🔴 چرا به «دولت موازی» اجازه فعالیت دادهاید؟
♻️ بخش هایی از یادداشت روشنگرانه #حسین_شریعتمداری (مدیر مسئول روزنامه کیهان)
🔹شمار قابل توجهی از مدیران نزدیک به ۴۰۰ پلتفرم فعال در ایران مردم و مردمی نیستند!
🔸عماد شرقی، با نام کامل « ادوارد عماد شرقی» یکی از جاسوسان آمریکا در ایران است که چند سال قبل همراه با اسناد نظامی کشورمان بازداشت شده بود و امروزه یکی از جاسوسان زندانی است که در صف مبادله زندانیان با آمریکا قرار دارد. عماد شرقی معاون بینالملل «هولدینگ سرآوا» است یعنی هولدینگ بالا دستی دیجیکالا...!
🔹سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) در سال ۱۹۸۳ به این نتیجه رسید که برای مقابله با کشورهای مخالف آمریکا (با تاکید بر ایران)، ایجاد پایگاههای مخفی کافی نیست و باید با ایجاد پایگاههای آشکار در آن کشورها، اهداف مورد نظر آمریکا را دنبال کرد. با این نگاه بود که سال ۱۹۸۳ بنیادی تحت عنوان موقوفه ملی برای دموکراسی National Endowment for Democracy - ـ (NED) تشکیل شد.
🔸بنیاد NED چهار زیر مجموعه دارد که یکی از مهمترین آنها «مرکز شرکتهای خصوصی بینالمللی، با عنوان (CIPE) است که تحت مدیریت اتاق بازرگانی آمریکا قرار دارد و...
سایپ در سال ۱۳۸۴ در ایران پایگاهی با عنوان انجمن بینالمللی مدیران ایرانی (i-aim) تاسیس میکند. ماموریت این پایگاه تشکیل (استارتآپها) و #ایجاد_سکوهای_مجازی در ایران است.
🔹روز ۲۲ مهرماه ۱۳۹۵ سیامک نمازی، جاسوس نشاندار آمریکا در ایران بازداشت میشود. یکی از ماموریتهای او فعالیت در حوزه استارتآپها و ایجاد سکوهای مجازی است. او در اعترافات خود میگوید «یک روز آقای گرشمن رئیس[وقت] NED به من گفت که خیلی علاقهمند است در ایران پروژهای را انجام بدهد و میتوانند کمک کنند. NED من را به سایپ معرفی کرد». او درباره سایپ و اهداف آن تاکید میکند که «آنها الزاماً به دنبال بازدهی سریع نیستند. گام اول، شناسایی افراد و تعلیم افکار خود به آنهاست و این به معنای گسترش نفوذ آنان در سیستم است». گفتنی است سیامک نمازی هم یکی از جاسوسانی است که قرار است با آمریکا مبادله شود.
🔸بار دیگر تاکید میکنیم که مقصود و منظور ما همه پلتفرمها و سکوهای مجازی نیست، چرا که بسیاری از آنها فعالیت مثبت و گرهگشایی دارند، بلکه منظور آن تعداد از سکوهای مجازی است که ضمن کسب درآمدهای نجومی و فوقنجومی با استفاده (بخوانید سوءاستفاده) از امکانات و ظرفیتهای کشور، در بزنگاهها، ماموریتی که دشمنان این مرزوبوم بر عهده آنها گذارده است را انجام میدهند. دقیقاً نظیر اقدام هماهنگ آنها در انتشار تصاویری از کارکنان زن کشف حجاب کرده خود. چرا همزمان؟! چرا همسان؟! و اساساً این اقدام پلشت با حوزه کاری آنها چه ارتباطی داشته است؟! آیا میتواند غیر از انجام ماموریتی که از سوی دشمنان ایران اسلامی به آنها دیکته شده است، تعریف دیگری داشته باشد؟!
🔹چرا به سکوهای قانونگریز اجازه فعالیت دادهاید؟! و با چه توجیهی #مدیریت_اقتصاد_دیجیتال را به سکوهایی سپردهاید که از یک سو با استفاده مفت و مجانی از امکانات و ظرفیتهای نظام درآمدهای فوقنجومی کسب میکنند و از سوی دیگر در بزنگاهها اهداف دیکته شده دشمنان مردم را به اجرا میگذارند؟! کدام نظام حکومتی و مردمی را سراغ دارید که به وجود و فعالیت یک «دولت موازی»! در ساختار خود تن بدهد؟!
