارانش در پارک و خیابان ماندند، حتی یک بیمار در پشت در بیمارستانی سرگردان شود و مرگ و میرمان با همه ی کاستی ها با آنها قابل قیاس نبود.
در روزهایی که خود سپر و حفاظ مراقب کم داشتند دل به آتش زدند و بیماری را مهار کردند. مبتلا و شهید شدند ولی به مردم کشورشان ایمان و اعتقاد بخشیدند و سپس شیوهنامه نوشتند که چگونه به کار بازگردیم، بکاریم، درو کنیم، تولید کنیم و چرخهای صنعت را بچرخانیم و پیام دادند که باز هم در کنارتان هستیم، نهراسید. در لباسهای غیرقابل تحمل شبانهروز با سیلاب عرق میکوشیم تا شما با خیال راحت و کمال سلامت در تابآوری سرزمینمان در مقابل آنان که بر ما ظلم تحریم را روا داشتند بایستید. ما در زیر بار سنگین پژمرده و مچاله میشویم تا ایران شاداب و سرافراز در عرصه جهانی بدرخشد ولی مغفول نماند که تختهایمان کمتر، به دلیل تحریمها تهیه دارو، تجهیزات و لوازم حفاظتی بسیار سختتر، تعداد پزشک و پرستارمان هم از کشور انگلیس کمتر بود. فراموش نکنیم که دولت انگلیس فقط برای بخش سلامت بیش از 22 میلیارد دلار هزینه کرد و ما پس از حدود 7 ماه از یک میلیارد دلار تخصیصی کمتر از 30 درصد را گرفتهایم.
یادمان نرود که پرستاران و پزشکان و کادر بهداشتی انگلیس علاوه بر دریافت پاداش قابل توجه، پایان ماه مطالبهای از دولت ندارند و من شرمسار کادر بهداشت و درمانی هستم که ماههاست مطالباتشان معوق مانده است و باز هم کریمانه و عاشقانه خدمت میکنند. اقتصاد کوچک نشد ولی ما درآمدهای اقتصادی بیمارستانهایمان، توان جسمی و دریافتی نیروهای صدیقمان و آنچه باید میگرفتیم آب شد. بزرگان اقتصاد یادتان نرود که در این بلوا اگر نظام سلامت فرو ریخت، اگر تابآوری خدمتگزاران این عرصه از دست رفت، اگر دارو و تجهیزات نبود اقتصادی برپا نخواهد ماند، پس دریابید اجزای نظام بیبدیل را که با این شیوه که میگذرد به یاد شعر حافظ افتادم که فرمود: «یا رب مباد کس را مخدوم بیعنایت»
@sepidonline
ویترین رسانهای کشور؟
🔻معروف است که رسانهها افکار مردم را میسازند و افکار آنها پایه کنشگری جامعه می باشد.
🔸بخش رسانهای دو جریان عمده سیاسی، ویترین رسانهای کشور را می آرایند:
🔹جریان سیاسی الف، مواردی همچون عدم آزادی، ناکارآمدی نظام دینی، تشکیک در آرمانهای انقلاب، زیر سوال بردن دفاع مقدس، تطهیر آمریکا و غرب و ... را در ویترین رسانهای کشور قرار می دهد
🔸جریان سیاسی ب، بیعرضگی و ناکارآمدی دولت، اختلاسهای مختلف، بیتوجهی مسئولان به مشکلات مردم، فساد در وزارت نفت و مواردی از این دست را در ویترین رسانه ای قرار می دهد.
🔺 با این اوصاف افکار عمومی و کنشگری جامعه چگونه خواهد بود؟ با این وضعیت میخواهیم محاصره تبلیغاتی دشمن علیه ایران را بشکنیم؟ و یا به جامعه امید بدهیم؟
❇️ اخبار خوب در کشور کم نداریم، فقط باید اراده کرد که آنها را نیز در ویترین رسانهای کشور قرار دهیم.
تنها در این صورت می توان با جنگ تمام عیار دشمن علیه ملت که محور آن جنگ روایتی است، مقابله نمود.
@srhejazi
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
کدام ضلع از مثلث جلیلی، نیکزاد و فتاح نامزد ۱۴۰۰ خواهد شد؟
نامه نیوز نوشت: اینطور که به نظر میرسد و گفته میشود، صادق محصولی در جریان انتخابات ۱۴۰۰ نیز به اندازه مجلس یازدهم تاثیرگذار خواهد بود. احتمال موفقیت پرویز فتاح در این انتخابات تا حدی زیادی کاهش یافته است، اما هنوز هم عدهای بر این باورند که محصولی از او حمایت خواهد کرد و حتی در صورتی که فضای سیاسی کشور به نحوی تغییر کند که امکان حضور فتاح یا موفقیت او نباشد، گزینههای جایگزینی مد نظر محصولی است... فعلا و بر اساس اخبار گويا او به دنبال يكي از اين دو گزينه است ؛ فتاح و نيكزاد.
آيا او مي تواند يكي از اين دو گزينه را به عنوان نامزد نهايي جبهه پايداري وارد ميدان انتخابات كند يا اينكه او مانند طيف ديگر جبهه پايداري به فكر حمايت از سعيد جليلي خواهد افتاد.