🔸فعالیت پلتفرمهای قانونگریز که وابستگی آنها به دشمنان ایران بر ملا شده است، فعالیت سکوهای سالم و مفید را که به مراتب فراتر از پلتفرمهای وابسته است با دشواری روبرو می کند. چرا نباید مدیریت این سکوها تحت نظارت دولت به افراد صاحب صلاحیت سپرده شود؟! دراینباره گفتنیها و اسناد دیگری نیز هست که شرح آن را به فرصتی دیگر موکول میکنیم.
🔻افسار رشد نقدینگیهای بیسابقه در کشور کشیده شد
وزیر امور اقتصاد و دارایی در خطبههای نماز جمعه اراک:
🔹نقدینگیهای بالای ۴۰ درصد به زیر ۳۰ درصد کاهش یافته و امید است با تدوام برنامهها در ماههای آینده، فشاری که هنوز بر طبقه ضعیف وجود دارد، کاهش یابد.
🔹دولت درد طبقه متوسط را لمس میکند، همراه مردم است، دولت مردم است، و آمده تا طبقه متوسط، مستضعف و حامیان اصلی تحول و پیشرفت انقلاب، سرشان را بالا بگیرند.
🔹در دهه ۱۳۹۰ به تعبیر مقام معظم رهبری، بسیاری از فرصتها از دست رفت و اقتصاد به نحوی در شرایط تعطیلی به سر میبرد و به ویژه از سال ۹۷ به بعد افزایش رشد منفی اقتصاد، کم شدن درآمد و افزایش تورم و قیمتها، فشار سنگینی را بر سفره مردم وارد کرد.
✅ @Rajanews_com
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در سیاست خارجی فقط یک گزینه روی میز را دنبال نمیکنیم
رئیسجمهور در بدو ورود به تهران پس از شرکت در اجلاس کشورهای عضو بریکس:
🔹در سیاست خارجی فقط یک پرونده را دنبال نمیکنیم
🔹مانند پروژههای نیمه تمام داخلی، پروژههای نیمهتمام خارجی هم داریم که با قدرت آنها را پیگیری میکنیم.
🔹یکی از پروندههای ایران، عضویت در بریکس بود که در مسیر تلاش برای بیاثر کردن تحریمها است.
🔹ارتباط با همسایگان پروندهای در سیاست خارجی ما بود که احیا شد.
✅ @Rajanews_com
📸آیت الله رئیسی به چند اجلاس خارجی رفت و چه ارمغان آورد؟
🔹توجه به سیاست خارجی متوازن از مهمترین رویکردهای آیت الله رئیسی است و رئیسجمهور در کمتر از دو ماه در همین راستا در دو اجلاس مهم شانگهای و بریکس حضور یافت که «رویال» دستاوردهای دولت او عضویت دائم و رسمی ایران در سازمان همکاری شانگهای و گروه اقتصادهای نوظهور بود اما شاید جالب باشد بدانید او تاکنون به چند اجلاس خارجی رفت و چه ارمغان آورد؟
🔹از مجموع ۱۸ سفر خارجی رئیسجمهور در ۲۴ ماه اخیر، ۱۰ سفر وی به حضور در اجلاسهای مختلف خارجی اختصاص داشت که از میان آنها در ۲ نشست بریکس در ۱۴۰۱ و نشست شانگهای در تیر ماه ۱۴۰۲ به شکل برخط شرکت کرد که ثمره حضور در این ۱۰ اجلاس عضویت ایران در گروه بریکس و سازمان همکاریهای شانگهای و انجام ۵۱ دیدار در عالیترین سطح دیپلماتیک و امضای برخی اسناد در زمینههای مختلف بود که پیگیری جدی هر یک از آنها، دستاوردهای بزرگ و مهمی را در پی خواهد داشت.
✅ @Rajanews_com
🔺توافق ایران و آمریکا در موضوع نفت
بلومبرگ:
🔹ایران و آمریکا اگرچه هنوز در مورد برنامه هستهای با یکدیگر فاصله زیادی دارند، اما به نظر میرسد بر سر ورود نفت ایران به بازار جهانی به توافق رسیدهاند.
🔹در هفته های اخیر شاهد توافق تهران و واشنگتن بر سر تبادل زندانیان با دارایی های بلوکه شده ایران در کره جنوبی و کاهش غنی سازی اورانیوم از سوی تهران بودیم. علاوه بر این دو کشور توافقاتی بر سر جریان فروش نفت ایران انجام دادهاند.
🔹در این راستا مقامات آمریکایی به طور تلویحی اذعان کردهاند که برخی تحریم های مربوط به فروش نفت ایران را لغو کرده و تهران نیز از افزایش تولید نفت بی سابقه در پنج سال گذشته خبر داده است./تسنیم
🎥 باقری: آمریکاییها در مذاکرات برجام میگفتند زمانی پولهای ایران را آزاد میکنیم که به توافق برسیم اما در نهایت مجبور شدند از حرفشان عقبنشینی کنند.
⏪دیپلمات تراز یعنی باقری کنی.
سالم، ساده زیست ، انقلابی ، پایبند اصول و بدون حاشیه و صرفا در خدمت اهداف انقلاب.
بعضیا فکر میکنن دیپلماسی یعنی امتیاز بدی بره و بعدش هم کلی سکه بگیری و چند تا توییت و ایمیل هم بزنی!
البته اگر این محاسنشون با کار رسانه ای خوب همراه میشد بهتر هم می شد
انسولین ندادند، خودمان ساختیم
🔹داروی انسولین از داروهایی است که مصرف بالایی در کشور دارد و از طرفی بهعلت تحریمها دچار کمبود شدید شدیم. نخبگان دستبهکار شدند و حالا اولین خط تولید آن راهاندازی شده است.
🔹این خط تولید، ظرفیت تولید سالیانه ۷۰۰ کیلوگرم انسولین دارد. ایران اکنون هفتمین کشور تولیدکننده ماده اولیۀ انسولین است. این امر باعث صرفهجویی ارزی بیش از ۱۰۰ میلیون یورویی هم برای کشور شده است.
داستان خودکفاشدن ایران در انسولین را اینجا بخوانید
@Farsna
🔺آفریقای جنوبی ۶پالایشگاه نفت وگاز دارد و ایران برای بازسازی و صدور خدمات فنی ومهندسی به ۵پالایشگاه توافق کرده؛ ۴ پالایشگاه نفتی این کشور با ظرفیت۵۰۸ هزار بشکه تقریبا تعطیلند و میتوان با احیای آن به #آفریقای_جنوبی نفت صادر کرد و به رقم ۳۸۰هزار بشکهای قبل تحریم نزدیک شد
▪️حضور در #پالایشگاه_فراسرزمینی جزو سیاست بازارسازی نفت برای بیاثر کردن تحریمهاست؛ پیش از این، برنامه نوسازی ۸ طرح پالایشی در ۳قاره و ۶کشور خارجی روی میز قرار داشت!
▪️نوسازی پالایشگاه ۱۴۰هزار بشکهای الپالیتو #ونزوئلا نخستین طرحیست که تکمیل شده و منجر به صادرات روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت ایران به ونزوئلا، درآمدزایی سالانه ۳میلیارد دلار و صادرات ۳میلیون تجهیز از ۱۶۰۰شرکت ایرانی شده؛ هدف بعدی بازسازی پالایشگاه ۳۱۰هزار بشکهای کاردون است!
➕ ایران فرآوردههای نفتی پالایشگاه الپالیتو را با تخفیف در ازای نفت صادراتی دریافت و در بازار کارائیب میفروشد و ارز آن را در ساختاری غیرتحریمی به صورت نقدی دریافت میکند؛ کشورهای آمریکای لاتین همانند آفریقا ظرفیت خوبی برای تنوعبخشی به واردات کالای اساسی و #دلارزدایی دارند!
مطالبه ۲۲میلیون نفری!
📊به نقل از مرکز ملی آمار، ۲۲میلیون نفر از جمعیت بانوان در سن کار کشور اعلام کردند که به دلیل مسئولیت شخصی و خانوادگی در جستوجوی شغلی بیرون از منزل نیستند و بر خلاف تصور ما علاقهای به آن نداشته و خانهداری را به عنوان نقشآفرینی منتخب خود برگزیدهاند.
🏡این بخش از افراد درحالی که در نقش های مادری، همسری و... [که یکی از عرصه های بسیار پر تلاش و حتی سخت تر از مشاغل بیرونی اما عزت مندانه تر از آن است] ایفای نقش میکنند، اما بر اساس شاخص های اقتصادی ذیل «جمعیت غیرفعال اقتصادی» به حساب میآیند و تمرکز سیاستگذاران با دستگاه تحلیلی اشتباه و برخلاف سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده و جمعیت و نیز فطرت ذاتی و خواست اجتماعی بانوان، به سمت هدایت آنان به عرصه اشتغال در بیرون از منزل و حضور در فعالیتهای بازاری که عمدتا با سرکوب عزت بانوان در مشاغل سخت، نامناسب و همراه با آسیبهای اجتماعی فراوان است، حرکت مینماید.
📢به عنوان صدای ۲۲میلیون بانوی خانهدار، خواستار توقف این ظلم اجتماعی بوده و مطالبه تمرکز سیاستهای حوزه بانوان را در تکریم و تسهیل وظیفه اصلی بانوان مسلمان یعنی خانهداری را داریم.
🔅این نکته مهم را هم یادآور میشویم که به تعبیر رهبری معظم انقلاب اسلامی، «خانه داری به معنای خانه نشینی نیست.»
🔴تاکید پوتین بر اهمیت ایران برای گروه #بریکس در اجلاس این گروه موضوع مهمی است که رسانهها به آن توجهی نکردند!؟
▪️ پوتین اولویت اصلی بریکس را ایجاد مسیرهای تجاری دانست که یکی از آنها کریدور شمال - جنوب است که روسیه را از طریق ایران به #خلیج_فارس متصل میکند.
▪️در شرایطی که امارات، سعودی و مصر در حال پیوستن به بریکس بوده و در سطح بالا در این نشست حاضرند، پوتین از کلمه " персидский залив " به معنای خلیج فارس استفاده کرد که متاسفانه در رسانهها هیچ توجهی به آن نشد!؟
▪️اگر پوتین به اشتباه از واژه دیگری استفاده می کرد جریان غربگرا زمین و زمان را یکی میکردند!؟
دکتر دژپسند وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی: تورم ناشی از نقدینگی نیست...
بله. درسته، هر کس اقتصاد ایران را بشناسد، میداند که موتور تورکود (تورم توأم با رکود) در ایران، #ارز است چراکه تولید در اقتصاد ما بشدت وابسته به واردات است و بسرعت از محدودیت ارز متأثر میشود.
دارندگان ارز بخوبی این واقعیت را میدانند و عالمانه نقدینگی را به عنوان علت تورم معرفی میکنند تا کسی متعرض جولان آنها در بازار ارز نشود.
واقعیت این است که در اقتصاد ایران، رشد نقدینگی معلول رشد نرخ ارز و حاصل تلاش دولت برای دوری از رکود در شرایط محدویت عرضه ارز است.
تلاش بلومبرگ برای نسبتدادن افزایش فروش نفت ایران به یک توافق خیالی
🔹در شرایطی که تلاشهای مختلف دولت بایدن برای تنگکردن حلقۀ تحریمها علیه ایران با شکست مواجه شده یک رسانۀ غربی امروز تلاش کرده افزایش فروش نفت ایران را به یک توافق خیالی میان تهران و واشنگتن نسبت دهد.
🔹بلومبرگ ادعا کرده مقامهای دولت بایدن در محافل خصوصی اذعان میکنند که به تدریج اجرای بخشی از تحریمها علیه فروش نفت ایران را کاهش دادهاند.
🔹بلومبرگ برای ادعایش هیچ شواهدی ندارد و این در حالی است که دولت بایدن در ماههای گذشته تمام تلاش خود را برای جلوگیری از صادرات نفت ایران به ویژه به چین به کار گرفته است.
🔹اما ایران تولید نفت خودش را به بالاترین میزان از زمان اجرای مجدد تحریمها بعد از خروج واشنگتن از برجام رسانده و در حال انتقال بیشترین میزان نفت خام به چین در یک دهۀ گذشته است.
دلیل این ادعاها را اینجا بخوانید
@Farsna